../images/Emo8.gifאהלן!../images/Emo24.gif../images/Emo98.gif
אני לא רגילה לכתוב דרך כאן(תפריט הניהול של לי)אבל אני לא צריכה להתרגל כי זה כולה חמישה ימים...(הרבה,אני יודעת, גם אני כבר מתגעגעת ללי)
בכול אופן, יש לי הוראות מדויקות לכמות שרשורי האוף טופיק ולכן הייתי חייבת לשרשר(מקווה קארין שלא נעלבת,תפוז והחוקים שלהם...
),אמממ... לי רוצה שנמלא דפים שלמים(חלומו של כול מנהל
)כדי שיהיה הרבה מה לקרוא אז למה שלא ננסה להגשים את משאלתה?
אני אומנם לא לי(כי לי יש רק אחת!
)אבל כרגע עד שהיא חוזרת אתם מוזמנים לפנות אליי(מסר,אימייל ועכשיו גם האייסיקיו שעובד...) בכול דבר שקשור לניהול כאן,וגם סתם מה שעולה לכם לראש(אני גם נחמדה
...)... ובגלל שזה שרשור אוףטופיק אני אזבל לכם קצת...(תיכננתי לכתוב כאן אתמול ולא הספקתי...)אם זה מפריע תגידו ואני ישר אמחוק(ואשתוק...) טוב אז היום רובנו חזרנו ללימודים(
)ואני כנראה אלך לאישפוז,נסענו באוטובוס(צהוב- של המועצה שהבית ספר שייך לה והישוב שלי לא...)וחברה ישבה לידי שמתי את התיק על הרגלים וכשהיא ירדה(היא בישוב אחר)התיק שלי נשאר עליי, ידיד(או שלא...)התחיל לבלבל את המוח "למה התיק עלייך?" כשראיתי שלא עוזרת התשובה "לא יודעת,לא שמתי לב" החלטתי לענות לו "כי אני והתיק מדברים" זאת הייתה טעות רצינית, הבנאדם הקשקשן לא הפסיק לטחון לי במוח(רבע שעה עד 20 בערך,כשבסוף הוא ירד ליד הבית שלו!תודה לאל!!!)"על מה את והתיק מדברים?","למה איתי הוא לא מדבר?"(עניתי לו "שהוא לא מדבר עם זרים", הוא שאל שוב והפעם עניתי "הוא לא מדבר עם אידיוטים")בקיצור אני שוקלת ברצינות לאשפז את עצמי(דווקא התאשפזתי כמה פעמים,שיגעתי את הרופאים אז פיטרו אותם...)בבית משוגעים!בחיי הבנאדם לא קלט גם כשלא עניתי לו שהגיע זמנו לסתום(הוא לא קולט אף פעם,גם כשאני בכלל לא עונה...) למישהו יש רעיונות(למעט מכות)מה יכול להשתיק אותו?...
סטייסי תתחדשי על הכינוי החדש
בטח נרדמתם מהשטויות שכתבתי,מצטערת(זה מה שקורה כשנמצאים בחברתו...
)