JLP האקוסטי אצלי!!!!

avivs

New member
האלבום החדש

מקבל את מסע הפרסום הגרוע ביותר שנתקלתי בו. אפילו לא ידעתי שהוא יוצא בקרוב, ובדרך כלל אני יודע דברים כאלה חודשים מראש. במיוזיק נטו לא דיברו עליו בכלל, ובאמאזון בכלל אין תמונה שלו, לא לדבר על רשימת שירים. בקיצור, אם אתה לא מעריץ גדול מאוד, ונכנס לפורומים שלה, לא יהיה לך מושג שהוא בחוץ.

Rוית

New member
כן, היחצנות שלו לא ממש טובה

שלא לדבר על לא קיימת.. כי שחושבים על זה, זה באמת יותר דיסק למעריצים.. כי אין פה חומר חדש, זה פשוט אותו חומר ישן בביצועים שונים.. וזה יותר מעניין אנשים שאוהבים את אותו חומר ישן ושמכירים אותו.. חבל באמת.. אבל לדעתי בעולם יש לו טיפה יותר סיקור, אתם יודעים איך זה בארץ הקטנה שלנו.. אבל נקווה שזה יגיע לפה כמה שיותר מהר עם או בלי עזרה של פירסום

גם לי יש את הדיסק (MP3) אז ככה.....

אני נותן לדיסק ציון של 6....ואסביר: יכול להיות שזה בגלל שJLP זה האלבום שאני הכי אוהב בעולם וכל שיר שם ממש מבטא את הרגשות שלה אם זה בקול ואם זה בלחן אבל הגירסאות החדשות לא ממש שינו לי בגדול (כמו YL, AIRW, FORGIVEN ועוד כמה ששכחתי) הגירסאות החדשות שמאוד אהבתי ונתנו גוון חדש לשיר או חידדו את המשמעות שלו: Head Over Feet - ההתחלה פשוט מושלמת.....לא מבין למה זה לא ככה לאורך כל השיר Mary Jane - פשוט מקסים!....נהניתי לשמוע אותו... You Oughtta Know - פשוט מדליק העיבוד החדש אבל הקול שלה משדר משהו אחר.... כאילו השלמתי עם זה....אולי זה המסר... Hand In My Pocket - ממש מדליק אותי הגירסה הזאת (שוב ההתחלה במיוחד) Right Through You - ההתחלה הזאת פשוט משגעת ממסטלת ההקדמה הזאת...רק אני מרגיש ככה?....(ואני יודע שגם באחד ההופעות שלה היא הייתה שרה עם הגירסא הזאת) Ironic - השיר האהוב עליי ביותר ואסור לגעת בו אבל אהבתי בגלל שאני אוהב את השיר ועכשיו למקום ראשון שלי העיבוד שהצליח גם לרגש אותי וגם שהקול שלה מצויין שם משדר משהו, אומר משהו זה לא אחר מאשר........... Your House ועכשיו יגידו לי אנשים אבל ברור שאתה תתלהב הכי מהשיר הזה כי בדיסק JLP הוא רק אקפלה וברגע שחיברו לזה לחן אז זה נהיה מעניין יותר...ואני מצפצף על זה כי לYH היה גם גירסה של הופעה חיה שהיא ניגנה את זה עם גיטרה אקוסטית כזאת...אהבתי אבל לא הכי באבלום JLPA הגירסה היא ממש מיוחדת ממש מעבירה בי צמרמורות! וזהו. זה הכול. נ.ב - אלאניס ברוב השירים רוצה רק להראות שיש לה קול יפה מאשר להרגיש את השיר....זה מה שאני מרגיש.....

למעלה