lets the game begin

יד תפסה את זרועו של לוציאן

וקולו של רולן שנשמע חנוק אמר "מהר גמד, הם ממש מאחורינו" ובדיוק אז חץ חלף ממש לידם ונתקע בעץ סמוך

l o s t

New member
הגנרל !!!!

" לוציאן מה קרה לך ? !! ... תשים לב ! אני לא רוצה לסחוב עוד גופה ! ..." "יש לך מזל שהרולן הזה פה אחרת הייתה שיפוד ! ..." הגנרל אמר כשהוא ממשיך לרוץ ....

pumiforever

New member
"זה מזכיר לי ../images/Emo70.gif"

אמר לוציאן "אני רעב לאללה
" ותקע גרעפס, שלבטח גילה לשירה איפה הם נמצאים...

pumiforever

New member
לוציאן המשיך אחרי רולן, ואמר:

"חחח, אני לא צריך עזרה!, יכולתי לצאת מכאן לבדי!" והם המשיכו לרוץ.

l o s t

New member
הגנרל ....

חיכה שהרולן ולוציאן יעברו אותו ואז זרק שתי גרזני זריקה לכיוון הלא נודע ....

l o s t

New member
במחסה ....

בתוך המחסה היה מעופש ולא נעים ... הוא נראה כאילו הוכן בחופזה אך היה בוא די מזון לכמה ימים ..... הגנרל :" רולן, אנו חבים לך את חיינו מה שמך ? ..."

"אתם יכולים לקרוא לי רולן"

אמר העלף כשחיוך מריר מתפרש על פניו "רולן.. בוגד בגמדאית, נשמע מתאים"

l o s t

New member
"טוב" אמר בגיחוך הגנרל

הגנרל פנה לכול הנוכחים בחדר שהיוו בסך הכול ארבעה (לא כולל הגנרל ...") ואמר "מתקפה זאת כנראה באה כדי לחפות על הכוחות שיוצאים מהמכרה אני וחייל נוסף נצא לעירינו ונדווח כול השאר יפנו לכיוון המכרה ויעשו הערכת נזקים ... צאו... " אחרי שעה בערך היחידות היו מאורגנות ויצאו לדרכם כאשר אף עלף לא נראה בשטח ....

"העלפים לא כאלו טיפשים"

אמר רולן "הם לא יעשו לנו חיים קלים" "גנרל..., תן לנו את ההוראות שלך"

l o s t

New member
פקודות ....

"כנסו למכרה תחקרו ותעשו בקרת נזקים עלפים לא צריכים להפריע לכם כי הם כבר כנראה נסגו צאו מייד ..."

"מכרות, זאת עבודה לגמדים"

אמר רולן, "מי מוכן להכנס איתי למכרה ?" והלך לכוונו של המכרה בעודו מסדר את בגדיו החומים ירוקים

l o s t

New member
כנסו לפה ....!

לרולן הצטרף לוציאן ו... ומפקד היחידה (לא הגנרל) ... בכניסתם למכרה שמעו זעקות של גמד וראו את שומרי המכרה סשועים ומתים בכניסה ראו עמודי תלייה שם נתלו עלפים פושעי מלחמה ... ללוחמים היה קשה ביותר להחזיק את קיבתם בפנים מחמת הריח הנורא של גופות ישנות וטריות הם המשיכו לשמוע צעקות מהמקדש של מורדין ... לאן הלכו ? !!

"תתפרסו, מהר"

אמר רולן ומיד הם התחילו להתקדם לכוון הצעקות בהליכה חרישית (עד כמה שגמד יכול)

mormegil

New member
אתם מגיעים למקדש

הבנוי כולו משיש לבן זהב ואבני ספיר שמבהיקות באור פנימי קסום. שער המקדש העשוי ברזל נתלש מציריו ושכב על הקרקע ועליו סמל של פטיש וסדן.המקדש חרב ועשן עולה ממקומות נסתרים וריח פיגולים עומד באויר. כהן יחיד חי נראה באזור בין גופות חבריו. הגמד צעק בזעם וכאב כאשר חץ חדר לעינו והניף את פטיש הקרב שלו בכוח אדיר לעבר ראשו של אחד העלפים אשר הרגו את חברי מרסק את גולגלתו בקול שבריה. "בשם מורדין הוא קרא ורץ לעבר שלושת הלוחמים האחרים שנותרו באותו זמן הוא הבחין בחבורה שהתקרבה וצעק לעברם"זהירות עוד אחד מהבוגדים לידכם!! לקרב אחים לקרב!!"

רולן שולף חרב קצרה בעלת להב

מושחם וצועק "גמדים קדימה !!!" ומספיק להתכופף בדיוק כשחץ מעליו ושורט את כתפו "כהן, כמה עלפים עוד יש פה?" ונופל חסר הכרה

mormegil

New member
הגמד רץ לעבר שלושת הלוחמים שנותרו

באזור הזה של המקדש מזנק קדימה ברך שני מטר מהם ומכה שניים מהעלפים בצלעות בעזרת פטיש הקרב שלו. העלפים נופלים בצעקות כאב ומתחילים להשתנק ולירוק דם לאט לאט הם מתים נחנקם בדמם. הגמד מתחיל לרדוף אחרי העלף השלישי אשר מתחיל לברוח וצועק לעבר החבורה שבתוך המקדש נשארו עוד בערך עשרה עלפים חיים ושהם מנסים להשיג את רשומות המקדש בקשר למכרות באזור לפני שהוא מספיק לסיים את דבריו תופס העלף שהוא דחק לפינה את החץ שבעינו של הגמד ומסובב אותו. הגמד צורח בכאב ונופל לקרקע מחוסר הכרה כשדם נוזל מעינו הפגועה. העלף מתחיל לרוץ לכיוון האזור הפנימי של המקדש בנסיון להזהיר את חבריו.

l o s t

New member
קול עמום נשמע מהמקדש ....

ואתם רואים אתת העלפים יוצאים החוצה כשפצעים נפערים בגופם בלי סיבה חלק מתים על המקום חלק מספיקים להתקדם אליכם מאט ואז נופלים שתותי דם אחרי דקות ספורות המקדש מתחיל להתמוטט .....

l o s t

New member
מחוץ למשחק .......

דרושים שחקנים נוספים ... פנו אלי ב... icq : 161583043

pumiforever

New member
ליצר תפוס את פאטאר....

אני אקח את רולן!, בוא נצא מפה לפני שניקבר חיים! "בדרך החוצה נפלו מאחוריהם חלקים מהמקדש, ולוציאן חשב לעצמו: "איך זה יכול להיות שלא הרגשתי שמכרה על סף התמוטטות?, זה מעניין. יכול להיות שזאת היתה מלכודת?. טוב, נחכה עד שכל השאר יתעוררו." הם יצאו החוצה מכוסים באבק.

למעלה