Silver Fox
New member
../images/Emo26.gifדבר מדהים!../images/Emo82.gif
בתשובה האחרונה שלי כתבתי שאני מנסה להבריח אותו והוא אמר שזמננו תם!
שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. אני חושב שאני חסה. למה אתה חושב שאתה חסה? כי אני נוהג ללבוש חולצות בצבע ירוק ואני מבקש מאנשים לאכול אותי... אולי תוכל לפרט במה אוכל לעזור לך? אה... בפעם האחרונה ביקשתי מאישתי לאכול אותי.. כיצד אתה ואישתך מבלים כזוג? היא אוכלת אותי, אני אוכל אותה...
ספר לי על חוויה נעימה לה היית שותף לאחרונה עם אישתך היא לעסה אותי...
היא לעסה אותך? כן, יא חירש אהמ... מה אהמ? מה ישתנה בחייך אם תדע לענות על כך? לענות על מה? מה אתה שואל לעזאזל? תאכל אותי! תלעס אותי! תבלוס אותי!!!! מה יקרה אם תקבל את התשובה לשאלתך? לא שאלתי כלום... מה אירע בזמן האחרון שגרם לך לרצות לדבר איתי? אישתי פצעה אותי כשלעסה אותי מה היית רוצה לשפר בקשר עם אישתך? שהיא תקנה שיניים תותבות יותר רכות נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? אני לא אבקש מהם לאכול אותי ואני אעבור לחולצות סגולות. בזכות איזו תכונה שלך לא ויתרת ואתה עדיין מחפש פיתרון לבעיתך? מה זה השאלות האלה? למה חשוב לך לדעת מה התשובה? לא חשוב לי כלום... אני סתם רוצה לעצבן אותך אמור לי, האם יש איזו תכונה שהיית רוצה לשנות אצלך? לא! מה עשית היום לשיפור מצבך? אכלתי חסה לארוחת בוקר כיצד תצייר את עתידך באופן חיובי אני לא יודע לצייר איזה נתון יכול היה לעזור לך לדעת ולגבש תוכנית פעולה? אני לא מבין אותך... אני חסה! אני לא אמור לדבר ולשמוע! אם הכל יהיה בסדר, איך יראו אז חייך? ~דום שתיקה איך היית מגדיר את חייך? חיי אינם חיים בלעדייך... לא, אל תטפח אשליות, אני סתם רוצה להבריח אותך
בתשובה האחרונה שלי כתבתי שאני מנסה להבריח אותו והוא אמר שזמננו תם!