פרק 27

Konchi

New member
איזה פרק חמודדדד! ^-^

טויה ומיזוקי כאלה חמודים! אבל הכי הכי הכי אלה סאקורה ולי! פרק מקסים ^__~

Yosh Yosh

New member
פרק מעולה! שאלה...

1) זה שסאקורה אמרה: "אני שמחה שאני רואה אותה"- זה מה שלי מרגיש כלפי טויה, נכוI? בגלל כוחות הקסם... ואיזה חמוד זה היה כשהוא הסמיק ממנה! *-*

Yosh Yosh

New member
אה, ועוד שאלה

מה זאת אומרת שטויה רואה "דברים שאחרים לא"?

star_female

New member
תשובות (../images/Emo58.gifים)

לגבי טויה, הוא רואה רוחות וכאלה, כמו שהוא ראה את אמא של סאקורה וכמו שהוא ידע שקלף המראה לא היה באמת סאקורה... לגבי לי-קון, אני מניחה שהתכוונת ליוקיטו :X אז בעיקרון כן... הוא נמשך אליו בגלל הכוחות שלו. אבל הוא יותר מרגיש שהוא מאוהב בו, או מבולבל, או משהו, בזמן שסאקורה פשוט מרגישה ~האנייאן~ ליד קאהו (גם ליד יוקי, אבל היא גם מאוהבת ביוקי :X).

פרק מדהים ../images/Emo80.gif../images/Emo60.gif../images/Emo85.gif

אוו טויה... באמת הוא לא מתבגר? הוא נראה כמו היום! וקארו עם הירח
ולי וסאקורה!! אני לא עומדת בזה...
תעשו ילד! וואי איך צינזרו את האהבה של לי וסאקורה ליוקיטו.. וזאת רק אני או שכשלי אמר שבדרך כלל אנשים עם כוחות קסם נמשכים אחד לשני אז זה די רמז ל: יוקיטו + סאקורה ולי = יש לו כוח קסם אם שנייהם מאוהבים בו לי + סאקורה = לשנייהם יש כוחות קסם..
*אוווו* פרק מדהים!

star_female

New member
פרק מעולה!! *_*

הגעתי למסקנה ש-TB/X השפיעו עלי יותר מדי :X אני לא מסוגלת לראות כבר עץ סאקורה בלי לחטוף טראומות o_o;; אז כל החלק הראשון של הפרק היה... אה.. מטושטש בשבילי ^^; (הם חייבים לדחוף גם את טוקיו טאוור לכל מקום, הא? ועם הסאקורות... ;; עד כמה שאני אוהבת את החלומות הנבואיים האלה...) קרו-צ'אן היה חמוד עם פיג'מה XDD חולם על אוכל XDDDD קאהו לבשה את ה..נו..תלבושת הזאת של המקדש! ^_^ "אני בטוחה שתצליחי להבין את זה בעצמך" לקאהו יש ציפיות ממש גבוהות מסאקורה ^^;; ערמונים *_* *רוצה גם* אבא שלה יודע על טויה וקאהו? וואו, טויה ממש פתוח איתו o.o (טוב, מצד שני זה נראה גם שהוא יודע על יוקיטו, אז...) סאקורה הגנה על מיילין o.o הבגדים האלה מתאימים ללי-קון ^_^ שאורן: "להיות כמוה?" *בלינק בלינק* - במקור זה היה "האניי~אאן", נכון? ^^; "האמת היא שהייתי רוצה להיות חבר שלו, את יודעת, חבר טוב, כמו שאח שלך חבר שלו" !! גדול!!! *___* ענק!!!! ועוד עם הסומק הזה... אין מה להגיד, ערכו את הסצנה הזאת טוב ^^ לא ראיתי את המקורית, אבל הם גם הצליחו להשאיר מספיק רמזים וזה גם היה מתאים לערוץ הילדים ^_^ ... סאקורה נשאבה... לתוך... העץ.... *הטראומות מכות שנית* *מתעלפת* O_O The Return??? יש!!! זה קלף טוב ^_^ הפרקים איתו מעולים~ מגניב לסאקורה עיניים אדומות ^_^ טויה היה כזה יפה בכיתה ח' *_* (כמו עכשיו ^^; ) רגע... טויה... מתחת לעץ סאקורה.... o_o;;;; *רועדת* הוא. כזה. סובארו. אבל הוא גם כזה חמוד *-* (למה כתבתי אבל? ^^; ) "מפני שבפעם הבאה שניפגש, אתה תהיה מאוהב כבר... וככה גם אני" :X וואו, אפילו את זה הם השאירו... *awed* "אבל מצד שני, אני בטוחה..." - תני לי להשלים אותך... 'שהכל יהיה בסדר'. צדקתי? :X אווו!! לי-קון הקריב את הכוח שלו בשביל סאקורה *-* והיא חיבקה אותו!!! והוא הסמיק!!! *_*_*_*

S.Riddle

New member
איק, ההקבלות! *נרעדת* ;-;

ראיתי את הפרק שוב ביפנית וכשקלטתי את טויה מתחת לסאקורה... איק! אשכרה ציפיתי שסיישירו יקפוץ מאיזשהו מקום וישאל אותו "אתה אוהב סאקורה, ילד קטן?" ;;;;;;;;;; אזהו, שאני לא בדיוק בטוחה שאבא של טויה יודע על טויה וקאהו... אבל זה בהחלט נראה ככה, הא? o.o; אבא מוזר
אני כבר מזמן הייתי משיגה צו הרחקה לפדופילית הזאת XD קאהו~
"האמת היא שהייתי רוצה להיות חבר שלו, את יודעת, חבר טוב, כמו שאח שלך חבר שלו"- אין, זה הרג אותי פשוט שלא משנה כמה צריך לצנזר, ברגע שמבינים את התמונה הכללית זה כל כך מצחיק לראות שהשינויים לא הורסים כלום XD בסצינה המקורית הם פשוט מדברים על איך שניהם התאהבו בו ממבט ראשון, לא כל כך שונה מטויה, הא?
סאקורה עשתה האניי~אאן. פה לא היה האניי~אאן. אני מתגעגעת להאניי~אאן ;; איק, סאקורה!! (הילדה) עץ!! סאקורה!! (העץ) כמעט חטפתי שבץ בו במקום @_@;;; סיי-צ'אן עשה לי טראומה ;; הקטע של לי וסאקורה גרם לי להיות לגמרי "האניי~אאן!" בעצמי ^__^ כמה שהם מקסימים..! אבל עכשיו משום מה נורא מתחשק לי טויה\יוקי, יותר מבד"כ :x אולי בגלל כל הטראומה של TB, אני צריכה קצת ריענון פלאפי מ-CCS >>;

Magma99

New member
אני יודעת ^_^

ד"א יש איזה דרך להשיג את המנגה של TB ווליומים 6+7 באנגלית? הסיפור עצר בנקודה הכי מותחת (למרות שאני יודעת מ-X מה היו התוצאות של ההתערבות...) סאקורות, טוקיו טאוור, חלומות נבואיים - אצל קלאמפ זה אובססיה

Yosh Yosh

New member
בקשר ליופי של טויה בכתה ח

זו רק אני, או שהוא בכלל לא השתנה? XD

S.Riddle

New member
לגבי הפרק, אני חייבת להגיד...

כשצפיתי בכל הקטע של קאהו וטויה הגוף שלי התמלא במן תחושת... כיף כזאת. קצת גאווה, אפילו. לא יכולה ככה להסביר למה... מה שאני מתכוונת הוא, שכשראיתי שכל הפרטים נשארו כפי שהם באמת- טויה בכיתה ח', קאהו מורה (סטודנטית להוראה, או משהו), ואת האהבה ביניהם... לא יודעת, זה הרגיש אותנטי להחריד... בלי צנזורות, בלי לכסות... זה הרגיש ממש נכון, תחושה שקצת נעלמה לי בחלק מהפרקים... (למרות שזה לא הפך אותם לפחות טובים או משהו) זהו.

star_female

New member
גם אני הרגשתי הלם קל ונעים

כשהיא אמרה שטויה אמר שהוא אוהב אותה ^_^ זה היה נורא נחמד ^^

rocket

New member
פרק מקסים מהחלט !

מישהו יכול לספר מה לי וסאקורה אמרו אחד לשני במקור ? :)

Houndour

New member
במקור ../images/Emo79.gif

בהקשר לזה שהיא מסוחררת כשהיא רואה את מיזוקי סנסיי, סאקורה אומרת שגם כשהיא רואה את יוקיטו היא מרגישה ככה. שאורן עונה לה שגם הוא מרגיש אותו הדבר. שניהם אומרים ממתי הם התחילו לאהוב אותו ומודים שזו אהבה ממבט ראשון וסאקו אומרת ששניהם צעירים מיוקיטו אבל אין מה לעשות כי הם אוהבים אותו וכו' וכו'.. עד ששאורן מגיע לקצה היכולת ויורד מהעץ

OFIRB9

New member
חיחיחיחיחיחי

סאקורה עושה פרצוף מצחיק ושומעים שעון קוקיה ברקע XD וגם מצמוצים קולניים של לי

../images/Emo58.gif איזה פרק יפה

זה עוד צעד שהם יהיו מאוהבים ( טויה והמורה הזאת ולי וסאקורה ) איזה פרק מדהים !!! ואיזה חמוד לי הוא הציל את סאקורה בטיפת הכוח האחרונה שלו!!! איזה מתוק!!! והיכ חמוד זה שהוא היתעלף!!!

למעלה