kona dawg

BikingViking

New member
מאוד גורף

יש שילדות 5" שמרגישות כמו 3" , ויש שילדות 4" שמרגישות כמו הרבה יותר. חלק גדול תלוי בתכנון המתלה והשילדה. באופן אישי, אני מכיר רוכבים שאוכלים הכל עם 4", ככה שרוכב שאינו פריריידר, בוא נגיד את זה בעדינות, לא ה 4" במקום ה 5" יהוו לו מגבלה.

shl17

New member
אכן גורף

אבל הבן אדם רוצה ללכת לכיוון קצת יותר קיצוני חוץ מזה אחד הרוכבים אצלנו אוכל הכל + עם זק

רֶשֶף

New member
הבן אדם

על סף צעדיו הראשונים בעולם הקליפים. אני אישית, הייתי ממליץ לו לדחות קצת את עניין ה"קיצוני", לפחות עד שההתחברויות וההתנתקויות יזרמו אצלו אינסטינקטיבית. שמעת, בן אדם?

talctalc

New member
הבן אדם אכן על סף הקליפים

אבל לפני זה הבנאדם החליט לנצל הזדמנות פיננסית ותשוקתית ושדרג את אופניו. פרטים בקרוב :)

רֶשֶף

New member
יא בן אלף!! איזה אופניים שווים!!

והמרווח גחון! ישר לשים לו טריפל! במעמד הקניה! ואחרי זה לצאת להשתלמות בחורשן אצל 'מאסטר שלמה'. מקנא ומקנא... הופה! יש Pinky & the Brain אני רץ לראות.

shl17

New member
well come to the marin fam

בחירה מוצלחת למי שרוצה גם וגם (לעלות ולרדת) שים ישר על 6 אינץ מאחור כי גם כך הן מטפסות יפה וזה די מבאס להחליף מהלך(לא ככ מידי כמפורסם) לי יש אפשרות גם לשנות את זוית הראש וגם שם היא קבוע על המצב הקיצוני ואין שום בעיה בעליות מכל האופניים שאני מכיר עם מהלך 6" + הן הכי xc לי זה הכי מתאים תהנה!!!!! לא הייתם מאמינים אבל אחרי הכרות ככ עמוקה עם הר חורשן וסביבתו היום מצאנו סינגלים חדשים . מדהים כל פעם מחדש

טלטל, ברוך הבא למשפחת מארין ../images/Emo45.gif

עכשיו לא תקלל יותר את הדרכים הקופצניות זרועות הסלעים. כל הכבוד. נתראה בטיולים הבאים!

רֶשֶף

New member
רגע אחד! ../images/Emo12.gif אתה מוכן להסביר לי

מה אני רואה פה? משולש ראשי של Mount Vision (סדרת Quad FRS) ומתלה אחורי של סדרת TARA? אני שיכור?
מאיפה הבאת את הדבר הזה?

רֶשֶף

New member
אולי TARA מ-2001

כי באתר, בדגם 2003, הצינור העליון והתחתון מתחברים סמוך לצינור ההיגוי. עברתי על כל הדגמים. בחיי. אין היום מודל 2003 שנראה ככה.

רֶשֶף

New member
ואם תשים לב

Mount Vision בכלל לא נמצא בסדרת TARA. הוא בסדרת QUAD FRS עם four-bar linkage system with a patented Intelligent Pivot זה מתלה שונה משלך (ושלו) מי שמכיר את ההסטוריה של מארין בטח יוכל לשפוך אור.

אתה צודק

בהשוואה של התמונות באתר של מארין השלדות לא נראות זהות. טל פרסם כנראה תמונה של דגם 2002. למרות זאת, אם תשווה את הגאומטריה של כל שלדה באתר תראה שהערכים זהים. אני מכיר את השינויים שעברו על שלדת ה-QUAD החדשה. אני מתכנן עוד כמה חודשים להעביר את החלקים לשלדה החדשה של ה-QUAD. שלדה כזו עולה היום 3800 ש"ח.

talctalc

New member
משהו כאן מסריח...

הסתכלתי עכשיו באתר של מארין, עד שנת 2001! כל השלדות שם מחוברות מתחת לכידון. השילדה שלי, נראית כמו של דרור... אני בספק אם מכרו לי שלדה משנת 2000 (שכזו לא מצאתי ברשת) אבל אולי יש הבדל בן השלדה האמריקאית, לזו האירופאית (כמו כאן) רגע...מצאתי משהו תוך כדי המשך שיטוט וכתיבת ההודעה הזו, נפתרה התעלומה עיינו בקישור-שלדה כמו שלי, מודל 2003, המשווקת באנגליה. מסתבר (אולי רק אני לא ידעתי) שיש הבדל בין שלגת ארה"ב לרעותה המלכותית...נו טב-עכשיו יש לי עוד משהו בריטי פרט לדרכון

shay39

New member
מברוק! ../images/Emo49.gif אפשר להיות חטטן

ולשאול כמה עלו והיכן?

etal2

New member
../images/Emo49.gifתתחדש אחלה אופניים../images/Emo45.gif

בקשר לשלדה ,ככה זה השלדות הארופאיות ,גם דגם 2002 בארץ היתה לו שלדה דומה רק בצבע שונה.

shl17

New member
לא לדאוג

למארין שתי גרסאות לאופניים מסדרת tara לך יש את הגרסה האירופאית שבנויה ממונוקוק וקימת הגרסה האמריקאית שמשום מה רוזן מינץ הפסיקו להביא האמריקאית שעויה מאלומיניום משוך(ללא תפרים בצנורות) היא יותר כבדה ויותר חזקה .כמו כן יש אפשרויות כיונון של זוית הראש אבל זה לא ממש עקרוני

talctalc

New member
תודה תודה ושוב תודה

זה הזמן להתחיל לשלוח לי זימונים לרכיבות!!! ולמתעניין מלמעלה...המחירון 9998 ש"ח (ממש לא כמו במדריך לצרכן, אך גם האבזור שונה). בעסקה השתתפו אופני הז"ק שלי (שמורים מאוד, ואפילו ניקיתי אותם הבוקר) זוג עיני עגל כחולות..חיוך...פוצי מוצי של סוף שנה..נכונות מצד המוכר והבאתי את חברה שלי שהיא הטיפוס הממולח מבין שנינו. מחיר סופי..בסביבות ה 7800 שזה עדיין במסגרת התקציבית שהגדרתי.

למעלה