טל, אני לא הייתי מפסידה את זה..
ואל תקשיבי לקרין (כבר קראתי את ההודעה של קרין יותר למטה..). מי שלא נסע, יגיד לך שזה לא שווה את המחיר וכל זה. אבל רק מי שנסע, כמוני, יכול לספר לך עד כמה זה שווה את המחיר, ועד כמה הכסף ממש לא אמור לשחק תפקיד בהחלטה שלך. תראי - לימודים זה חשוב, אבל זה לא מעל הכל.. אז תפסידי כמה ימי לימודים.. אנחנו לא היינו בארץ כמעט כל חופש סוכות, וגם הפסדנו 3 ימי לימודים. רק תביני שכשחזרתי היו לי 3 ימים כדי להכין כמה עבודות שהיו לנו לחופש, טונה של שיעורי בית, וגם חומר לימודים מ - 3 הימים שפספסנו, שכן המורים ממש לא התחשבו בעובדת היותנו בפולין מטעם ביה"ס.. התגברתי על זה. ולא הייתי מוכנה להפסיד את זה תמורת שום דבר.. זה חוויה של פעם בחיים. היא חוויה מעצבת ומיוחדת, ואין כמו לעשות אותה עם חברים טובים שיכולים לתמוך אחד בשני, וכן, גם אפשר לבלות איתם במעט הזמן הפנוי שנותנים לכם שם.. אז אל תחשבי אולי אני פעם אסע עם המשפחה, כי זה לא אותו דבר. רק החברים שעומדים זה לצד זה וחוווים כולם ביחד את החוויה, יכולים לעזור לך להתגבר על הקושי, וללא ספק, הקושי בלהיות שם הוא אדיר.. את מוזמנת לשאול שאלות, ואני אשמח לעזור לך ולייעץ לך כדי שתקבלי את ההחלטה הנכונה!