JLP האקוסטי אצלי!!!!

AlanisJunkie

New member
JLP האקוסטי אצלי!!!!

עוד מעט, באחת עשרה בלילה, ישלח לי עותק מחבר שכבר קיבל אותו! הוא אומר שזה מדהים, וש"יור האוס" גאוני! פשוט גאוני... אני ממתין לעוד שעתיים...:)

Rוית

New member
גררררררררררררר

אפילו שזה דיסק מוכר וישן שחוגג עשור, אני עדין רוצה לחכות לו כשהוא יצא ולשמוע את הכל חם מהדיסק המקורי.. למרות שיוסי, אתה וההודעות שלך!! גרמת לי לרצות לשמוע!!
*רק עוד כמה ימים, רק עוד כמה ימים, רק עוד כמה ימים, רק עוד כמה ימים.......*

isw

New member
וואו!! איך??

מאיפה? איזה כיף לך! אני גם רוצה!!!!

symptoms

New member
../images/Emo59.gif ../images/Emo2.gif אני בשוק../images/Emo18.gif../images/Emo59.gif

לא ידעתי שהוא אמור לצאת כל כך בקרוב אני חייבת לקנות אותו
רעות

o0Invisible0o

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gifכבר יצא??!?!

אני רוצה! מתי מגיע לארץ?

OrdinaryDay

New member
לי יש אותו../images/Emo8.gif

(לא בדרכים חוקיות במיוחד, אבל שש) בנתיים הקשבתי רק ל-YOK והתאהבתי מהשיר מחדש! אני די שמחה שלא הקשבתי לJLP כבר הרבה זמן, זה רק הופל את החוויה למרגשת יותר. אומנם הייתי מעדיפה לשמוע שירים חדשים, אבל הדיסק האקוסטי בהחלט לא רע

isw

New member
ילדה קטנה ומאושרת!

יש לי MP3ים של כל הJLPA!!!! וואו איזה אדיר! עיבודים מהממים! קול מרגש יותר מתמיד! כל מי שזלזל- צריך לשמוע! מפיח רוח חיים מחודשת באלבום הכי טוב שנעשה אי פעם!

isw

New member
איך משיגים?

לא נותנת קישורים או משהו- אבל בפורום של האוטופיה- יש להרבה אנשים שם גם קישורים תנסו. בדר"כ אחרי כמה הצקות הם מאוד מאוד נחמדים! תהנו!

AlanisJunkie

New member
האאאאאאאאאאאאא!!!../images/Emo7.gif

איזה מקסים!! איזה משב רוח מרענן לאלבום...:))) "יור האוס" באמת מקסים. לא הספקתי לעבור על השירים. אני צריך ללכת לבסיס עוד כמה דקות... במילה אחת: וואו! :) הדיסק הזה הולך להיחרש אצל כללללללל מי שאי פעם ניגן אצלו במערכת את "JLP". גם מי שלא יאהב לא יוכל להתעלם...

AlanisJunkie

New member
עוד וואו! "איירוניק" מגניב בטירוף..

האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!! היא לא נכנעה לחוסר היכולת לשלב כמה קולות בפזמון ולשיר במקום את הגירסה של האנפלאגד (עם הפזמון הנינוח..
) הפזמון נותר כשהוא, רק באקוסטי, ורק בקול אחד - ויצא הורס. :) איזה כייף..

AlanisJunkie

New member
../images/Emo6.gif אגב, זו גירסת ה2000 של השיר

כלומר, "איטס מיטינג ד'ה מאן אוף מיי דרימז, אנד דאן מיטינג היז ביוטיפול האוסבאנד"

AlanisJunkie

New member
לא, אבל בNTD היא הוסיפה בבית האחרון

משהו, לא כל כך הבנתי. נדמה לי שזה מכיל "לאסט" ו"ליסט"... אולי "אחרון ברשימה"....
לא יודע...
אבל מגניב.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo122.gifאוף! מאכזב..../images/Emo4.gif

אבל טוב נו..
בלה. אני מתה לקנות אותו כבר..

OrdinaryDay

New member
זה רק אני או שהיא רצחה את NTD?

לא אהבתי את מה שהיא עוללה לו...הוא הרבה יותר טוב במקור.

AlanisJunkie

New member
תראי, זה משהו שונה ואחר

מן הסתם אם יבוא מישהו וישאל על אלאניס, נאמר לו להתחיל מJLP המקורי, הראשון, ההוא מלפני 10, ולא נשלח אותו לאקוסטי - כי האקוסטי הוא משהו אחר, בשביל מי שמכירים את השירים וחרשו על הדיסק כבר עשור שלם. בשבילנו. NTD אכן שונה, לא חושב שהוא נרצח באכזריות. מה שכן, ציפיתי לשינויים יותר דרסטיים. ואיפה השירים הנדירים???

למעלה