*****KTM 125 EXC VS GAS GAS 125 EC*****

ולא ניתן לעובדה שהלקוח הצהיר בפניי שבכל מקרה

הוא מתכוון לרכוש אופנוע של מותג אחר ללא קשר למקרה הזה

brappp

New member
כנראה לא הבנת

לפי ההגיון אתם אמורים להרוויח מכל הארועים האלו, בכך שאתם מוכרים יותר כלים מהפרסום, הרי זו המטרה ולא למכור יותר כלים בשביל לעשות יותר אירועים. אלא אם כן אתם חברת הפקות.

אני שמעתי (אולי זו רק שמועה) שבאירוע בכפר כמא נמכרו 7 כלים! נשמע כמו עסק טוב.. אז אתה אומר שגם כל מי שקנה לפני האירוע ממן אותו וגם מי שקנה באירוע!! או לחלופין הרווחתם על ההפקה גם לפני וגם תו"כ. בכלל לא מעניין אותכם מה אנשים רוצים אירועים או מחיר...

אני רוכב על קטמ מעולם לא הזמינו אותי לטיול של היבואן (אולי בגלל שאני רוכב/לקוח סוג ב' שלא מוכן לשלם את ה20 K אקסטרה על האירועים וקונה את האופנוע שהוא בן שנה)...

תשמע אולי עם כל ההתפתחות בענף תפסיקו את התמיכה באירועים יש כבר קבוצות כמו זולו ושאר ירקות שמניעות את עצמן ע"י הרשת החברתית והרצון של אנשים לרכב יחד, ולא לשכוח את העמותה כמובן. תחסכו לכם את הכאב ראש של הבירוקרטיה של הרמת את אירוע. את הכסף שאתם "מבזבזים" שם. ותורידו מחירים פשוט כי אתם רוצים למכור אופנועים והאירועים כבר קיימים....

אני מקווה שהבנת מה שאני מנסה לומר או יותר נכון לכתוב ושאולי רק אולי תתחברו למציאות, זו לא חובה לעשוק זה בחירה!

Alfa156 GTA

New member
רק דבר קטן...

אל תשכח שגם רוב חברי זולו המירו את הדינוזאורים הוותיקים שלהם והיום רובם אם לא כולם רוכבים על תוצרת כתומה (או כחולה לחילופין), ככה שכנראה שעדיין הם עושים משהו נכון כי הם הרוויחו אוכלוסיה חדשה ועד אתמול לא שקלה לקנות אופנועים כאלה.

אני לא מתרץ לאף אחד את המחיר הסופר גבוהה שאנחנו משלמים, אז יופי יש לנו את גאסגאס שמתמחרים כלים בזול, הלוואי וכולם היו ככה, אבל שאר היבואנים וזה כולל את כולם כולל כולם, "חזירים" בדיוק כמו דלב, מתמחרים בדיוק כמו דלב עושים טריידים בדיוק (ובדרך כלל הרבה פחות טוב) מדלב, חלקים אצל כולם עולים יותר כמעט באופן קבוע,
גם אני הייתי שמח לקנות בזול יותר, ולעשות טריידים בזול יותר...

כנראה שאתה לא הבנת...זולו מחברים בין אנשים

לטובת רכיבות משותפות (בין היתר) .
ד.ל.ב מבצעת רכיבות הדגמה ללקוחות פוטנציאליים כדי להגדיל את נתח השוק שלה.

מה לא בסדר בזה ? הרי ,לצערינו ,גאסגאס היא החריגה בתמחור ,כל היבואנים ,למעט מוטוטרק די "מקרטלים" את מחיר הכלים ,תבדוק אותי לפי סגמנט..125 ,250 4T ,250/300 2T... כולם נעים סביב אותו מחיר למעט גאסגאס.

מה שמצחיק הוא שבחו"ל הגאסגאס עולה (פר סגמנט) כמו המתחרים.

brappp

New member
נשמה שלי

את השאר היבואנים פלח השוק הזה כנראה לא מעניין (למשל ימאהה).
ק.ט.מ ממש כמו גאסגאס מתעסקת רק עם הפלח הזה.
גאס גאס באו לעבוד וקטמ באו לעבוד על אנשים... רכיבות הדגמה זה התירוץ להעלות את המחיר אני לא מבין אם אתה צוחק עלי?
למה AJP ןGASGAS יביאו לי אופנוע הדגמה והמחיר שלהם הוא ריאלי לחלוטין כל אחד בקטגוריה שלו..

אין צורך להמשיך עם השיחה הזו עוד הרבה אני אציין שבאמת דלב דואגים לחלפים ולפעילות ענפה וכל הטרראם אבל זה לא אומר שהם צריכים לשדוד אותנו האם זה ישנה? לא. האם הפטיש העברי ישנה? לא.

אבל אני באמונה שלמה מאמין שקטמ ירדו משמעותית בשנים הקרובות וגאס גאס ימשיכו לעלות ולנגוס בישבנם...

בכל מקרה אני מאמין שהאופנוע הבא שלי לא יהיה קטום כמו שהאייפון נתקע לי קניתי נקסוס 5 חדש ב75% אחוז ממחיר של אייפון חדש והוא עובד נהדר...

עזוב את האייפון,דווקא הם עובדים יותר טוב

לדעתי מכל אנדרואיד ,וגם אם אני אערוד לאנדרואיד זה יהיה לנקסוס 5.

לעניינינו ,אם שאלת אם אני צוחק עליך אז ממש לא - זו לא המטרה שלי בחיים ,לפחות לא ברשת
,בחיים זה להיפך
.

אני אומר שכל הפעילות הזו,ממחסן עשיר ,זמין והגיוני (יחסית למתחרים) ואני בטוח ,לא חושב - בטוח שאתה תתקשר למחסן בד.ל.ב 90% מהחלפים יהיו במלאי ,לעומת רב החברות שבהן רב החלפים לא יהיו במלאי ,נכון שזה קשור לתחום העיסוק ולליבה של האופנועים שנמכרים.

AJP זו לא דוגמא להשוואה לעומת KTM ,הAJP מצליח בעיקר בברזיל ,לא בדיוק שוק של עשירים ומותרות ,ולשם הוא כוון ,הוא אמנם נותן מענה בתחומי הביניים למתחילים וזה אופנוע הרבה יותר פשוט מכל אופנוע אינדורו ממוצע ,אפילו יותר פשוט מהונדה (!!) ,הוא זול בבסיסו ואל תשווה אותו.

אולי יש עוד איזה נתח שKTM באמת יותר יקר ,אבל שים לב למה שכתבתי לך - תשווה את כל האופנועים בסגמנט כדי לקבל מושג אמיתי ,תגיע למסקנה שכמעט כולם באותו מחיר ,גאסגאס 4T 250 עולה כ 65000 ,רב ה4T 250 של TM ,KTM ,ימאהה וHM ז"ל ,עלו מעל 70.

כנ"ל 250 2T - כולם מגרדים את ה70 מלמטה חוץ מהגאסגאס.

אתה משייך נאיביות רבה מדי לרוכבים

וכוונות זדון רבות מדי לד.ל.ב

אם אתה לא מצליח להבין את הקשר שבין הפעילות, האחריות, רשת השירות ואיכות המוצר לעלויות כספיות - ככל הנראה הלכי עולם המסחר זרים לך

אם תתחבר לדף הפייסבוק או תבקר באתר ד.ל.ב

תוכל להתעדכן על כל טיול ולהצטרף אליו, שיקול שלך כמה להיות פעיל ומעורב

תתפלא לשמוע שלא כל האנשים רוצים רק "מחיר" והעובדה שהשנה רכשו יותר אנשים אופנועי KTM יותר מכל שנה אחרת בישראל היא העובדה הטובה ביותר שלא כולם "רוצים רק את המחיר הזול ביותר".

כמו בתחום הרכבים, יש קאיה ויש הונדה, זה שקאיה מוכרת זול יותר מהונדה לא אומר שהונדה תוריד מיד מחירים ותשתווה לקאיה.

וכן, אופנועי KTM טובים יותר מאופנועים אחרים ואין שום סיבה שנשווה מחירים למותגים שאינם באותה רמת איכות.

תודה על ההמלצה להתחבר למציאות, אתה באמת חושב שאנחנו תלושים? כנס לדף הפייסבוק שלנו, תראה את היקף הפעילות ותראה את היקף הרוכבים ואולי תבין שמי שמחוברים למציאות אלו דווקא אנחנו

השאלה היא לא אם כמות המכירות של קטמ

עלתה ביחס לשנים קודמות אלא בכמה היא עלתה באחוזים ובכמה מכירות אופנועי האינדורו באחוזים עלו.
כי אם קטמ הגדילה מכירות ב5% והשוק עלה ב30% אז המכירות התכווצו ולא גדלו (סתם דוגמא, אין לי מושג מה המספרים באמת).

אבל די, פרשתי. יש לי התחושה שאתה לא באמת מבין מה מנסים לומר לך.

אתה לא מדבר על מכירות, אתה מדבר על נתח שוק

אני מבין טוב מאוד מה מנסים לומר:

ד.ל.ב תורידו מחירים.

צמצמו פריסת מוסכים, תקטינו את היקף המלאים במחסן, תייקרו את מחירי החלפים, תתחמקו ממחצית קריאות האחריות, תפסיקו פעילות, צמצמו את קבוצת המרוצים לרוכב אחד, תקטינו באופן משמעותי את הטרייד אין.

האם אתה כבר מבין אחרי כך וכך שנים, שזו לא דרכה של ד.ל.ב?

לא דרכה של דלב? זו גם לא היתה דרכם של

סלקום-אורנג'-פלאפון.

אממה, המציאות השתנתה. מי שלא קורא מספיק מהר את המציאות נשאר עם הזין ביד.

אם לשלושת חברות הסלולר היה שכל, הן היו שוברות (בעזרת הגב הכלכלי האדיר שהן בנו על חשבוננו) את החברות הקטנות והחדשות ע"י קריאה נכונה של השוק.

גם חברות הסלולר טענו שבשביל להוריד מחירים הן צריכות לסגור מרכזי שרות, לצמצם שרות טלפוני בלה-בלה-בלה-בלה

ומה קרה בפועל?

בקיצור, דרכה היחידה של דלב היא למכור כמה שיותר אופנועים. ואם נתח השוק קטן אז מתאימים אסטרטגיה תמציאות.

או שלא.

brappp

New member
הכוונה הייתה שאין לי רצון כל כך להשתתף

בטיולי מותג... לא שיש לי משהו נגד כמובן.
ולכן לא ארצה לשלם יותר בשביל אירועים.
היית פוטר אותנו מהדיון הזה אם רק היית אומר שהאופנועים הם פשוט טובים יותר ( אולי היה נפתח דיון אחר )...

amitexc

New member
נכון לא כולם רוצים מחיר, אתה אמיתי?

מי שמחיר של 70+ לא מפריע לו בטח שלא יפריע לו לשלם טיפה יותר על חלפים.
מי שקונה אופנוע חדש לרוב מחליף אותו לאחר שנה שנתיים, כך שאחזקת האופנוע היא כמה אחוזים בודדים מערך הקנייה.
אז עשה טובה אל תנסה למכור ליווי אחרי היציאה מהסוכונות, בשביל זה יש נערות ליוי.

a c t i v e X

New member
ברור. חוקית אתה צודק ומכוסה. ככה זה הכי טוב

למצוא סעיף ולהתכסות בו כדי לחמוק מתיקון של חלק שידוע שמחזיק חצי שנה

תראה איזה חמאר אתה

בשבוע הקרוב הוא מחליף את היאמהה. על הפרק: יאמהה, שרקו וטי אם.
רק על KTM הוא לא מוכן לשמוע.
העיקר שהרווחת בנדיקס מסריח שעולה לך אולי 100 שקל ושיצאת צודק מבחינת החוק, חתיכת שופט עליון שכמוך
.

למעלה