פרק 27

lazy Gi®l

New member
איזה פרק יאפהה!../images/Emo9.gif

איזה פרק חמוד!! ממש אהבתי.. הפרצופים של ליייי.. אההההה
ובסוף שהוא הסמיק מהחיבוק של סאקורה בכל הפרצוףףף..

פרק מקסים!^__^

סאקורה ושאורן פשוט מתוקים ביחד!!!*__* לא הראו הרבה את טומויו =[ טויההה...*__* הוא היה כזה מתוק כשהוא היה צעיר, אבל הוא בכלל לא השתנה @.@; לא שווה ;; אמ..לא הבנתי עדיין מה הדברים האלה שטויה רואה, רוחות רפאים? @.@; בקיצור, זה היה פרק שווה!^__^

Houndour

New member
גם רוחות רפאים ../images/Emo79.gif

יש לו פשוט חושים מפותחים והוא מסוגל לחוש מי בנאדם חי ומי לא. כך למשל הוא ידע שקלף המראה הוא לא סאקורה האמיתית, והוא גם כל הזמן שם עין על קרו כשהוא נכנס לחדר של סאקו כי הוא חושד בו.
בשורות הבאות והוא לא רק חושד
הוא יודע לאורך כל הדרך גם על יוקיטו ועל לכידת הקלפים

הו ^__^

תודה על ההסבר ^.^ זה יעיל הדבר הזה, זה חוש כזה,נכון?.. הוא מזהה דברים על-טבעיים. הוא לא זה שעושה את הדבר העל-טבעי, אלא זה שחש אותו... אמ..אז אם למיזוקי יש כוח על טבעי, או משהו מוזר בה, כמו שלי אומר, אז טויה לא היה צריך כבר להרגיש את זה?..@.@;

Houndour

New member
אה ../images/Emo79.gif

ושכחתי לציין את המקרה שהוא ראה את הרוח של נדשיקו בסוף פרק 6 (ראה
בנושא בסוף ההודעה..) ולא, הוא לא מרגיש למי יש כוחות קסם ולמי לא. רק אנשים עם כוחות קסם בעצמם מסוגלים לחוש כאלה דברים. הוא פשוט יודע אם משהו דומם או חי או רוח או אם זה בנאדם אמיתי או לא וכד' ^^.
וגם בסוף פרק 39!!!!! *-* איזה פרק!

be a bee

New member
:<עזרה../images/Emo20.gif

פיספסתי היום את הפרק:<, והתקציר לא עוזר כל כך:< מישהו יכול להגיד לי מה היה?;[

ExtreamGirl

New member
שאלות על הפרק שהיה היום! ../images/Emo58.gif

1.לא הבנתי מה הקטע עם טויה...יש לו כוחות קסם?הוא יודע על קלפי הקלאו? 2.מה הינה (ויזוקי) איך שלא קוראים לה מנסה לעשות בעצם? 3.טויה יתאהב ביוקיטו? :\ כי יש לי תמונה כזאת סתכלו בקובץ שצירפתי 4.אררררררר תגידו כברררררר סיוראן אוהב את סאקורה עכשיו?!?!1?!? 5.מי מהבאים יודע על קלפי הקלאו: יוקיטו,סאקורה,סיוראן,טויה,מיילין,טומויו אוקיי אז תגידו לי מי מהם יודע... 6.יוקיטו בעצם הוא איש שיש לו כוחות קסם והוא בא כדי לשמור על סאקורה? ביגלל זה סאקורה ולי מרגישים כל כך נוח לידו? :O בבקשה תענו לייייייי בקשר לשאלה שלוש הנה התמונה ---->>>>

Houndour

New member
*אנחה* אוקיי ../images/Emo58.gif../images/Emo79.gif

1.
לא כוחות קסם. כן יודע על הקלפים, מה שאמור להתגלות רק אחרי הג'דג'מנט דיי. 2.
קאהו מיזוקי. מה היא מנסה לעשות? אפילו אני לא יודע, היא קשורה לג'דג'מנט דיי ויש לה כוחות קסם והיא יודעת כל מה שצריך על הקלפים וחיות המשמר 3. כן. ואין טעם להתייחס לכל פאנארט שמוצאים באינטרנט. מעריצים מסוגלים להכל
4. זה תהליך הדרגתי, עכשיו זה התחיל (ואוליי אף לפני כן) ^^ 5.
כל מי שציינת חוץ מיוקיטו 6.
לא בדיוק.. בערך.. הוא צורת המסווה (יש מונח עברי יותר טוב?
) לשומר השני של הקלפים, יואה. וכן, בגלל זה סאקורה ושאורן חושבים שהם מאוהבים בו. *הולך לשתות כוס מיץ תפוחים*

S.Riddle

New member
>> << >> ../images/Emo58.gif לסוף בערך...

סאקורה _כן_ אהבה את יוקיטו אהבה רומנטית... בפרק 66 כשהיא מתוודה על אהבתה כלפיו הוא מבריש זאת בכך שהוא אומר לה שהאהבה שהיא מרגישה כלפיו זו אהבה כמו לבן משפחה... אבל לאחר מכן הוא אומר לטויה שהוא ידע שהאהבה לסאקורה אליו כן הייתה רומנטית אבל כל עוד הייתה לה אהבה כלפיו היא לא יכלה לראות את זה שהיא באמת אוהבת... יותר ממנו, כלומר.

../images/Emo58.gifתשובות לך

אל תיקרעו כי זה
חוץ מהילדה שרצתה את זה ... 1) הקטע אם טויה שיש לו כוחות קסם הוא יכול לראות חיים ומתיים ויש לו חושים מאוד גבוהים... (או משהו שכזה) כן ניראה לי שהוא יודע על קלפי הקלאו 2) אני לא יודעת 3) לא . יוקיטו מאוהב בטויה אבל טויה לא הוא רק החבר היכ טוב מבחינתו 4) סיוארן יתאהב בסאקורה בסוף הסידרה ליקראת הסוף וגם בסרט השני ! 5) יוקיטו ,סאקורה,סיוראן,טויה,מיילין וטמויו כל אלה יודעים על קלפי הקלאו . 6) כן יוקיטו הוא בעצם יו (יש לו שער ארוך עם כנפיים) והוא נוצר על ידי קלאו ריד בתור שומר , והוא עוזר לסאקורה. כן בגלל זה סאקורה ולי מרגישים בנוח איתו כי בפרק היום סופר שבעל כוח קסם נימשך לעוד בעל כוח קסם... הם עדיין לא יודעים את זה שיוקיטו והמורה בעליי כוחות קסם.... זהו

ExtreamGirl

New member
אוי מי גאד...

שתייכם כתבתם לי תשובות שונות :\ תסבירוווו חחחחחחחח

למעלה