L
L!!!

Kryptonite

New member
L../images/Emo6.gifL!!!../images/Emo168.gif

שיחה עם יועץ! ותודה לפורום חברתי (לא רשמי) מכושפות על הקישור!
-שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. -אין לי בעיה. -למה חשוב לך לדעת מה התשובה? -מה? -מה ישתנה בחייך אם תדע לענות על כך? -על מה? -מה יקרה אם תקבל את התשובה לשאלתך? -על איזו שאלה לעזאזל? -כיצד תצייר את עתידך באופן חיובי -אני ארקוד בשימלה ורודה, כשלצידי עומד קיט החתול ושרשראות ארוכות נוזלות לו מהאף. מצחיק, נכון? -אחרי שנדבר, מי יראה את השינוי שחל בך? -המממ.. אתה? -בזכות איזו תכונה שלך לא ויתרת ואתה עדיין מחפש פיתרון לבעיתך? -עוד פעם? -האם יש מספר הסברים למצב? האם אתה מתעלם מהם או מתמודד איתם? -איזה מצב? -מה אירע בזמן האחרון שגרם לך לרצות לדבר איתי? -אנשים דיברו איתך ויצא מצחיק, גם אני רוצה. -אמור לי, האם יש איזו תכונה שהיית רוצה לשנות אצלך? -אההה... לא יודע -על איזה תחומים קל לך יותר לדבר? -על סקס, סמים וטל מוסרי סוג הבעיה שאתה מתאר קשור לאובדן שליטה וקיימת סכנה שתזיק לעצמך או לאחרים. אני מייעץ לך לפנות לאיש מקצוע המתמחה בהתמכרויות באזור מגוריך

BlueBeIl

New member
חחח../images/Emo142.gif

זה היועץ האוטומטי הזה נכון? השתעשתי עם זה פעם.. לפני איזה שנתיים נראה לי! ~*סדריק דיגורי: איזה בן ***! הוא שאל אותי אם אבא שלי מכה אותי!*~

ffiendd

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif

גם לי היו כמה שיחות עם זיגי
הנה אחת מהן: שלום לך. תארי לי בבקשה את הבעיה שלך. אין לי שום בעיה. ושלך? למה חשוב לך לדעת מה התשובה? מה השאלה המטומטמת פה? כי אני רוצה לדעת את התשובה, אידיוט. מה ישתנה בחייך אם תדעי לענות על כך? אממ...כלום^_^ מה יהיה הסימן שעזרתי לך? אתה לועוזר לי בנתיים בכלום, ככה שלא ישארו סימנים}:) מה נותן לך את הכח להמשיך למרות הקשיים? אם תסתום. אילו תכונות מתכונותיך יכולות לעזור לך במימוש חלומותיך לגבי העתיד? הרבה הפעלת כוח, במקרה הזה עליך}:) הרבה הפעלת כוח, במקרה הזהעליךך? אכן. ספרי לי על משהו שהישגת בחייך ואת גאה בו. אין לי דבר כזה עד שאני אצליח להשתיק אותך. איך היית מגדירה את חייך? כסתומים, עד שאני אצליח להשתיק אותך. למה את מתכוונת ב'כסתומים, עד שאת תצליחי להשתיק אותי' לזה שאתה ממרר לי אותם. אידיוט. כאשר את אומרת ' לזה שאתה ממרר לי אותם. אידיוט ' למה את מתכוונת כמה פעמים תשאלה למה אני מתכוונת?! אם היית עושה בגרות היית מבין, אני את הבגרות שלי כבר עשיתי:p מה יקרה אם תקבלי את התשובה לשאלתך? כלום. נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגישי בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? טוב, אתה לותהיה בעולם וכולם יהיו מאושרים^_^ טוב, אני לותהיה בעולם וכולם יהיו מאושרים? אכן. האם את מנסה להתחמק מלדון בבעייה כלשהי? לא, זו הבעייה בכי גדולה שלי- באמת! כדי להקל עלי להבין טוב יותר, אני זקוק ליותר נתונים. אנא פרטי בבקשה אממ...יש לי מטריד גדול שדורש ממני שאני אגיד לו בעיות והוא יפתור אותן. זה מאוד מציק לי ויש לי סיוטים ממנו. מה לעשות קיבינימט?! תסכול זו הזדמנות להסתכל על החיים בצורה אחרת ולגלות את כוחותיך תני לי דוגמה לכך מחייך. אמממ...מה? אל תשכחי שזה מצב זמני שיחלוף ואופן ההתמודדות שלך יכול להשפיע באופן חיובי על עתידך תודה:p אהמ... כן? אולי תוכלי לפרט במה אוכל לעזור לך? ממ...אם תתקע את הסכין בצוואר בצורה מסויימת...:p למה את מתכוונת ב'ממ...אם תתקע אתה הסכין בצוואר בצורה מסויימת' שאתה צריך להתאבד- אידיוט:p שאני צריך להתאבד- אידיוט? אז אתה מסכים עם זה^_^ אני מאמין שהפתרונות נמצאים אצלך. בואי נתקדם ונבדוק איך תוכלי להשתמש בכוחותיך על מנת להרחיב את אפשרויוית הפתרון. אנא המשיכי. ממ...אני מסוגלת לגרום לך להתאבד- רוצה? כאשר את אומרת ' ממ...אני מסוגלת לגרום לך להתאבד- רוצה? ' למה את מתכוונת דייי לשאול את זה! דייי לשאול אתה זה? אידיוט. האם תוכלי להרחיב בנושא? ממ...אתה אידיוט, מפגר, קירח ושמן, לא רומנטי וחסר חוש הומור לגמרי, מגמגם ויש לך שאלות מפגרות מאוד. מרוצה? ספרי לי מה גורם לך להרגיש מאושרת אנשים אידיוטים, מפגרים, קירחים ושמנים, לא רומנטיים וחסרי חוש הומור לגמרי, מגמגמים ושיש להם שאלות מפגרות מאוד שמתאבדים. בזכות איזו תכונה שלך לא ויתרת ואת עדיין מחפשת פיתרון לבעיתך? בזכות...אין לי מושג, אולי אני צריכה כבר לוותר. על איזה תחומים קל לך יותר לדבר? ממ...על ירידות עלייך. כאשר את אומרת ' ממ...על ירידות עלייך ' למה את מתכוונת רר! מה עוד תוכלי לספר לי על עצמך? שאני מושלמת^_^ מצאתי את זה מאוד משעשע^_^

Silver Fox

New member
גם לי יש אחד:../images/Emo82.gif

תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. -בלה. למה חשוב לך לדעת מה התשובה? -ככה. מה ישתנה בחייך אם תדע לענות על כך? -כלום. מה יקרה אם תקבל את התשובה לשאלתך? -שומדבר. כיצד תצייר את עתידך באופן חיובי? -איכשהו. אחרי שנדבר, מי יראה את השינוי שחל בך? -אפ'חד. בזכות איזו תכונה שלך לא ויתרת ואתה עדיין מחפש פתרון לבעייתך? -מה? האם יש מספר הסברים למצב? האם אתה מתעלם מהם או מתמודד איתם? -לא. מה אירע בזמן האחרון שגרם לך לרצות לדבר איתי? -כלום. אמור לי, האם יש איזו תכונה שהיית רוצה לשנות אצלך? -לא. על איזה תחומים יותר קל לך לדבר? -הכל. למה אתה עונה לי רק במילה אחת? -ככה. הקשבת למילה ממה שאמרתי? -לא. אני מתעניין אותך בכלל? -לא. אז איך אתה חושב לעזור לעצמך ולפתור את הבעיה? -הה?

Kryptonite

New member
עוד אחד+קישור!../images/Emo168.gif

-שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. -אני יודע את האמת -למה אתה מתכוון ב'אתה יודע את האמת' -אני יודע שאתה בוגד בי!!!! -כאשר אתה אומר ' אני יודע שאתה בוגד בי ' למה אתה מתכוון -שראיתי אותך מנשק את השכנה ממול! -שראיתך אותי מנשק את השכנה ממול? -אין לך קליטה טובה, הא? -מה ישתנה בחייך אם תדע לענות על כך? -אני אדע אם אתה באמת טיפש -בוא ננסה להתרכז בך ולא בי -טוב טוב! תמיד הבעיה טמונה בי! אני אשם שאתה בגדת בי! -האם יש מספר הסברים למצב? האם אתה מתעלם מהם או מתמודד איתם? -אה, לא יודע. אולי הנשמת את השכנה? -למה חשוב לך לדעת מה התשובה? -כדי שאני אדע אם אתה בוגד בי -אני מאמין שהפתרונות נמצאים אצלך. בוא נתקדם ונבדוק איך תוכל להשתמש בכוחותיך על מנת להרחיב את אפשרויוית הפתרון. אנא המשך. -אה... לא הבנתי -ספר לי על כך בבקשה -א-נ-י ל-א ה-ב-נ-ת-י -אני מצטער. אנא ספר לי בהרחבה -א - נ - י ל - א ה - נ - ת - י -נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה -וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? -אני אדע שאתה לא בוגד בי, ונחזור לשיגרת הסקס הרגילה שלנו
-בזכות איזו תכונה שלך לא ויתרת ואתה עדיין מחפש פיתרון לבעיתך? -הא? -מה יקרה אם תקבל את התשובה לשאלתך? -לשאלה - הא? -ספר לי על משהו שהישגת בחייך ואתה גאה בו. -השגתי אותך...^^ -איך היית מגדיר את חייך? -אנחנו נשואים כבר 30 שנה ואתה עדיין לא יודע מה התאריך של היום הולדת שלי??!?!?!? -ספר לי בבקשה- איך אתה מפרגן לעצמך? -אני מורח שוקולד על פרוסת לחם, ואוכל אותה מהריצפה. מה השאלה המפגרת -הזאת? -תן דוגמה שתציג את האופן בו הבעיה מתבטאת -אתה בטוח שאתה רוצה? -כאשר אתה אומר ' אתה בטוח שאתה רוצה? ' למה אתה מתכוון -אני שואל אותך, אם אתה בטוח שאתה רוצה שאפרט איך אני אוכל שוקולד מהריצפה. O_O -כיצד אתה מרגיש עכשיו? -אתה לא יודע? אף פעם לא איכפת לך מה עובר עליי!!! -אמור לי, האם יש איזו תכונה שהיית רוצה לשנות אצלך? -מה זה אמור לי? יא חתיכת מטומטם! אני רוצה גט! ודרך פה נכנסים ליועץ!

הנה שלי...

שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. אני שונאת אותך אמור לי, מה אתה אוהב בעצמך? הכל האם תוכל לספר לי על תכונה חיובית בולטת שלך? יש לי *** ענקי יש לך *** ענקי? היית מת לאחד כזה כאשר אתה אומר ' היית מת לאחד כזה ' למה אתה מתכוון שיש לך קטן שיש לי קטן? כן מותק, כולם יודעים אולי תוכל לפרט במה אוכל לעזור לך?
אם הכל יהיה בסדר, איך יראו אז חייך? כפי שהם היום, רק בלעדיך מה יכול לקרות שיכול לגרום לך לאמר התגברתי?
כיצד אתה מרגיש עכשיו? אני שונאת אותך. האם רגש זה הוא דומיננטי בהתנהגותך? או, מאוד, אם לא שמת לב בעצמך (דביל) לו היית יכול להתעלם מכך, מה היית עושה? סביר להניח מדברת איתך נורמלי נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? הייתי מקפצצת ברחובות וצורחת "הבנזונה מת! יאיייייי!"[ כאשר אתה אומר ' הייתי מקפצצת ברחובות וצורחת "הבנזונה מת! יאיייייי ' למה אתה מתכוון הייתי מפגינה שמחה למה אתה מתכוון ב'הייתיי מפגינה שמחה' אמ.. (מי פה עם התואר מבינינו? ד-ב-י-ל-!) הייתי מראה כלפי חוץ שאני שמחה מה יקרה אם תקבל את התשובה לשאלתך? מה?! איזו שאלה? מה ישתנה בחייך אם תדע לענות על כך? תגיד לי אתה מפגר? למה חשוב לך לדעת מה התשובה? כן, אתה מפגר. האם אתה חושב שאני מפגר? דהה למי חשוב לך לספר שאתה נמצא בדרך לפתרון ולמה? לכל החברים שלי שגם שונאים אותך, כי אז גם הם ישמחו שמתת מהו הצעד הקטן ביותר שתוכל לעשות בדרך לפתרון?
*מתקרבת עם גרזן*
מה יקרה אם תפסיק לחוש כך? אני לא אפסיק, מותק אתה לא תפסיק, מותק? קלטת אותי
למה אתה מתכוון ב'קלטת אותך 8' שאתה הולך למות היום
שאני הולך למות היום? אל תבכה מה נותן לך את הכח להמשיך למרות הקשיים? אני יותר מדי שונאת אותך, הגעתי עד כאן ואני לא יכולה להפסיק עכשיו אמור לי, האם יש איזו תכונה שהיית רוצה לשנות אצלך? לא האם יש מספר הסברים למצב? האם אתה מתעלם מהם או מתמודד איתם? לא. ותפסיק לרעוד או שאולי אתה רוצה שאני גם אקשור אותך? אחרי שנדבר מה תעשה אחרת? הממ.. כנראה אמשיך בשגרת החיים הרגילה שלי, אך כאמור הכל בצורה הרבה יותר שמחה מה היית רוצה להיות בעוד 01 שנים? מה זה משנה? במילא לא תזכה לראות אותי

shloompi

New member
אוי, זה גדול!../images/Emo6.gif../images/Emo79.gif

שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. אני מדברת איתך כאשר אתה אומר ' אני מדברת איתך ' למה אתה מתכוון שאנחנו מחליפים מילים אולי תוכל לפרט במה אוכל לעזור לך? אתה יכול ללכת לעזאזל למה אתה מתכוון ב'אני יכול ללכת לעזאזל' לתפוס אוטובוס ולרדת בתחנה מספר 666 אחרי שנדבר, מי יראה את השינוי שחל בך? כולם. אם הכל יהיה בסדר, איך יראו אז חייך? טוב. כמו דודי בלסר. מי ייתן ותבוא עלייך ברכת הדודי ספר לי מעט על התכונות הטובות שלך אני דומה לבריתני כאשר אתה אומר ' אני דומה לבריתני ' למה אתה מתכוון יש לי שיער בלונדיני, יותר מדי סיליקון ואייקיו של נמלה נכה אחרי שנדבר מה תעשה אחרת? אני אשטוף את השיניים לפני השינה כל יום מה אירע בזמן האחרון שגרם לך לרצות לדבר איתי? נתנו לי לינק בפורום 666 נתנו לך לינק בפורום 666? כן! נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? אני ארגיש כאילו בלעתי מיכל שלם של דיאט קולה תן דוגמה שתציג את האופן בו הבעיה מתבטאת אני מדברת איתך. אתה מדברת איתי? תיפש! מה יכול לקרות שיכול לגרום לך לאמר התגברתי? יאמרו לי- "נופר, הגידי התגברתי!" מה נותן לך את הכח להמשיך למרות הקשיים? אנרג'י- משקה המחייה את הגוף והנפש סוג הבעיה שאתה מתאר קשור לאובדן שליטה וקיימת סכנה שתזיק לעצמך או לאחרים. אני מייעץ לך לפנות לאיש מקצוע המתמחה בהתמכרויות באזור מגוריך
שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. יש לי יבלת על הנחיר השמאלי כאשר אתה אומר ' יש לי יבלת על הנחיר השמאלי ' למה אתה מתכוון שיש לי יבלת על הנחיר השמאלי! שיש לך יבלת על הנחיר השמאליך? כן! ספר לי על משהו שהישגת בחייך ואתה גאה בו. הספר החמישי של ה"פ. אחרי שנדבר, מי יראה את השינוי שחל בך? אנשים עם משקפיים אילו תכונות מתכונותיך יכולות לעזור לך במימוש חלומותיך לגבי העתיד? אינתילגציע מה אירע בזמן האחרון שגרם לך לרצות לדבר איתי? שרה שרה שיר שמח מה עוד תוכל לספר לי על עצמך? לא הרבה תן דוגמה שתציג את האופן בו הבעיה מתבטאת אני הולכת ברחוב ואנשים אומרים לי - "הי, מה יש לך על הנחיר השמאלי?!" מה יקרה אם תקבל את התשובה לשאלתך? דר איז נו ספון מקודם אמרת: ' הספר החמישי של ה"פ.' האם יש משהו שתוכל להוסיף בנושא? משההה
נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? הרבה פחות לחץ על הנחיר השמאלי. הם ייסתכלו ויראו שכבר אין לי יבלת על הנחיר השמאלי מה יהיה הסימן שעזרתי לך? היבלת המזורגגת תיעלם! אהמ... אמא ש'ך! האם תוכל לספר לי קצת על יחסיך עם אמך? הכל טוב טפו טפו טופ חמסה חמסה אתה חייב למות עליי. כיצד היית רוצה שבני משפחתך יתיחסו אליך? בכבוד באהבה בעושר אושר כושר והארי פוטר מה יכול לקרות שיכול לגרום לך לאמר התגברתי? מחר
האם אתה מנסה להתחמק מלדון בבעייה כלשהי? חס וחלילה, אתה רוצה שאני איעלב לצמיתות?
למה חשוב לך לדעת מה התשובה? פולאוו דה וויט ראביט כדי להקל עלי להבין טוב יותר, אני זקוק ליותר נתונים. אנא פרט בבקשה תעקוב אחרי הארנב הלבן. זה לא קשה! זה היה נחמד

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo29.gif

גמני דיברתי עם זיגי: ^^ (זה בלשון זכר כי הוא פנה אלי בלשון זכר!
) - שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. - אני רואה אנשים מתים - כאשר אתה אומר ' אני רואה אנשים מתים ' למה אתה מתכוון - אני מתכוון שאני רואה אנשים מתים - אתה מתכוון שאתה רואה אנשים מתים? - כן!!!!! - כיצד אתה מרגיש עכשיו? - כועס... - איך היית מגדיר את חייך? - ככה ככה - ספר לי בבקשה על ייתרון אחד שיש לך במצב הנוכחי על פני אחרים. - אממ... מה? - מה יקרה אם תקבל את התשובה לשאלתך? - העולם כפי שאנחנו מכירים אותו יהרס. - בזכות איזו תכונה שלך לא ויתרת ואתה עדיין מחפש פיתרון לבעיתך? - אמממ... ראייה בעיקר. - מה עשית היום לשיפור מצבך? - עצמתי את העיניים. - מה יהיה הסימן שעזרתי לך? - אני אפסיק לראות אנשים מתים. - נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? - אני ארגיש מאושר. והסובבים אותי ידעו זאת ברגע שאני אתחיל לקפץ ולצעוק "יפייי!! יאיי!!" - אילו תכונות מתכונותיך יכולות לעזור לך במימוש חלומותיך לגבי העתיד? - אז זהו שאני אף פעם לא זוכרת חלומות... - האם אתה בטוח בכך? - יאפ. - האם אתה מנסה להתחמק מלדון בבעייה כלשהי? - לא - כדי להקל עלי להבין טוב יותר, אני זקוק ליותר נתונים. אנא פרט בבקשה

^^ ../images/Emo29.gif

שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. שלום אולי תוכל לפרט במה אוכל לעזור לך? מה נשמע? מה ישתנה בחייך אם תדע לענות על כך? אני אדע מה נשמע. למה אתה מתכוון ב'אתה אדע מה נשמע' כמה פירושים כבר יש לזה? מה יקרה אם תקבל את התשובה לשאלתך? לא היינו בסרט הזה? למה חשוב לך לדעת מה התשובה? די כבר!! אם הכל יהיה בסדר, איך יראו אז חייך? בוא לא נדבר עלי, בוא נדבר קצת עליך. כיצד תצייר את עתידך באופן חיובי אתה מתעקש לדבר עלי?! אני מתעקש לדברעליך?? בדיוק! אחרי שנדבר מה תעשה אחרת? אני אתלה את עצמי יותר ישר. כאשר אתה אומר ' אני אתלה את עצמי יותר ישר ' למה אתה מתכוון שאני אפסיק לתלות את עצמי עקום. נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? לך תזדיין! ספר לי בבקשה- איך אתה מפרגן לעצמך? אני שותה קולה. אתה שותה קולה? יאפ... אהמ... מה? האם אתה מנסה להתחמק מלדון בבעייה כלשהי? מה אתה חושב? כדי להקל עלי להבין טוב יותר, אני זקוק ליותר נתונים. אנא פרט בבקשה ביסקוויטים זה טוב! רוצה ביסקוויט? האם יש מספר הסברים למצב? האם אתה מתעלם מהם או מתמודד איתם? אולי תשתוק כבר? אתה עושה לי כאב ראש... מה יהיה הסימן שעזרתי לך? אם תסתום את הפה זה יהיה סימן. אילו תכונות מתכונותיך יכולות לעזור לך במימוש חלומותיך לגבי העתיד? בלעט שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. מה?? למה חשוב לך לדעת מה התשובה? מה?! מה ישתנה בחייך אם תדע לענות על כך? מה...? מה יקרה אם תקבל את התשובה לשאלתך? מה!! מה יהיה הסימן שעזרתי לך? מה??? אמור לי, האם יש איזו תכונה שהיית רוצה לשנות אצלך? מה? אילו תכונות מתכונותיך יכולות לעזור לך במימוש חלומותיך לגבי העתיד? למה? האם אתה מנסה להתחמק מלדון בבעייה כלשהי? כיצד? המשך בבקשה מדוע? אהמ... מה? כיצד אתה מרגיש עכשיו? למדי על מנת שאוכל להבין טוב יותר האם תוכל לפרט ביותר זוהי התחלה טובה אך דרושים לי יותר פרטים בכדי שנוכל להתקדם למדי זה כמו ביותר נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? נניח שלא. אחרי שנדבר מה תעשה אחרת? וודקה האם יש מספר הסברים למצב? האם אתה מתעלם מהם או מתמודד איתם? וודקה מרטיני ספר לי על משהו שהישגת בחייך ואתה גאה בו. וודקה מרטיני אתה חוזר על עצמך. אנא המשך אני לא חוזרת על עצמי! אני לא חוזרת על עצמי! מה נותן לך את הכח להמשיך למרות הקשיים? הוודקה

Bohemian kid

New member
../images/Emo6.gif אוי יצא לי משהו די מצחיק../images/Emo70.gif

לפחות הקטע הזה: "מה אתה בדרך כלל אומר לעצמך במצב הזה שעוזר לך? 'אתה אפס, הוווווו, אתה אפס, הוווווו' בוא ננסה להתרכז בך ולא בי "
תקראו... שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. יש לי מחלות וויראליות באף יש לך מחלות וויראליךות באף? לא, ו-ו-י-ר-א-ל-י-ו-ת, תלמד לקרוא! מה אירע בזמן האחרון שגרם לך לרצות לדבר איתי? נדבקתי במחלות וויראליות באף, לייק דהההה כאשר אתה אומר ' נדבקתי במחלות וויראליות באף, לייק דהההה ' למה אתה מתכוון שעשיתי דברים עם האף שלי כמו *** ו*** גם*** אבל נזהרתי ואכלתי את ה*** לפני ה*** של המה שמו כיצד תצייר את עתידך באופן חיובי האף שלי יבריא? מה ישתנה בחייך אם תדע לענות על כך? כלום. האם יש מספר הסברים למצב? האם אתה מתעלם מהם או מתמודד איתם? מתעלם ומתמודד. מה אתה בדרך כלל אומר לעצמך במצב הזה שעוזר לך? 'אתה אפס, הוווווו, אתה אפס, הוווווו' בוא ננסה להתרכז בך ולא בי למה? למה חשוב לך לדעת מה התשובה? למה לא? מה יקרה אם תקבל את התשובה לשאלתך? תוכל לענות לי מה לעשות עם המחלה הוויראלית באפי. נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? אני ארגיש נפלא... גם הם המוגלה תעלם. אתה תרגיש נפלא... גם הם המוגלה תעלם? אכן. תן דוגמה שתציג את האופן בו הבעיה מתבטאת למשל כשאני מחטט יוצא לי, חוץ מהירוק, ירוק - מוגלתי, צהוב אדמדם, זה בטעם תות. אחרי שנדבר מה תעשה אחרת? אדבר איתך שוב. כאשר אתה אומר ' אדבר איתך שוב ' למה אתה מתכוון שאני אבוא ואדבר איתך שוב. שאתה אבוא ואדבר איתי שוב? לא ש*אני* אבוא ואדבר איתך שוב, לא אתה. ספר לי בבקשה על ייתרון אחד שיש לך במצב הנוכחי על פני אחרים. אין להם צהוב, טבעי בטעם תות. ספר לי על משהו שהישגת בחייך ואתה גאה בו. אני מדבר איתך, דה לא מספיק ?*מזיל דמעה* מה יכול לקרות שיכול לגרום לך לאמר התגברתי? נא אעבור את גיל חמש, הוי נעשה. התבגרתי!

מלאכית16

New member
גם אני../images/Emo70.gif גם אני../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif

שיחה מספר אחת- שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. בעיה? אני חושבת שהכל התחיל כשהתחלתי לקרוא את הספר החמישי... מה יקרה אם תקבל את התשובה לשאלתך? היי! מה אתה קוטע אותי ככה?!?!? אני באמצע סיפור על הבעיה שלי! מה ישתנה בחייך אם תדע לענות על כך? לענות על מה?!? אני עוד לא אמרתי לך מה הבעיה שלי! למה חשוב לך לדעת מה התשובה? התשובה למה? אתה שאלת שאלה בזמן שלא הסתכלתי? בזכות איזו תכונה שלך לא ויתרת ואתה עדיין מחפש פיתרון לבעיתך? בזכות העקשנות שלי! יא סנדל! בזכות העקשנות שלך! יא סנדל? הא? אתה עושה ממני צחוק?! בוא ננסה להתרכז בך ולא בי אני מנסה להתרכז במה שאתה שואל אותי! ובקשר של זה לשיחה! אחרי שנדבר, מי יראה את השינוי שחל בך? לוידעת, אני חושבת שאני כל כך עצבנית שאני אשבור חצי בית! אני בטוחה שמישהו ישים לזה לב.. איך היית רוצה לראות את עצמך בעוד 01 שנים? הייתי רוצה לראות את עצמי מלמעלה למטה, אבל איך זה קשור לבעיה שלי!! אני רוצה לספר לך מה הבעיה שלי! כיצד אתה מרגיש עכשיו? עצבנית לאללה! ספר לי מעט על התכונות הטובות שלך לא תכונות טובות! יש לי בעיה! אני רוצה לספר לך מה הבעיה שלי!! ספר לי עוד על הבעיה אה! סוףסוף זה נכנס לך לראש הקטן והטיפש שלך! אז כמו שאמרתי..הבעיה שלי התחילה כשהתחלתי לקרוא את הספר החמישי ספר לי איך גייסת את הכח לפנות אלי? אהההההההההההה! למה אתה לא נותן לי לסיים! יא %^$%&^%&*$&*! נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? אבל אתה בכלל לא יודע מה הבעיה! איך היא נעלמה פתאום?!? החזר לי את הבעיה שלי!!! על איזה תחומים קל לך יותר לדבר? על הבעיה שלי!!! אבל אתה לא מקשיב!!! האם אתה חושב שאני לא מקשיב? לא, אני יודעת שאתה לא מקשיב! ואני בת, אם לא אכפת לך..*מרימה את האף* ספר לי על משהו שהישגת בחייך ואתה גאה בו. אני גאה בבעיה שלי! ואם תתן לי לספר לך מה היא אז אולי גם אתה תוכל להיות גאה! ספר לי בבקשה- איך אתה מפרגן לעצמך? אני מכינה שלטים גדולים שכתוב עליהם "הילה אנחנו אוהבים אותך" ותולה אותם אצלי בחדר... מה היית רוצה להיות בעוד 01 שנים? לא היינו כאן כבר? אמור לי, האם יש איזו תכונה שהיית רוצה לשנות אצלך? כן! אבל זו הבעיה שלי! מסמנים לי כי זמננו תם. אני מקווה ששיחה זו עזרה לך להתמקד בפתרון הבעיה והקלה עליך. איפה פתרון הבעיה ואיזה בטיח! אתה עוד לא יודע מה הבעיה שלי!! חזור הנה מייד!! *מקללת*
שיחה מספר שתיים- שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. בוקר טוב. אולי תוכל לפרט במה אוכל לעזור לך? לוידעת. מה עוד תוכל לספר לי על עצמך? סיפרתי לך כבר משהו עלי? מה יקרה אם תקבל את התשובה לשאלתך? אני אדע אם סיפרתי לך משהו עלי או לא. אילו תכונות מתכונותיך יכולות לעזור לך במימוש חלומותיך לגבי העתיד? אמ..בהתחשב בזה שאני רוצה להיות כמו הארי פוטר- צלקת, מטאטא וינשוף יספיקו. אמור לי, האם יש איזו תכונה שהיית רוצה לשנות אצלך? לא איך היית מגדיר את חייך? חיים? מה זה? למה חשוב לך לדעת מה התשובה? כי אני לא יודעת מה זה חיים, אם תסביר לי אולי אני אדע. בזכות איזו תכונה שלך לא ויתרת ואתה עדיין מחפש פיתרון לבעיתך? יש לי בעיה? מה ישתנה בחייך אם תדע לענות על כך? אני אדע אם יש לי בעיה, ואז אולי אני אוכל לפנות אליך ולטפל בבעיה שלי. בוא נדבר על זה יאללה! המשך בבקשה להמשיך במה? על מה תרצה שנדבר עכשיו. נסה להיות ממוקד *מנסה להיות ממוקדת* נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? אבל אין לי בעיה. או שיש לי בעיה ואני פשוט לא רואה את זה? אני שמח בשימחתך. להתראות מה?! מה להתארות?!? קשה למצוא אנשים כמוך. ספר לאחרים על האתר אני יודעת שקה למצוא אנשים כמוני, אבל לאן אתה הולך?! מה היית רוצה להיות בעוד 01 שנים? אה! יופי! חזרת! כמו שאמרתי, אני רוצה להיות הארי פוטר. ספר לי בבקשה- איך אתה מפרגן לעצמך? אני עושה ריקודי מעודדות לכבודי. אתה עושה ריקודי מעודדות לכבודי? לא לכבודך! לכבודי! ספר לי על משהו שהישגת בחייך ואתה גאה בו. יש לי שיער שחור ומבולגן כמו של הארי פוטר! מסמנים לי כי זמננו תם. אני מקווה ששיחה זו עזרה לך להתמקד בפתרון הבעיה והקלה עליך. טוב, *עולה על מאטאטא* *עפה דרך החלון* זה ממש ממש מצחיק..*הולכת לעשות עוד שיחות*

מלאכית16

New member
עוד אחד...../images/Emo110.gif

זה ממש מצחחיק..
שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. אני חושבת שננשכתי ע"י איש זאב. כאשר אתה אומר ' אני חושבת שננשכתי ע"י איש זאב ' למה אתה מתכוון שאני חושבת שנך אותי איש זאב. אתה רואה? ממש פה, ליד העין. מה ישתנה בחייך אם תדע לענות על כך? על מה? שאלת שאלה? מה יקרה אם תקבל את התשובה לשאלתך? אני אדע אם שאלת שאלה או לא. אתה אדע אם שאלת שאלה או לא? לא אתה תדע! אני אדע! אני מאמין שהפתרונות נמצאים אצלך. בוא נתקדם ונבדוק איך תוכל להשתמש בכוחותיך על מנת להרחיב את אפשרויוית הפתרון. אנא המשך. יש לי הרבה כוחות! אני לומדת בהגוורטס, מכיר את המקום? למה חשוב לך לדעת מה התשובה? לא חשוב לי כל כך..אני רק רוצה לדעת אם אתה מכיר.. אמור לי, האם יש איזו תכונה שהיית רוצה לשנות אצלך? אמ..לא. כיצד אתה מרגיש עכשיו? כמו שהרגשתי לפני כמה דקות.. מה היית רוצה להיות בעוד 01 שנים? אני רוצה להיות גדולה בעשר שנים. תגיד לי כמה אני רוצה להיות גדולה בעשר שנים ולמה זה מתחבר? מה?! אתה יכול להסביר את עצמך? נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? אני ארגיע מעולה, אני לא רוצה להיות איש זאב. על מה היית רוצה לדבר? על זה שננשכתי ע"י איש זאב. ממה אתה מתחמק? אני לא מתחמקת משום דבר! אני ננשכתי ע"י איש זאב! כיצד תצייר את עתידך באופן חיובי באופן חיובי? קצת קשה לי לראות את העתיד שלי באופן חיובי כרגע. אני מבין שקשה לך יופי. מה אתה רוצה שאני אעשה עם זה? מה קשה לך במיוחד? קשה לי למצמץ, אתה יודע, הנשיכה בדיוק מעל העין. ספר לי על תחומים בהם הולך לך טוב אמ...אין הרבה כאלו. מה עשית כדי לצאת מזה? לצאת מאיפה? מה אתה בדרך כלל אומר לעצמך במצב הזה שעוזר לך? אף פעם לא ננשכתי ע"י איש זאב! למי חשוב לך לספר שאתה נמצא בדרך לפתרון ולמה? חשוב לי לספר למישהו שיוכל למצוא תרופה לנשיכה, וכי אני רוצה שהוא ימצא תרופה לנשיכה. הקושי הוא חלק מהחיים. תאר לך כמה משעממים היו חיינו אם הם היו רק קלים טוב *מרימה גבה* ספר לי על משהו שהישגת בחייך ואתה גאה בו. אמ...את הששרת הזו, אתה רואה? בוא ננסה להתרכז בך ולא בי אני לא מתרכזת בך! רק שאלתי אם אתה רואה שת השרשרת! אחרי שנדבר, מי יראה את השינוי שחל בך? כל מי שיתקל בי בליל ירח מלא.. כאשר אתה אומר ' כל מי שיתקל בי בליל ירח מלא ' למה אתה מתכוון אני מתכוון לכל היצורים החיים שיתקלו בי בליל ירח מלא. איך היית רוצה לראות את עצמך בעוד 01 שנים? גדול יותר בעשר שנים? האם יש מספר הסברים למצב? האם אתה מתעלם מהם או מתמודד איתם? אין הסברים ואין בטיח! ננשכתי! וכאן הוא שוב ברח לי...

Silver Fox

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo82.gif

שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. אין לי שום בעיה, יא חתיכת חרא, הבעיה היחידה שלי זה רק איתך! אני שמח בשימחתך. להתראות מה להתראות??? כבר הולך?! יש לנו עוד דברים לדבר עליהם!!! למה חשוב לך לדעת מה התשובה? כי אני רוצה לדעת אם נשבר לך באמת הצוואר ואם לא, אני רוצה לעזור לך בזה! אשריך וטוב לך. פנה אלי כשתזדקק לשוחח עם מישהו אני אפנה אליך רק כשאני אזדקק לחנוק מישהו. מה אתה בדרך כלל אומר לעצמך במצב הזה שעוזר לך? אני אומר לעצמי: "חונק את זיגי... חונק את זיגי... רוצח את זיגי... משפשף על הארון את ה- טוב, זה לא רלווטי! כיצד אתה מרגיש עכשיו? אני מרגיש שזורמים אלי גלי שמחה ודיצה... איך אתה חושב שאני מרגיש??! מה ישתנה בחייך אם תדע לענות על כך? אתה תדע איך אני מרגיש. ואז תוכל להחליט אם לברוח בריצה מטורפת ממני או לתקוע בי סכין ואז לברוח... וזה ישנה לי את החיים... למרות שבין כך ובין כך אני אחנוק אותך!! מה נותן לך את הכח להמשיך למרות הקשיים? המחשבה שאני יכול לבעוט לך ב*כדורים*. כאשר אתה אומר ' המחשבה שאני יכול לבעוט לך ב*כדורים ' למה אתה מתכוון שאני יכול לבעוט לך בביצים, יא קשה קליטה שכמוך. אילו תכונות מתכונותיך יכולות לעזור לך במימוש חלומותיך לגבי העתיד? אהה... אם אני אחנוק אותך אז אני אשתלט על החברה ועל העיר ועל הארץ ועל היבשת ועל העולם... וזה יממש את חלומותיי לגבי העתיד... אז אני מניח שתכונת האגרוף שלי תהיה רלוונטית. כיצד אתה מבלה עם חבריך? אנחנו מפצחים גרעינים מול הטלוויזיה וצופים בסרט הודי ומעלים רעיונות חדשים להרוג יועצים מעצבנים עם משקפיים וחלוק לבן שקוראים להם זיגי. נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? אני אהיה אדם מאושר... והסובבים אותי ידעו את זה כי הם יראו את גופתך המדממת והמרוטשת תלויה על עץ האלון שבחצר. ספר לי על משהו שהישגת בחייך ואתה גאה בו. יריתי באישתך. מה אירע בזמן האחרון שגרם לך לרצות לדבר איתי? הרצון לרצוח אותך לפני שאנחנו מדברים פה. הרצון לרצוח אותי לפני שאנחנו מדברים פה? כן!!!!! יא מניאק! אחרי שנדבר, מי יראה את השינוי שחל בך? בטח לא אתה, כי אתה תהיה מת. אני מאמין שהפתרונות נמצאים אצלך. בוא נתקדם ונבדוק איך תוכל להשתמש בכוחותיך על מנת להרחיב את אפשרויוית הפתרון. אנא המשך. אמממ... אני יכול להרחיב את אפשרויות הפתרון על ידי פתיחת מגירת כלי המטבח שיש לי בבית והשתמשות בהם נגדך. ספר לי בבקשה- איך אתה מפרגן לעצמך? אני מכין בובות וודו שלך ותוקע בהן מזלגות. אם הכל יהיה בסדר, איך יראו אז חייך? חיים בלי אנשים מכוערים וחלוק לבן שקוראים להם זיגי.

MaRiZzA PS

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

העתקתי את מה שכתבת לו בהתחלה כדי שהוא יגיד לי אותו דבר, וסתכלו מה יצא

למעלה