ktm 620 סופרמוטו

enigo

New member
למרוצי אנדורו ה-LC4 רחוק מלהיות אידיאלי

אני חושב שתתקשה מאוד למצוא מישהו שטוען אחרת - אבל איך זה קשור? את הדקאר הוא קנה בשלב שבו הוא קנה בזכות איכות החיים בכביש, עליו בילה המון באותו זמן. בתקופה הזו הוא כבר די ויתר על מרוצי הראלי - היה מגיע באופן פחות סדיר, וכבר לא ניצח באותה תדירות. שאל אותו בהזדמנות על איזה כלי הוא ביזבז יותר כסף בתיקונים (לא תמיד לגמרי באשמת הכלי, תאמר האמת) וטיפולים. בכל מקרה, זה כלי ברמת מחיר אחרת לגמרי. אביב, אגב, מעולם לא השתמש באופנוע שלו ככלי רכב, כלי סידורים - כן. כלי חוליגניות - כן וכן. אבל מעולם לא ראיתי אותו מגיע לפגישה או ארוע רכוב על האופנוע שלו.

34TK

New member
תבדוק שוב על מה מתחרה אביב יחד עם הילדה...

KTM.

Shredingerscat

New member
מצידי שיתחרה עם CBR

מה זה קשור לבחירה שלו לכלי של יום יום? ותבדוק אתה על מה הוא רכב ביום יום בשנים שהוא באמת רכב ביום יום. ושוב, אין קשר בין רכיבה במרוצים לשירשור הזה, את הכלי שלו לרכיבת שטח נטו הבחור כבר בחר, ובחר נכון כנראה.

34TK

New member
נו ידידי, חשבתי שאתה יודע שקדשאי רכב עד לא...

מזמן על ימאהה סופר-טנרה 750.

פ ו כ י

New member
../images/Emo12.gifרז,שלוש שנים פ"ח ת"א/הרצליה יום יום שיוט++

בתור רכב עבודה, עם תקלות מינוריות
אם זה לא נחשב בעיניך, קטונתי

AVNER XR

New member
אתה מגזים קצת שרדי ,נכון הקטמ הראשונים

משנות ה90 לא גילו אמינות מוחלטת,אבל היותר חדשים,לא עושים בעיות,אל תשכח שאתה מקבל בתמורה מכונת מירוצים אוסטרית,המשופעת במיטב התוצרת של כידון-בולמים ובלמים. איזה דו"ש יפני עם כל הכבוד להם נכנס בקטגורייה שלו מבחינת הספק-משקל ואיכות חומרים. הדו"ש היחידי שאפשר לחשוב עליו שהינו עם אוריינטציית שטח מקבילה הינו הDRZ המוציא הספק מכובד ממנוע קטן נפח יחסית(וגם שם צריך לשפוך לפחות חמישיה בכיוונון ואיבזור),אבל גם הוא לא חף מתקלות של סלילים-ושיפוץ מנוע מוקדם מהצפוי. כנס קצת לADVRIDER ול HORIZONSUNLIMTED ותקרא על הסוג שלונריידר מוכר ,ותראה שהאופנוע למרות ההספק המכובד עושה את העבודה ועושה אותה טוב.

Shredingerscat

New member
כל אחד והסטנדרטים שלו

איןלי בעיה עם כלי שהוא לא מוכן למרוצים, כי אני לא משתתף במרוצים, לא מתעניין בכלל אם לדייק, ואם תבדוק את ספר הטיפולים של הKTM מול דו"ש תגלה הבדל גדול מבחינת מרווחי טיפולים ומה עושים בכל טיפול כזה, אולי אם הייתי מתכנן להתחרות באיזה מרוץ השם KTM היה עולה, אבל כל עוד אני צריך משהו שישמש ליום יום ולהרבה ק"מ בלי לבלבל בשכל, איך שהו KTM לא ממש ברשימה.

enigo

New member
איזה הבדל?

טיפולים, לפי הספר, לקטום 620 מגיעים כל 6,000 ק"מ בתנאי רכיבה נורמאליים. בדיוק כמו ב-DR למיטב זכרוני, כנ"ל TT וה-XR. ההבדל היחיד הוא בשני מסנני שמן (ב-EGS, וה-EGSE), שהגישה אל אחד מהם ממש לא נוחה. מעבר לזה, אין הבדל משמעותי.

אתה עדיין מדבר על ה-LC4?

כי לדעתי, נקודתית באופנוע הזה, אתה מפספס ביג טיים, גם בהשוואה לגמל שאתה רוכב עליו... לא בטוח שהמנוע של האופנוע שלך, עם אותו רמת טיפול, יחזיק יותר מה-LC4, בהנחה שמתייחסים לשני האופנועים במידה שווה באופי הרכיבה. בכלל לא בטוח...

Shredingerscat

New member
כן כן

אני פשוט מוקף בLC4 שנת 93 עם 300K ק"מ כל היום ונאכל מקנאה איך הם מחזיקים, איך אני כמו פרייר כבר בודק כל 24K כיוון שסתומים והם פשוט נוסעים ונוסעים.
KTM משנת 93 כבר מזמן מזמן ביסודות של האיצטדיון בסין. כנראה שהסטנדרטים שלנו מאוד שונים. LC4 מודל לאמינות, אולי יחסית לזבלה שהם היו לפני שנת 2000 יש שיפור, אבל יחסית לכלים שנועדו להחזיק מעמד בחיי יום יום (לא מעניין אותי מרוצים בכלל בכלל, ואם אותך כלכך מעניין תבדוק כמה פעמים המנוע של הטנרה הגיע ראשון לדאקר, וכמה מנועי LC4 מתו בניסיון להתמודד מולו) הוא לא פונקציה. בקיצור, אמרתי 10000 פעם, תביא KTM עם 300K ק"מ, ונראה אם הוא מסוגל להמשיך לשמש לאלפי ק"מ בחודש, כל יום. לא מצאת KTM כזה? איזה מוזר

tedys strm

New member
איזה יד אתה?

נדמה לי שהיה פעם DLX 1100F או שם דומה שסיפר שעל האופנוע שלו 1100F יש 1,500,000 ק"מ אתה מאמין לאגדה?

Shredingerscat

New member
על המנוע של ה1100F

אני מאמין הרבה דברים, אבל 1.5 מיליון, נו, גם בקצב של 50K לשנה זה יוצא הרבה מאוד שנים. אם המנוע עבר כמה שיפוצים יסודיים בדרך והבעלים מתחזק הייטב, הכל אפשרי.

החתימה שלך כלכך תקפה לגבי מצבך. לא רואה...

...טעם להמשיך את הדיון איתך. אתה שבוי בסבך סטיגמות ומשווה מלפפונים לעגבניות. כשתרים את הראש עם נכונות לדיון... אני פה. עד אז... תמשיך לחשוב שכולם משוגעים, רק כי אתה לא שומע את המוסיקה.

למעלה