אני מבין את נקודת המבט שלך בתור אוהד
שהתעצמה בגלל הפציעה של ווסטברוק ב-2013. אבל קח בחשבון שלרוב הקבוצות קורים פנצ'רים בדרך. חלק מהאיכות של קבוצה מתבטא ביכולת להתמודד עם הפנצ'רים האלה.
איבאקה שהחמיץ את משחקים 1 ו-2 זה פנצ'ר. אתם אפילו התאוששתם מזה והשוויתם את הסדרה ל2-2. גם טוני פארקר שנפצע בגיים 6 זה פנצ'ר. בדומה לכך שהוא שיחק פצוע בסדרת הגמר נגד מיאמי ב-2013.
כשאתה מסתכל היסטורית תמיד קורים פנצ'רים. בוש נפצע למיאמי ב-2012 והחמיץ את רוב הסדרה מול בוסטון. פרקינס נפצע לבוסטון בסדרת הגמר ב-2010 והם נשחטו בריבאונד במשחקים 6 ו-7. זה לא משנה את העובדה שהיה שם פייר גיים. יש עוד מליון דוגמאות לפנצ'רים שקרו בפלייאוף- חלק מהקבוצות הצליחו להתאושש וחלק לא.
להבדיל, כשגארנט נפצע ב-2009 זה כבר לא היה פייר גיים כי אי אפשר לנצח 16 משחקי פלייאוף ללא השחקן הכי טוב שלך. כשווסטברוק נפצע ב-2013 זה כבר לא היה פייר גיים. גם כשלאב+קיירי נפצעו ב-2015 זה לא היה פייר גיים (למרות שאני משוכנע שהיו מפסידים בכל מקרה).
יש לך זכות להיות ממורמר על הפציעות באוקלהומה בשנים האחרונות. חלקן הרגו לכם את העונה. אני לא חושב ש-2014 נופלת לקטגוריה הזאת. זו הייתה מכה בכנף שהרבה קבוצות חוטפות בכל עונה. לקחת אליפות NBA זה נורא קשה בכל עונה, וחלק מהעניין הוא להצליח להתמודד גם כשלא הכל מסתדר לטובתך.
ובנימה אחרת- פסח שמח לך ולכל חברי הפורום