Let's Get Loud

QueIronia

New member
לפי אחת התוצאות שיצאו לי בגוגל

זה פורטו ריקנית. זה היה באיזה פורום ברזילאי. מישהי כתבה: (i'm *something* borricua (puerto rican

QueIronia

New member
../images/Emo13.gif

ומה לגבי ההמשך של הראפ, אחרי המשפט borricua, that's you mamasita. puerto-rican diva from la isla bonita...

QueIronia

New member
גיליתי מה זה borricua../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

כנראה שזה כינוי לנערה פורטו-ריקנית...

Lopezit

New member
תגיד ארז...

בשיר האחרון לפני שהיא עולה לבמה היא אומרת משו - פרוטוקה פרוטוקה משו כזה ואז הקהל צועק משו... מה היא אומרת? ובכללל איזה שיר זה?

QueIronia

New member
לא הצלחתי להבין מה היא אומרת

שם, אבל השיר מדבר על זה שהיא בעצם פורטו-ריקנית (מן הסתם, השם שלו זה puertorricena)...

Lopezit

New member
סוף סוףףףףףף

יש פה מישו שראה את זה חחח אבל תאר לך מזה שאני רואה את זה כל יוםםם חחח וגם תדי וי די הראשון חח
והקטע של הרקדן ההוא שרוקד איזה שעתיים לבד מ ע צ ב ן!!!
אבל אז ג'ן נכנסתתתתתתת וכל הקעל צורחחחח בטח הוא נרדם כבר חח וערוץ 3 פשוט ה-ר-ס את ההופעה! הוא הוריד ממנה מלא דברים! אבל לפחות הוא הוריד את הקטע שהרקדן רוקד לבד... ואתם יכולים לקנות את זה בטוואר רקורדס!! אני למשל ראיתי את זה בקניון רוטשילד בראשון וגם תדי וי די הראשון למכירה... ואני הייתי נוסעת לראשון כדי לקנות חחח אבל כמה טוב שיש בן דוד בארה"ב
קיצור ההופעה מושלמתתתת ומדהימההה הכל שם כל כך יפה ומושקע! ציון סופי

All I Have

New member
ווווואווווווווווווווווווווווווווווו

ואווווווו ואווווווו ואוווווווווו גם אני רוצה לראותתתתתת ואווווווווווווווווו

Lopezit

New member
נכון הקטע הזה ממש יפההה!

זה היה ממש יפהה! וארז בטח אהבת תקטע שהיא פותחת תחולצה או מה שזה לא יהיה לפני הקטע הזה

J To The Lo

New member
מהההה?

אתה רוצה להגיד לי שהיא עושה את הקטע של ג'ו ופאן? רק את הקטע הראשון או גם את השני? כי הקטע השני זה דיאלוג בין ג'ו לפאן אז אין מצב.. אה ושומעים את פאפי ברקע?כי בשיר כן הוא אומר כזה- Know i wanna see u dance אה וborricua זה יפה פורטוגזית וביג פאן הוא גם פורטוגזי..רק שתדעו..

QueIronia

New member
פורטוגזי../images/Emo35.gif

ע"פ גוגל borricua זה כינוי לפורטו-ריקנית... כנראה שזה סלנג והמשמעות האמיתית של זה היא "יפה"

למעלה