KD מתחיל חזק תמשחק

Reutk

Active member
בדיוק באתי לכתוב שלא משנה כי נראה לי שהבנתי למה התכוונת.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני עדיין לא הבנתי

Reutk

Active member
חחח. כן.עכשיו שאני קוראת את ההודעה שלו זה באמת עדיין לא מובן

בקיצור הוא התכוון שבפעם היא הספרס העיפו אותם בגלל זה. לא שהספרס העיפו אותם פעם אחת בלבד, מה שכמובן לא נכון.

OrEl74

Well-known member
מנהל
מכיר את המקרה

אבל בדיוק כמו שאי אפשר לדעת איך היה נראה הפלייאוף לפני שנתיים אם דוראנט לא היה נפצע ככה אתה לא יכול לדעת איך המשך הסדרה הזאת היה נראה אם אמרה לא היה מורחק (שלא בצדק כמובן)
&nbsp

Anfield

New member
אני דיברתי על הפעם ההיא

לא על פעם אחת. הייתה פעם שספרס העיפה את פיניקס ובעיני זה היה בעיקר בגלל סיבות בלתי ספורטיביות.

Anfield

New member
טוב זה היה דומה יותר למשחק מספר 1 מאשר 2

היה ברור לי שדוראנט יבוא חם אחרי המשחק החלש שלו במשחק מספר 2, אני לא חושב שהוא היה מדהים אבל הוא בהחלט נתן משחק טוב.
ווסטברוק היה איש המשחק מבחינתי, גם סלקטיבי בזריקות, גם כמה מהלכי האסל חשובים, ביניהם הבלוק לדירק ומהצד השני אסיסט לדאנק, וגם כשדאלאס חזרה טיפה ל10-12 הוא דפק שלשות שנכנסו.
איבקה 7 מ9 וזה בעיקר ג'אמפרים כרגיל אצלו.
רוברסון נתן את המשחק הכי טוב שלו העונה אולי, היה מצויין בהגנה.
ווייטרס היה חם.
בקיצור, בגדול הכל דפק באוקלהומה והתוצאה בהתאם.
מה חסר לי לקראת ההמשך? אדאמס משום מה מפחד לסיים מהלכים, בעונה הרגילה הוא עשה את זה מצויין, אין טעם לשנות גישה רק כי זה פלייאוף.
הייתי רוצה שהכדור יזוז יותר כמו בעונה הרגילה, נראה שיש יותר מהלכי "זריקה סתמית" בפלייאוף באוקלהומה בינתיים.
זהו, מחר בלילה משחק 4.

OrEl74

Well-known member
מנהל
זהירות, דעה לא פופלרית לפנייך...

ראשית חשוב לי לציין לגבי המשחק הזה ספציפית שלא ראיתי אותו אבל עקבתי אחרי הסטטיסטיקה בלייב וברור לי שזה לא בהכרח משקף את המציאות ובכל זאת...
אני מאוכזב מדוראנט ולא בפעם הראשונה העונה.
נכון, הוא הגיע למשחק הזה במוד "קילרי" ועל ההתחלה התחיל לתפור סלים כשממה שהבנתי מהסטטיסטיקה, ווסטברוק האכיל אותו בכמוד די נכבדה של אסיסטים.
אבל אז הגענו לאצמע הרבע השלישי ודוראנט שעמד עד אז על משהו כמו 60% במשחק הזה התחיל להחטיא ללא סוף (סיים את המשחק עם 43%)
בנקודה הזאת ווסטברוק תפס את הפיקוד והתחיל לקלוע בשרשרת וההפרש הלך וגדל.
לא שאני אומר שאם ווסטברוק לא היה מתחיל להשתולל הם היו מפסידים כי המשחק במילא עמד על 15 הפרש בערך אבל זה מאכזב לראות את דוראנט משחק מעולה ואז נכבה באמצע המשחק ושוב, זאת לא הפעם הראשונה העונה.
&nbsp
ובכלל עושה רושם שאוקלהומה לא הכי משרימים בינתיים למרות הניצחון ב-30 הפרש.
לי נראה שהיכולת הזאת לא תספיק להם בסדרות הבאות והלוואי שאני טועה.
&nbsp

Anfield

New member
אני חושב שדוראנט וגם אוקלהומה מתאימים את עצמם ליכולת של

היריבה.
אני לא מצפה מאוקלהומה לתת עכשיו משחקים שאמורים להספיק נגד ספרס או גולדן סטייט, אלא משחקים שינצחו את דאלאס ואם מתוך 3 משחקים זה נגמר פעמיים ב30-40 הפרש...אז זה הרבה יותר ממספיק.
האחוזים האלה נמוכים עבור דוראנט אני מסכים ויש פעמים שהוא בהתקפה על פלטון שזה כמו זריקה נקייה משמירה והוא מחטיא ואני תופס את הראש פשוט. נצטרך דוראנט טוב יותר כדי לעבור את הסדרה הבאה, בזה אני מסכים ואני גם מאמין בו שהוא יבוא טוב יותר.

OrEl74

Well-known member
מנהל
לא מבין אותך לפעמים

אתה אומר שהם משחקים בהילוך שני בגלל שהיריבה זאת דאלאס?
אותי לימד איזה אחד בשם מייקל ג'ורדן שאתה צריך להביא את כולך בכל משחק (לפעמים אתה ביכולת טובה יותר ולפעמים פחות אבל אתה תמיד מגיע למשחק מוכן לתת את הכי טוב שלך)
וואלה, אם אוקלהומה ודוראנט מרשים לעצמם לשחק פעם ככה ופעם ככה אז באמת שאין להם מה לחפש בפלייאוף הזה.
&nbsp

Ori L88

New member
לא פייר להשוות את הרוח הספורטיבית והמאנטאליות של ג'ורדן

לאף שחקן. כי זה מיוחד במינו.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני האחרון שישווה את ג'ורדן למישהו

בטח למישהו מאלה שמשחקים היום
אבל אני כן מצפה מקבוצה שהעפילה לפלייאוף שתבוא ולפחות תנסה לתת את הטוב ביותר שלה בכל משחק ולא לנצח משחק אחד ב-20 ובמשחק הבא להוריד הילוך ואז להפסיד.
לא תמיד זה הולך כמובן ולא תמיד אתה באמת מצליח לתת את הכי טוב שלך אבל לבוא מראש ולהגיד "אני לא מתאמץ כי זאת כולה דאלאס" נשמע לי קצת מוזר.
&nbsp
&nbsp

Anfield

New member
זה לא שהם לא מתאמצים

זה שהם חושבים שזה יבוא ממילא אז זה לא דורש הופעה נדירה. המיינדסט הזה מכתיב את המשחק.
תשווה את התחלת משחק 2 להתחלת משחק 3....אינטנסיביות שונה לגמרי.
&nbsp

Anfield

New member
אני אסביר לך

אני לוקח דוגמאות למשל מהעונה הרגילה שאוקלהומה עולה לשחק נגד פילדלפיה או דנבר לעומת משחק בפריים טיים של הטלוויזיה נגד גולדן סטייט או קליבלנד. הAPPROACH הוא אחר לגמרי. אתה רואה נחישות אחרת בהגנה, גם אם הביצוע לפעמים רע באותה מידה הנחישות והרצון שם. בהתקפה אני יכול להגיד שזה יכול אפילו לפגוע זה שמשחקים כאילו זה משחק מרכזי. אתה רואה יותר ISO, יותר טירופים של ווסטברוק.
אני לא חושב שאוקלהומה משחקת הילוך שני, אבל אני כן חושב שהיא מביאה עכשיו גישה למשחק שהיא כזאת שאומרת שהסדרה הזאת שלנו להפסיד בניגוד לסדרה הבאה שתוציא מהקבוצה דברים אחרים.
אני חושב שזאת גדולה מנטלית אם יש שחקן שמביא מעצמו בדיוק את אותו הדבר לכל משחק, אני גם חושב שווסטברוק ודוראנט הם שני שחקנים שהמנטל פוגע בהם יותר מכפי שהם היו רוצים להודות בזה.
&nbsp

OrEl74

Well-known member
מנהל
העונה הסדירה זה משהו אחר ופלייאוף זה משהו אחר

גם אני עם החבר'ה שלי בשכונה הייתי מזלזל מול פילדלפיה, לא חכמה גדולה.
אגב, זאת בדיוק הסיבה של גולדן ניצחו 73 משחקים העונה, לרוב המשחקים הם הגיעו מאוד נחושים לנצח ולכן הם גם ניצחו. במשחקים שהם באו בגישה אחרת כמו מול מילווקי או בוסטון הם באמת הפסידו.
&nbsp
ולגבי המשפט האחרון שלך, מסכים לחלוטין!
זאת הבעיה הכי גדולה שלהם, ההכנה המנטלית של שני השחקנים האלה מאוד לוקה בחסר למרות שנראה לי שבמקרה של ווסטברוק זה הרבה פחות בולט.
&nbsp

rapgamer4ever

New member
אף אחד לא יכול להביא את כל כולו בכל משחק

אנחנו מדברים על חבר'ה שמשחקים 100 פעמים בעונה. זה לא אנושי, לא אפשרי ולא נחוץ להקיז דם עד הטיפה האחרונה בכל רגע שאתה נמצא על המגרש.
זה לא אומר שאפשר לא להתאמץ ולעשות שטויות כמו שאוקלהומה נוטה לעשות, מה שצריך הוא לאמץ הרגלים נכונים שינצחו לך משחקים גם כשאתה לא בטורבו. לאוקלהומה יש פחות הרגלים כאלה מאשר לגולדן או סאן אנטוניו.
הזכרת פה למטה את גולדן סטייט שניצחה 73 משחקים. לדעתי הם נתנו את כל-כולם משהו כמו 10 פעמים העונה (מתוך 85 ששוחקו עד כה).

OrEl74

Well-known member
מנהל
בסופו של דבר אנחנו אומרים את אותו הדבר

ברור שאי אפשר לבוא בכל משחק ולתת את הכי טוב שלך אבל אתה כן צריך לבוא למגרש בגישה כזאת.
לבוא מראש בגישה של "התאמצתי במשחק הקודם אז עכשיו אני נח" לא יביא לך אליפות ולא משנה כמה אתה חושב שאתה טוב או עדיף על היריבה
&nbsp

Ori L88

New member
לדעתי הסדרה הבאה חשובה מאוד לדוראנט ללגאסי

הכול נגדו , הספרס בעונה חלומית. קוואי שחקן ההגנה של השנה. זה הזמן שלו להראות אם הוא באמת שחקן גדול בכנה מידה היסטורי. זו השנה העשירית שלו בליגה אם אני לא טועה , הגיע הזמן לספק קבלות.

Ori L88

New member
ערב נחמד

היה כיף לראות את דוראנט עצבני ועם מבט קילרי בעניים ואגרסיבי. הלוואי שיהיה ככה כל הפליאוף. אני חושב שאני יותר אוהב לראות את דוראנט אגרסיבי ולהוט אפילו מסטף קארי.
דאלאס קיבלו בראש , אבל הם נלחמו עם סגל עלוב.
&nbsp
טורונטו נראו ממש טוב , כמה סיבות.דמארי קארול נראה בריא , ובשביל זה הביאו אותו. הוא שיחק מעולה , דבר שני זה הספספל שלהם שמעולה בעיקר בזכות קורי ג'וזף. שאני עוד זוכר אותו כשחקן מעצבן מהספרס , אבל הוא תותח! יש לו ביצי פלדה. והוא מנהל את המשחק בצורה מעולה. אפילו קייסי נתן לו לנהל את ההתקפה שלאורי על המגרש. ולאורי שיחק כ2 אוף דה בול(מה שהיה מוצלח ביותר) אהבתי את ההרכב שלהם בסוף המשחק של ולאנצ'ונס , קארול , דרוזן , לאורי , ג'וזף. בכלל יש להם סגל מעולה , כשלאורי ודרוזן מגיעים לשחק(כמו היום) לאורי כבר טוב מאוד שני משחקים .והיום גם הידית הייתה מכוונת. דרוזן היה אגרסיבי ולא כפה את עצמו על המשחק , אלא השתתף בזרימה וזה באמת נראה הרבה יותר טוב. יש להם אחלה ספספל ואחלה סגל שטרנס רוס וביומבו עולים מהספספל יחד עם ג'וזף ועושים בלאגן ובעיקר דברים חיוביים.
&nbsp
גולדן-יוסטון-מתי קרי חוזר? איזה סדרה מיותרת ומעצבנת. יוסטון בטעות ניצחו למרות שממש ניסו להפסיד.עם כמה שהסגל של גולדן חלומי , יש פוזשנים שקשה לראות אותם משחקים בלי סטף. קליי תומפסון וגרין היו מזעזעים , מוריס ספייטס היה גבר גבר כרגיל.
אני מקווה בשביל הווריורס שהפציעה של קרי לא משמעותית , אני כבר מתחיל לחשוב שיש משהו שלא מספרים לנו. מהוא אולי יחזור למשחק הראשון וזה רק זהירות. הוא כבר לא שיחק בשני משחקים מאז.

טורונטו באמת נראו טוב. אני נותן הרבה מהקרדיט ליונאס.

הוא פשוט טוחן את אינדיאנה בפנים. גם ממלא אותם בעבירות וגם גונב להם רבאונד אחרי רבאונד. סדרה מאוד מרשימה שלו בנתיים. גם הגנתית הוא עושה עבודה טובה מאוד כשהוא לא צריך לשמור על שחקנים עם טווח. הוא חונה בצבע, נשאר מאחורה ברוב הפיק אנד רולים ועושה את הצעדים המתאימים לחסום חודרים.
&nbsp
כמובן שמול ביגמן מרווח כמו קווין לאב (ההרכב של קליבלנד איתו בסנטר נראה פצצה בנתיים, אם תתנו לי שנייה לקפוץ בראש אז נראה כרגע כמו אחת התשובות הפוטנציאליות לסמול בול של גולדן) זה ייראה אחרת לגמריי אבל נגד אינדי (מיילס טרנר עדיין לא שם), מיאמי ושארלוט זה אמור לעבוד סבבה.

למעלה