אם רק היה אפשר לרכוש קטמ במסלול של גאסגאס....
הבעיה בשיטת התמחור הזו כפי שמציג האמר לא מאפשרת לך לבחור מותג אלא "מסלול שירות" או "חבילה" בפרפאזה לשוק הסלולר.
אני למשל, הייתי ממש, ממש שמח לקנות קטמ במסלול "יבואן צר" ולהשאיר בכיס 25 K על 300 דו"פ.
אם היו באים דלב ואומרים לי שיש אפשרות כזו, הייתי קופץ על המציאה. בלי עסקאות מנכ"ל ובלי נעליים. מחיר אחיד ואטרקטיבי שלא כולל שום דבר חוץ מאופנוע עם רישוי ואחריות לשנה.
כי בהמשך למה שכתבת למעלה:
1. לא נוותר על עמידה מאחורי המילה "אחריות"- גם גאסגאס נותנים את אותה אחריות בת שנה ועומדת מאחורי הלקוחות גם אם הזמינות שם בעיתית יותר.
לא נצמצם מוסכי רשת - אני מעדיף לתקן לבד ואם צריך מוסך רשת אז לא יהיה נורא אם פעם בשנה נעלה את האופנוע לתל אביב.
לא נצמצם מלאי חלפים -אני גם ככה מזמין היום לקטמ שלי את רוב החלקים מחו"ל ולא מתבסס על התמחור של דלב שבמקרה הטוב הוא 200%.
לא נייקר חלפים פי 3 או 4- ראה שורה מעלה. ייקרתם פי -2 לפחות, על כמעט כל החלקים. לא משנה אם גדול או קטן. (דוגמא מהשבוע- מכסה ללוח שעונים ב-220 שקל, 25 דולר בארה"ב)
לא נפסיק לייצר פעילויות לרוכבים - אני מאמין שרכיבה היא פעולה שלרוב נעשית בין כה בקבוצות ולכן באופן אוטומטי קבוצות רוכבים מתגבשות ומגבשות את עצמן. פעילויות של המועדון הן דבר מבורך אבל לא בעל ערך גבוה מבחינתי והזכות לקחת חלק בפעילות בהחלט לא שווה לי את ההפרש בכסף.
לא נפסיק את פעילות הטרייד אין- טרייד אין כולם עושים! גם גאסגאס בינם לבין עצמם מנהלים שוק טרייד-אין. בטרייד אין של דלב אין שום דבר אטרקטיבי באמת אם רוכב רוצה לשדרג מ-2011 ל-2014 כשהעסקה הטובה ביותר שהוא יכול לקבל היא "מחירון מול מחירון", או במילים אחרות- 32-35 אלף שקל
מה שאני מנסה לומר הוא שאני מאוד אוהב את המוצר, אבל ממש לא מתחבר לגישת היבואן.
קטמ מבחינתי הוא מוצר מנצח. אללה יודע כמה ניסיתי להתחבר לגאסגאס כשכל החברים שלי קנו...
הלוואי שהייתם נותנים איזו דרך ביניים. אני מאמין שיש פה עוד כמוני שחושבים כך ויכול להיות שזה יתן לכם קצת חומר למחשבה בבחירת האסטרטגיה השיווקית העתידית שלכם.