ktm 620 סופרמוטו

Shredingerscat

New member
אתה כתבת:

"גם בהשוואה לגמל שאתה רוכב עליו... לא בטוח שהמנוע של האופנוע שלך, עם אותו רמת טיפול, יחזיק יותר מה-LC4, בהנחה שמתייחסים לשני האופנועים במידה שווה באופי הרכיבה." יאללה, תביא, מאחר ותגובותי היו לגבי שימוש יומיומי אני מניח שברור לך שב"אופי הרכיבה." הכוונה לרכיבה יומיומית, וזה גם נושא השרשור "KTM620SM כתחליף לקטנוע, ביום יום לצד כלי שטח מקצועי" בוא תאיר את עיניי למוזיקה שאני לא שומע. בוא תראה לי את כל הKTM המופלאים האלה שהצליחו להגיע (אמרנו כלי ליום יום, כן?) ל150K עזוב 300K, ואני לא מדבר על הק"מ שהם צברו באוניה בדרך ליסודות האיצטדיון בסין.

נסה להישאר מרוכז רגע....

כי אתה מנסה להתפרץ דרך דלת שלא ממש סגורה... הנה מצב היפוטתי: אני בעלין של LC4 שנת 97 מלוקק ומטופל. אני עובד 15 ק"מ מהעבודה. ק"מ 10 מתוכם הם ברכיבה עירונית די צפופה. זה מה שאני עושה עם האופנוע 5 ימים בשבוע. ביום שישי בצהריים, אני רוכב בשטח קצת, לא רק דיונות, אבל לא רק שבילים פתוחים. ביום שבת גם לפעמים. מדי פעם, באמצע השבוע, אני עושה סידורים עירוניים עם האופנוע. אני לא רוכב כסאח באף מקרה, אבל גם לא רוכב במהירות קטנוע בשום מקרה. אף קטנוע לא מספק את מה שנותן לי ה-LC4 בבינעירוני, ובשטח. קטנוע הוא לא אלטרנטיבה. אתה מוזמן לעקוב אחרי במשך שנים עם סדר היום הזה. בסופם של שנים אלו, אני יהיה מוכן לשבת איתך ולבדוק עלויות אחזקה כוללות ומקיפות. אני מוכן לבדוק גם, בתנאים האלו, איזה מהמנועים ישרדו יותר, כאשר כל אחד מאיתנו מטפל באופנוע באופן סביר פלוס. אגב, אם בעיניך אמינות נמדדת אך ורק באורך חיי המנוע, יש לך בעיה שאין לי איך לטפל בה. יש עוד ה-מ-ו-ן מכלולים מסביב... שעולים, במשך שנים, המון כסף. אם אתה מספיק נבון, אתה מבין שאי אפשר להשוות את הדינוזאור הזקן שלך לכל אופנוע בכל מצב. אני משער שעבור רכיבות בינעירוניות ארוכות באופן קבוע, לאורך שנים, האקסטזה יחזיק מעמד טוב יותר יחסית ל-LC4 שינסה לשמור את אותו קצב רכיבה. מלפפון ועגבניה. בהשוואה אחרת, האופנוע שלך יתרסק ויתפורר וישאב ים של כסף מרוכבו, לעומת ה-LC4. מלפפון ועגבניה. שניהם ירקות. פה זה נגמר. האופן בו אתה זועק על חוסר אמינות הקטום מול הגמל שלך, הוא קצת, איך לומר, פאתטי. נדמה שאתה מסתכל דרך משקפת מאד צרה, על הנושא הזה. משקפת שדרכה נדמה לך שכולם מנהלים את אורח החיים שלך ולכולם יש את הדרישות שלך מאופנוע.... האופנוע שלך, לא מתאים לכל משימה. בעבור אוסף משימות מסויים, ה-LC4 יפגין עליונות על הגמל כמעט בכל אספקט. כולל אמינות ועמידות.

Lone Rider

New member
הדיון הזה בסוף יגרום לי לשקול החזיק את הקטום

שלי עוד עשרים שנה בשימוש יום יומי רק בשביל לבחון את העניין.... רק שיש לי בעיה, אני אוהב להנות מהמגוון ומההיצע הרב גוני של כלים דו גלגליים אז ספק אם אצליח להחזיק מעמד... אולי אם אמצא מימון לאופנוע נוסף במקביל... מישהו מתנדב להיות ספונסר של המחקר?

Shredingerscat

New member
נו באמת

בוא תציע אתה גורם השוואה לאמינות, מלבד ק"מ. כמה שנים הכלי מחזיק עד שהחלודה אוכלת אותו? רק מנוע? אתה באמת רוצה להשוות עמידות מערכת חשמל למשל??? KTM מול ימהה השוואת מערכות חשמל, יאללה בוא נתחיל, משנת 93 החלפתי 5-6 פיוזים (שרפתי אותם כשהתקנתי סט צופרים), ו5 נורות חזית, מה אתה עשית? איזה עוד מערכות אתה רוצה להשוות? את הקלץ' שבפרוק של המנוע אחרי 280K ק"מ נמצא במצב חדש? מה? תן פרמטר להשוואה. אתה אומר שהLC4 שלך מחזיק מ97 והצליח להגיע ל...כמה? 60K ק"מ בלי להתפרק, אתה רציני? זאת ההשוואה שלך? אמרת אותו שימוש לא? אז תתחיל לרכב! רוצה קצת שטח? גם אני יורד לשטח שבילים, והרבה יותר מזה, גם בשניים עם ציוד ימים שלמים בשטח, ולא, האופנוע לא התפרק, ולא נשבר.

ראש בקיר

קח צעד אחורה, נקה את הטיח מהמצח ונסה להקשיב. אתה טארמך רציני אם לא הצלחת להבין את השדון, אפילו אני הבנתי. אין אף לאטח שאני מכיר שעושה עם LC4 שלוש מאות אלף ק"מ אין הרבה לאטחים כאלה לא בארץ ולא בחו"ל מה, תכריח את כולנו לרכב 50K ק"מ בשנה רק כדי לראות מתי הקלאץ' מתפגר? כמו שתשאל על אמינות של הונדה פורסייט ותנפנף את טל"ש רק כי הוא עשה 70K מסכנים. לשיטתך, אין לי זכות לדבר על אמינות של KTM דו"פ כי אני עושה רק 4K בשנה. פרופיל השימוש שלך הוא חריג, אז אתה כמו ילד מזמין את כולם להימדד לפי הסרגל העקום שלך. די, תתבגר. בקשר ל"שבילים, והרבה יותר מזה, גם בשניים עם ציוד ימים שלמים בשטח, ולא, האופנוע לא התפרק, ולא נשבר" יאללה, צא ראש בראש לאותו מסלול בקצב של LC4. עד אז המשפט לעיל פשוט חסר כל משמעות.

Shredingerscat

New member
אחלה מוזיקה

מכונאים מתים על רוכבי KTM, בערך כמו שמוסכים לשיפוץ אחרי תאונה אוהבים כלים ספורטיביים. אין עם זה שום בעיה, לכל דבר יש מחיר, וכל אחד עושה את השיקול שלו, אל תנסה לצייר את זה כאילו אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה, וKTM מצליחים היום כלכך בעיקר בגלל שלרוב הרוכבים היום אופנוע הוא פטן נטו, צעצוע, לא כלי תחבורה.

tedys strm

New member
מה שהדהים אותי בזמנו זה שכלים ספורטיבים

שיא הטכנולוגיה לא משמשים בד"כ לרכיבה יומיומית אלא רק לצרכי סופ"ש יש כאלה שיוצאים מהכלל ולהם יש כנראה לא רק רמת רכיבה גבוהה אלא גם מה שאני קורא לו גמישות הרכיבה וזה כולל לא רק רוכב וורסטילי אלא הבנה גם בכלי ובתחזוקה. למשל סטפן שראיתי שרוכב לעבודה על ההונדה ספורט ועם תיק גב קטן וגם מלגניס שמספרים שמשתמש יפה באופנוע. אבל כמה כמוהם עוד יש? בדו"שים הגדולים גם רוכבים לא מיומנים כמוהם מסתדרים באופן די סביר לצרכים המגוונים

אותי זה קצת מצחיק....

שאתה, זה שקופץ עם XTZ בכל הקשר שלא יהיה,מדבר על לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. אתה, ככרוכב על אופנוע כזה משלם בהרבה מקומות שרוכבי LC4 לא משלמים\ישלמו. כשאתה מדבר על "תנאים שווים" אתה מתכוון בעצם ל"תנאים שלך". לאלו בהם אתה משתמש. מה שאני אומר, שאם תשתמש בטנרה שלך באותם תנאים שיתאימו יותר ל-LC4, לא רק שתהנה פחות אלא גם תקבל אמינות פחות טובה וכל תיאוריית הקונספירציה שיש לך לגבי מכונאים תוטח בפניך ובפני העו"ש שלך. מכונאים מתים על רוכבים קטומים כי הם באמת מספקים להם עבודה. כנ"ל לגבי רוכבי ספורט. זה נכון, אך אתה נכשל להבין שזה נובע מאופי השימוש. לא מאמינותם המובנית של האופנועים. תרכב עם זדיק 12 במהירות שאתה רוכב עם האופנוע שלך, או עם בנדיט 1200, או CBR900 ותראה כמה אמינות יפגין המנוע שלהם. אכן, רובם המכריע של הקטומים הם "צעצוע" ולא ממש כלי תחבורה יעילים. אבל להקיש מכך על אמינותו של ה-LC4, זה כמו להקיש על אמינות הגמל שלך ע"י בחינת YZ או WR... אתה רוצה סכין לחתוך את הסלט? אמרתי את אותם הדבררים כמה וכמה פעמים. נקלט? יופי.לא נקלט? לא נורא, אתה יכול להתייחס לזה כאל דעת יחיד ואין לך מה להיפגע. עייפתי מהדיון... הוא לא מתקדם. חג שמח.

Shredingerscat

New member
שדוני חובב הקריאה

במה עוסק השירשור? בסינגלים? באינדורו? או אולי באופנוע ליום יום לצד כלי שטח אז מה אתה דוחף את הKTM למקום שדי ברור שהדוש הגדולים מותאמים לו יותר טוב? הבחור רצה KTM לשטח קיבל ממני תשובה כמו "עזוב, עדיף דו"ש"? לא, שיקח כלי שמתאים לרכיבה שלו, אז כנראה שמי שיש לו בעיית קליטה זה לא אני. כפי שאתה אומר בעצמך:"אכן, רובם המכריע של הקטומים הם "צעצוע" ולא ממש כלי תחבורה יעילים" זה בדיוק מה שאני אומר לבחור שמציין שכבר יש (או הוא מתכנן שיהיה לו) KTM לצרכי שטח בלבד, ורוצה עוד כלי יום יום בנוסף, כל מה שאמרתי לו זה מה שאתה אמרת עכשיו. תבדוק מי הכניס את האופנוע שלי לשרשור, רמז, זה לא אני. אני גם לא ממליץ לבחור על XTZ, רוב הכלים ישנים, והם אומנם אחלה אקספרס בינעירוני, אבל לסעפ"ש בעיר יש כלים יותר מתאימים. מבחינתי כל המסר שרציתי להעביר לבחור הוא: הקטומים הם "צעצוע" ולא ממש כלי תחבורה יעילים, ולתחבורה יומיומית עם קצת פאן (בכל זאת כביש ציבורי, יותר מידי פאן יעלה בחיים של מישהו די מהר) יש כלים יותר מתאימים, בעיקר שהוא לא צריך להתפשר בפאן נטו שלו, לזה יש לו כלי יעודי נוסף.

אותה בעיה נשארה.

פיסקת הסיום שלך (וגם עליה ה"ויכוח" לאורך כל השרשור). היא תלושה מכל מציאות שאינה דומה למציאות בה אתה חי.

Shredingerscat

New member
בינתיים אנ יהיחיד עם קבלות

האמינות המפורסמת שנוצרה פתאום (להזכיר שוב את Kניתי Tיקנתי Mכרתי?) ואיך שהוא אין אף אופנוע KTM עם ק"מ מכובד, אבל כלים אחרים, רובם במקרה יפאנים, אבל לא כולם, יש, יש לך הסבר? או שאולי בגלל שאלה אופנועי צעצוע ולזה הם משמשים הם נגמרים מהר, וכשמשתמשים בהם לשימוש יומיומי כדאי לעשות מעט מאוד ק"מ כי כשמתחילים להגיע לק"מ שרוב האופנועים קוראים לו "הגיעה הזמן לטיפול גדול" לKTM מגיע הזמן לתרום להצלחת האולימפיאדה. תשאל את פנגס, למה יד המקרה גרמה לכך שפעם ראשונה שהוא איפס שעון זה דווקא על דו"ש גדול ולא על KTM, אה רגע, הוא חננה שלא יודע מה זה KTM, עזוב, תמצא אתה מישהו.

Shredingerscat

New member
כי כולך דיבורים

ודיבורים בלי גיבוי בשטח, זה ביזבוז אוויר, ומכל בירבורי האמינות הארוכים של KTM עוד לא יצא KTM אחד שסגר שעון. אחלה אופנוע, אבל יצא לי כבר לראות XT35 עם 150K ק"מ ונוסע (רק בשטח, אין לו מספר) אבל איך שהוא כל הKTM המופלאים אינם הכיצד?

Ninja

New member
../images/Emo32.gif מזל טוב על האדמת.../images/Emo140.gif צריך תרופה../images/Emo35.gif ../images/Emo8.gif

למעלה