JAPANESE PPL והארי פוטר

tals56

New member
JAPANESE PPL והארי פוטר

איך היפנים עם הארי פוטר?אוהבים את זה או שזה מערבי מדי בשבילם? ומישהו שם לב לעיצוב החדש של תפוז?סוף סוף שינוי לטובה...

Tenguy

New member
הינה הפוסטמה עונה: כן, אוהבים ! ../images/Emo98.gif

בכל חנויות הספרים יש תרגומים של הספרים. לקראת הסרט (אם אני זוכר נכון...) "הארי פוטר והאסיר מאזקאבן" הם הקרינו פרסומות בטלויזיה, והשיא הם הקרינו פרסומת ענקית במעלה כל המדרגות הלא נגמרות בתוך תחנת הרכבת של קיוטו....

tals56

New member
פרסומת על המדרגות?

איך זה נראה? וואלה היפנים האלה לא נורמלים במה שנוגע לפרסומות כלומר החברות כל כך מנסות לקנות את היפני הממוצע שראיתי תמונה שרק בכניסה לשיבויה יש בצד אחד פרסומת למטריקס בצד השני מסעדה ,מתחתיך מקדונלדס,אחרי זה משחקים וכל כך הרבה פרסומות שמקיפות אותך שהחברות רבות על כל איש ואיש אז אני יספר לכם סיפור: בלילה שאין אף אחד בשיבויה (כן בטח על מי אני עובד) אז הפרסומות יוצאות ומתחילות לריב ואומרות לא הוא יקנה כרטיס לסרט!!לא הוא יקנה אוכל!מה פתאום הוא ילך למשחקים!נראה לך?!הוא ילך לעשות שופינג לבגדים?חה!הוא יקנה פלאפון חדש!תגיד איפה אתה חי הוא יטוס לחו"ל! ואז שמגיעה השעה של כל האנשים להסתער על שיבויה אז כל הפרסומות חוזרות למקומן.

GnomeBubble

New member
../images/Emo31.gif

בכל זאת, CountDust צודק. אתה קצת הגזמת. וחוץ מזה, אתה נמצא בפורום הזה מספיק זמן, כדי לדעת שלפעמיים לוקח כמה שעות עד שעונים להודעה. בסוף היו עונים לך גם אם לא היית אומר "פוסטמות"

עם כל הכבוד לך טל

ואתה כותב פה לא מעט, מילים שכאלו, ועוד בכותרת של ההודעה אינן נראות טוב. סגנון שכזה מתאים אולי לחדרי צ'אט מסויימים. אודה לך אישית אם תימנע מסגנון זה ואם תהיה גם מסוגל התיחס ברצינות אל טענותם של חברים כאן שלדעתי הן לגיטימיות לחלוטין. מקריאת הודעות שונות שלך רואים בבירור את הזיקה שלך לפורום ואת היכולת שלך לתרום במובן החיובי. בוא נשמור על זה
. תודה, זאב.

tals56

New member
אוקיי אני יפסיק אם זה אבל יש לי גם

סיבה למה רשמתי את זה כי פירסמתי את ההודעה וראיתי גם אנשים מגיבים להודעות אחרות... וגם אני דיי מורגל לצ'אטים של משחקי הרשת - ששם אם שמת לב משתמשים בהמון קיצורים כמו PPL(PEPOLE) וכאלה...ויש לא מעט קללות שיודעים שהן בצחוק אז כנראה שילבתי קצת יותר מדי בין הפורום הזה לבין הצ'אטים...

Tenguy

New member
ולקבל מושג לגודל המדרגות (5 קומות!)

צרפתי כמה תמונות שמצאתי בגוגל. המדרגות מתחילות מעל לקומת המסעדות (עם השמשיות הכתומות) שבקומה השלישית.

tals56

New member
וואי בחיים שלי לא ראיתי

יותר מדרגות מאשר בבית שלי הן באמת לא נגמרות! ותגיד אלה מדרגות נעות?אני לא רוצה לחשוב כמה זמן זה היה לוקח לעלות את כל זה אם אלו היו מדרגות רגילות...

Tenguy

New member
אוף - אתה ממש קשה... ../images/Emo6.gif

קרא שוב מה שכתבתי - המדרגות הרחבות, שלא נעות הן מן הקומה הרביעית עד התשיעית. עליהן הוקרנה הכרזה הענקית של הסרט. הרבה אנשים צולמו והצטלמו עומדים/יושבים/שוכבים/מחובקים על המדרגות כאילו הם חלק מן הכרזה
שלוש הקומות הראשונות, הן קומת הלובי, קומת החנויות ומשרד התיירות של קיוטו וקומת בתי-הקפה והמסעדות. ותגיד - אז בן כמה אתה באמת ?

tals56

New member
אבל לא הבנתי עדיין איך הקרינו

כלומר היה מקרן איפה שהוא - אבל ההקרנה לא עלתה על האנשים? בטוח שכן - אז איך הם הצטלמו?! אתה צודק לפעמים אני באמת קשה ^_^ כי אני אוהב לקבל הסברים על כל דבר ויש לי תכונה לחפור לאנשים בשכל עד שאני יבין דברים XD

Tenguy

New member
ברור שההקרנה "עלתה" על האנשים

והמקרן היה באוויר ממול למדרגות... אבל זה לא היתה סתם כרזה שנמרחה על המדרגות, היא הייתה "ניצבת" למדרגות, כלומר מי שעמד למטה ראה את כל הכרזה יופי. האנשים הצטלמו מעל הכיתוביות או ליד הדמויות. אני זוכר שהרבה עשו "כאילו" הם מחזיקים את השרביט (שהיה כפול מגודלם), או שמנסים שלא ליפול מן השרביט.... כאלה קטעים משעשעים...
ועדיין לא גילית בן כמה אתה ?!?!?

למעלה