LET THE GAME BEGIN

Yo-man

New member
שתי דקות למחצית BAL@NE

בריידי מצא את המשחק שלו בריצה... גם משהו פלאקו עם 3 דקות כמעט עלה ליתרון. יאללה, פלאקו!!! DO IT

Yo-man

New member
BAL@NE מחצית

עם דקה ושני פסקי זמן בריידי מוריד ברך??? זה משהו שלא רואים הרבה הפרשנים הסבירו שזה "כבוד להגנה של בולטימור" במילים אחרות - פחד מעוד טעות של בריידי. אוקי. מקובל עלי. אני מוכן למחצית שניה. בד"כ ביליצ'ק חוזר מהמחצית עם יופי של התאמות למשחק נראה איך ילך לו היום

Yo-man

New member
אין בעיה, אני אמשיך לכתוב בלי תגובות

6 דקות לסיום - בספירה שלי בריידי זרק 4 אינטרספשנס רק ששניים מהם התבטלו בגלל עבירות זה לא מוריד מגודל האירוע והעובדה שבריידי הזדקן. והאינטרספשן באנד זון?!?! אחד היפים והבלתי סבירים שנראו השנה!

omrili77

New member
BAL@NE

אתה מוכן להסביר לי למה פלאקו מוסר כשהוא צריך לעבור יארד אחד?! למה לא רצים, מבזבזים את הזמן (יש לו עוד פסק זמן) ומגדילים את הסיכוי לט"ד או לפחות לבעיטה מיותר קרוב בלי זמן? בעעע, לא חשוב, בעיטה מסריחה. רק חסר לי עכשיו שהעקום מניו ג'רזי ינצח ואני לא צריך לראות בכלל את הסופרבול.

Yo-man

New member
BAL@NE - סיום המשחק

לא להאמין שככה נגמר משחק כזה טוב. לפחות עכשיו אני יודע שאני לא המובטל היחיד בעולם בילי קונדיף מצטרף אלי החל ממחר בבוקר... אבל עם המשחק שניו אינגלנד הפגינו הם לא ינצחו את הסופרבול.... נראה. יאללה, מתחילים משחק חדש.

pavelger

New member
BAL@NE

עזוב מובטל, אחרי ההחטאה הזאת הוא אמור להיכנס לחדר הלבשה עם ריי לואיס, הייתי חושש לחיים שלי.

ESPN

New member
AFC הגמר

סליחה, אני פשוט התקשתי קצת בנשימה רב המשחק, אז היה קשה לי לכתוב תוך כדי. התחושה העיקרית - הקלה. הרייבנס משחקים טוב תמיד נגד הפטריוטס, ואני כבר שבוע חושבת על המשחק ההוא מלפני שנתיים, שנגמר עוד לפני שבכלל התיישבתי מול הטלוויזיה כמו שצריך. זהו, חוזרים לסופרבול, מרגיש כאילו עבר הרבה זמן. איזה כיף! (לי) הפליי המטומטם של המשחק לדעתי - הדיפ בול של בריידי ישר אחרי האינטרספשיין. עם הסייפטיז של הרייבנס תמיד כדורים כאלו הם סיכון וזה הרג את המומנטום. היה צריך לשחק על בטוח. אבל לא משנה, בסוף היה יותר מזל משכל. (לדעתי בפילד גול המפוספס של הרייבנס משהו בסנאפ-הולד השתבש וזה לא אשמת קנדיף, ראיתי ישר שהמחזיק מסתבך שם). זהו, אגב, סתם שתדעו - המשחק הזה הפיל את טוויטר... האתר פשוט קרס. יש בזה משהו משעשע. (וכן, אני בטוויטר, כשהוא עובד, that is)

gzahavi

New member
שידור של הסופרבול

מישהו מכיר מוצלח שבו אפשר לראות את המשחק ? גיא

אבי1985

New member

לא מאמין. איזו החטאה אומללה. בריידי היה ממש גרוע. אני עדיין לא מבין למה הלכו על 4 ו-6? שהיה נותן לו לבעוט. חבל חבל חבל הזדמנויות כאלו לא יחזרו בקרוב. עכשיו מחזיק אצבעות לניינרס.

philadelphia76

New member
BAL@NE

כנראה שבולטימור היא הדאלאס של ה- AFC WTF זה היה? שער שדה מ- 32 יארד

ג'יזל בג'ילט - יעוץ משפטי

אני לא יודע מה לגביכם, אבל בדרייב האחרון,ה INCOMPLETION של פלאקו לאוונס בEZ: אני ספרתי 2,ואפילו 3 צעדים עם הכדור בידיים לפני ש MOORE ניקה לו אותו.

PACK PACK

New member
מסכים

משחק גדול, אבל לדעתי הרייבנס נשדדו. לא צריך לספור צעדים. אוונס שלט בכדור עם 2 רגלים בפנים. TD! ואז הפילו לו את הכדור. אוונס גם לא היה בנפילה, כך שהחוק המטומטם ההוא לא רלוונטי פה. איך השופטים לא בדקו את זה? מרגיש לי קצת כמו מונדיאל איך שהשופטים הרסו לי קצת משחק טוב. רק שבניגוד לכדורגל, פוטבול הוא משחק שאני אוהב.

DEJ

New member
ים לא מסכים

למרות שהייתי בעד בולטימור... הוא בקושי עשה צעד אחרי התפיסה, והכדור לא היה מאובטח ביד שלו. ברגע שהוא הצליח להוציא לו את הכדור מהיד בכזו קלות, המהלך לא הושלם, ולכן לא הייתה בעיה כאן. לא היה הילוך חוזר, כי בולטימור לא עשו צ'לנג' (והם ידעו למה). הסבירו שרק אם נפסק בשדה שיש ט"ד, אז עושים בדיקת וידאו אוטומטית. לעומת זאת, אם נפסק שאין ט"ד, אז אין בדיקה אוטומטית, והקבוצה צריכה לדרוש בדיקה.

PACK PACK

New member
לוקח את הלא מסכים שלך, ומעלה בעוד לא מסכים

לא מסכים 1: באנד זון שחקן לא צריך לעשות שום צעד. הוא צריך לשלוט בכדור (גם לשניה) ולהוריד 2 רגליים לקרקע. אוונס שלט בכדור ולא השמיט אותו. זה שחקן ההגנה שהוריד לו את הכדור אחרי שהוא שלט (יש פה בעיה עם זמן השליטה- אבל בשביל זה צריך לבדוק את זה במסכים. מה שמוביל לנק' השניה שלי). לא מסכים 2: צ'לנג'ים ב-2 הדקות האחרונות של המחצית ושל המשחק באים מהשופטים בלבד בלי קשר לאם היה TD או לא. אם הארבו היה זורק את הדגל האדום הוא היה נענש בעבירה. לסיכום, אני חושב שהיה TD, וזו דעתי. אבל אין עוררין שהמהלך הצדיק בדיקה של השופטים!

PACK PACK

New member
למי שתוהה לגבי החתימה שלי...

אני עדיין בהכחשה. עדיין כואב לי מאד. אף פעם לא הייתי כל כך חסר חשק לראות את הגמרים האיזוריים. אבל לא איבדתי את השפיות (נראה לי). ראיתי את המשחק הראשון, והיום בערב אראה את השני.

למעלה