פרק 27

ExtreamGirl

New member
נצ"לש להודעה אחת שאלת *ספוילר*

האמ האמ תסבירו http://perso.wanadoo.fr/saffy/mgroup/49.jpg

star_female

New member
מה יש להסביר? (בקושי ../images/Emo58.gif)

הדמות שאת *לא* מכירה משם זה אריאול, והוא יגיע בעונה השלישית (שהיא לא כזאת רחוקה...).

moon flower

New member
אני לא חושבת.. אני יודעת.. ^-^

אה.. ויוקיטו נראה מאוד גברי לצד ציור מאנגה של מישו.. נראה מי יצליח לזהות PP: (ארג! התמונה הזו שמורה לי כבר יותר מחצי-שנה בתור פספוס ~.~) אגב, מי ששאל איפה טומויו- היא בתהליכיי סריקה ^~^

star_female

New member
*_*

היסוקה~~ ... זה הוא, נכון? :X ממש מוזר לי לראות אותו בבגדים כאלה...

nolee232

New member
? את בטוחה שזה בן בתמונה?!

לי זה נראה יותר כמו בת (בגדים נשיים ועיניים נשיות) ואגב למי שאמר שיוקיטו הוא נשי (אני לא זוכרת מי)הוא צודק מאוד ובגלל זה טויה הרבה יותר עדיף אבל יוקי חמוד מאוד גם אבל טויה יותר כי הוא יותר גברי מיוקי שנראה קצת כמו בת והדיבוב של יוקי ביפנית גם מזכיר קול של בת אז יכול להיות שזה מאוד קשור לזה שהוא נראה נשי

moon flower

New member
הייתי שמה משו אבל לא נראה לי שזה

כ"כ מותר.. בעצם אני בטוחה שזה לא מותר.. 0.0;;

moon flower

New member
פרק יפה *-*

עדיין זכור לי הקטע של הסאקורה עם העיניים האדומות @.@ "העץ מלא בפרחיי דובדבן" *-* אני צריכה בנסאי של זה בעציץ..ויי טו גו שאורן וסאקורה ^-^ *מחכה לפרק "סאקורה שאורן והמעלית"*

Jonayla

New member
אהבתי! ../images/Emo168.gif

הקטע שבו קאהו נפרדה מטויה היה כל כך עצוב! כמעט בכיתי...
פרק מדהים.

Leemon

New member
פרק יפה! *______*

לא צינזרו את זה שלי רוצה להיות חבר של יוקיטו! אבל זה באמת מוזר שילד בכיתה ח' מתאהב במורה שלו.
ועוד יותר מוזר שהיא מתאהבת בו... טוף לא נורא, זה סאקורה. ^^ וגם לא צינזרו את זה שטויה מאוהב ביוקיטו (כלומר, שהוא יהיה מאוהב בו כשקאהו תחזור). ^_^ איכשהו נראה לי שקאהו עוקבת אחרי כל האנשים עם כוחות הקסם והופכת להיות מורה שלהם ברגע שהיא מגלה אותם. והעץ הזה היה עץ סאקורה. ^^
מעניין איזה חזיונות טויה רואה. ולסיום: איזה חמוד לי!

S.Riddle

New member
עכג? ../images/Emo58.gif

לטויה כן יש כוחות קסם, קאהו בדיוק אמרה היום, שהוא רואה דברים שאנשים אחרים לא רואים ושבטח קשה לו עם זה בלה בלה... הוא רואה רוחות בלגאנים *_*

למעלה