Let's Get Loud

QueIronia

New member
Let's Get Loud../images/Emo26.gif

אחרי 3 חודשים בערך של מרדף תמידי אחרי ה- DVD של ג'ן, Let's Get Loud, סופסוף הצלחתי לשכור אותו מהספריית וידאו. כל הזמן הוא היה בחוץ, אצל לקוח אחר. אז אחרי שראיתי את זה, אני פשוט חסר-מילים. אין לי מסםיק מילים כדי לתאר את הדבר המדהים הזה שהיא עשתה שם. פשוט אין. איך שהיא רקדה. איך שהיא שרה. איך שהיא נראתה. איך שהיא התלבשה. איך שהקהל היה בשוק כל פעם מחדש. איך שהרקדנים שם נתנו את כל הנשמה שלהם. איך שהיא נתנה את כל הנשמה שלה. הכל, אבל פשוט הכל הכל הכל הכל הכל הכל היה כזה מושלם
מה שהראו בערוץ 3 לא משתווה למה שיש שם
הדבר היחיד שטיפה הרס לי, זה הקטע ריקוד המעצבן הזה של אחד הרקדנים ב- Ain't It Funny. משהו כמו 5 או 6 דקות הוא רק רוקד. הבנו. אתה יודע לרקוד, אבל חאלס
חוצמזה, זה היה פשוט מדהים. כל פעם מחדש אני נדהמתי ממנה
השעה וחצי הזו של ההופעה הייתה אחת היפות בחיים שלי
והנה מה שאני נוהג לכתוב במחברות וביומן שלי כל הזמן: JLo RULZ
הדירוג שלי:
מתוך 5

gal be

New member
../images/Emo29.gif תתאר לך שאתה רואה את זה live!

אני הייתי שרה (בצעקות) את כל השירים ומתה מהתרגשות.

J To The Lo

New member
הגזמת קצת,לא?

והקטע הכי יפה שהיא רוקדת לבד עם המרטין הזה בAINT IT FUNNY! כמו ששירה אומרת, הוא פשוט וואווווו

QueIronia

New member
כן, אבל לפני זה הוא רוקד מלא

מלא זמן לבד. חוצמזה, שהוא לא אפרו-אמריקני, אז אסור לך להתלהב ממנו
|שרוט|

../images/Emo42.gifתתחדש../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

אני מתה להשיג את זה כבר... ואפשר גם לקנות את זה מספריית הוידאו, לא? וקרעת אותי עם התגובה שלך.."אני הייתי מת. <נקודה>"....

J To The Lo

New member
חחחחחח...הרסת אותי

אל תראה אותי ככה.. מאז אשטון קוצ'ר וג'ימס מסטרס(ספייק מבאפי) אני מתחילה להעריך לבנים אבל אשטון מגעיל,מתחתן עם דמי הזקנה!!!

this is me then

New member
ומה יש שם שלא היה בערוץ שלוש../images/Emo35.gif

כי אני פוחד לקנות ולהתאכזב שזה בדיוק אותו דבר רק עם עוד איזה 2 שירים!

QueIronia

New member
מהשיש בערוץ 3 זה כלום../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

הרבה מהשירים הם "קיצרו", והשירים שלא נמצאים שם הם: If You Had My Love Feelin' So Good Carino Si Ya Se Acabo אני מבטיח לך שאתה ממש לא תתאכזב

this is me then

New member
יש שכנעתי את אחותי לקנות לי ליום

הולדת חחחחח אבל אני לא מוצא את זה באף חנות|:(|

QueIronia

New member
ת'אמת, זה די בעיה למצוא את זה

אבל אם אין לך בעיה לקנות דרך האינטרנט, לך למוזיקה-נטו, יש את זה שם... חוצמזה שנראה לי שאפשר להזמין בטאוור רקורדס (אבל אצלם שום דבר לא בטוח. אתה יכול לחכות להזמנה חצי שנה בלי להגזים). חוצמזה שהיומולדת שלך כבר הייתה
חוצפה

this is me then

New member
כן אבל היא לא יכלה...

ולא קנו לי עוד מתנות.... כי אסור 30 יום... אתה יודע למה

QueIronia

New member
באמת 5 דקות מהבית שלך../images/Emo70.gif

קח 164 מהבית שלך (התחנה בטח קרובה אליך, מה זה כבר נס-ציונה( לתחנה המרכזית הישנה בראשון, ואז לך לקניון רוטשילד. יש שם את זה ואת FSG.

Lopezit

New member
מה אין שם?! חחח טוב אז ככה...

זה מתחיל עם לטס גט לאוד קריניו שאת זה אין אין איט פאני שבהתחלה מורידים בית מהשיר כשהיא שרה ומורידים תקטע שהוא רוקד.. אחר כך פליי פילינג סו גוד איימ ריל ואז יש קטע של הרקדנים\יות שרוקדים לבד כל אחד... ואז רגיל שהיא על הנדנדה ושרה את סיקריטלי, דו יו נו.., איי כוד פול ין לאב, ויש גם את סי יה סה אכבו ואז זה הלהקה והתזמורת- אחד מציג את כולם וכל אחד עושה קטע.. ואז וויטינג פור טונייט והורידו שהיא גם שרה אותו בגרסה הספרדית... וואלקינג און סאנשיין איפ יו הד מיי לאב לאב דונט... והשיר האחרון לא זוכרת איך קוראים לו וגם מורידים קטעים מהשיר עצמו.. ויש גם בין השירים קטעים שהיא מדברת שמורידים אותם או מקצרים תראה תעטיפה רשום את הרשימת שירים

this is me then

New member
וואי איזה כיף לך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני מת להשיג את זה אבל אין את זה בספריות די וי די אז כנראה שאני ייקנה

QueIronia

New member
אצלנו היה את זה רק בחנות אחת בכל

העיר, ורק עותק אחד... בכל מקרה, שכחתי להגיד, שב- FSG היא שרה ממש יפה את הראפ
אני חשבתי שידלגו על הראפ, אבל היא שרה את זה ויצאה ענקית... מישהו יודע מה זה borricua
אני כבר כמה זמן מנסה לפענח מה המשמעות ולא מצליח... ד"א יש גם אתר מעריצים שקוראים לו borricua jlo. ואם כבר, אולי מישהו יודע מה ההמשך של הראפ אחרי המשפט הזה

borricua, that's you mamasita. puerto-rican diva from la isla bonita...​

למעלה