"אני לא יודע עליהם כלום!, אני לא מעניין אותם והם לא מעניינים אותי!". "למה בכלל תפסתם אותנו?" ומה אתם לעזזל?!", אמר לוציאן בכעס תוך כדי שהוא יורק בזמן דיבור...
באומרם: " ניקח אותכם לסיור עקבו אחרינו ... " החבורה הולכת במה שנדמה להם בתור ארמון כשהם יוצאים הם רואים מרכבה וסוסים שעירים רתומים אליה אתם עוצרים בפתאומיות וכששתי השומרים הולכים . מתקרב אליכם יצור שדומה לאורק שעיר ואומר לכם בואו איתנו ופני שהדמוי אורק מסיים את משפטו חץ פוגע בצווארו מתנפץ ומשאיר פצע האורק השני מנסה לברוח אך עוד חץ נשלח והוא נופל אחרי ריצה של 50 מטרים . השומרים פונים למרכבה וממשיכים לנסוע בזמן זה הם שואלים אותכם :" על מה דיברתם עם היארקים האלו ? ..."
"אנחנו איסלרס קרובים לא כול כך רחוקים של העלפים ... אתם נמצאים בארץ הנקראת בפיכם icy kingdom אך בלושנינו קוראים לה וויטר אנחנו צריכים חבורה של אנשים שתימסור מסר לראש המסדר הדרואידי אתם תצתרכו ללוות את הסוכנת שלנו ששם הקוד של הוא קאטי. מישימה זו ניתנה לנו על ידי מלכינו הדגול אתם תקבלו יותר מידע בעיר מאוחר יותר ... "
(בהנחה שאתם אכן מבקשים)אבל לא נהגתם בנו אפילו בנימוס בסיסי ובכל זאת אתם מצפים לעזרתנו?!?!?!? אנחנו פצועים ואומץ ליבנו לבדו אינו מספיק כדי להחזיק את גופינו בחיים ובכל זאת לא הצעתם לנו מרפאה למכאובינו"אמר הכוהן בקול נזעם ומעט מתלונן.
המרכבה עוצרת אחרי נסיעה של לא יותר מ 30 דקות את נכנסים לבניין מעוגל שמואר על ידי לפידים בצדדיו אתם הולכיםם אם השומרים לחדר שנמצא באמצע חצי עיגול הימני כשאתם נכנסים אתם רואים שורה של מיטות. איסלר שנדמה לכם שהוא כוהן מתקרב אליכם ושואל את השומרים :" למה באתם ? " השומרים בתגובה ענו: " אנשים אלו צריכים טיפול נשאיר אותם לכמה ימים נחזור לקחת אותם ביום החמישי לשבוע זה בסדר איתך ? " הכוהן : " כן . להתראות " הכוהן משכיב אותכם כול אחד על מיטה משלו ופונה אל שתיכם ושואל "מאיפה באתם ? "
ברגע שלוציאן יצא מהבניין הוא חטף מכת קור בחוץ השתוללה סופת שלג לוציאן שנפל מעוצמת הכוח צפה באימה כשלאט לאט התקרב עליו יצור שדומה לתולעת רק גדולה בהרבה היא התקרבה בזחילה אל לוציאן המפוחד שמרוב הקור לא יכל לזוז ... לפתע נפתחה דלת הבניין ויצא משם הכוהן הכהן אחז בידו של לוציאן והכניס אותו למרפאה התולעת החלה מנסה לפרוץ את הדלת הכוהן החל לצעוק על לוציאן " מה אתה מנסה לעשות להתאבד ? ! " בואו איתי הוא הכניס אותכם לתוך חדר המתים מצד שמאל של הבנין בחדר היה ריח לא נעים של גופות החדר היו מדפים רבים בכול מדף בקירוב 11 מגירות החדר שהיה בצורת חצי עיגול היה שונה מהמרפאה בכך שהיה לו פתח למתחת לקרקע ותיקרתו היתה מאוירת בציורים של יצורים שונים שבאו מהגהנום בחלק הימני של החצי עיגול ראיתם כבשן הוא בער בחוזקה ובהתמדה. הכוהן הביא לפאטר נשק ואמר ללוציאן "שאר במקום אתה סובל ממכת קור אם תזוז אתה רק תחמיר את מצבך ..." נשמע שהדלת נפרצה הכוהן אמר לפאטר הפצוע " תנסה לפתות את היצור לכבשן ... חום זו הנקודה הכי חלשה שלו תתכונן ... "
קוראים לדמות שלי??. בת´´ד פאטאר חש את האדרנלין זורם בעורקיו בצפיה לקרב הוא אחז בפטיש הקרב הנאמן שלו וליטף לרגע את ראשו המתכתי של הנשק המופלא אשר זהר באור זהוב כאשר הוא העביר את אצבעותיו עליו. הוא לחש בשקט תפילה למורדין ביקש את ברכתו ואת הגנתו וחש חזק יותר נפשית ופיזית. הוא התקדם בצעדים נחושים והרגיש כמעט כאילו האדמה רועדת למגע רגלו הוא התקרב לדלת וראה את היצור הרירי והורדרד זוחל ל\פנימה לאט לאט ומשאיר מאחורי שובל של חומר צמיגי וירוק בעל ריח דוחה לתולעת היה פה עגול ומלא שורות של שיניים שנעו וזעו כשהתולעת התקדמה.פאטאר השליך את פטיש הקרב שלו לעבר ראשה של התולעת וכאשר פגע הפטיש נשמע קול מעיכה מוזר ואור זהוב וחזק כיסה את הפטיש כאשר הוא בקע את השריון של התולעת. דם שחור בעל ריח חזק החל לזרום מהפער בגופה של התולעת והיא החלה להתקדם במהירות יותר.הכוהן(הגמד)קרא בשמו של מורדין והפטיש זינק מגופה של התולעת וחזר אל ידו הפתוחה.הוא שחרר צחוק מתגרה ועב קול לעבר היצור המחליא והחל ליסוג לעבר הכבשן מושך את התולעת אחריו. הוא החל להרגשי את חום הכיבשן בגבו כאשר לפתע התולעת הרימה את צווארה ונעצרה במקום כאשר צווארה זקוף בתנועה מאיימת.
כשהתולעת עצרה ונעמדה . הסתער הכוהן על התולעת מכה את גבה חסר ההגנה . המכה דחפה קלות את התולעת . התולעת כך נראה החלה לחוש אי נוחות ככול שקרבה לכבשן. הכוהן עצמו החל נראה מזיע . הוא הכה שוב התולעת הייתה כמאט צמודה לכבשן . הכוהן התרחק טיפה וזרק את אלתו האלה פגעה בתולעת. התולעת ניסתה להמשיך להחזיק את עצמה אך היא נשארה עומדת לכמה שניות ונפלה . הכוהן אמר " פאטר " ואז פניו הכלו מסמיקות קלות והבעת פנים מודאגת עלתה על פניו ואמר " איך שקוראים לך זרוק את היצור לכבשן .... "
ראה את המתרחש וצעק לעבר האיסר ולוציאן להתרחק מהכיבשן הוא הרכין את ראשו והחל לרוץ לעבר התולעת הוא דחף את התולעת עם קסדתו לעבר הכיבשן וזעק "תישרף יצור מבחיל!!" התולעת נכנסה מהלם המכה לתוך הכיבשן והחלה להתפתל בכאב,עשן שחור יצא מגופה ומילא את החדר בריח נוריא התולעת התפתלה והתפתלה ונראתה כאילו היא זועקת בכאב פוערת את פיה בחוזקה.בניסיון אחרון היא הצליפה בחלקה האחורי לעבר לוציאן אך לא הגיעה עליו ולבסוף התמוטטה מתה והלהבות איכלו את גופתה. הכוהן(הגמד)נפל לריצפה על אחוריו והחל מתגלגל מצחוק עד אשר שם לב למעשיו כיחכח בגרונו נעמד על רגליו ניקה את מכנסי מהאבק שברצפה ולבסוף שאל את האיסר בקול מהוסס"מה עכשיו?"