../images/Emo98.gif../images/Emo32.gif../images/Emo98.gif

מה אנשימימ? מה קורה??.. זוכרים Off ??.... מי שלא זוכר זה עלינו לא חייב ליהיות קשור בהכרח לדברים של דוסון קריק *לי אני מקווה שלא איכפת לך, אם כן תמחקי את זה* לי יש משו להגיד ה-ח-ו-פ-ש נ-ג-מ-ר!!
למישו יש משו להגיד?... לספר?...

בוקר טוב!!!....

אל תחשבו בדרך כלל אני לא קמה כל כך מוקדם רק שזה היום האחרון של החופש ואני מתכוונת לנצל אותו כמה שאוכל...

בוקר טוב!!../images/Emo96.gif../images/Emo185.gif../images/Emo137.gif

אני לא רוצה שהחופש יגמרררררררר! אוווווף!!!
שיהיה לכולם יום -חופש- אחרון-נעים!

../images/Emo18.gifdanger../images/Emo18.gif

הזהרו!! כרגע יכול ליהיות נשלחות דוגמיות בשמים לתאי הדואר שלכן.. אל תפתחו אותן!!!!!!! 4 נשים כבר מתו. כנראה זו עוד פעולת טרור!!!! בשום פני אל תיפתחו ושילחו את ההודעה הזאת לכל מי שאתן יכולות!!

../images/Emo15.gifחחחחחחחחחחחחחחה...

אנתרקס ריחני !!! מאאאאאאגניב... לפחות מתים עם ריח טוב... ועכשיו ברצינות...
?!?!?!? WTF
נו באמת, סטייסי , קיבלת כזו דוגמית ?!?!? אני מנחשת שלא... סתם הפחידו, שמו את אותה הודעה בעוד פורומים ... : ) זה כמו הקטע עם המכתבי שרשרת אם לא תשלחו ל- 20 חברים יכה בכם ברק... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחה... ביי...

ד י י ז י

New member
לא גם אני קבלתי את זה..

אבל באיי סי קיו.. פני שבוע וקצת.. עדיף לא לפתוח just incase

ברור שלא קיבלתי!!

פשוט אני מזהירה, זה לא דואר כמו אי מייל זה באמת ככה בתיבות הדואר, זה לא כמו מכתבי שרשרת! זו מלחמה ביולוגית!

אני לא מאמינה בשטויות האלה...

מלחמה ביולוגית ?!??!??!? קצת הגזמה... איך לא הודיעו על העניין בעיתון, ברדיו, בטלוויזיה... מלחמה ביולוגית מאוד שקטה... : ) ביי...

אממ

הודיעו את זה לפני שבועים או יותר בחדשות של ערוץ 2. אני אנסה לחפש את זה בקאז´ה *לא נראה לי שיש* זה כמו מעטפות האנטרקס.. טוב אני לא יודעת אם זה 100 אחוז אני אישית לא שמעתי בחדשות חברה מאוד טובה שלי אמרה לי, אז אני חושבת שזה לא שווה את הסיכון! חברותי שלי ! איזה חברות?! אחיות! הזהרתי אותכן מתוך

shirakl

New member
אי אפשר לעשות מלחמה ביולוגית

דרך המחשב.. המקסימום שאפשר זה לפגוע במחשב. אז בבקשה להירגע!!!

../images/Emo15.gifשלום לכם אנשים...../images/Emo42.gif

מה שלומכם אחרי שחזרתם לבית ספר מחופשת חנוכה ? אני חזרתי עכשיו מהקניון באשדוד , אחרי גלידה שני כדורים, וניל רוזמרי עם עוגיות, ומוקה והכל סבבה !!! ביי...

Digi Lista

New member
../images/Emo8.gifאהלן!../images/Emo24.gif../images/Emo98.gif

אני לא רגילה לכתוב דרך כאן(תפריט הניהול של לי)אבל אני לא צריכה להתרגל כי זה כולה חמישה ימים...(הרבה,אני יודעת, גם אני כבר מתגעגעת ללי)
בכול אופן, יש לי הוראות מדויקות לכמות שרשורי האוף טופיק ולכן הייתי חייבת לשרשר(מקווה קארין שלא נעלבת,תפוז והחוקים שלהם...
),אמממ... לי רוצה שנמלא דפים שלמים(חלומו של כול מנהל
)כדי שיהיה הרבה מה לקרוא אז למה שלא ננסה להגשים את משאלתה?
אני אומנם לא לי(כי לי יש רק אחת!
)אבל כרגע עד שהיא חוזרת אתם מוזמנים לפנות אליי(מסר,אימייל ועכשיו גם האייסיקיו שעובד...) בכול דבר שקשור לניהול כאן,וגם סתם מה שעולה לכם לראש(אני גם נחמדה
...)... ובגלל שזה שרשור אוףטופיק אני אזבל לכם קצת...(תיכננתי לכתוב כאן אתמול ולא הספקתי...)אם זה מפריע תגידו ואני ישר אמחוק(ואשתוק...) טוב אז היום רובנו חזרנו ללימודים(
)ואני כנראה אלך לאישפוז,נסענו באוטובוס(צהוב- של המועצה שהבית ספר שייך לה והישוב שלי לא...)וחברה ישבה לידי שמתי את התיק על הרגלים וכשהיא ירדה(היא בישוב אחר)התיק שלי נשאר עליי, ידיד(או שלא...)התחיל לבלבל את המוח "למה התיק עלייך?" כשראיתי שלא עוזרת התשובה "לא יודעת,לא שמתי לב" החלטתי לענות לו "כי אני והתיק מדברים" זאת הייתה טעות רצינית, הבנאדם הקשקשן לא הפסיק לטחון לי במוח(רבע שעה עד 20 בערך,כשבסוף הוא ירד ליד הבית שלו!תודה לאל!!!)"על מה את והתיק מדברים?","למה איתי הוא לא מדבר?"(עניתי לו "שהוא לא מדבר עם זרים", הוא שאל שוב והפעם עניתי "הוא לא מדבר עם אידיוטים")בקיצור אני שוקלת ברצינות לאשפז את עצמי(דווקא התאשפזתי כמה פעמים,שיגעתי את הרופאים אז פיטרו אותם...)בבית משוגעים!בחיי הבנאדם לא קלט גם כשלא עניתי לו שהגיע זמנו לסתום(הוא לא קולט אף פעם,גם כשאני בכלל לא עונה...) למישהו יש רעיונות(למעט מכות)מה יכול להשתיק אותו?...
סטייסי תתחדשי על הכינוי החדש
בטח נרדמתם מהשטויות שכתבתי,מצטערת(זה מה שקורה כשנמצאים בחברתו...
)

שלום!!!!!../images/Emo13.gif../images/Emo183.gif../images/Emo105.gif

אני יודעת שלא יורד גשם אבל היה לי דחף פתאומי לשים
...חחחחח טוב,אז אני הלכתי היום לבי"ס.....בעעעעעעע.......ונחשו מה??!! לא התגעגעתי בכלל! כמה מפתיע....... ישר חוזרים ללחץ של בחנים,עבודות,מבחנים...ופוף! לפני שנשים לב גם בגרויות.....בעעעעעעע בעעע! ועוד יש לי היום להתכונן למבחן בתנ"ך מחר! סקול סאקס! לייף סאקס! טוב,אני אפסיק לקטר לכם.....
מקווה שהיה לכם יום פחות מעצבן משלי... :*)

ד י י ז י

New member
אז ככה -

אני יודעת על מה את מדברת.. יש לי 2 ידידים (או שלא..) שלא סותמיםםםם! מצטערת , אין לי פתרון בשבילך! אם תמצאי , let me know! וטל - i know what you mean... הגעתי לבית ספר (אחרי שהתעוררתי כמעט שעה באיחור , לגלות שהבית ספר לא הושמד על ידי חרגולים רצחנים (החלומות שלי..) ושקיימים שעורים and evrything!! יאאאאק! למזלי , רק שנה הבאה מתחילים הבגרויות (בגרויות זה זכר או נקבה? נקבה לא?!) אז יש לי קצת זמן.. oh well.. i´ll get back to ללמוד לשון... וקרין - אל תחשבי אפילו על לומר משהו בסגנון "איזה כייף היה להיות היום בקניון"!

למעלה