LET THE GAME BEGIN

modz0r

New member
לא נעלם

קצת עסוק :) התכוונתי לראות את הגמר האיזורי בלי לדעת כמה נגמר, ואז חבר שלא רואה פוטבול בא ואמר "אה שמעתי שהניו יורק שלך עלו לגמר". נו טוב, לפחות עלו :)

RoyBehar

New member
גמרים איזוריים

טוב, כמה דברים שחשבתי עליהם אתמול בזמן המשחקים (אבל בגלל שהמחשב מחובר לטלויזיה לא יכלתי להגיב תוך כדי): דבר ראשון - בילי קאנדיף. אני מקווה שמישהו ארז בשבילו את המזוודות. אני במקומו לא חוזר לבולטימור אפילו בשביל לארוז. כאילו, אני ראיתי את 'the Wire'... אני לא מסתבך עם אף אחד מבולטימור.
דבר שני - זוכרים את המערכון של SNL על ג'יזס וטיבו? אז הבדיחה בסוף על טום בריידי פתאום כבר לא כל כך מצחיקה אותי... ואני חייב להגיד - באמת שאף פעם לא חיבבתי את ניו אינגלנד, בלשון המעטה. אבל הפעם אני בדילמה. אחרי מה שבריידי עשה לברונקוס בשבוע שעבר אני פשוט - In awe of the guy... קצת מרגיש שמגיעה לו עוד טבעת. יותר מאשר לאיליי בכל אופן. בסופו של דבר אני יודע שבסופרבול אני בכל זאת אעודד את הג'איינטס, אבל הפעם זה לא יהיה בלב שלם. קצת מזדהה עם מה ש Pack Pack כתב. אמנם אני כבר אמור להיות רגיל לזה, אבל ברגע שהברונקוס הודחו, היה לי ממש קשה באמת להכנס לספיריט של המשחקים אתמול. מודה שאפילו נרדמתי במחצית של פריסקו- ניו יורק. ולא יודע למה, אני גם קצת מתבאס שהסופרבול יהיה רי-מאץ'. אני בטוח שהאוהדים של הפאטס מאושרים על ההזדמנות לנקום, אבל המשחק הקודם היה כל כך טוב שקצת חבל לי שהן נפגשות שוב בסופרבול, כי זה בחיים לא ישתווה למשחק המטורף ההוא (הלוואי ואני טועה)

REDSKINS

New member
שני המשחקים

איך הוא פספס את הFG הזה ?!?!?!?!?!?! מאז גמר הNFC בין NO למינסוטה לא התעצבנתי ככה על סיום משחק. ההבדל שאת NO אני לא שונא. בSB42 הייתי בעד הג'ייאנטס (בעיקר נגד NE אבל לא משנה), הפעם אני לא בטוח את מי אני שונא יותר. כל כך בניתי על סופר-הארבו-ל (או לפחות על בולטימור בSB לשם שינוי), הגמרים די ביאסו לי את הSB.

למעלה