פרק מעולה!! *_*
הגעתי למסקנה ש-TB/X השפיעו עלי יותר מדי :X אני לא מסוגלת לראות כבר עץ סאקורה בלי לחטוף טראומות o_o;; אז כל החלק הראשון של הפרק היה... אה.. מטושטש בשבילי ^^; (הם חייבים לדחוף גם את טוקיו טאוור לכל מקום, הא? ועם הסאקורות... ;; עד כמה שאני אוהבת את החלומות הנבואיים האלה...) קרו-צ'אן היה חמוד עם פיג'מה XDD חולם על אוכל XDDDD קאהו לבשה את ה..נו..תלבושת הזאת של המקדש! ^_^ "אני בטוחה שתצליחי להבין את זה בעצמך" לקאהו יש ציפיות ממש גבוהות מסאקורה ^^;; ערמונים *_* *רוצה גם* אבא שלה יודע על טויה וקאהו? וואו, טויה ממש פתוח איתו o.o (טוב, מצד שני זה נראה גם שהוא יודע על יוקיטו, אז...) סאקורה הגנה על מיילין o.o הבגדים האלה מתאימים ללי-קון ^_^ שאורן: "להיות כמוה?" *בלינק בלינק* - במקור זה היה "האניי~אאן", נכון? ^^; "האמת היא שהייתי רוצה להיות חבר שלו, את יודעת, חבר טוב, כמו שאח שלך חבר שלו" !! גדול!!! *___* ענק!!!! ועוד עם הסומק הזה... אין מה להגיד, ערכו את הסצנה הזאת טוב ^^ לא ראיתי את המקורית, אבל הם גם הצליחו להשאיר מספיק רמזים וזה גם היה מתאים לערוץ הילדים ^_^ ... סאקורה נשאבה... לתוך... העץ.... *הטראומות מכות שנית* *מתעלפת* O_O The Return??? יש!!! זה קלף טוב ^_^ הפרקים איתו מעולים~ מגניב לסאקורה עיניים אדומות ^_^ טויה היה כזה יפה בכיתה ח' *_* (כמו עכשיו ^^; ) רגע... טויה... מתחת לעץ סאקורה.... o_o;;;; *רועדת* הוא. כזה. סובארו. אבל הוא גם כזה חמוד *-* (למה כתבתי אבל? ^^; ) "מפני שבפעם הבאה שניפגש, אתה תהיה מאוהב כבר... וככה גם אני" :X וואו, אפילו את זה הם השאירו... *awed* "אבל מצד שני, אני בטוחה..." - תני לי להשלים אותך... 'שהכל יהיה בסדר'. צדקתי? :X אווו!! לי-קון הקריב את הכוח שלו בשביל סאקורה *-* והיא חיבקה אותו!!! והוא הסמיק!!! *_*_*_*