kona dawg

רֶשֶף

New member
מז'תומרת "זה הזמן"?

קבלת ממני כבר מזמן הזמנה פתוחה. וחוצמזה, אני רוצה לבדוק את המרין האלו. עוד לא חצי שנה על הג'אמיס וכבר יש לי בראש את שני היורשים העתידיים: או מארין כמו שלך, אבל "מחוזק" משמעותית
או ליקוויד 30. יש סיכוי שאחרי זה אני אוכל כבר להגיד לעצמי "סוף הדרך"? או שה"דרך" הזו אף פעם לא נגמרת?

shl17

New member
זהו זה

עכשיו בא לך על מארין???? בא לעשות השלמות חורשן ואם תתנהג יפה נחליף קצת באופניים(שלי יותר כיפיות מאלו של טל) אני יוצא עכשיו

רֶשֶף

New member
מאוחר לי מדי היום ../images/Emo4.gif

הייתי בא, אבל יקח שעה וחצי עכשיו עד זיכרון. חוצמזה, בעסה עם הקליפים האלו בענייני החלפות אופניים - הקליטים לא מתאימים. לדעתי מי שהמציא את הקליפים זה איזה סוציומט, שהחליט שהוא בקטע של "בלי כיבודים"

shl17

New member
רוב הקליטים מתאימים

רק time ועוד כמה אקזוטיים שונים מה קרה שעברת לקליטים??

shpitzs

New member
יש הסבר פשוט...

העניין הוא כזה ... שימו לב טוב! לסדרת ה tara יש למעשה שני סוגי אופניים שונים האמריקאי - זה שמופיע באתר האינטרנט ונראה דומה ל ellsworth isis הדגם הזה הגיע לארץ עד שנת 2001 כולל ... וישנו הדגם האירופי שבו המשולש הקדמי שונה ונראה אכן כמו סדרת הquad או המואנט וויז'ן הרגיל הישן (סינגל פיבוט) בכל אופן רוזן ומינץ מביאים לארץ משום מה את הדגם האירופי , שהוא לטעמי יותר מדי xc לפלח השוק הזה ומרוויח מעט משקל , כאשר הוא מפסיד חוזק וקשיחות... זהו ! ברור? עדי

alonaski

New member
א-י-ז-ה י-ו-פ-י !!!! ../images/Emo24.gif

הצליח לך!!!
עושה רושם - אחלה בחירה!!!!

למעלה