L
L!!!

Silver Fox

New member
../images/Emo26.gifדבר מדהים!../images/Emo82.gif

בתשובה האחרונה שלי כתבתי שאני מנסה להבריח אותו והוא אמר שזמננו תם!
שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. אני חושב שאני חסה. למה אתה חושב שאתה חסה? כי אני נוהג ללבוש חולצות בצבע ירוק ואני מבקש מאנשים לאכול אותי... אולי תוכל לפרט במה אוכל לעזור לך? אה... בפעם האחרונה ביקשתי מאישתי לאכול אותי.. כיצד אתה ואישתך מבלים כזוג? היא אוכלת אותי, אני אוכל אותה... :) ספר לי על חוויה נעימה לה היית שותף לאחרונה עם אישתך היא לעסה אותי... ;) היא לעסה אותך? כן, יא חירש אהמ... מה אהמ? מה ישתנה בחייך אם תדע לענות על כך? לענות על מה? מה אתה שואל לעזאזל? תאכל אותי! תלעס אותי! תבלוס אותי!!!! מה יקרה אם תקבל את התשובה לשאלתך? לא שאלתי כלום... מה אירע בזמן האחרון שגרם לך לרצות לדבר איתי? אישתי פצעה אותי כשלעסה אותי מה היית רוצה לשפר בקשר עם אישתך? שהיא תקנה שיניים תותבות יותר רכות נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? אני לא אבקש מהם לאכול אותי ואני אעבור לחולצות סגולות. בזכות איזו תכונה שלך לא ויתרת ואתה עדיין מחפש פיתרון לבעיתך? מה זה השאלות האלה? למה חשוב לך לדעת מה התשובה? לא חשוב לי כלום... אני סתם רוצה לעצבן אותך אמור לי, האם יש איזו תכונה שהיית רוצה לשנות אצלך? לא! מה עשית היום לשיפור מצבך? אכלתי חסה לארוחת בוקר כיצד תצייר את עתידך באופן חיובי אני לא יודע לצייר איזה נתון יכול היה לעזור לך לדעת ולגבש תוכנית פעולה? אני לא מבין אותך... אני חסה! אני לא אמור לדבר ולשמוע! אם הכל יהיה בסדר, איך יראו אז חייך? ~דום שתיקה איך היית מגדיר את חייך? חיי אינם חיים בלעדייך... לא, אל תטפח אשליות, אני סתם רוצה להבריח אותך

Dragon slayer

New member
חחחחחח

אולי תוכל לפרט במה אוכל לעזור לך? אה... בפעם האחרונה ביקשתי מאישתי לאכול אותי * אה... אל תזכיר אוכל... אני קצת רגיש בעיניין...

הילה - מחקתי את השיחה שלך

בגלל הספויילר מצטערת שרק עכשיו הספקתי להגיע למחשב. אם את רוצה, אני אשלח לך את ההודעה המחוקה, ותעלי אותה שוב רק עם כוכבים במקום הזם.

Dragon slayer

New member
ושלי:../images/Emo96.gif

-שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. -אני קוראת ממש לאט את הספר ה-5 -למה אתה מתכוון ב'אתה קוראת ממש לאט את הספר ה-5' -אני מתכוונת שלוקח לי זמן לקרוא מילה...! אידיוט! -אולי תוכל לפרט במה אוכל לעזור לך? -אמממ... עכשיו שאני חושבת על זה אתה לא יכול לעזור לי... נו טוב, ביי -מה אירע בזמן האחרון שגרם לך לרצות לדבר איתי? -שמעתי שאמרו שאתה דפוק... באתי לצחוק עלייך -שמעתי שאמרו שאני דפוק... באתי לצחוקעליךיך? -כן...! פייס איט דארלינג, לך יש בעיות נפשיות -מה עשית היום לשיפור מצבך? -נכנסתי לכאן כדי לצחוק עליך... חחחח... דפוק... חחחח.... דפוק -אחרי שנדבר מה תעשה אחרת? -אה.... כלום? -למה חשוב לך לדעת מה התשובה? -יא דפוק!!!!1 זאת הייתה שאלה ר-ט-ו-ר-י-ת! -יא דפוק!!!!1 זאת הייתיה שאלה ר-ט-ו-ר-י-ת? -שיואו... למה אני מדברת איתך? -מה ישתנה בחייך אם תדע לענות על כך? -אה... אני אמשיך לדבר איתך? אז אני מקווה שאני לא אדע את התשובה
-מה יקרה אם תקבל את התשובה לשאלתך? -שוב זאת הייתה שאל... אוווף, עזוב -נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? -אה... אני מניחה שאני אגיד להם שסיימתי לקרוא את הספר, ואני מניחה שסוף סוף אני יוכל לדבר עם מישהו על הספר -מה היית רוצה להיות בעוד 01 שנים? -מה? תגזים יותר, מה אני רוצה להיות בעוד 3 חודשים? -ספר לי בבקשה- איך אתה מפרגן לעצמך? -אני מסתכלת במראה, עושה פרופיל... עושה חצי פרופיל... מסתכלת מלמעלה... מסתכלת מלמטה.... מחייכת... עושה פרצוף של נשיקה... מרימה את הגבות... מזעיפה את הגבות... אתה יודע, הדברים הרגילים... -מה נותן לך את הכח להמשיך למרות הקשיים? -ראה את הכוח האלוהי שעוזר לי למרות הקשיים והמכשולים, הכוח אותו עליי להעריץ ולהתפלל, והוא: מילון אוקספורד! הו אלי, ברך אותי בכישרון ומזל... השגח על אמא ואבא ששום דבר לא יקרה להם! -ספר לי עוד על משפחתך -אה... למה? -האם תוכל לספר לי קצת על יחסיך עם אמך? -אה... אנחנו אוהבות זאת את זאת... זה כול כך רע?! -ספר לי מעט על התכונות הטובות שלך -אהמ... אני יפה, חכמה, מוכשרת בתחומים רבים, עשירה, מצחיקה, אוהבת, רחומה, חזקה, טובה, בעלת ידע כללי רב, מתעניינת בתחומים רבים, אלילה, אבל אני לא אוהבת להתרברב
-תן דוגמה שתציג את האופן בו הבעיה מתבטאת -אהמ... עד לפרק השלישי של הספר השני שאותו קראתי ראשון באנגלית לא ידעתי מה זה grin! אתה יודע איך זה לקרוא בלי להבין מילה אחת?!

Marsha Figg

New member
שאני לא אנסה?

הנה משהו: שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. אני הואבת אותך זיגו'ש!!! אתה הואבת אותי זיגו'ש? כן בייבי מה אירע בזמן האחרון שגרם לך לרצות לדבר איתי? לא צריך סיבה לדבר איתך קושקושון! כאשר אתה אומר ' לא צריך סיבה לדבר איתך קושקושון ' למה אתה מתכוון אתה מבין אותי, אל תעמיד פנים:9 אני מבין אותך, אל תעמיד פנים:9? כן דובשן איך היית רוצה לראות את עצמך בעוד 01 שנים? איתך... מה נותן לך את הכח להמשיך למרות הקשיים? לוידעת מה יכול לקרות שיכול לגרום לך לאמר התגברתי? אם אתה תאמר לי, אני אגיד מה שתרצה! תן דוגמה שתציג את האופן בו הבעיה מתבטאת אני חולמת עליך בלילות זיגי! אתה חולמתעליךך בלילות זיגי? כן נו בייבי כיצד אתה מרגיש עכשיו? קצת חם פה נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? בעיה? איזה בעיה? אני לא רוצה לפתור אותה, אני מתה עלייך זיגזוג! למה חשוב לך לדעת מה התשובה? לאיזה שאלה קוצ'י? מה יקרה אם תקבל את התשובה לשאלתך? אמא תמיד אומרת שלכל שאלה יש תשובה האם תוכל לספר לי קצת על יחסיך עם אמך? לא לא לא מתוק, ראיתי היום ריקי לייק, ואתה נשאר רק שלי, לא מתקרב לאמא... מי במשפחתך גורם לך לחוש שמחה וכיצד? רק אתה מתוק, מה אתה עושה היום בערב? מה ישתנה בחייך אם תדע לענות על כך? אני אוכל לדעת אם אתה פנוי לדייט רומנטי לאור נרות זיגון! כיצד היית רוצה שבני משפחתך יתיחסו אליך? בלע, מה 'כפת לי? אמור לי, האם יש איזו תכונה שהיית רוצה לשנות אצלך? הגבר שלי לא מבין אותי. אבל אני בכל זאת מתה עלייך מתוקצ'יק! אהמ... איזה חמודי, אתה נבוך! בוא ננסה להתרכז בך ולא בי מה איתי? ספר לי בבקשה על ייתרון אחד שיש לך במצב הנוכחי על פני אחרים. אני מאגניבה והם לא מסמנים לנו כי זמננו תם. אני מקווה ששיחה זו עזרה לך להתמקד בפתרון הבעיה והקלה עלייך.
רחלי

Me 4eVer

New member
LOLLL../images/Emo6.gif

נקרעתי..
אפילו אמא שלי הסתכלה עלי מוזר כמו שמזמממן היא לא הסתכלה!

LOL כולם!../images/Emo6.gif שלי:../images/Emo19.gif

שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. אין לי בעיה. אני אדם מאושר ומבסוט מהחיים. אשריך וטוב לך. פנה אלי כשתזדקק לשוחח עם מישהו אני רוצה לשוחח איתך ממש עכשיו. אני שמח בשימחתך. להתראות ממ....אמרתי שאני רוצה לדבר איתך. איך אתה יודע שאתה רוצה לדבר איתך אני מרגיש זאת בקצות אצבעותי.. למה אתה מתכוון ב'אתה מרגיש זאת בקצות אצבעותי' אני מתכוון שיש לי זרמים חשמליים קטנים בין האצבעות כשאני רוצה לדבר עם מישהו. מה אירע בזמן האחרון שגרם לך לרצות לדבר איתי? אמרתי לך. זרמים בין האצבעות... אחרי שנדבר, מי יראה את השינוי שחל בך? שינוי? אני לא חושב. ו*אל* תשאל אותי מה גורם לי לרצות לדעת את התשובה לשאלה... למה חשוב לך לדעת מה התשובה? אמרתי שאני לא רוצה שתשאל אותי את זה! על מה היית רוצה לדבר? סתם ככה...אולי נדבר על פרחים|סימן שאלה| פרחים זה נחמד... ממה אתה מתחמק? ממכוניות שרוצות לדרוב אותי. ממכוניות שרוצות לדרוב אותך? לדרוס*, סליחה. אני בן אנוש, יש לי זכות לטעות. נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? אין לי בעיה. קשה למצוא אנשים כמוך. ספר לאחרים על האתר אני רוצה להמשיך לדבר איתך! תאר לי כיצד ייראו חייך כשתשיג את זה לא ירדתי לסוף דעתך. איך היית מגדיר את חייך? מושלמים! נפלאים! נהדרים! מדהימים! ספר לי על משהו שהישגת בחייך ואתה גאה בו. החתול שלי...הוא ממש מקסים. מצאתי אותו יום אחד מיילל מתחת לשיח...
האם יש מספר הסברים למצב? האם אתה מתעלם מהם או מתמודד איתם? איזה מצב|סימן שאלה| בזכות איזו תכונה שלך לא ויתרת ואתה עדיין מחפש פיתרון לבעיתך? אין לי בעיה. אין לך בעיה? נכון. ספר לי בבקשה על ייתרון אחד שיש לך במצב הנוכחי על פני אחרים. יש לי המון יתרונות. למה אתה מתכוון ב'יש לך המון יתרונות' אני מתכוון שיש לי המון נקודות חיוביות יחסית לאנשים אחרים. כיצד אתה מרגיש עכשיו? נפלא! מה יהיה הסימן שעזרתי לך? אני לא בטוח שעזרת.

זה כיף!../images/Emo6.gif../images/Emo19.gif

שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. הבעיה שלי היא שאין לי ממש בעיה... ספר לי עוד על הבעיה אין לי אחת, אמרתי כבר...
בוא נדבר על זה רעיון טוב! תן דוגמה שתציג את האופן בו הבעיה מתבטאת אתה מחמיר את המצב. כאשר אתה אומר ' אתה מחמיר את המצב ' למה אתה מתכוון אני מתכוון שעכשיו אני מסכן יותר. למה אתה מתכוון ב'אתה מאכוון שעכשיו אתה מסכן יותר' אתה לא עוזר. אני לא עוזר? כן. אתה חושב רק על עצמך, אתה לא רגיש וחסר טאקט. מה היית רוצה להיות בעוד 01 שנים? מנהל בית חרושת לבעיות. מה יכול לקרות שיכול לגרום לך לאמר התגברתי? אסור שאני אגיע למצב כזה. למה אתה מתכוון ב'אסור שאתה אגיע למצב כזה' אני חושב שאני מתחיל לפתח בעיה! *מאושר* למה אתה חושב שאתה מתחיל לפתח בעיה! *מאושר? כי אני חש חוסר חיבה בולט כלפיך, היוצר בעיה. יש לי בעיה סוף סוף! כיצד זה בא לידי ביטוי בחיי היום-יום? אני מאושק, ושר בקולות קולות "יששששששששש לייייייייי בעיהיהיהיהיהיההההה!" ספר לי איך גייסת את הכח לפנות אלי? לקחתי רשת פרפרים ואספתי את כולו... נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? קרוב לודאי שאתאבד. הסובבים אותי יצטרכו לדאוג לנקות את השאריות... ספר לי מעט על התכונות הטובות שלך יש לי בעיה!
+ האם אתה מעוניין לשתף אותי בכך? אווו, בטח! בכל עת! כיצד תוכל להשתמש בתכונותיך על מנת לפתור את הבעיה? אני מקווה מאוד שלא אצליח לעשות זאת. אתה מקווה מאוד שלא תצליח לעשות זאת? כן, בהחלט. איך היית רוצה לראות את עצמך בעוד 01 שנים? שאלת את זה כבר. ספר לי בבקשה על ייתרון אחד שיש לך במצב הנוכחי על פני אחרים. יש לי בעיה!!! ספר לי ביתר פרוט על בעיתך אני שונא אותך. מה איפשר לך לספר לי על בעיתך? מה השתנה בך? עכשיו יש לי בעיה, אני לא שונה מכולם והכל נעשה טוב יותר... מה עשית בעבר על מנת לפתור בעיה זו בעבר לא הייתה לי בעיה. מה לא ניסית עדיין לעשות בנושא? אמרתי לך כבר, אני לא מעוניין לעשות כלום בנושא. כיצד תרגיש כאשר תצעד בדרך הנכונה לפתרון? כיצד יראו אז חייך? לא רוצה פתרון! מה הצעד הקטן ביותר שניתן לצעוד לקראת הפתרון? *****לא***** רוצה פתרון!:[ כיצד תצייר את עתידך באופן חיובי יהיו לי עוד ועוד בעיות...
כאשר אתה אומר ' יהיו לי עוד ועוד בעיות...
|מאוהב ' למה אתה מתכוון אני מתכוון שסוף סוף אהיה מתוסבך כמו כולם. מה אירע בזמן האחרון שגרם לך לרצות לדבר איתי? לא הייתה לי בעיה. לא הייתיה לך בעיה? כן. מעורר רחמים, נכון, אבל אל תדאג, המצב השתפר מאז... אולי תוכל לפרט במה אוכל לעזור לך? אני מעדיף שלא תעזור. אני עלול לחוש רגשות חיוביים כלפיך, וכך אאבד את בעייתי היחידה.

DAN1EL

New member
הנה שלי

(באיזשהו שלב התייאשתי) שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. אתה הבעיה שלי. למה אתה מתכוון ב'אני הבעיה שלך' אתה כל כך קרציה, מי ברא אותך? מה יקרה אם תקבל את התשובה לשאלתך? אני אוכל לצאת מפה אתה אוכל לצאת מפה? כן אילו תכונות מתכונותיך יכולות לעזור לך במימוש חלומותיך לגבי העתיד? מאיפה אתה מביא את השאלות המטומטמות האלה? מה ישתנה בחייך אם תדע לענות על כך? כלום אמור לי, האם יש איזו תכונה שהיית רוצה לשנות אצלך? את התכונה שאני יותר מדי נחמד ואני לא יוצא מפה וממשיך לדבר איתך. איך היית רוצה לראות את עצמך בעוד 01 שנים? לא כאן, זה בטוח אולי תוכל לפרט במה אוכל לעזור לך? אתה יכול בבקשה לירות בי? זה יקל עלי מאוד למה חשוב לך לדעת מה התשובה? איזה תשובה? אחרי שנדבר, מי יראה את השינוי שחל בך? הא? נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? אתה הבעיה. אם תיעלם אני ארגיש מצוין אתה הבעיה. אם תיעלם אתה תרגיש מצוין? לא. אתה הבעיה. לא אני בוא ננסה להתרכז בך ולא בי לא, בוא ננסה להתרכז בך! למה אתה מתכוון ב'לא, בוא ננסה להתרכז בי' מה כל כך מסובך פה? מה אתה בדרך כלל אומר לעצמך במצב הזה שעוזר לך? "לא נורא, מתישהו הוא יפסיק לשאול שאלות מפגרות" כיצד אתה מרגיש עכשיו? מיואש. האם אתה מנסה להתחמק מלדון בבעייה כלשהי? לא, ואתה? כדי להקל עלי להבין טוב יותר, אני זקוק ליותר נתונים. אנא פרט בבקשה תמות אמן האם יש מספר הסברים למצב? האם אתה מתעלם מהם או מתמודד איתם?

coolit

New member
סקס.../images/Emo11.gif

שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. סקס. אולי תוכל לפרט במה אוכל לעזור לך? סקס. אתה חוזר על עצמך. אנא המשך סקס. אתה חוזר על עצמך. אנא המשך סקס. אתה חוזר על עצמך. אנא המשך סקס!!!! אתה חוזר על עצמך. אנא המשך סקס יא מנאייק!! אילו תכונות מתכונותיך יכולות לעזור לך במימוש חלומותיך לגבי העתיד? סקס. ספר לי בבקשה על ייתרון אחד שיש לך במצב הנוכחי על פני אחרים. סקס. אתה חוזר על עצמך. אנא המשך מה אכפת לך שאני חוזרת על עצמי?? סקס!! למה חשוב לך לדעת מה התשובה? סקס. אתה חוזר על עצמך. אנא המשך סקססססס!!!!!! נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? סקס. האם אתה מנסה להתחמק מלדון בבעייה כלשהי? אני? מה פתאום?!! סקס. מה יקרה אם תקבל את התשובה לשאלתך? סקס. אתה חוזר על עצמך. אנא המשך אני לוחוזרת על עצמי. סקס. על מה תרצה שנדבר עכשיו. נסה להיות ממוקד סקס! מה היית רוצה להיות בעוד 01 שנים? סקס. אתה חוזר על עצמך. אנא המשך סקססססססס. מה יהיה הסימן שעזרתי לך? סקס. ספר לי בבקשה- איך אתה מפרגן לעצמך? סקס.. אתה חוזר על עצמך. אנא המשך סקס! אתה חוזר על עצמך. אנא המשך סססקקקססס! האם אתה מוכן לפרט יותר בכדי שאבין? סקס! האם תוכל להרחיב בנושא? סקס. אתה חוזר על עצמך. אנא המשך ססקקקקסססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססעמק. אם הכל יהיה בסדר, איך יראו אז חייך? סקס. מה עשית היום לשיפור מצבך? סקס..:) אתה חוזר על עצמך. אנא המשך עשיתי סקס! אהמ... סקס. על מנת שאוכל להבין טוב יותר האם תוכל לפרט סקס. אתה חוזר על עצמך. אנא המשך ססקקקקסססססססססס. אני מבין שקשה לך להיחשף בפני. האם אתה מוכן לענות לשאלה האחרונה ביותר פירוט? סקס סקס סקס.

De-Panther

New member
../images/Emo9.gifמה דעתכם??../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. אני חרמן מה עוד תוכל לספר לי על עצמך? אני מושלם אולי תוכל לפרט במה אוכל לעזור לך? אני צריך זיון אני מתרשם מכנותך. האם התנהגותך גורמת לך לחוש בעל ערך או מדכאת אותך? בעל ערך האם אתה שולט או נשלט על ידי התנהגותך זו? שולט מה אתה בדרך כלל אומר לעצמך במצב הזה שעוזר לך? יום יבוא ותזיין את כ-ל הכוסיות ספר לי על משהו שהישגת בחייך ואתה גאה בו. אני מסוגל לשים רגליים מאחורי העורף אתה מסוגל לשים רגליים מאחורי העורף? כן איך היית מגדיר את חייך? חיים מה עשית היום לשיפור מצבך? ביד האם אתה מנסה להתחמק מלדון בבעייה כלשהי? לא כדי להקל עלי להבין טוב יותר, אני זקוק ליותר נתונים. אנא פרט בבקשה נכנסתי לאתר סקס וקראתי סיפור נחמד ואז התחיל לעמוד לי אז הורדתי את הבוקסר שלי והתחלתי לשפשף ולשפשף ככה במשך איזה חצי שעה עד שגמרתי נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? אני אהיה מאושר והם ידעו לפי החיוך הגדול על הפנים מה יהיה הסימן שעזרתי לך? אני אגיד שאתה עזרת לי כאשר אתה אומר ' אני אגיד שאתה עזרת לי ' למה אתה מתכוון שאם תעזור לי אני אציין את זה בפני מי שירצה לשמוע תן דוגמה שתציג את האופן בו הבעיה מתבטאת אני צריך לעשות ביד למה אתה מתכוון ב'אתה צריך לעשות ביד' שאני צריך לשפשף את הזין שלי עד שאני גומר ספר לי בבקשה- איך אתה מפרגן לעצמך? מסתכל במראה ואומר לעצמי כמה שאני יפה ואז אני נמס מהיופי שלי

למעלה