*****KTM 125 EXC VS GAS GAS 125 EC*****

הקטמ 125 יותר טוב בעיקר בגלל מה שקטמ

עושה באוסטריה. מה שדלב עושה הוא פאסה.
כשכרובי הגה את האסטרטגיה השיווקית שלו אי שם לפני כך וכך שנים היא הצליחה בגלל הרלוונטיות.
דלב כיום רוכבים על השאריות של מה שכרובי השאיר.

כיום, עם גאסגאס בשטח, השיטה הזו כבר לא עובדת. השוק השתנה לגמרי ואם אתם לא תעדכנו את האסטרטגיה שלכם מהר מאוד תמצאו את עצמכם במקום אחר.

גאסגאס לא דורכים במקום. הם משתפרים כל הזמן. יבוא היום ופערי האיכות לא יאפשרו גם למי שעוד קונה קטמ להמשיך ולהתעלם מהמחיר.

avikawa

New member
מה עדיף - פולסווגן פולו 11\12 או איביזה 14

אין כמו חדש, מוניטין טוב לא מריח כמו חדש ולא נוסע כמו חדש
אם היה הבדל של 2-3% אז ניחא, אבל ההבדל משמעותי
ודרך אגב - בתור אחד שהיה לו KTM125 שמור מאוד ומטופל, בשביל למכור ירדתי 6 מתחת למחירון וגם העברתי את האופנוע למרכז (כי באיזור חיפה אף אחד אפילו לא התקשר) - ככה שאף אופנוע שטח לא באמת "עף" ולקנות אופנוע שטח זה לא כלכלי אלא אם אתה מקורב

עדיף זה עניין סובייקטיבי. אחד מעדיף

שניצל עם פירה והשני מעדיף קציצות עם פרפלך.
אז מה עדיף?
מה שבא לך.

לקטמ יש יתרון ב:
- שוק המשומשים ער.
- חלקי חילוף זמינים יותר גם מקוריים וגם חליפיים.
- יבואן חזק ויצרן חזק. סיכוי אפסי שמישהו מהם יפשוט רגל בקרוב.
- איכות גימור ואמינות טובים.

לגאסגאס יש יתרון ב:
- מחיר נמוך משמעותית.
- יבואן עם אמביציה.
- יש המון אנשים שלא מתחברים לקטמ ומאוד מרוצים מהגאסגאס כחבילה: מתלים, שילדה, ארגונומיה. אם אתה אחד מאלה אז זה גם ייתרון ענק.

עכשיו תחליט לבד.

תודה על הביקורת הבונה ונקווה לימים טובים

רק לא הבנתי לגבי תרומתך לשאלתו של פותח השרשור:

ה-KTM, כאופנוע, טוב יותר מה-GG כיום? או לא?

יש לך השגות לגבי התנהלות היבואן? לדעתך רמת השירות שהוא מספק אינה ראויה? אתה מוזמן לפנות להנהלת החברה שפרטיה נמצאים באתר הבית ולהביע אותן.

אין לך השגות לגבי השירות והאיכות? כבר יצאנו כששכרנו בידינו.

תמחור אופנועי KTM שומר על קו אחיד במהלך השנים האחרונות.
עוד לפני הופעת יבואן כזה או אחר עמדו לרשות הרוכבים כמה אפשרויות בנוסף לצבע הכתום וכולן זולות יותר, כך שלמרות הגידול בהיצע המותגים, ד.ל.ב מוטוספורט ומותגיה זוכים להבעת האמון הגדולה ביותר ועל כך יעיד דו"ח התוצרים ומיקומה בינות ליבואנים המתמקדים באופנועי שטח.
אם לדעתך יש מותגים אחרים כדאיים יותר, אתה מוזמן לרכוש כל כלי כאוות נפשך, בד.ל.ב הפסקנו להכריח אנשים לקנות אופנועים, כל אחד עושה זאת על פי ראות עיניו ומתוך רצון חופשי .

וכל זאת מבלי להמעיט ולו לרגע מערך תרומתו של הכרוב לד.ל.ב ולתחום כולו.

ללא ספק, בדיבורים אתה חזק

ה ט ו ח ן

New member
אם כבר הזכרת דו"ח תוצרים, תוכל אולי לשתף

אותנו בדוחו"ת של השנה האחרונה ?!

a c t i v e X

New member
הם כבר לא משרתים את המטרה

כשהם עבדו טוב כדי להסתלבט על הוסקוורנה שהיה אז ה"יריב", הם פורסמו דרך "צד שלישי"
עכשיו, מול GG, זה כבר פחות אטרקטיבי

ה ט ו ח ן

New member
להבנתי GG לא מכרו יותר מדי כלים

צהובים בשנה האחרונה, ככה שהדו"ח עדיין יראה 'יפה' ....

תשמע חבר, אני לא כל כך מכיר אותך אבל אם

יורשה לי : אתה עושה לדלב ככלל ולעצמך בפרט חתיכת שרות דב.

אני במשך שרשור שלם מנסה להסביר לבחור שאע"פ שדלב מתמחרים רע מאוד את האופנועים שלהם כדאי לו מאוד לקנות קטמ כי בשורה התחתונה האופנוע עדיף, שוק המשומשים עדיף וזמינות החלפים המקוריים וחלקי האפטר מרקט עדיפים בהרבה.

ולמרות זאת, במקום לשתוק ולתת לי (שאינני מחסידי קטמ או דלב) לעשות את העבודה עבורך, אתה מגיב וגורר את השרשור למקום רע.

אז המון בהצלחה בעבודה ואני בכנות מאחל לך כל טוב ומקווה עבורך שיש מי שאכפת לו ממך ומשיא לך עצות טובות ובונות.

brappp

New member
ההתנהלות של דלב מזכירה את סובארו

היו ימים בשנות ה80 שמכרו פה את הסובארו טנדר ואת הדי אל בארגזים ושלטו ב40% משוק הרכב ,מתישהו הם גם התחילו לזלזל בצרכן... הם המשיכו גם שהמתחרים (מאזדה טויוטה ומיצובישי) נכנסו לשוק ולאט לאט הקהל התעורר ונמאס לו מהיחס היהיר והמזלזל. הפלא ופלא סובארו נעלמה לכמה שנים ועד היום לא חזרה לעשירית ממה שהיו. אז אולי ורק אולי זה יקרה גם לק.ט.מ אם לא יתיאימו את עצמם למחיר בשוק...
גילוי נאות: רוכב על קטמ אבל שומר אמונים רק לאישה ולמדינה

לזלזל בצרכן? יחס יהיר? WTF?

אתה עושה סלט מהכל ומבלבל בין תמחור לבין שירות, בין עלות לבין יחס ללקוחות ובין שנת שמיטה להר סיני.

אין ספק שהתנהלותנו כיבואן מבחינת שירות, אחריות, תרומה לענף, פעילות אפטר-סייל, מערך מוסכי שירות, זמינות חלפים ועוד מהווה דוגמא ליבואנים אחרים, אך ממאנים לראות את הקשר בין התמחור לבין כלל השירות המתקבל בתמורה.

מי שרואה בתמחור הכלים זילזול הוא מי שבוחר לראות באספקט הזה זלזול.

לתמחר 350 ב 87900 ש"ח זה בהחלט זלזול....

וחבל שאתה מתעלם מזה.
זה לא קשור למה שקורה בעולם,זה לא קשור למה שקורה בארץ,זה לא קשור למה שקורה במתחרים.
ואני אגיד לך מה הכי מצער,זה לא קשור למה שקורה במציאות-כי אפילו אתם לא מוכרים את הכלי בסכום הזה.
ולכן כל המחיר התלוש הזה ביחד עם עיסקאות טריידאין מוזרות גורר את הכל למקומות לא טובים.
וזה עושה לעסק טעם רע.
כי המחיר לא רציני,והלקוח יודע שיש מחיר למיתווכחים ומחיר למקורבים ומחיר למועדפים.
וכל כלי נמכר במחיר אחר.
ואז גם שוק היד 2 מתחרבן.
והמחיר מחירון הכ"כ גבוה לא משקף למעשה כלום.

לא קשור ולא קשור ולא קשור ולא קשור - תן בזול

אז זול אין פה, אך יש את כל השאר.

לא נוותר על עמידה מאחורי המילה "אחריות"- כי ביום שחלילה תקרה לך תקלה שמצריכה אחריות אתה תשווע לשמוע "מאושר באחריות"
לא נצמצם מוסכי רשת - כי אנחנו לא מאמינים שרוכב מהצפון צריך ליסוע לתל אביב כדי לקבל שירות וחלפים
לא נצמצם מלאי חלפים - כי מה שווה חווית הרכיבה אם האופנוע מושבת למשך חודש
לא נייקר חלפים פי 3 או 4- כי עם עלות האופנוע אפשר להסתדר, עלות האחזקה השוטפת היא ששוחקת את חשבון הבנק ועלולה יום אחד גם להוריד אותך מהאופנוע
לא נפסיק לייצר פעילויות לרוכבים - כי אנחנו מאמינים שלרוכבים מגיע גם תוכן
לא נפסיק את פעילות הטרייד אין הגדולה ביותר בישראל לאופנועי שטח- כי לעיתים זו הדרך היחידה של רוכבים לשדרג ולהקדים את הגעת החלום אליהם

כל אלו עולים כסף ולהזכירך, אנחנו לא מלכ"ר.

טוב לך? אהלן וסהלן תהיה ברוך בבואך בכל עת
לא טוב ובוחר לראות בכך זלזול? זכותך המלאה ואתה מוזמן לרכוש מכל אחד מהיבואנים האחרים על פי שיקול דעתך

על דבר אחד אנחנו יכולים להסכים- אופנועי KTM הם האיכותיים והמקצועיים ביותר, וזה מה שחשוב

הוא דיבר על תופעה אחת, אתה הגבת על תופעה

אחרת.
אף אחד לא חושב שאתם מלכ"ר. אבל גם המתחרים שלכם לא לשם שמיים עובדים.

כרובי בזמנו וברוב תבונתו בנה את שיטת הטרייד-אין ועסקאות המנכ"ל.
השיטה עבדה פגז. הוא לא רק עיבה את השוק, הוא גם גרם לאנשים לקנות שוב ושוב קטמ.

ביוב זרם בירקון מאז, השוק השתנה ללא הכר.
אנשים לא קונים יותר את "עסקת המנכ"ל" ומפחדים מאוד מהלופ של הטרייד אין.

אז "עסקאות מנכ"ל" הן טובות או לא?

מצד אחד מתלוננים על זה ומצד שני רואים בזה ברכה, אז אתה בעד או נגד?

אם יותר אנשים רכשו השנה אופנועי KTM מאשר בשנה שעברה, היכן מתבטא הפחד?

ממתקים זה טוב או רע? זה טעים אבל עושה נזקים

לטווח הארוך.

אם היום המתחרים שלכם(שלא היו לפני 10 שנים) מוכרים (בערך, אני לא יודע בדיוק) 200 אופנועים בשנה ואתם מוכרים בערך כמו לפני 10 שנים אז זה אומר שהשוק הכפיל את עצמו ודלב הלכה ברוורס ביחס לגודל השוק.

לאט לאט הקהל שאיננו אידיוט קלט את הטריק והיום, כשאפשר לקבל עסקת מנכ"ל אצל המתחרים שלכם גם בלי לבקש טובות ולהתחנן, אנשים מוציאים עליכם את התיסכול שלהם על כל השנים שגרמתם להם לשכב על הגב ולקשקש בזנב.

לפני 10 שנים היו לרוכבי האינדורו 2 אופציות :
- מטרו, ששם שמו על כולם זין אחד גדול כי הרוויחו מקטנועים.
- דלב.

אז כולם רקדו לפי החלילים של דלב.

היום המצב שונה לגמרי ואם מתחשק לך להיות חכם (אתה לא חייב) תביט כמה שנים קדימה ולא על דו"ח התוצרים של היום.
תבין לאן נושבות הרוחות.
תקלוט שיש כמות גדולה של אנשים שיש להם בטן מאוד מלאה על דלב והם דואגים ליידע את הסביבה שלהם בדיוק מה הם חושבים.

תמנף את האופנועים המצויינים של קטמ, יחד עם מערך השירות הנפלא שנבנה, מחסן החלקים המצויין והמוניטין שניצבר בשביל ליצור גלים חדשים של לקוחות ולא לרכב על הגל שמישהו אחר יצר בשבילך כי חזק ככל שיהיה הגל שיצרו עבורך, סופו להתנפץ אל החוף.

fonzy9

New member
ממתקים זה מצויין במינון הנכון...

אני אפתח ואגיד שאני רוכב כבר שלוש שנים על KTM ומרוצה עד הגג מכל מה שקשור במכונה המדהימה הזאת.
קניתי אותו משומש בדלב, לא היה לי (וכנראה שלא יהיה לי...) כסף לקנות חדש אז לשמחתי (או לדאבוני) אני לא רוקד את ריקוד השדרוגיישן ונהנה עליו כבר 160 ש"מ.
ממה שאני פוגש בשטח (ואני פוגש) וממה שאני רואה בפורומים השונים אני חושב שהתמונה פה היא מאוד מוטה.
1.כמות האנשים שיש להם בטן מלאה על דלב קטנה משמעותית מכמות הרעש שהם עושים, חלקם מעולם לא רכשו כלים חדשים בדלב וחלקם סתם נהנים להבעיר אש כי זה מבדר אותם.
אני פוגש לא מעט אנשים שמאוד מרוצים גם מרמת השירות וכמובן מהאופנוע עצמו לעומת בודדים שיש להם סיבה אמיתית להיות לא מרוצים.
2.התיאור על הלקוחות המסכנים שמוציאים את התסכול כי גרמו להם "לשכב על הגב ולקשקש בזנב" גם מתמצא במה שכתבתי בסעיף הראשון ולזה אפשר להוסיף את הצורך הישראלי "לא לצאת פראייר" מול רב סרן שמועתי וחבריו הרבים, אז אנשים מספרים סיפורים...
3.הטענות והאנטי כלפיי קטמ גודלות פה (בפורום) משנה לשנה בעיקר בגלל אנשים פה שעשו לעצמם מטרה לגרום לכל מי שקונה קטמ הרגשה שהוא דביל ולהרוס למותג הזה את השם,אבל בשטח האמיתי כנראה שרוב האנשים לא קוראים פה בפורום...
4.לכל אחד מאיתנו כלקוח יש את האפשרות לבחור מה אנחנו מוכנים לשלם ומה אנחנו רוצים לקבל בתמורה, ומי שמשלם פחות מקבל פחות וזאת עובדה...
5.כחבילה מושלמת אין לי ספק שדלב נותנים את העסקה הטובה ביותר גם בשקלול המחיר היותר גבוה ואני מבסס זאת שוב על דעה אישית שמתבססת רק על האנשים שאיתם אני מדבר ועל ההיכרות שלי עם מה שקורה בעולם האינדורו הישראלי.
לסיכום, בניגוד לרוב הרועש של הפורום אני דווקא חושב שדלב עושים עבודה טובה מאוד בכל מה שקשור לחווית הקניה, השירות והמוצר המצויין.
*הסיבה היחידה שכתבתי היא פשוט בגלל שזה כבר מעצבן לשמוע כל הזמן את אותם אנשים מספרים את אותם סיפורים...

(לפטיש היהודי, {תגיד, זה על שם שוורצנגר?} ) - כתבתי כל מה שסיכמנו, מתי אתה מקדם לי את העסקה שהבטחת עם המנכ"ל???

אני לא מצליח להבין איך אתה רושם הודעה כזו

בשרשור שמלא בפוסטים שלי בהם אני ממליץ על רכישת קטמ125 למרות פערי המחיר ולא רק בגלל שהאופנוע טוב יותר אל גם בגלל היבואן.

אבל זכותך לראות את המציאות עקום. מדינה דמוקרטית.

אני מקווה שהפטיש היהודי הבין אותי קצת יותר טוב.

למעלה