lets the game begin

l o s t

New member
lets the game begin

קבוצת הלוחמים חוזרת מדלפנטר לשם הביאו הספקה .... בדפלנטר הודיעו להם על כך שנבזז מכרה המירת´יל ... בדרך למושבה תוקפים עלפים את השיירה ... לפתע רואים שעלף אחד גם תוקף את העלפים ....

mormegil

New member
מל´´ד

תכנית הדמויות עדיין לא יודעות את שם הכוהן. בת´´ד הכוהן התעורר לרגע ושם לב שהוא נגרר הרחק מהריסות המקדש הוא מילמל"מה בשם הכבשן האדיר?"ואיבד את ההכרה בשנית.

l o s t

New member
כנסו לפה ... !

בלי שישימו לב נחבטו שתי הלוחמים לרצפה מעולפים וחסרי הכרה הם לא הרגישו כמה זמן עובר אבל כשקמו ראו יצורים דומים לחצי אלפים קצת גבוהים יותר עורם דמה לקרח ושערם נראה כמו שלג צח הם היו כלואים בתא חקירות ככה זה נראה להם החדר נראה כמו בנוי מקרח אבל הם לא ידעו בדיוק ממה הוא עשוי שתים מהדמויי אלפים היו חמושים בחרב משונה עשויה מחומר אדום כחול משוננת אחד מהם פנה אליכם ושאל: מה אתם יודעים על הגנומים ...?

l o s t

New member
השומר סתר ללוציאן ואמר

" יש לנו פקודות להשאיר אותכם בחיים אם תוכלו לעזור לנו בנושא מסויים ..."

mormegil

New member
"אימרו לי מי אתם מה אתם ומה

כוונותיכם ואז אולי אני אזכר במשהו" אמר הכוהן "ותפסיקו להחטיף לגמד הזה!! מורדין לא מסתכל בחיבה על אלו אשר פוגעים בעמו ובפקודתו אשסף את גרונתים המוזרים בשניה"(הכוהן שכח לרגע שהוא אמור לשכוח מי הוא בדיוק).

l o s t

New member
השומר השני התקרב ואמר ...

"זאת אני לא יכול לגלות לך לפחות לא כרגע ... "

אמממם זה קצר מיידי כדי שנתחיל מזה

בבקשה תפרט טיפה יותר על איפה אנחנו ולמה אנחנו שם כדי שלא רק נדע מה קורה בעולם אלא מה קורה איתנו ומאיפה באנו...

l o s t

New member
מל"ד : אם אתה רוצה להצתרף אז...

פנה אלי באיי סי 161583043

"גמדים, לתקוף !!!"

צעק העלף "הם ארבעה,שניים עם קשתות באגפים, ועוד שניים (קול מכת חרב וצעקת כאב בעלפית)... אחד עם חרב ומתקדם אליכם"

pumiforever

New member
לוציאן הוציא את הגרזן הגמדי שלו

הוא חיכה עד שהאלף עם החרב יגיע מספיק קרוב, ואז כאשר האלף היה כ-30 מטרים מהגמד, לוציאן שלף גרזן הטלה, וזרק אותו בשיא הכוח על האלף. הוא אפילו לא נשאר לראות מה קרה לאלף עם הגרזן הטלה וישר הסתער לעבר אחד הקשתים, ובדרך חוטף חץ תוך כדי שהוא צועק: "תמותו יא אלפים בני אלפים מצחינים
", עד שהוא הספיק להגיע לקשת הוא חתף עוד חץ, וכאשר הוא הגיע לקשת, הוא שיסף לו את החלק האמצעי של הגוף מכתף ימין ועד הצד השמאלי של המותניים. האלף איבד במהירות את ההכרה שלו...והגמד המשיך להתעלל בגופה גם אחרי המוות של האלף.

l o s t

New member
בנתיים ....

הגנרל הוציא את רומה החצים שלו וכיוון לעבר העלפים ... בנתיים חץ אחד פגע בגרונו שלם חיילו החייל נחנק ונאנח כשהוא מתבוסס בדמו בשטח ... הגרל פיספס את מטרותו ושלח שני חיילים אחרים להיסתער על האגף הימני ... גמד אחד נפגע והתעלף ... הגנרל צעק לעלף לסגור על האגף הימני שלא יברח ...

"צריך לברוח"

אמר העלף תוך כדי ריתה לכוון הנגדי "יש להם תגבורת, מי שרוצה לחיות שיבוא איתי"

l o s t

New member
הגנרל ..

נעקוב אחריך ... אבל שלא תוביל אותנו למלכודת רולן כי אתה תתופל !

pumiforever

New member
לוציאן הרים את מבטו מהאלף המרוטש

וראה את חבריו רצים לכיוון הנגדי, הוא לקח את הגרזן הגמדי שלו, ורץ אחריהם...בדרך מרים את גרזן ההטלה שלו. "אני יותר מידי זקן בשביל זה..." אמר בכעס.

"גמדים..."

נאנח העלף ורץ לתוך היער תוך כדי זריקת גוש מסריח מאחוריו שהתחיל להפיץ עשן רב מסביב

l o s t

New member
חחח ...

"אתה זקן לוציאן.... צריך להיות לך כוח של שור... לפי גילך " צעק הגנרל תוך כדי שהוא מכסה את עפו ונכנס ליער בעקבות הרולן .....

pumiforever

New member
כמו תמיד ...

לוציאן נכנס ליער בדיוק כאשר הגוש התחיל להוציא עשן...הוא לא ראה כלום...הוא התחיל לצעוק: "הצילו! הצילו!, אני מתעוור......הצילו
"

למעלה