LET THE GAME BEGIN

ועכשיו,אחרי הREPLAY

חד משמעית, חד וחלק, [ועכשיו גם ברור לי למה אינסטנקטיבית הגדרתי את זה רגל+רגל]: 1)אוונס מקבל את הכדור מצד ימין (פנים לפלאקו)=רגל ימין בקרקע! 2)סיבוב לשמאל=רגל שמאל בקרקע! + מור מניח יד על הכדור. 3)האחיזה של מור יוצרת תנועה נגדית לסיבוב שמאלה > לרגל ימין של אוונס אין לאן להתקדם > אוונס מעביר את רגל ימין בשיכול מאחורי רגל שמאל(כאילו הוא החליט לרקוד "אגם הברבורים" באנד זון. 4)במקביל לפירואט-הכדור נתלש. שורה תחתונה: מאז SPBW 43 עם האוהדים של פיטס שהחליטו בשביל השופטים שוורנר פימבל - לא ראיתי כזה "ripoff instead of replay.."

Amir BA

New member
לא יודע

לי זה נראה בבירור שזו לא תפיסה. רואים שהוא לא מספיק להוריד את הרגל השניה לפני שהמגן מוציא לו את הכדור מהיד. חד וחלק לא טאצדאון.

המשך ה
- מה הייתה הדקה?

מפנה ללינק הדיון http://www.nfl.com/news/story/09000...ains-why-flaccos-pass-to-evans-wasnt-reviewed שים לב בשניות 30-31 של הסרטון. הדיון מתחיל בזה שכשהרגל השמאלית(2) נוגעת בקרקע - הכדור עדיין צמוד אל הגוף שלו כששתי כפות הידיים סביב. עכשיו, מכיוון שבשניה ה-31,בה ניתן לראות את הרגל ב ב י ר ו ר נוגעת בדשא- הכדור גם נראה טיפה "מרצד" בתמונה -אפשר לטעון שזו תחילת התנועה קדימה של הכדור, ולכן, למרות שהכדור צמוד והידיים עליו - כבר אין לאוונס possession והמסירה היא incomplete. ועדיין, "לא מספיק..לפני..מוציא לו..חד וחלק" - זה קצת מרחיק לכת לדעתי.. ולכן, לכל הפחות היה ראויה כאן בדיקה ישירה של השופט הראשי.

Anfield

New member
לא ראיתי את המשחקים אחרי ההדחה של גרין ביי

גמרו לי את החשק לכל העונה, אולי אציץ קצת בסופרבול. מאכזב מאוד.

DEJ

New member
CALL

אתה צודק לגבי השתי דקות, לא לגבי ההחלטה. ההחלטה הייתה נכונה לגמרי. האם היה צריך לעשות לזה בדיקה חוזרת? אולי. אפילו כנראה. אבל התוצאה לא הייתה משתנה. בטח לא עם ההגדרה של הוכחה בלתי ניתנת להפרכה שהייתה טעות בשדה...

49-ג'איינטס

יש גבול לתפיסות קסדה!!!! (נ"י לא המירו דאון שלישי בדקה האחרונה, וקרוז היה קרוב) איזו הגנה מדהימה של הניינרז. לא פלא שעברו את ניו אורלינז. אבל ההתקפה----0 מ-11 המרות דאון שלישי! אלכס סמית' נראה לחוץ. מס, 10, ויליאמס, המחזיר של הניינרז עם משחק החזרות די מוצלח, אבל אחד הפאנטים פגע לדביל בברך, ובמקום להגדיל הפרש, הג'איינטס עלו ליתרון. הארכה, ניו-יורק קיבלו את הכדור. חששות כבדים.

yaelal1

New member
טוב, אבל למה באנגלית?

ואם לא שמת לב, מאנינג לא היה יותר טוב ממנו. מה שניצח את המשחק היו ההגנות, והטעויות. בין השאר של וויליאמס. לילה טוב.

ליעל המגניבה, המחשב של אשתי בא מהארץ ולכן יש שם עברית על המקלדת. במשרד ניתן לכתוב בעברית אבל צריך לזכור איפה כל אות אז זה איטי בהרבה, במחשב האישי שלי אין עברית בכלל. אני דווקא יושב שמאנינג היה יותר טוב ממנו. הפוסטים דלעיל נכתבו בזמן אמת, ולכן לא התייחסתי בכלליות למשחק, אלא לכך שקרוז לא הצליח לתפוס עם הקסדה שלו ברבע הרביעי בדקה האחרונה, על אף שהוא היה קרוב לתפיסה וירטואוזית ביד אחת. לגבי אלכס סמית', מהרבע השלישי היו לו המון מסירות שפשוט הלכו לריצפה/קצרות מדי/ עקומות מדי. אכן וויליאמס גמר לניינרז את המשחק פעמיים, אם כי 1-12 המרות של דאון שלישי זה קצת מוגזם.

laufgas

New member
ניו-יורק בסן פרנסיסקו

יאללה הארכה! אולי נזכה לראות את החוקים החדשים.

aviv88268

New member
ניו יורק - סאן פרנסיסקו

מי היה מאמין בתחילת העונה עם רשימה של פצועים וקוורטרבק בינוני (עד לפני תחילת העונה. עכשיו אפשר לקרוא לו מחולל ניסים בדאון שלישי וברבע רביעי) שהניו יורק ג'יאנטס,כן כן הביג בלו הממש לא מזהירים יגיעו בשלום לפלייאוף? והנה אנו הולכים ביד רמה ובזרוע נטויה(שניהם שייכים למאנינג הקטן) לסופרבול!!!!! ברכותינו לקבוצה מהתפוח הגדול אלופי ה- NFC....

yaelal1

New member
כן אבל

יותר משניו יורק ניצחה את המשחק הזה, סן פרנסיסקו הפסידה אותו. והספשייל טימז כאן היו הרבה יותר משמעותיות מהקורטרבקים.

eran113

New member
NYG - SNF

טוב אז נתחיל מ- ישששששששששששששששששששששששששששששש!!! אנחנו בסופרבול!!!! איזה משחק לחוץ זה היה. לקראת סוף הרבע הרביעי בכל פעם שהכדור עבר לסאן פרנסיסקו הייתי בטוח שהם יסיימו את המשחק. אבל ההגנה של הג'איינטס עושה בפלייאוף דברים מדהימים והיא ממש לא דומה לזו מהעונה הסדירה. איליי היה טוב מאוד לדעתי ועשה כמה במהלכים גדולים, במיוחד בחצי הראשון. קרוז פשוט מדהים איזה כיף שיש לך רסיבר כזה. ההגנה כמובן הייתה גדולה במיוחד ה- Line of skirmish. אני לא יודע אם זה רק אני אבל המאמין של סאן פרנסיסקו פשוט מעצבן, כל פעם שיש פלאג נגד הקבוצה שלו הוא מתרעם, גם אם זה היה הכי ברור בעולם. אין לי ספק שהוא (ואחיו) מאמנים מעולים אבל עדיף לו להתעסק בדברים החשובים באמת.

crazy87878

New member

בהחלט הופעה הרואית של נציגת התפוח הקטע המעניין שלא הייתי בטוח בדרייב האחרון אם מספיק FG עד שראיתי שמנינג מניח את הכדור לבעיטה אני בטוח שלא רק אני הייתי מבולבל עכשיו אנחנו פייבוריטים ב-SB רק שאולי עדיף לנו להיות אנדרדוג כמו לפני 4 שנים

eran113

New member
שני המשחקים

דבר ראשון אני שמח שיש פה עוד אוהדים של הג'איינטס משום מה בזמן האחרון חשבתי שאני היחידי. דבר שני אני הייתי בדיוק כמוך בהארכה, לא הבנתי מה הם עושים, עד ששמעתי את השדרן אומר שבעיטה תיקח אותם אל הסופרבול. בנוגע ל- SB אני לא חושב שאנחנו פייבוריטים, NE עדיין סיימו את העונה במאזן טוב יותר. איך בא לי לנסוע למשחק הזה.....

crazy87878

New member
היה פה עוד אחד מודזור משהו

לא יודע איפה נעלם הייתי די מופתע אם לא היה פה עוד אוהדי ג'איינטס בסה"כ לא חסרים יהודים יקרים ב-NY אני חושב שאנחנו פייבוריטים בטח יחסית למפגש הקודם ב-2008 לנצח ב-GB ואחרי זה ב-SF אחרי שזו עברה את NO זה פשוט פנטסטי בעוד הפאטס בקושי עברו את בולטימור גם בגלל קבלת החלטות שגויה שלהם לפני ההחטאה סה"כ היה שווה להישאר ער כל הלילה בשביל הדרמה המטורפת הזאת

למעלה