KD מתחיל חזק תמשחק

fatnoam

Active member
ראיתי אוקלהומה - דאלאס

דבר ראשון, לא מספיק שהסגל של אוקלהומה יותר טוב, דאלאס סוחבים המון פציעות. דירון וויליאמס לא שיחק, גם לי וגם דירק משחקים פצועים, פארסונס בחוץ כבר מאמצע השנה. שמסתכלים על החמישיה של דאלאס - בראה, פלטון, מת'יוס, דירק ופאצ'וליה - מבינים שהסדרה הזו פשוט לא כוחות.
&nbsp
אוקלהומה לא דורסת במיוחד, ולמעשה אם וייטרס לא היה קולע כל כך הרבה בדקות המועטות ששיחק, רוב הסיכויים שבאמת היה כאן משחק צמוד. אבל זה באמת אוקייסי פשוט בהילוך שני. ראסל "המוסר" כי הוא פשוט מפעיל פחות לחץ על הגנת היריבה. הוא גם מאבד הרבה כשהוא מנסה למסור. מצד שני, הוא כן השתפר בשליטה בקצב וקבלת ההחלטות. בחצי השני ראסל כבר חזר לזרוק וסתם את הגולל על קאמבק אפשרי של המאבריקס.
&nbsp
עניין אותי לראות איך דוראנט ישחק אחרי משחק הנפל שלו. בזמנו קובי בראיינט עשה 6-24 במשחק 7 בגמר ולא הפסיקו לדבר על זה פה, דוראנט עשה 7-33 והפורום נדם. בכל אופן דוראנט חזר לעצמו וסיים עם 34 באחוזים טובים, הגנה טובה, ובעיקר תסכל את דאלאס שכל הזמן ניסו לחזור והוא פשוט קבר דאגר אחרי דאגר.
&nbsp
אגב במקום אוקלהומה אני נותן לאדאמס לשמור את דירק, ולא איבקה. איבקה לא מסתדר איתו (כבר כמה שנים שהוא לא יכול לשמור עליו), ודווקא אני חושב שלדירק יהיה יותר קשה עם האורך והכוח של אדאמס.
&nbsp
אם ווייטרס וקאנטר יתנו תפוקה משמעותית בכל משחק, יש לאוקלהומה סיכוי גם מול הספרס והווריירס.

Anfield

New member
מסכים איתך לגבי השמירה על דירק

אני גם לא מבין את הקיבעון של דונובן בנושא. דירק פשוט עושה ממנו צחוק. המזל שהוא שהוא בן 36 (?) אז אי אפשר באמת ללכת עליו כל התקפה ולסחוט אותו. בסדרה בין הקבוצות ב2011 זה פחות או יותר מה שדאלאס עשתה.
מסכים גם לגבי השורה התחתונה שלך, הבעייה היא שלדעתי ווייטרס לא יספק את הסחורה יותר פעמים מאשר כן יספק אותה. על קאנטר אני סומך ומאמין בו מאוד, צריך לשחק עליו יותר.

picki23

New member
צודק

ההגנה בזיונית. לא איכפת לי 20 הפרש על דאלאס כזאת, חסרת אתלטיות וקליעה טובה אמיתית, לא ייתכן שאוקלהומה כל כך חסרת עניין בהגנה. פשוט לא הגיוני. פלטון עשה בעיות כאילו הוא הרכז של הבובקטס שוב. מי זה הצ'אבי הזה בכלל, נותנים לו להרגיש כאילו הוא דייוויד אורטיז או משהו בסגנון. חתיכת ערס על המגרש, דונובן מאמן בינוני מאד אני חייב לציין.
&nbsp
&nbsp
במשחק מס' 2, איבקה האוברייטד הזה סבל מדירק, הביאו את אדאמס, לא שמענו מדירק שמענו מאנדרסון. הגיע הזמן לעשות שינוי באוקלהומה - איבקה צריך לבוא מהספסל. קנטר מדהים ושווה 30 + דקות על המגרש למרות שהוא רך בהגנה. יש לו טאץ' שמזכיר לי שחקנים גדולים מאד. איבקה אומנם טוב בסדרה, אבל ההגנה שלו בזיונית ולפעמים אני שואל את עצמי אם הוא וווסטברוק עשו הסכם לא להתעסק בעזרה בהגנה.
&nbsp
דונובן לא משתכנע שרנדי פוי מחרב לו את המשחק כל פעם שהוא משחק. אין הרבה דברים שיכולים להכניס אותי לדכאון באמצע יום בהיר, כמו ההגנה וההתקפה של רנדי פוי. לפעמים אני תוהה איך לא שלחו אותו לשחק ב D ליג.
&nbsp
אזהרה: אוקלהומה הולכים לחטוף סוויפ בקצב הזה

Anfield

New member
אתה לא מגזים בכלל

אין מה להתייחס למה שכתבת. מנצחים משחק ב30 הפרש בפלייאוף וקוראים הודעה שלמה של תלונות. אין בזה שום היגיון. זאת התבכיינות לשמה. לפחות תביא את הטענות האלה אחרי הפסד.

picki23

New member
דווקא כשהם הפסידו

הם שיחקו את ההגנה הכי טובה שלהם. (עד ל3 דקות האחרונות)
&nbsp
אתה לא רוצה להתייחס, אז אל תתייחס. אני צופה בפלייאוף הזה ב 4 סדרות. מכל קבוצה שיש לה את העדיפות הכי קלילה (אטלנטה, מיאמי, טורונטו, אוקלהומה), אני רואה מאמץ אמיתי מכולן חוץ מהתאנדר. וזה מעצבן, כי מכל הקבוצות האלה הקבוצה שאני הכי רוצה שתזכה באליפות היא התאנדר. אני מת על ראסל ומת על דוראנט אבל אני פשוט לא אגיד תודה על תוצאה של 20 הפרש. זה לא נראה לך בושה שדאלאס עוברת את ה100 נק'?
&nbsp
אתן לך סטט' שתיישר פה את מה שאני אומר :
&nbsp
ב2 משחקים האחרונים, רק 6 קבוצות הרשו מעל 100 נק' למשחק.
&nbsp
מתוך 12 משחקים ששוחקו, 9 מהם נגמרו בהפסד.
&nbsp
3 הניצחונות :
2 של התאנדר
1 של יוסטון
&nbsp
שאר הקבוצות :
2 אטלנטה
2 דטרויט
2 דאלאס
2 ממפיס
1 יוסטון
&nbsp
תסכים איתי שדאלאס, דטרויט, ממפיס ויוסטון הן לחלוטין אנדרדוג בסדרה שלהם?
&nbsp
עכשיו חכמי הפורום ושות' יגידו לי שהתוצאה היא נגזרת של צורת המשחק.
&nbsp
בוא ניקח להשוואה את פורטלנד מול קליפרס.
&nbsp
פורטלנד ב2 המשחקים האחרונים מאפשרת 95 נק'.
הקליפרס מאפשרים ב2 האחרונים 88.5 נק'.
&nbsp
נתוני העונה הרגילה לגבי כמה נק' הם עושים ל100 פוזשנים:
קליפרס מקום 6 בOff RTG בעונה הרגילה
פורטלנד מקום 7 ב Off Rtg בעונה הרגילה .
&nbsp
אגב שתי הקבוצות באותן מקומות עבור נק' למשחק, שתיהן קולעות מעל 105 נק' למשחק.
&nbsp
אתה מבין את הירידה העצומה בנק'? זה לא עניין של מה בכך, זו הרצינות והמחויבות שיש לקבוצות האלה לנצח, גם אם פורטלנד לא תנצח 2 בסדרה הזאת.
&nbsp
איך אתה יכול להגיד שמה שאני אומר זה שטויות אחרי שדירק נוביצקי, שהיחס גרט שלו יורד במקפצות ענק עובר את אחד הגבוהים הכי אתלטיים שהיו פה, פעם אחר פעם? מינימום של אובייקטיביות בן אדם, אתה אוהד קבוצה שיכולה לנצח את דאלאס ב4 משחקים בכיף ולשמור אותם על פחות מ90 נק', ביכולת הנוכחית.
&nbsp
&nbsp

למעלה