never say never

@יעל@

New member
אני לא הייתי הולכת ללמוד באוניברסיטאות...

מרוב הגודל הייתי מאבדת שם את עצמי. מה רע במכללות - סניפים?

lollapalooza

New member
אה כן, זה המקום האחרון שהייתי הולכת אליו בעצם

אשקלון זה הגועל בהתגלמותו. וזה מנסיון של מגורים שם בערך כל חיי.

@יעל@

New member
מגורים במכללה או בעיר עצה?

המעונות שם באמת על הפנים. ראיתי אותם. אבל אני גרה בבית. העיקר אני מקבלת את התואר של האוניברסיטה....

מעניין שנסעתי כמה פעמים לים דווקא לשם...

וזה בלי שום זיקה ממשית אל העיר או חברים שגרים שם. הרושם שלי מאשקלון היה לא רע בכלל..

lollapalooza

New member
זה כי אתה לא גר שם.

כן, זו עיר יפה ויש אחלה ים והכל, אבל כשצריכים לשהות שם יותר מביקור בים, זה די נורא. זו עיר חסרת תרבות לחלוטין.

D r o m i T

New member
../images/Emo45.gifצודקת

גמני בחיים לא הייתי הולכת ללמוד באוני'.. איזה גודל...תוך שנייה אני מאבדת את עצמי.. (למרות שאני הולכת ללמוד במכללה יחסית גדולה..) וברילן?...לא יודעת בקשר לכפייה הדתית,כי החברה שאני מכירה שלומדים שם דתיים, אין להם כ"כ על מה להתלונן, אבל בכ"ז לא נחמד שם.. משו באויר..לדעתי..בלי לפגוע באפ'חד.. שבת שלום

ChilD SouL

New member
NEVER SAY NEVER../images/Emo45.gif

תמו דבריי. בגדול, לא הייתי הולכת למכללות "שקר כלשהו". ואני לא מזלזלת חלילה במכללות ויש כמה טובות, אבל לא חסרות "סתם" מכללות ועליהן אני מדברת.

Sole Survivor

New member
גם אני לא הייתי הולכת למכללות

שידועות ברמת הנמוכה או לא נחשבות בשוק. וכמובן את המכללות הלא מסובסדות.... וגם לא הייתי הולכת ללמוד באוני' גדולות כמו ת"א. את צריכה GPS כדי התמצא שם . ולהגיע לכיתה מתנשפת אחרי חיפושים. למרות שבעיקרון הכל עניין של הרגל ואני די בטוחה שאחרי יום כבר הייתי יכולה להיות מדריכת הקומפוס בניווטים.

lollapalooza

New member
זה ממש לא ככה.

אני לומדת באת"א ואף פעם לא מצאתי את עצמי "צריכה GPS" או "מגיעה לכיתה מתנשפת אחרי חיפושים". לא רק זה, לומדים תוך כמה ימים להכיר את כל הסביבה שבה את נמצאת (בסדר, אני לא בטוחה שאני מכירה כ-ל בניין, אבל 99% אני כן, ואת מה שהייתי צריכה הכרתי בשבוע הראשון בערך) ולהתמצא או להגיע זה די שטויות, ככה שלפסול אוניברסיטה בגלל דבר כ"כ פעוט, זה חבל.

../images/Emo45.gif אנשים רואים שטח גדול ומקבלים רגליים קרות

גם אני, לפני שהתקבלתי הייתי צריך להגיע למזכירות והייתי צריך להיעזר במפות שמוצבות ברחבי האונ'. ביום הראשון של הלימודים באת"א לומדים איפה הבניינים הרלוונטיים.

ChilD SouL

New member
דווקא מקומות גדולים לא מרתיעים אותי.

זה נראה לי כיף ומרווח. שלא לדבר על כך שגם ככה כל היום רק יושבים ולומדים, אז לפחות בין שיעור לשיעור יש הזדמנות להזיז ת'גוף וללכת קצת. רק יתרון לדעתי.

lollapalooza

New member
בר אילן.

כי זה המקום שכולם ציפו שיהיה מובן מאליו שאלמד בו, כי כל מי שאני מכירה שלמדה שם הייתה תקועת באווירת "באתי למצוא חתן ולעשות תואר על הדרך", כי זה חור באמצע שום מקום וכי אין להם קולנוע. בניגוד אלייך, אני לא רואה את עצמי לומדת במקום אחר חוץ מאוניברסיטת תל אביב.

למעלה