IRON MAIDEN RULE!!!!!!

rose noire

New member
בתור אחת שפעם שמעה מטאל..

מכל הלהקות מטאל שקיימות בעולם, דווקא מיידן הם הכי פחות מאאאגניבים אז אין מה להתלהב.

../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif|נצלש

כמו שכבר הבנתם.... מנצלשת........ תראו מה הכנתי..... היצירה הראשונה שלי שפוטושופ.... צירפתי את ההודעה גם לאיזו הודעה למטה אבל היא כבר ירדה ורציתי שתישימו לב... מה דעתכם?

Axcelius

New member
שאלה וזו ההודעה האחרונה שלי.

איך לעזאזל אפשר לאהוב ולהעריץ מישהי שמגיעה לגדולה רק בגלל פרסום זול ובגלל ציצים גדולים. הרי בריטני לא יודעת לכתוב שירים, היא באמת בעלת מנת משכל של זבוב, והיא מעוררת פרובוקציות כל הזמן. רבאק, המוסיקה שלה שווה לתחת... וכן, אולי אתם לא אוהבים מיידן או מטאליקה. אבל לפחות הלהקות הללו עבדו קשה במועדונים והתפרסמו נטו בגלל המוסיקה שלהם ולא בגלל אסלות בצורת בריטני או מסטיקים או פונפונים או כל השיט הזה... אז לסיום, תנסו להשתדרג עם המוסיקה. אני בטוח שרובכן פה בנות 12-14 או לא יודע מה... במוקדם או במאוחר תגלו סגנונות שונים של מוסיקה ותבינו שהפופ- שיט הזה שווה לתחת... יום טוב וביי ביי. :)

Im Not Dead

New member
אין לך מה לעשות בגיל 20? ../images/Emo3.gif

תעשה משהו עם עצמך.. :\ להתאבד זה גם טוב אם אתה אוהב.

אתה יודע מה?

אני לא אבזבז עלייך יותר מדי מילים . אני מקווה שהמסר עבר , יום טוב , כולי תקווה שתמצא תעסוקה

candyheart

New member
אתה באמת בן 20?../images/Emo12.gif

כי פשוט ההודעה שלך כתובה בנוסך מעריצת גוד ארלוט/גרין דיי בת 14 מצויה. אתה מוזמן ללכת. או אולי בשפה שיותר תבין: You are fucking welcome to fucking fuck off you fucking motherfucker.

candyheart

New member
בני 14 זה אחלה...

זה פשוט אחד מהגילאים(11-15) שהרבה ילדים רוצים להיות קולייייים(!!!!1111) ולהקשיב ללהקות מאאאאגניבות!!!111 אבל ממש לא כולם ככה. אל תדאגי,גם אני הייתי בת 14 לא כל-כך מזמן.

Axcelius

New member
אני בצבא בחופשת רגילה...

כך שאין לי באמת יותר מדי מה לעשות לצערי....

למעלה