*****KTM 125 EXC VS GAS GAS 125 EC*****

fonzy9

New member
כי התגובה שלי לא מכוונת אלייך אישית

שיחקת אותה ביג טיים! מגיע לך על זה:

אקרפוביץ', מגן ידיים, מגן גחון, מגן דיסק אחורי, משכך היגוי, בורר מפות הצתה ו.....
תקבל SIXDAYS במחיר של רגיל מינוס 68.2%

אבל...בשושו כן?

חתול, אתה משייך יותר מדי תופעות עבר להווה

אין לך מושג כמה דבריך רחוקים מהמציאות ועד כמה אתה משחזר משפטים משנים עברו למצב בהווה.

אם במקרה יזדמן לך איזה חצי יום פנוי בתל אביב, אני מזמין אותך אישית אליי לשבת לידי ולראות מה קורה בסוכנות, יש אפשרות שתגלה שאין לדבריך שחר או לפחות לא בהיקפים שאותם אתה מאדיר.

תודה על דאגתך הכנה, תאלץ להאמין לי שהמחשבה על העתיד לא משה לרגע ממוחנו, והצעתי בתוקף לכשייזדמן

enigo

New member
הם נעלמו בעיקר כי החליפו את ה-DL הזולה

במכונית יקרה (וטובה) יותר, ופתאום סובארו לא היה הכי זול. כשזה הצטרף לבסיס רעוע בגלל יהירות, מריבות שותפים ושאר ירקות, הקריסה היתה רק עניין של זמן.
אבל את המפולת התחילה העובדה שמחליפת ה-DL היתה יקרה משמעותית.

שוב:אם אתה חושב שאתם(דלב) נמצאים במקום

טוב - לבריאות.
אין לי שום דבר אישי נגדך.

אני חושב שאתה מוביל התנהלות שהיתה נכונה ל2005 וחושב שהיא תמשיך לעבוד גם ב2015.

אני חושב שאתה טועה.

אבל אתה זה שמחליט.

אל תשכח רק שהמציאות היא זו שתקבע.

וכי נראה לך שאנו מנותקים מהשוק?

להיפך ידידי, אנחנו בונים את השוק ומעבים אותו.

אם בעבר נלחמו יבואנים על גרעין של רוכבים וכל אחד ניסה להזיז למותג שלו, כיום אנו פועלים ללא לאות להביא את תרבות הרכיבה לאוכלוסיות חדשות ולהגדיל את העוגה במקום לנסות ולנגוס נתח גדול יותר ממה שכבר קיים.

אני מזמין אותך להכנס לפייסבוק שלנו שם תראה את היקף הפעילות וסוגיה, אני מאמין שתיווכח ותלמד מהו הקו בו אנו פועלים.

יש אפשרות שלאחר מכן תראה את הדברים אחרת.

נכון לעכשיו, גם שנה וחצי לאחר שהכרוב סיים את עבודתו בד.ל.ב בהערכה רבה שאין שני לה, החברה גם ב- 2013 עומדת ביעדיה, אז אולי אנחנו לא כל כך טועים?

brappp

New member
כן אבל...

תשמע הכל נכון לגבי חלפים ,הפריסה הארצית, האירועים והתחרויות. אבל אני לא מבין למה זה גלום במחיר של האופנועים שלכם לבקש מחיר שגבוה ב15 20 אלף שח מהמתחרה זה מזלזל באינטלגנציה של הרוכשים שלכם לא משנה מה? לצערי ממש כמו שהציבור ממשיך לישון שדוחפים לנו נבחרי הציבור הוא ישן גם כשאתם ממשיכים....
לבקש אחריות וחלפים (שלא מחלקים חינם) זו לא חוצפה לבקש על זה גם מדליית הוקרה וגם יותר כסף כאילו זה שירות בונוס מיוחד זה כן חוצפה. לא טוב לך לארגן אירועים ולדחוף את אל תעשה את זה...

אם היבואנים האחרים היו משקיעים משאבים זהים

תמחור האופנועים שלהם היה כמעט זהה לכתום,

כך שכל יבואן בוחר לעצמו את קו העבודה שלו ופועל בהתאם אליו.

לא מעניין אותך כל ה"מסביב" אלא רק הרגע שבו הוצאת אופנוע מהסוכנות? הכתום לא מתאים לך.
אם אתה מאמין שהחיים של רוכב אנדורו רק מתחילים עם יציאתו מהסוכנות והקשר שלך ליבואן הוא הדוק יותר מכל תחום אחר - תבין למה הרוב המוחץ של רוכבי האנדורו בוחרים KTM ויותר מכך בד.ל.ב

ושלא תבין לא נכון, אף אחד לא מחפש מדליית הוקרה ולא הדלקת משואות ביום העצמאות, זו פשוט דרך ה"אני מאמין" בד.ל.ב

ואם הזכרת חלפים- בדוק מה עלות החלפים של KTM לעומת חלפי המתחרים ואז תבין שמה שהורג את חשבון הבנק היא התחזוקה השוטפת ולא רכישת האופנוע.

a c t i v e X

New member
GG ממש לא יותר יקרים מכם בחלקי חילוף

מטרו בוודאי שכן.
מה שמשנה זה גם לקיחת האחריות על תקלות ונסיונות התחמקות מבישים מהם.
למשל- סטרטר בדו"פ שהתקלקל בשנת האחריות- לחמוק מזה בטענה שלא נעשו טיפולים במוסך מורשה (נכון), כשבשום מקום לא מופיע שיש איזשהוא טיפול לסטרטר שעושים במוסך מורשה, ככה שמה משנה אם החליפו שמן גיר במוסך מורשה או לא לעניין הפחמים בסטרטר?. בימי כרובי זה לא היה קורה

idana30

New member
אם רק היה אפשר לרכוש קטמ במסלול של גאסגאס....

הבעיה בשיטת התמחור הזו כפי שמציג האמר לא מאפשרת לך לבחור מותג אלא "מסלול שירות" או "חבילה" בפרפאזה לשוק הסלולר.

אני למשל, הייתי ממש, ממש שמח לקנות קטמ במסלול "יבואן צר" ולהשאיר בכיס 25 K על 300 דו"פ.

אם היו באים דלב ואומרים לי שיש אפשרות כזו, הייתי קופץ על המציאה. בלי עסקאות מנכ"ל ובלי נעליים. מחיר אחיד ואטרקטיבי שלא כולל שום דבר חוץ מאופנוע עם רישוי ואחריות לשנה.

כי בהמשך למה שכתבת למעלה:
1. לא נוותר על עמידה מאחורי המילה "אחריות"- גם גאסגאס נותנים את אותה אחריות בת שנה ועומדת מאחורי הלקוחות גם אם הזמינות שם בעיתית יותר.
לא נצמצם מוסכי רשת - אני מעדיף לתקן לבד ואם צריך מוסך רשת אז לא יהיה נורא אם פעם בשנה נעלה את האופנוע לתל אביב.
לא נצמצם מלאי חלפים -אני גם ככה מזמין היום לקטמ שלי את רוב החלקים מחו"ל ולא מתבסס על התמחור של דלב שבמקרה הטוב הוא 200%.
לא נייקר חלפים פי 3 או 4- ראה שורה מעלה. ייקרתם פי -2 לפחות, על כמעט כל החלקים. לא משנה אם גדול או קטן. (דוגמא מהשבוע- מכסה ללוח שעונים ב-220 שקל, 25 דולר בארה"ב)
לא נפסיק לייצר פעילויות לרוכבים - אני מאמין שרכיבה היא פעולה שלרוב נעשית בין כה בקבוצות ולכן באופן אוטומטי קבוצות רוכבים מתגבשות ומגבשות את עצמן. פעילויות של המועדון הן דבר מבורך אבל לא בעל ערך גבוה מבחינתי והזכות לקחת חלק בפעילות בהחלט לא שווה לי את ההפרש בכסף.
לא נפסיק את פעילות הטרייד אין- טרייד אין כולם עושים! גם גאסגאס בינם לבין עצמם מנהלים שוק טרייד-אין. בטרייד אין של דלב אין שום דבר אטרקטיבי באמת אם רוכב רוצה לשדרג מ-2011 ל-2014 כשהעסקה הטובה ביותר שהוא יכול לקבל היא "מחירון מול מחירון", או במילים אחרות- 32-35 אלף שקל

מה שאני מנסה לומר הוא שאני מאוד אוהב את המוצר, אבל ממש לא מתחבר לגישת היבואן.
קטמ מבחינתי הוא מוצר מנצח. אללה יודע כמה ניסיתי להתחבר לגאסגאס כשכל החברים שלי קנו...

הלוואי שהייתם נותנים איזו דרך ביניים. אני מאמין שיש פה עוד כמוני שחושבים כך ויכול להיות שזה יתן לכם קצת חומר למחשבה בבחירת האסטרטגיה השיווקית העתידית שלכם.

רק כדי שיהיה ברור: מוסכי הרשת של קטמ הם

פרטיים לחלוטין!
זה לא כמו מטרו כפר-סבא או התושייה (בעבר גם מטרו צפון, היום כבר לא) ששייכים ליבואן והעובדים הם עובדים של מטרו.

המוסכים של דלב הם מוסכים פרטיים מורשים דלב. כולל אוף-רוד בת"א.

המוסכים האלה לא עולים כסף לדלב והעובדה שיש הרבה או מעט לא קשורה בקמצוץ למחיר האופנוע או לעלויות הייבואן.

רשמת יפה מאוד

דלב חיים בעידן הארכאי של פלאפון/סלקום/אורנג' בעוד גאס גאס חיה בעידן גולן טלקום

אקטיב, אתה מערבב מין שאינו במינו

במקרה הסטרטר שאתה מציין, מובהר לכל לקוח שהמחוייבות של היבואן היא לכסות אחריות כל עוד הלקוח עומד בהתחייבותו לבצע טיפולים שוטפים על פי המלצת יצרן במוסך מורשה.
שים לב: לא "מורשה יבואן" אלא כל מוסך שיחפוץ בו כל עוד הוא מוסך מוכר על ידי משרד התחבורה.

במקרה הנ"ל, הלקוח בחר לטפל במוסך "מדרכה" כדי לחסוך כמה שקלים בידיעה שבמעשו הוא מבטל את אחריות היבואן.

עכשיו אתה רוצה להתפלפל אם בטיפול כזה או אחר נוגעים או לא נוגעים בחלק מסויים כדי לנסות ולהצדיק הפרת הסכם האחריות על ידי הלקוח.

תרצה או לא תרצה- חוק האחריות תקף לכולם והוא מחייב את שני הצדדים בדיוק באותה המידה.

ועדיין אני עומד על כך שמחירי החלפים של KTM ו-HUSABERG הם הזולים ביותר בישראל וזמינות החלפים היא הגבוהה ביותר בשוק. (זה בסדר, אתה יכול להגיד "נכון")

וזה בדיוק ההבדל בין לצאת צודק או חכם
|

ברוב חוכמתך איבדת לקוח שמחליף אופנוע כל שנה כמו שעון.

yoe66

New member
אתה מתאמץ לשווא

הוא לא קורא או לא מפנים
את העובדה שהוא עושה לעצמו ולדלב שירות דב
העבתי לו כבר בתחילת דרכו פה
לא עזר

למעלה