JLP האקוסטי אצלי!!!!

Rוית

New member
דיייי זה לא פר ../images/Emo7.gif

*רק עוד כמה ימים, רק עוד כמה ימים, רק עוד כמה ימים, רק עוד כמה ימים.............*

AlanisJunkie

New member
הוא יוצא ב13 ביוני, כפי שאתה יודע..

ומתי הוא מגיע לארץ? את זה צריך לברר עם חברות התקליטים. נדמה לי שהד ארצי קשורים פה לאלאניס? אם כן צריך להתקשר ולברר אצלם.

isw

New member
היא ממש שחטה אותו

לא הייתי מאמינה שאפשר להרוס אותו כ"כ... הוא כזה יפה במקור.. ועוד אלאניס עשתה את זה.. פשוט לא יאומן. אבל זה הפאק היחיד באלבום הזה. לדעתי ההיי לייטס הם מה שהיא עשתה לFORGIVEN ול MARY JANE ולWAKE UP ולYOUR HOUSE. שיר שאני פתאום אוהבת למרות שבמקור לא התלהבתי- WAKE UP. ואני יודעת שעם כל אוהבי השיר הזה כאן זו די התאבדות לכתוב את זה..

AlanisJunkie

New member
לפי דעתי, Perfect פשוט מושלם!

בלי שום קשר למשחק מילים. היא פשוט יצרה פה גירסה ה-ו-ר-ס-ת. והגיוון באופן השירה, ההד שמלווה אותה...יפהפה.

OrdinaryDay

New member
../images/Emo45.gif

היא בהחלט עשתה רק צדק לפורפקט! הוא תמיד היה שיר מושלם, איך עכשיו הוא אף יותר!

אולי last but not least...

בסקק היא כתבה בהקדשות (כן קראתי! אז מה יש לי חיים
) בסוף: and last but always first... בראין בלה בלה בלה...

chaos12

New member
וכעןחשקיט

זה מעצבן שהיא אומרת את זה, פעם אחת מצחיק אבל בפעם ה 687468975890 זה מעצבן!

anibel

New member
פורום יקר

אני מקווה שכולנו נקנה את הדיסק. דגש על ה - נקנה. לאלאניס מגיע פרגון ואנחנו הראשונים שניתן לה אותו. (וואו, איזו אידיאולוגית נשמעתי...אבל - עד אלאניס...)

Kill Bernard

New member
וזה חוץ מהעובדה שמי שלא קונה,

הוא זה שמפסיד. כי לקנות אלאניס זה בהחלט נחמד. לעזאזל ה90 שקל או כמה שזה עולה, זה אלאניס!

isw

New member
ברור ברור שנקנה!

הורדתי אותו רק עד שהוא יצא... אני ממש נגד הורדות כתחליף לקנייה! ורק כדי להבהיר- יש לי את כל הדיסקים שלה מקוריים כולל דיוידיס..

גם לי..חלק קניתי אחרי שכבר היה לי

אותם צרובים..זה פשוט אחרת כשיש את הדיסק האמיתי..זה פשוט תחושת אושר שרק דיסק חדש (על אחת כמה וכמה של אלאניס) יכול לתת.

בנוט דה דוקטור היא מוסיפהה....

Last but not least ... י'עני - "אחרון חביב..." והיא הוסיפה ת'שורה הזאת בלייב עוד משנת 95... שימו לב...

לא נראה לי הדיסק ייצא בקרוב לארץ

הלכתי לטאוור רקורד ולג'אנק ואמרו שלא שמעו על זה... ב- MOOMA האלבום לא מופיע ב- "משתחררי בקרוב" מעניין אותי איך All I really want ייצא באקוסטי....

j u n k

New member
יוסי יא חתיכת נמושה

מה קרה???! לא יכולת לחכות לדיסק כמו כל פשוטי העם?! תלך להז$%^& יא חתיכת קוף עכשיו עשית לי חשק
*אוף מה עושים* :-\

Rוית

New member
טוב, הדיסק ירד לי למחשב

אבל עוד לא שמעתי אותו! אני לא יודעת מה לעשות!!!
HELP!!!!!

infatuation

New member
אז מתי הדיסק בארץ??

יש טאואר ליד העבודה שלי חסר להם אם לא יהיה בזמן!!!

O r a c l e

New member
אני מקנא ברמות!

לא רק שהמחשב שלי דפוק לגמרי ולא עובד 0אני לא מהבית)- האתר שלי בהמתנה וגם אני מפסיד את האלבום החדש? אהההההההההה.... אני חייב שיהיה ליאת הדיסק הזה... לאחרונה התחלתי לשמוע את JLP המקורי הלופים בלי הפסקה. אני רק מחכה לאקוסטי... אבל איך יש אותו כבר? חשבתי שהוא ישחורר במקום אחד ב-13 ביוני ובכל שאר העולם והחנויות רק יותר מאוחר... לא יותר מוקדם... בעצם מה זה משנה? העיקר שיש לך! אני מקנא.....

למעלה