ערב נחמד
היה כיף לראות את דוראנט עצבני ועם מבט קילרי בעניים ואגרסיבי. הלוואי שיהיה ככה כל הפליאוף. אני חושב שאני יותר אוהב לראות את דוראנט אגרסיבי ולהוט אפילו מסטף קארי.
דאלאס קיבלו בראש , אבל הם נלחמו עם סגל עלוב.

טורונטו נראו ממש טוב , כמה סיבות.דמארי קארול נראה בריא , ובשביל זה הביאו אותו. הוא שיחק מעולה , דבר שני זה הספספל שלהם שמעולה בעיקר בזכות קורי ג'וזף. שאני עוד זוכר אותו כשחקן מעצבן מהספרס , אבל הוא תותח! יש לו ביצי פלדה. והוא מנהל את המשחק בצורה מעולה. אפילו קייסי נתן לו לנהל את ההתקפה שלאורי על המגרש. ולאורי שיחק כ2 אוף דה בול(מה שהיה מוצלח ביותר) אהבתי את ההרכב שלהם בסוף המשחק של ולאנצ'ונס , קארול , דרוזן , לאורי , ג'וזף. בכלל יש להם סגל מעולה , כשלאורי ודרוזן מגיעים לשחק(כמו היום) לאורי כבר טוב מאוד שני משחקים .והיום גם הידית הייתה מכוונת. דרוזן היה אגרסיבי ולא כפה את עצמו על המשחק , אלא השתתף בזרימה וזה באמת נראה הרבה יותר טוב. יש להם אחלה ספספל ואחלה סגל שטרנס רוס וביומבו עולים מהספספל יחד עם ג'וזף ועושים בלאגן ובעיקר דברים חיוביים.

גולדן-יוסטון-מתי קרי חוזר? איזה סדרה מיותרת ומעצבנת. יוסטון בטעות ניצחו למרות שממש ניסו להפסיד.עם כמה שהסגל של גולדן חלומי , יש פוזשנים שקשה לראות אותם משחקים בלי סטף. קליי תומפסון וגרין היו מזעזעים , מוריס ספייטס היה גבר גבר כרגיל.
אני מקווה בשביל הווריורס שהפציעה של קרי לא משמעותית , אני כבר מתחיל לחשוב שיש משהו שלא מספרים לנו. מהוא אולי יחזור למשחק הראשון וזה רק זהירות. הוא כבר לא שיחק בשני משחקים מאז.