אני עוד מעט מסיימת להכין את התוכי אבל זה לא מזכיר בכלל תוכי. זה נראה כמו זונה בלבוש צבעוני.
K Karin917 New member 7/1/06 #56 ../images/Emo7.gif../images/Emo20.gif../images/Emo182.gif אני עוד מעט מסיימת להכין את התוכי אבל זה לא מזכיר בכלל תוכי. זה נראה כמו זונה בלבוש צבעוני.
../images/Emo7.gif../images/Emo20.gif../images/Emo182.gif אני עוד מעט מסיימת להכין את התוכי אבל זה לא מזכיר בכלל תוכי. זה נראה כמו זונה בלבוש צבעוני.
ה המפלוץ קריימר New member 8/1/06 #66 ../images/Emo2.gif רציתי תוכי בהתחלה, חיה סקסית ^^ אני מתה לראות את התוכי שלך^^
S Stinki Winki New member 7/1/06 #57 אוף../images/Emo7.gif לשלי בכלל אין מאפיינים של חיה. זה סתם נראה כמו בחורה עם פפיון
P pqCAT GIRLpq New member 8/1/06 #60 ../images/Emo108.gifלא נכון!../images/Emo2.gif הא דומה לפינגווין D:
S Stinki Winki New member 8/1/06 #61 האא, לא משנהX: במילא עשיתי חדשה עם רעיון הרבה הרבה יותר מעניין מפינגווין^.^
L leonel knight New member 8/1/06 #62 ../images/Emo19.gifאני מפגרת שאני בכלל מעלה את זה כאילו שיש לי סיכוי אה הממ. היא אמורה להיות תוכית. תוכית סקסית. [בייס-סקא] שונאת את החולצה (נעשתה הדקה וחצי) ואת החותלות. מרוצה רק מהשיער ומהחצאית.
../images/Emo19.gifאני מפגרת שאני בכלל מעלה את זה כאילו שיש לי סיכוי אה הממ. היא אמורה להיות תוכית. תוכית סקסית. [בייס-סקא] שונאת את החולצה (נעשתה הדקה וחצי) ואת החותלות. מרוצה רק מהשיער ומהחצאית.
M Miss Naama New member 9/1/06 #82 ../images/Emo48.gif ידעתי שהיא תוכית!!1DD:../images/Emo99.gif היא פשוט מדהימה החצאית מדהימה והשיער יואוו
../images/Emo48.gif ידעתי שהיא תוכית!!1DD:../images/Emo99.gif היא פשוט מדהימה החצאית מדהימה והשיער יואוו
M Miss Naama New member 9/1/06 #83 ../images/Emo48.gif ../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifDD: את הבייבי שלי ^^ מוכשרת
../images/Emo48.gif ../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifDD: את הבייבי שלי ^^ מוכשרת
ה המפלוץ קריימר New member 8/1/06 #68 כבר שרשור../images/Emo12.gif היה לי מזל שציירתי אותה בזמן^^ בייס מיוניק, הזנב שלי, לא של הבייס. וזה סוסונת ים לא דג רציתי להוסיף לה משהו אבל אין לי רעיון וגם לא זמן.. אז שנלך על זה?
כבר שרשור../images/Emo12.gif היה לי מזל שציירתי אותה בזמן^^ בייס מיוניק, הזנב שלי, לא של הבייס. וזה סוסונת ים לא דג רציתי להוסיף לה משהו אבל אין לי רעיון וגם לא זמן.. אז שנלך על זה?
S Stinki Winki New member 8/1/06 #69 שלי../images/Emo9.gif חדת קרן נחמדה. אז מה אם החיה לא קיימת הוממ היא יותר מדי לבנה>< שיחקתי עם הפלטה איזה 100000 פעם>>" בייס מדולקאט מרוצה ביותר. דרך אגב- על היד יש לה כמו שערת חד קרן; על הרגל ביריה; זה זנב, מה שיוצא לה מאחורה>>"; והרבה השראה מתמונות ומהארי פוטר 2 גירסאות...
שלי../images/Emo9.gif חדת קרן נחמדה. אז מה אם החיה לא קיימת הוממ היא יותר מדי לבנה>< שיחקתי עם הפלטה איזה 100000 פעם>>" בייס מדולקאט מרוצה ביותר. דרך אגב- על היד יש לה כמו שערת חד קרן; על הרגל ביריה; זה זנב, מה שיוצא לה מאחורה>>"; והרבה השראה מתמונות ומהארי פוטר 2 גירסאות...
S Stinki Winki New member 8/1/06 #70 ובלי רקע עשיתי רקע כדי שיבחינו איפה נגמרת הדולי ומתחיל הרקע השקוף...:S