יש לי תשובה מצוינת בשבילך !
יש לי חברה בדיוק כמוך (החברה הכי טובה שלי ) מה אני אגיד לך ? זה אתם שאוהבים ללבוש שחור ולהרגיש מאגניבים בכל רגע אפשרי . בריטני כן כותבת שירים , ובריטני כן יודעת לשיר . אם הייתה שולח את הטקסטים של הלהקות רוק המאגניבות שלך למישהו שבאמת יודע לשיר ולא סתם צורח מילים יפות לתוך מיקרופון ופורט על הגיטרה בלי שום קצב ,זה היה נחמד . נכון, הלהקות האלה כותבות הרבה פעמים מילים עם עומק ולפעמים הם סתם מחברים משפטים עם הרבה פאק . אז תחליף את המילה "פאק , ב"בייבי" ובקול יפה עם מנגינה קליטה ותקבל אותו הדבר רק שזה נשמע יותר טוב . אז חמוד זאת לא אני שחסרת עומק פה .... אני לא מתעניינת בלראות מאגניבה ואחת מהחבר'ה כמוכם העלק "פריקים " אני לובשת שחור וורוד ואני שומעת בריטני ... ולא רק את "אופס איי דיד איט אגן " או את "הייט מי בייבי ואן מור טים "תאמין לי שלבריטני יש הרבה יותר מזה . כמו שלא כל הזמן הלהקות שאתה כל כך סוגד להם שרות שירים עם עומק אז גם בריטני לא תמיד וזה סבבה . אבל לפחות לבריטני אפשר להקשיב בלי שהיצרחו לך מבעד לרמקולים . לגבי אך בריטני התחילה אז אני אגיד לך אך ... אודישנים מגיל קטן ... הרבה פיתוח קול , שיעורי ריקוד והופעה ! ואם אתה רוצה לדעת עוד קצת ... בריטני יודעת גם לנגן על גיטרה (כמו שאתה אוהבת לא ? ) ועל פסנתר .... לגבי האינטליגנציה שלה , בריטני לא טיפשה עובדה ... היא לא לוקחת סמים ומנסה כל שבוע להתאבד . אפשר להיות חכם בלי לעשות את כל השיט הזה! אני לא יודעת אך בדיוק אתה מודד אינטליגנציה ואך הגעת למסקנה שבריטני טיפשה וכל חברי להקות הרוק הם גאוני הדור ??????? דרך אגב יש כאן אנשים בגיל 20 ואפילו יותר ששומעים מוזיקה עם מילים ועומק ... ואני די סגורה על זה שיום אחד גם לך זה יעבור ותתבגר מכל הקטע של הפריק המאגניב ששומע רוק ותתחיל לפתוח את הראש שלך לכל סוג מוזיקה . כי מוזיקה טובה זה לא רק גיטרות חורקות וצרחות למיקרופון !!!!!!