KD מתחיל חזק תמשחק

FrecCo

Active member
אתם לא תגיעו לקרי ולא תהיה לכם אליפות כדי שאשים עליה כוכבית

ושנינו יודעים את זה

לא תזכה לטעום אליפות עם הקבוצה שלך ואם כבר מדברים על צדק זה צדק טהור בהתחשב בגישה הספורטיבית העצובה שלך

Anfield

New member
אין מקום לגישה כמו שלך

אחרי שאתה נדפק 3 שנים ברצף על פציעות.
תחזיר לי 3 שנים של פלייאופים ואז גם מצידי שאף אחד לא ייפצע.
מאיפה לי או לך מה היה קורה ב3 השנים האלה?
&nbsp
אני לא יודע מה יקרה העונה, אני רק רוצה לראות אותנו מתקדמים או עפים בלי פציעות לשם שינוי. חוסר המזל שלנו הוא חסר תקדים.

FrecCo

Active member
"עפים בלי פציעות" תקבל סיבוב הבא

אחח טראש טוק זה יותר כיף ממה שחשבתי, עכשיו אני ממש מחכה לסדרה שלנו

Anfield

New member
מי שעושה את הטראש זה אתה

שזה מפתיע אחרי שהצגת את עצמך בתור אביר ההוגנות והצדק.
אני לא אמרתי מילה לקראת הסדרה שתהיה, אתה זה שכל כך בטוח שהיא כבר גמורה. אז נחכה ונראה.

FrecCo

Active member
הבכיינות והגישה הלוזרית שלך מוציאים ממני את המיטב

Anfield

New member
כמו שכבר רשמתי רק במילים אחרות

הכי קל זה להיות בצד שרק ניצל עניינים לא ספורטיביים ולרצות שהכל יהיה ספורטיבי.
כשאתה בצד שנדפק, התמונה שונה לגמרי. לא מצפה ממך להבין.

FrecCo

Active member
כמו שכבר רשמתי במילים אחרות

ההבדל הוא בגישה כבנאדם, אני התאכבזתי לא פחות ממך כשאיבקה נפצע, גם כתבתי את זה בזמנו בכל מקום בפורום, כנ"ל כשלברון יצא בגלל התכווצויות בסדרת הגמר במשחק הראשון. אני לא מחפש הנחות וזה מפחית מאוד מיוקרת ההישג ובמקרה של ספורט זה הופך הישג לחסר ערך בעיניי. זה ההבדל בינינו.
&nbsp
לשמחתי בשני המקרים הנ"ל ניצחנו אתכם וגם אותם בהרכב מלא מספיק פעמים כדי להוכיח שאנחנו הקבוצה הטובה יותר. (יש לי הרגשה שבמצב 2-2 בסדרה ההיא אתה ממש לא הרגשת שהסדרה חסרת ערך, וזה מה שעושה אותך כרגע SORE LOSER).
&nbsp
וכמו שאמרתי אם אתה מרגיש שלא הוכחנו בסדרה ההיא שאנחנו טובים יותר אז חכה שבוע שבועיים...
&nbsp

Anfield

New member
שוב שבוע שבועיים?

כמה תנסה לגרור אותי לדבר על הסדרה הזאת שאתה מגיע אליה שחצן כל כך ועוד מטיף לי על לוזריות? לא תצליח. תמשיך לרשום עליה.
אם בסדרה הזאת ספרס מנצחת 4-0, זה אומר שהיא הייתה מנצחת את הסדרה של לפני שנתיים גם אם איבקה היה כשיר? איזה מן היגיון זה?
&nbsp
ההרגשה שלך מוטעית, הסדרה איבדה ערך עבורי. לא הצלחתי להתרגש ממשחקים 3-6.
&nbsp

rapgamer4ever

New member
אני לא חושב שהסדרה ב-2014 "הלכה בגלל פציעות"

נכון שאיבאקה הפסיד שני משחקים אבל הוא כן שיחק בארבעה. הספארס היו יותר טובים מכם בסדרה הזאת ובכלל בעונה הזאת.
אי אפשר לשים כוכבית על כל פציעה. אולי אתה לא זוכר אבל טוני פארקר נפצע במהלך גיים 6 ועדיין הספארס מצאו דרך לנצח את המשחק.
תחשוב על זה שאפילו כשאיבאקה היה בריא הייתם במאזן 2-2 כאשר שלושה מ-4 המשחקים ששוחקו היו אצלכם בבית. 3 הנותרים- כולם בסאן אנטוניו. קרו דברים מעולם אבל זו לא עמדה שמנצחים ממנה סדרה, במיוחד כשהיריבה הרשימה יותר באופן כללי.

Anfield

New member
לא הבנתי מה שכתבת בשורה האחרונה

איך 3 מ4 היו בבית?
בכל מקרה, כל אחד והראש שלו. הראש שלי הוא שפציעה משמעותית גורמת לי לאבד עניין בסדרה. אתם לא חייבים להבין את זה. התחלנו מ0-2, זה הוביל למצב שמשחקים 3-6 אפילו לא ראיתי ישיר אלא מוקלט ואני בד"כ רואה ישיר אפילו חלק גדול ממשחקי העונה הרגילה.
אני לא מתיימר לדעת מה הייתה לוקחת את הסדרות ב14 13 15 לולא הפציעות, אני לא אומר שאוקלהומה הייתה לוקחת 3 אליפויות ברצף ללא פציעות, אני אומר שלא ניתן לדעת וזה מספיק גרוע בשבילי. ב3 המשחקים נגד דאלאס כל השתטחות של ווסטברוק או דוראנט על הפרקט אני מאבד נשימה כדי שלא נתחרבן 4 שנים ברצף על השטויות האלה.

rapgamer4ever

New member
איבאקה שיחק במשחקים 3-6

3,4,6 אצלכם בבית.
5 בחוץ.
&nbsp
מבין המשחקים האחרים: 1,2,7- כולם בסאן אנטוניו. זה מה שאמרתי.
לא התווכחתי איתך לגבי 2013 או 2015. בהחלט אלו שנים שנהרסו בגלל פציעות. אבל ב-2014 הייתם בסגל מלא 90% מהפלייאוף ולא הייתם מספיק טובים לנצח את הספארס. הפסדתם בבית משחק של win or go home כשהייתם בסגל מלא ודוקא לספארס נפצע שחקן מרכזי. לכן אני לא חושב שאפשר להכליל את 2014 בעונות שנהרסו בגלל פציעות.

Anfield

New member
אתה לא יכול להוציא 4 משחקים מסדרה

ולהתעלם מזה שהיא התחילה בפיגור 2-0.
זה לחץ שונה, זה מצב אחר. סתם אני ממשיך את הדיון הזה, תחשוב שהיינו לוקחים אחד מ-2 הראשונים ומשחק מספר 6 היה ביתרון 3-2 אתה חושב שהוא היה נראה אותו דבר?
אני לא אומר שהיינו לוקחים אותם, אני אומר שהסדרה הזאת קיבלה עיוות ואני לא יודע מה באמת מאזן הכוחות.
לאוהדי ספרס זה לא אכפת, הם לקחו אליפות והם יגידו שהם גם היו הרבה יותר טובים מאיתנו, אני לא מצפה שזה יעניין אותם או מישהו אחר.

rapgamer4ever

New member
בוא נתחיל מזה שהסדרה לא התחילה בפיגור 2-0

היא התחילה 0-0 ואתם הובסתם פעמיים ללא שחקן מפתח.
כשמשחקים ב"מה היה אם" אף פעם אין תשובה חד משמעית. אבל כל הסימנים הצביעו על כך שהספארס היו טובים מכם באותה שנה, כולל במפגש הישיר נגדכם.
תן לי להזכיר לך שזיבו הורחק ממשחק 7 נגדכם בסיבוב הראשון בהחלטה שנויה במחלוקת.
בסיבוב השני ניצחתם את הקליפרס בגיים 5 בגלל טעות שיפוט.
&nbsp
אתה לא יכול לומר ששום דבר "לא נחשב" עד שהכל מסתדר לך בצורה מושלמת. ב-2013 וב-2015 חטפתם מכות שאי אפשר להתאושש מהן. ב-2014 חטפתם מכה שאפשר להתאושש ממנה ולא הייתם מספיק טובים. בדיוק כמו שממפיס והקליפרס לא היו מספיק טובות נגדכם. מי שכן הצליחה להתאושש מהמכה שחטפה היא סאן אנטוניו, שאיבדה את טוני פארקר בגיים 6 ועדיין הצליחה לנצח. זה חלק מהמשחק וב-2014 אתה לא יכול להאשים את הכישלון שלכם בפציעות ובמזל. הפסדתם לספארס כי הם היו טובים יותר. בדיוק כמו שממפיס והקליפרס הפסידו לכם.

Anfield

New member
אני לא מסכים איתך

ואם אתה נכנס איתי לטעויות שיפוט אז לברון עשה פאול על דוראנט במשחק 2 בפיינלס של 2012 אז אם יש 2-0 לאוקלהומה אולי גם היינו רואים אליפות אחת. אין לזה סוף באמת.
&nbsp
אני לא יודע אם היינו יותר טובים או פחות טובים מספרס ב2014, בלי איבקה אין לנו שום סיכוי נגדם. יכולתי להגיד מראש שיהיה 2-0 אחרי 2 משחקים וב2-0 זאת סדרה שונה לגמרי.
אתה מנסה לשכנע אותי שספרס הייתה יותר טובה ב2014 ואני סומך על השיפוט שלך, זה כנראה אומר שזה נכון. ועדיין, אני רוצה לראות פייר פייט, אפשר גם לנצח קבוצה טובה ממך בסדרה. בדיוק כמו שננסה העונה.
&nbsp

rapgamer4ever

New member
אני מבין את נקודת המבט שלך בתור אוהד

שהתעצמה בגלל הפציעה של ווסטברוק ב-2013. אבל קח בחשבון שלרוב הקבוצות קורים פנצ'רים בדרך. חלק מהאיכות של קבוצה מתבטא ביכולת להתמודד עם הפנצ'רים האלה.
איבאקה שהחמיץ את משחקים 1 ו-2 זה פנצ'ר. אתם אפילו התאוששתם מזה והשוויתם את הסדרה ל2-2. גם טוני פארקר שנפצע בגיים 6 זה פנצ'ר. בדומה לכך שהוא שיחק פצוע בסדרת הגמר נגד מיאמי ב-2013.
כשאתה מסתכל היסטורית תמיד קורים פנצ'רים. בוש נפצע למיאמי ב-2012 והחמיץ את רוב הסדרה מול בוסטון. פרקינס נפצע לבוסטון בסדרת הגמר ב-2010 והם נשחטו בריבאונד במשחקים 6 ו-7. זה לא משנה את העובדה שהיה שם פייר גיים. יש עוד מליון דוגמאות לפנצ'רים שקרו בפלייאוף- חלק מהקבוצות הצליחו להתאושש וחלק לא.
להבדיל, כשגארנט נפצע ב-2009 זה כבר לא היה פייר גיים כי אי אפשר לנצח 16 משחקי פלייאוף ללא השחקן הכי טוב שלך. כשווסטברוק נפצע ב-2013 זה כבר לא היה פייר גיים. גם כשלאב+קיירי נפצעו ב-2015 זה לא היה פייר גיים (למרות שאני משוכנע שהיו מפסידים בכל מקרה).

יש לך זכות להיות ממורמר על הפציעות באוקלהומה בשנים האחרונות. חלקן הרגו לכם את העונה. אני לא חושב ש-2014 נופלת לקטגוריה הזאת. זו הייתה מכה בכנף שהרבה קבוצות חוטפות בכל עונה. לקחת אליפות NBA זה נורא קשה בכל עונה, וחלק מהעניין הוא להצליח להתמודד גם כשלא הכל מסתדר לטובתך.

ובנימה אחרת- פסח שמח לך ולכל חברי הפורום

Ori L88

New member
ולא נשכח שהם ניסו לפצוע את נאש בכוונה

עם רוברט הורי הנוכל.
עד לפני כמה שנים שנאתי את הספרס מתקופת בואן והורי הטינופות.
אבל זה כבר עבר לי מאז , היום אני אשמח אם הם יקחו אליפות. קוואי תותח מדי מכדי שאעודד נגדו.

Anfield

New member
נכון

בימים ההם קיוויתי לאליפות של פיניקס. ספרס העיפו אותם פעם אחת רק בגלל הבולשיט הזה של סטרן שהשעה את אמארה כי הוא קם מהספסל. זאת הייתה בדיחה ענקית.

Anfield

New member
התכוונתי

שפעם אחת ספרס העיפו אותם בעיקר בגלל השטות הזאת.

למעלה