L
L!!!

Snitch

New member
מזכיר לי משום מה את השיחה שלי

עם מוקד השירות של זהב, אחרי שבגללם לא היה לי אינטרנט ליום..
"מוקד שירות- אינטרנט מהיר שלום" "היי! מה המצב?!" "אמממממ, ומהי בעיתך?" "יש לי הרבה בעיות" "נו" "המחשב שלי מת!!!" "מאיזו בחינה? המודם לא תקין?" "*מתעלמת* עשיתי הכל כדי להעיר אותו! זרקתי את המסך על הרצפה כדי שהוא יתעורר, שפכתי קולה על המקלדת.." "מה?!?" "אבל זה לא עזר!!" "אה.. רגע.. *מתעשת* כשאת מדליקה את המחשב הוא לא עובד?" "מה זאת אומרת להדליק את המחשב? שהוא כאילו יידלק עלי?" "לא, את צריכה ללחוץ על פאוור" "אהההה! אה.. רגע.. איפה זה פאוור?" "*מתעצבן* למטה, איפה שהמחשב!" "אבל המחשב למעלה! רק הרגליים שלי למטה ואני לא רואה עליהן שום פאוור.." "לא, הריבוע האפור הגדול הזה זה המחשב" [
] "אההה! *לוחצת* הצילו!!! המחשב שלי התחרפן!!" "מה קרה?" "יש מסך שחור וכל מיני אותיות מפחידות! אימאל'ההה *בוכה לשפופרת*" "תכף זה יעבור.." "אה כן ויש לי עוד שאלה!! איך נכנסים לאינטרטנט?" "אינטרנט, לא אינטרטנט." "אה טוב אני אנסה, ביי" "*נאנח*" אולי זה לא מצחיק אבל זה הזכיר לי

mk a o

New member
L../images/Emo6.gifL

[URL='target=_blank']מתלהבת מהכחול.....[/URL]
סיימתי להתלהב.....

Me 4eVer

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

גם לי היו כמו מצחיקות..אבל לא שמרתי..
והוא גם לא ייעץ לי כלום.. רק אמר שנגמר הזמן..

LeAnNe

New member
../images/Emo6.gifמתברר שיש לי הרבה בעיות..

שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. יש לי הרבה, איזה? מה ישתנה בחייך אם תדע לענות על כך? אני אהיה בן אדם טוב יותר אתה תהיה בן אדם טוב יותר? אכן.. ואני בת! כאשר אתה אומר ' אכן.. ואני בת ' למה אתה מתכוון שכן אני אהיה טובה יותר, ואני בת!!!! יא שוויניסט! בזכות איזו תכונה שלך לא ויתרת ואתה עדיין מחפש פיתרון לבעיתך? ? למה חשוב לך לדעת מה התשובה? כי אתה אומר.. בוא ננסה להתרכז בך ולא בי למה? מה יקרה אם תקבל את התשובה לשאלתך? כלום אולי תוכל לפרט במה אוכל לעזור לך? אולי תעזור לי לפרט אולי אעזור לך לפרט? בדיוק..יופי חכם...מי גאון של אמא? ספר לי עוד על משפחתך יש לי 7 אנשים במשפחה, אני, אח, אחות, אחות, אמא, אבא וכלבה גאונה בשם שר! מי במשפחתך גורם לך לחוש שמחה וכיצד? הכלבה שלי כשהיא שותקת.. האם תוכל לספר לי קצת על יחסיך עם אביך? אני לא ילדה מוכה! נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? אני ארגיש כמו הארי פוטר אחרי שהוא מדבר עם דמבלדור.. אילו תכונות מתכונותיך יכולות לעזור לך במימוש חלומותיך לגבי העתיד? שנאה ונאציזם למי חשוב לך לספר שאתה נמצא בדרך לפתרון ולמה? לחבר הדמיוני שלי, כי הוא דמיוני! מהי תוכנית הפעולה שלך לצורך הגעה לפיתרון? אני אבוא אליך ואדבר איתך ואתה תמצא לי פתרון.. כיצד אתה מרגיש עכשיו? פ33ות מה אירע בזמן האחרון שגרם לך לרצות לדבר איתי? נפלתי מחמור.. מה יהיה הסימן שעזרתי לך? יסרסו את החמור.. מה עשית היום לשיפור מצבך? סיימתי את הספר החמישי! ספר לי על משהו שהישגת בחייך ואתה גאה בו. אני לא גאה! ואני בת! למה אתה מתכוון ב'אתה לא גאה! ואתה בת' אני לא אוהבת את המין שלי, ואני לא בן! ספר לי בבקשה- איך אתה מפרגן לעצמך? ואני לא מאוהבת בעצמי! ואז אמרו לי שנגמר להם הזמן..

n k

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. אני אלרגי לקוטג' כאשר אתה אומר ' אני אלרגי לקוטג ' למה אתה מתכוון שקוטג' גורם לי להתעטש
שקוטג' גורם לך להתעטש? אתה צוחק עלי
אני צוחקעליך? אתה שוב צוחק עלי
אני שוב צוחקעליך? אתה גם חוזר אחרי כל מה שאני אומר בזכות איזו תכונה שלך לא ויתרת ואתה עדיין מחפש פיתרון לבעיתך? אני אוהב קוטג' אתה אוהב קוטג? כן!! כן!! די כבר!!! מה המחיר שאתה בוחר לשלם עבור חוסר התעוזה שלך? 1.90 ש"ח יכול להיות שאתה מפחד להיכשל ולכן אתה מעדיף לחוש בושה. מה דעתך? הא?! מה ישתנה בחייך אם תדע לענות על כך? אני אתמכר לקוטג', אכנס לחובות, אתדרדר לסמים, אכנס לכלא ואצא מהכלא נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? אני אזמין אותם לקוטג' שלי לאכול קוטג' אתה אזמין אותם לקוטג' שלך לאכול קוטג? נוכח בעתיד מתחיל בת' כיצד אתה מרגיש עכשיו? טוב תודה ספר לי בבקשה על ייתרון אחד שיש לך במצב הנוכחי על פני אחרים. אני לא אוכל קוטג' אתה לא אוכל קוטג? אני לא אוכל קוטג' אתה חוזר על עצמך. אנא המשך להמשיך במה? מה יקרה אם תקבל את התשובה לשאלתך? איזו שאלה? למה חשוב לך לדעת מה התשובה? זו השאלה? אחרי שנדבר, מי יראה את השינוי שחל בך? איזה שינוי? אילו תכונות מתכונותיך יכולות לעזור לך במימוש חלומותיך לגבי העתיד? אה?! ספר לי מעט על התכונות הטובות שלך אני רגיש וספונטני אדם רגיש קולט את הסביבה. כיצד תכונה זו משפרת את איכות חייך? אני לא אוכל קוטג' כאשר אתה אומר ' אני לא אוכל קוטג ' למה אתה מתכוון שאני לא אוכל קוטג' שאתה לא אוכל קוטג? אתה חוזר על עצמך. אנא המשך למה אתה מתכוון ב'אני חוזר על עצמי. אנא המשך' לא יודע, אתה אמרת את זה

mk a o

New member
בעעעעעעעעעע ../images/Emo3.gif

שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. אני אלפקה חסרת חיים אבל מאאאאגניבה
כאשר אתה אומר ' אני אלפקה חסרת חיים אבל מאאאאגניבה ' למה אתה מתכוון שאני אלפקה חסרת חיים אבל מאאאאגניבה
שאתה אלפקה חסרת חיים אבל מאאאאגניבה? כן למה יש בעיה?????? מה ישתנה בחייך אם תדע לענות על כך? אני אהיה אלפקה לא חסרת חיים אבל מאאאגניבה..... מה היית רוצה להיות בעוד 01 שנים? אלפקה בת שנה...... מה עשית היום לשיפור מצבך? כלום.... ספר לי על משהו שהישגת בחייך ואתה גאה בו. האלו?! אני אלפקה! זה הישג מהמם! כאילו דה!!!!!! מה יקרה אם תקבל את התשובה לשאלתך? בעעעעעעעעע......... ספר לי מעט על התכונות הטובות שלך מה יש לספר? למה חשוב לך לדעת מה התשובה? לא חשוב לי, אני סתם משועממת..... כאשר אתה אומר ' לא חשוב לי, אני סתם משועממת ' למה אתה מתכוון שלא חשוב לי ואני סתם משועממת....... נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? אמרו לך שאתה קרציה?????????? אמרו לי שאני קרציה??????????? כנראה שלא...אז הנה אני אומרת לך שאתה קרציה!!!!!!! אילו תכונות מתכונותיך יכולות לעזור לך במימוש חלומותיך לגבי העתיד? זה שאני עצבנית והולכת להרוג אותך כי אתה מעצבן יכול לעזור לי בשלווה הנפשית שלי...... מה גורם לך להעלב? כלום! אני האלפקה המושלמת ביותר במערכת השמש!!!! מי מצליח להרגיע אותך? בטח לא אתה!!!!!!!!!!!!! האם אתה חושב שאני? נראה לך?? מה הרגע אמרתי? אתה צריך ללמוד להקשיב!!!!!!! אמור לי, האם יש איזו תכונה שהיית רוצה לשנות אצלך? לא אחרי שנדבר, מי יראה את השינוי שחל בך? בני גורן! מה יהיה הסימן שעזרתי לך? אתה עזרת לי??? היית מת! אני עזרת לי??? הייתי מת? מפגר! המשך בבקשה בעעעעעעעעע האם אתה מנסה להתחמק מלדון בבעייה כלשהי? לא!!!!!!! אהמ... 'אהמ...' גם לך! מה אתה אמברידג'?

HaMsTeR

New member
והנה שלי-../images/Emo118.gif

שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. אני נורא אוהבת לעשות מניקור ופדיקור וגם לצבוע את השיער לבלונד, וגם לדבר בפלאפון ולבלות בקניון כמה שאפשר ולהפגש עם חברות, לקנות לחבר שלי כל מיני מתנות קטנות וגם לקנות איפור וכלמיני דברים מאגניבים כאלה. האם אתה משתף את חבריך בבעיותיך? מה הבעיה בזה שאני נורא אוהבת לעשות מניקור ופדיקור וגם לצבוע את השיער לבלונד, וגם לדבר בפלאפון ולבלות בקניון כמה שאפשר ולהפגש עם חברות, לקנות לחבר שלי כל מיני מתנות קטנות וגם לקנות איפור וכלמיני דברים מאגניבים כאלה. ?? למה חשוב לך לדעת מה התשובה? אבל זאת בכלל לא בעיה! התכוונתי לגלות לך עכשיו את התשובה אבל אתה לא נותן לי לדבר! ספר לי מעט על התכונות הטובות שלך טוב, הבעיה היא שההורים שלי חושבים שאני מבזבזת יותר מידי כסף. האם תוכל לספר לי קצת על יחסיך עם אמך? אמא שלי אוהבת ללכת איתי לעשות פדיקור ומניקור אבל היא לא מתה על לצבוע את השיער לבלונד, כי יש לה שיער שחור מכוער כזה. מי במשפחתך גורם לך לחוש שמחה וכיצד? אבא שלי, כשהוא מוציא את כרטיס האשראי הנוצץ שלו על מי אתה סומך במשפחתך ולמה? אני סומכת על החתולה שלי כי אני יודעת שהיא תמיד תיהיה לצידי. גם ברגעים הקשים, כשנשברת הציפורם, לדוגמא. האם תוכל לספר לי קצת על יחסיך עם אביך? אבא שלי מת.
כיצד היית רוצה שבני משפחתך יתיחסו אליך? אני רוצה שהם יביאו לי כסף ומתנות בגלל שהם מרחמים עלי שאבא שלי מת מהי תוכנית הפעולה שלך לצורך הגעה לפיתרון? אממ אני מנסה לבכות ולהיראות מיסכנה ספר לי עוד על משפחתך יש לי 6 אחים ו7 אחיות והאחיות שלי חושבות שאני שטחית! נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? אמא שלי תראה שאני שמחה למה אתה מתכוון ב'אמא שלך תראה שאתה שמחה' שהיא תראה שאני שמחה שהיא תראה שאתה שמחה? כן מה נותן לך את הכח להמשיך למרות הקשיים? זה שיש עוד מלא דברים מאגניבים בחוץ שרק צריך להוציא עליהם את הכסף ואז הם שלי איך היית רוצה לראות את עצמך בעוד 01 שנים? עוד שנה אני חושבת שאני אהיה ראש ממשלה או מנקת רחובות בזכות איזו תכונה שלך לא ויתרת ואתה עדיין מחפש פיתרון לבעיתך? בזכות זה שאני יודעת לדבר בזכות זה שאתה יודעת לדבר? אני בת יא אדיוט כאשר אתה אומר ' אני בת יא אדיוט ' למה אתה מתכוון תפסיק לפנות אלי בלשון זכר יא מכוער למה אתה מתכוון ב'אפסיק לפנות אליך בלשון זכר יא מכוער' אמרתי משהו אמור לי, האם יש איזו תכונה שהיית רוצה לשנות אצלך? טוב, טוב, התחלתי לסלוח לך. אבל אני עדיין בת! לא הייתי רוצה לשנות אצלי כלום. אני מושלמת. אם הכל יהיה בסדר, איך יראו אז חייך? אני אהיה עשירה ומפורסמת ויהיו לי 9000 סוסי פוני ו500 שמלות ערב אופנתיות אחרי שנדבר מה תעשה אחרת? אני אציע נישואין לחבר שלי. הוא עשיר. מהו הצעד הקטן ביותר שתוכל לעשות בדרך לפתרון? דבר ראשון אני אתייעץ עם אמא שלי ספר לי על משהו שהישגת בחייך ואתה גאה בו. השגתי חבר חתיך כיצד ידע מי שאינו מכיר אותך שאתה נמצא בדרך לפיתרון? הוא ישמע אותי צורחת בקניון: אביצב, רוצה להנשא לי? מה יקרה אם תקבל את התשובה לשאלתך? אני וחבר שלי נתחתן מה איפשר לך לספר לי על בעיתך? מה השתנה בך? אתה שואל יותר מידי שאלות ונמאס לי מזה אילו תכונות מתכונותיך יכולות לעזור לך במימוש חלומותיך לגבי העתיד? דייי ואז המגעילים האלה כתבו לי "זמנך תם" או משהו כזה. רציתי לדבר עוד!!!

הנה עוד אחד שלי../images/Emo26.gif../images/Emo28.gif

אל תתייחסו לנושא שכתבתי... טחחחח ניסיתי למצוא בעיה... [URL='target=_blank']היועץ:[/URL] שלום לך. תארי לי בבקשה את הבעיה שלך. אנסו אותי. [URL='target=_blank']היועץ:[/URL] תני דוגמה שתציג את האופן בו הבעיה מתבטאת הלכתי ברחוב ואיזה משוגע בא ואנס אותי! [URL='target=_blank']היועץ:[/URL] הלכתי ברחוב ואיזה משוגע בא ואנס אותך? כן. ועכשיו אני בהריון [URL='target=_blank']היועץ:[/URL] כאשר את אומרת ' כן. ועכשיו אני בהריון ' למה את מתכוונת אני בהריון ממנו! [URL='target=_blank']היועץ:[/URL] למה את מתכוונת ב'את בהריון ממנו' הוא אנס אותי, (אנס=זיין) ועכשיו אני בהריון! [URL='target=_blank']היועץ:[/URL] הוא אנס אותך, (אנס=זיין) ועכשיו את בהריון? כן!!!!! [URL='target=_blank']היועץ:[/URL] האם יש מספר הסברים למצב? האם את מתעלמת מהם או מתמודדת איתם? ברור שיש הסבר... אני יפה! [URL='target=_blank']היועץ:[/URL] ברור שיש הסבר... את יפה? כן.הייתי מלכת יופי. [URL='target=_blank']היועץ:[/URL] כן.הייתיי מלכת יופי? כן. אני כל כך יפה. [URL='target=_blank']היועץ:[/URL] כן. את כל כך יפה? אולי תפסיק לחזור אחריי [URL='target=_blank']היועץ:[/URL] אולי תוכלי לפרט במה אוכל לעזור לך? תגיד לי מה עושים - אנסו אותי! אני במצוקה נפשית! [URL='target=_blank']היועץ:[/URL] נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגישי בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? אי אפשר. זו טראומה. [URL='target=_blank']היועץ:[/URL] מה יהיה הסימן שעזרתי לך? נראה לי, שאפסיק לחשוב שאני זונה. [URL='target=_blank']היועץ:[/URL] למה את מתכוונת ב'נראה לי, שתפסיקי לחשוב שאת זונה' אני חושבת שאני זונה [URL='target=_blank']היועץ:[/URL] למה את חושבתת שאת זונה? כי אנסו אותי. [URL='target=_blank']היועץ:[/URL] כי אנסו אותך? כןןןןן זה מה שאני מנסה להגיד לך כבר חצי שעה! [URL='target=_blank']היועץ:[/URL] מה אירע בזמן האחרון שגרם לך לרצות לדבר איתי? הלווווווווווווווו!!!! אנסו אותי!!! [URL='target=_blank']היועץ:[/URL] הלווווווווווווווו!!!! אנסו אותך? כן!!! טוב שנזכרת! [URL='target=_blank']היועץ:[/URL] בזכות איזו תכונה שלך לא ויתרת ואת עדיין מחפשת פיתרון לבעיתך? אלוהים אדירים... [URL='target=_blank']היועץ:[/URL] אהמ... מה "אהמ"... זה נושא רציני!!! [URL='target=_blank']היועץ:[/URL] אחרי שנדבר מה תעשי אחרת? אוף איתך. אתה לא עוזר לי. [URL='target=_blank']היועץ:[/URL] בוא ננסה להתרכז בך ולא בי אבל אני צריכה עזרה! [URL='target=_blank']היועץ:[/URL] כאשר את אומרת ' אבל אני צריכה עזרה ' למה את מתכוונת אני במצוקה נפשית! [URL='target=_blank']היועץ:[/URL] את במצוקה נפשית? כן! [URL='target=_blank']היועץ:[/URL] ספרי לי על משהו שהישגת בחייך ואת גאה בו. לא יודעת...

HaMsTeR

New member
0_O ועוד אחד שלי-../images/Emo118.gif

שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. יש לי זימים.
יש לך זימים? אתה לא חייב לחזור על זה. מספיק אני סובל את זה בחיי הימ-יום מה אירע בזמן האחרון שגרם לך לרצות לדבר איתי? אממ.. טוב.. הייתי בבריכה ואז בה מישהו אחד ודחף לי אגרוף לבטן (בטעות) ואז הוא פתאום אמר "וואלה, אחי- יש'ך זימים!" ספר לי בבקשה- איך אתה מפרגן לעצמך? אני מנסה כמה שיותר להתעלם מזה שיש לי זימים, ואז אני פשוט כותב רשימה של התכונות הטובות בי. כמו למשל- הצמר שיש לי בכפות הרגליים והקשקשים שיש לי בתוך האף! האם יש מספר הסברים למצב? האם אתה מתעלם מהם או מתמודד איתם? כמה רופאים אמרו שאני מוטציה. אבל אני לא! אני פשוט מגניב. אחרי שנדבר מה תעשה אחרת? אני לא אעשה שום דבר אחרת. החיים שלי ימשיכו כרגיל אם הכל יהיה בסדר, איך יראו אז חייך? יעקב (זה שבעט בי בבטן ואמר שיש לי זימים, המכוער) יעשה כזה: "וואלה, צדקת. אין לך זימים." מה אתה בדרך כלל אומר לעצמך במצב הזה שעוזר לך? אני אומר לעצמי שאולי פעם ימציאו ניתוח להוצאת זימים אולי תוכל לפרט במה אוכל לעזור לך? תגיד לי איך אפשר להוציא את הזימים כאשר אתה אומר ' תגיד לי איך אפשר להוציא את הזימים ' למה אתה מתכוון שתספר לי (עדיף בקצרה, קשה לי לקרוא דברים ארוכים) כיצד ניתן להוציא את זימיי מהבטן. אני מבין שקשה לך גם אני
מה קשה לך במיוחד? שיעקב צוחק עלי ואז הוא אומר לחברים שלו שגם יצחקו עלי כיצד אתה מבלה עם חבריך? אין לי חברים
האם הבדידות שלך היא מבחירה או נכפתה עליך? נכפתה עלי. אנשים ראו שיש לי זימים אז הם ברחו. מי אתה רוצה שיהיה לצידך? חכה שנייה אני חייב ללכת. קשה לי לנשום. ביי מה עשית כדי לצאת מזה? אמרתי ביי ספר לי על תחומים בהם הולך לך טוב

coolit

New member
0.0 אז אני עשיתי את זה ראשונה, מה?

למה לקלל?|חציחיוךרקובשלאייסיקיו|

RaistGirl

New member
|ברית||דנה|

שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. אני אוהבת אותך אתה אוהבת אותי? כן מה אירע בזמן האחרון שגרם לך לרצות לדבר איתי? אני לא יכולה לחיות בלעדיך!!!!! כאשר אתה אומר ' אני לא יכולה לחיות בלעדיך ' למה אתה מתכוון אני אוההההבת אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתה אוההההבת אותי? כן! אולי תוכל לפרט במה אוכל לעזור לך? תתחתן איתי! אחרי שנדבר מה תעשה אחרת? אלך לאישתי לעתיד האהובה כיצד אתה ואישתך מבלים כזוג? אנחנו עדיין לא התחתנו! אנחנו רק מתכננים את החתונה! ספר לי על חוויה נעימה לה היית שותף לאחרונה עם אישתך הצעתי לה להתחתן איתי! כאשר אתה אומר ' הצעתי לה להתחתן איתי ' למה אתה מתכוון ביקשתי ממנה להתחתן איתי! ביקשתי ממנה להתחתן איתך? כן נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? מה בעיה? אין בעיה!!!!!! מה ישתנה בחייך אם תדע לענות על כך? מה?! מה יקרה אם תקבל את התשובה לשאלתך? מה? למה חשוב לך לדעת מה התשובה? את התשובה למה? תן דוגמה שתציג את האופן בו הבעיה מתבטאת אני מתחתנת! מה היית רוצה להיות בעוד 01 שנים? נשואה באושר ואושר לאישתי החמודה! מה היית רוצה לשפר בקשר עם אישתך? שום דבר מה עוד תוכל לספר לי על עצמך? אני אוהבת חתולים והיא לא! אתה אוהבת חתולים והיא לא? כן מה יהיה הסימן לכך שאתה נמצא בדרך הנכונה לכיוון הפתרון? אין לי בעיה כיצד תרגיש כאשר תצעד בדרך הנכונה לפתרון? כיצד יראו אז חייך? אני רק רוצה להתחתן עם דנהההההההההההההההההה!!!!!!!!! *בוכה* אתה רק רוצה להתחתן עם דנהההההההההההההההההה!!!!!!!!! *בוכה? כן! מה יכול לקרות שיכול לגרום לך לאמר התגברתי? אבל אני לא רוצה להתגבר מהי תוכנית הפעולה שלך לצורך הגעה לפיתרון? להתחתן איתה? ספר לי מעט על התכונות הטובות שלך אני נשמה טובה ואני נחמדה לכולם ודנה היא התכונה הכי טובה שלי!!!! ספר לי בבקשה על ייתרון אחד שיש לך במצב הנוכחי על פני אחרים. אני מתחתנת עם דנה

RaistGirl

New member
עוד אחד...

שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. אני בי מה עוד תוכל לספר לי על עצמך? אני בי סקסואלית כאשר אתה אומר ' אני בי סקסואלית ' למה אתה מתכוון שאני אוהבת גם בנים וגם בנות שאתה אוהבת גם בנים וגם בנות? כן איך היית רוצה לראות את עצמך בעוד 01 שנים? נשואה לאישתי ולבעלי כיצד אתה ואישתך מבלים כזוג? *צונזר* ספר לי על חוויה נעימה לה היית שותף לאחרונה עם אישתך *צונזר* אתה חוזר על עצמך. אנא המשך מיאו מה היית רוצה להיות בעוד 01 שנים? היא שונאת חתולים אם הכל יהיה בסדר, איך יראו אז חייך? אבל אני אוהבת! למה אתה מתכוון ב'אבל אתה אוהבת' ולבעלי יש בעיה עם ארנבים נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? אני ארגיש נפלא ואקנה לעצמי המון חתולים וארנבים! אילו תכונות מתכונותיך יכולות לעזור לך במימוש חלומותיך לגבי העתיד? אני בי ספר לי על משהו שהישגת בחייך ואתה גאה בו. שאני בי מה עשית היום לשיפור מצבך? האם אתה מנסה להתחמק מלדון בבעייה כלשהי? *צונזר* המשך בבקשה התשובה לשאלה הקודמת היא *צונזר* איך היית מגדיר את חייך? *צונזר* כיצד תצייר את עתידך באופן חיובי הממממ.... *צונזר*

RaistGirl

New member
עוד אחד|ברית||דנה|*2

שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. בגדתי בבעלי מה עוד תוכל לספר לי על עצמך? בגדתי גם באישתי כיצד אתה ואישתך מבלים כזוג? אני רוצה לבגוד גם בחתול שלי האם אתה מרגיש נשלט על ידי הדחף לבגוד? לא ספר לי יותר על תחושה זו אני אוהבת לבגוד!!!!! אתה אוהבת לבגוד? כן אולי תוכל לפרט במה אוכל לעזור לך? ללא ספר ספר לי על משהו שהישגת בחייך ואתה גאה בו. ספק* אם הכל יהיה בסדר, איך יראו אז חייך? עם הרבה בעלים ונשים וחתולים! איך היית רוצה לראות את עצמך בעוד 01 שנים? כנ"ל האם אתה מנסה להתחמק מלדון בבעייה כלשהי? לא! אני דנה בבעייה הזאת!!! כדי להקל עלי להבין טוב יותר, אני זקוק ליותר נתונים. אנא פרט בבקשה אני בוגדת בכולם! נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? אבל אני רוצה לבגוד בחתול שלי! האם תחושה זו מכבדת אותך כאדם? כן ספר לי מעט על התכונות הטובות שלך אני לא בנאדם למה אתה מתכוון ב'אתה לא בנאדם' אני יצור אחרי שנדבר, מי יראה את השינוי שחל בך? החתול שלי מה יהיה הסימן שעזרתי לך? אם אני לא אבעט בו כשהוא משתין אם אתה לא אבעט בו כשהוא משתין? כן מה אירע בזמן האחרון שגרם לך לרצות לדבר איתי? החתול שלי אמר לי שזה לא בסדר שאני בועטת בו

למעלה