זה הגיוני P: הוא סקסי ^^ וקטן.
ס סוסונת ים מגומי גאם New member 7/1/06 #20 אני גם עשיתי על בייס אחר../images/Emo13.gif../images/Emo96.gif של באניסטיק .
ס סוסונת ים מגומי גאם New member 7/1/06 #19 פאק:0../images/Emo96.gif אני אנסה לסיים את הדולי כמה שיותר מהר. עד מתי אפשר לשרשר? (ואני יודעת שנתת את התאריך, פשוט שחכתי שזה היום ).
פאק:0../images/Emo96.gif אני אנסה לסיים את הדולי כמה שיותר מהר. עד מתי אפשר לשרשר? (ואני יודעת שנתת את התאריך, פשוט שחכתי שזה היום ).
R Radio Joe New member 7/1/06 #21 ../images/Emo13.gif עד יום שני אני מניחה. מתי שהשור יפסיק לקפוץ וזה.
M MorningGlory New member 7/1/06 #22 :] מרוצה^^ אבל רק כשאני שומעת רפליקה. כשאני מחליפה שיר אני כבר לא מרוצה. אז אני שומעת רפליקה^^ בייס מלה לצ'ה דולז חהחה. לא אאוטום פיקסלסDD: טוב. נו.*מקשקשת* דולי-> הו והיא ארנב אם האוזניים עד כדי כך גרועות.
:] מרוצה^^ אבל רק כשאני שומעת רפליקה. כשאני מחליפה שיר אני כבר לא מרוצה. אז אני שומעת רפליקה^^ בייס מלה לצ'ה דולז חהחה. לא אאוטום פיקסלסDD: טוב. נו.*מקשקשת* דולי-> הו והיא ארנב אם האוזניים עד כדי כך גרועות.
S shi66 New member 7/1/06 #28 ../images/Emo85.gifמהממם הערה קטנה- בשיער שימי עוד גוון חלש יותר בההיר ממהממםםםםםם אין מילים !!!!! הרשת ממש טובה וההצללה
../images/Emo85.gifמהממם הערה קטנה- בשיער שימי עוד גוון חלש יותר בההיר ממהממםםםםםם אין מילים !!!!! הרשת ממש טובה וההצללה
B broken winges New member 7/1/06 #24 אוחח היא נמאסה עליי. היא סתם מתישה :\\\\ בייס מסטודיו סטלה. היא פרפר אגב..
B behind the masc New member 7/1/06 #32 ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo99.gifהעהאהאעהאהאהעאהאההאאה עערעא
ס סוסונת ים מגומי גאם New member 7/1/06 #29 תרנגול הודו../images/Emo13.gif../images/Emo96.gif סקסיXD. "Thanks a lot... Have a happy thanksgiving"
תרנגול הודו../images/Emo13.gif../images/Emo96.gif סקסיXD. "Thanks a lot... Have a happy thanksgiving"
ס סוסונת ים מגומי גאם New member 7/1/06 #34 יש לי מבחן במורשת מחר../images/Emo10.gif../images/Emo96.gif ועוד לא התחלתי ללמוד