../images/Emo97.gif../images/Emo74.gif../images/Emo76.gif../images/Emo75.gif

שרשור שנה טובה ^^ אין אישור מסאפיר. מקווה שזה פסדר ^^'' (ממ... מיד אחרי ששלחתי לך תמסר נזכריתי שראש השנה היום ולא היה לי כוח ללוח לך עוד מסר כי התיבת מסרים עולה לי ל-א-ט.. מקסימום תמחקי) אז בננות.. מה אתן מאחלות לעצמכן
למשפחתכן
לחברות
לבנות בפורום
ועכשיו לחלק המעניין
- מה אתן חושבות שיקרה לכן בעוד שנה מעכשיו? שוטו. תפנטזו. בראש השנה הבא נכנס לשרשור הזה שוב ונראה אם כל מה שרצינו התגשם ^^ שנטובה

באמבוק

New member
.i hate to think about the puture

זה מפחיד אותי.
אני מאחלת שנה מוזרה ומצחיקהו חביבה וכל הזיבולים האלה. אניעייפהמתהלישוןתראומההשעההא?מה?חייבתלרוץביי. ואל תכתבו לי ביי .___.

shanchan

New member
../images/Emo75.gif../images/Emo74.gifשוב שנה טובה ../images/Emo3.gif

אני מאחלת לעצמי; שאני אצליח בגרפיקה (כי זה הכי חשוב לי כרגע), שסוף סוף אמצא אהבה הדדית (אחרי 4-5 שנים בלי :|) ואם לא אז לפחות איזה הממ... הנאה צדדית P: (אחרי בערך 3 שנים בלי :|), הצלחה בלימודים, כיף, וכל הבלה בלה האלה
למשפחה; המ.. כיף. פיס אנד לב, לוידעת :/
חברים; פיס אנד לב, פיס אנד לב D: לבנות בפורום; תנצלו את השנה הזאת כמו שצריך, תעשו דברים מטורפים שלא עשיתן אף פעם, תשתפרו בכל מה שתרצו, תמצאו אהבה, תמצאו חברים, תגלו דברים חדשים... תהנו
ועכשיו לחלק המעניין- מה אתן חושבות שיקרה לכן בעוד שנה מעכשיו? אני אשב מול המחשב עם כוס קולה קרה וקרח, שוב אהרהר על איך שהשנה עברה כל כך מהר ולא עשיתי בה שום דבר, איך שוב לא מצאתי אהבה, בטח אבכה על הציונים של הבגרויות וכאלה. אופטימיות
שנה טובה ומתוקה
אוו שכחתי להגיד שאני מאחלת לעצמי שאני אצליח להשיג צפרדע D:
כן שוב שנה טובה P:

think shon

New member
../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif../images/Emo76.gifנמ.

מה אתן מאחלות לעצמיכן?:חברוֹת ואהבה.ובריאות ואושר.וציונים טובים במטיקקה;;[
למשפחתכן?:כפרעליהם.שתיהיה להם שנה מקסימהמהמה וחיים מאושרים ומעושריםP:.במיוחד לאחי
לחברות?:אין.טוב.אם חברות טובות מהפורום נכלל בקטגוריה "חברות",אז. אם רק הייתי יכולה,הייתי נותנת לכן את הלב שלי,מרוב אהבה אליכן.
לבנות הפורום?:יוווווווווווווו.נקבות שולטות וסגידות שלי,אני מתהמתהמתהמתהעליכןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן.
לידידחבר המאגניב שלי:כפרעליו,חיים מאושרים שיהיו לו.הוא חמוד בלי עין הרעXP
מה יקרה לי בעוד שנה מעכשיו?
אני אתבודד. או אתבודד עם ידיד.

../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif../images/Emo163.gifשנהה טובה!!../images/Emo23.gif

ובוקר טוב XD
מה אני מאחלת לעצמי: לויודעת. שמישהו יאהב אותי
כולם שונאים אותי
למשפחתי: שנה טובה טובה טובה!
והפסק לעצלנות!
לחברות: אין לי חברות ^.^. אבל אם יש לי: שיילכו לעזאזל.
לבנות בפורום: אני לאהוב אתכן
שנה טובהההה ומתוקה! ש..ש.. תהנו מהחיים
בעוד שנה? אני כנראה אמות. המלחמה חוזרת ~.~ ואני בפאקינג צפון ^_^

Karin917

New member
שנה טובה בנות../images/Emo13.gif../images/Emo74.gif

בעוד שנה.. נראה לי שאני אלבש מדים [עברתי את הריאיון
] קפצתי לביקור קצרצר כדי לאחל לכן שנה טובה ובפעם הבאה שאני אכתוב פה זה יהיה כבר אחרי יום כיפור.. אני מתגעגעת

BiDriL

New member
../images/Emo75.gifשנה טובה כפערות ^-^

שתהיה לכן שנה מדהימה ככל האפשר, שכל מה שתרצו יתקיים, ותמיד תהיו עם חיוך על הפנים :]]]

שנה נפלאה בנות../images/Emo23.gif

לעצמי? אני מאחלה שנה נפלאה, מוצלחת מהמון בחינות, אני רוצה להשיג דברים מסויימים ולקבל החלטות טובות. למשפחה, כמובן שתהיה שנה מדהימה, מוצלחת וכיפית, שנהנה ביחד. לחברים, יש כמה שאני רוצה להכיר טוב יותר ורוצה שיכירו אותי טוב יותר. אני רוצה להנות איתם כמו עכשיו ויותר:] ולכן, שנה סופרקליפרג'יליסטיקאקספיאלידושיס^^ שנה נפלאה. יודעות מה? אני מאחלת לכן כל מה שתרצו. כל אחת תתאים לעצמה מה שהיא רוצה
:] אני רוצה שיהיה לכן טוב:] עוד שנה מעכשיו? או שאני אהיה בארה"ב, מתכוננת לקולג', או לפני הצבא, או לפני תחילת הסמסטר באונ'. יש לי הרבה החלטות חשובות לקבל השנה.. שנה טובה:]

הוספתי אנשות לאיציק!../images/Emo211.gif

מה אתן מאחלות לעצמכן? אודישן לתפקיד ראשי בטלנובלה/ סדרת דרמה/ סדרת קומדיה. עדיף שאני גם אתקבל. למשפחתכן? רק אושר ובריאות
לחברות? שנשאר מגובשות כמו שאנחנו היום. לבנות בפורום? שתפרחו ותצליחו בכל מעשיכן
מה אתן חושבות שיקרה לכן בעוד שנה מעכשיו? הזמנה לאודישן לתלמה ילין. ושגם עומר יקבל. ואני אשכור דירה ליד הבי"ס (נתעלם מהעובדה שאין שיתנו לי לגור בדירה לבדי או עם שותפים בכיתה ט', אבל ניחה).

lady black XD

New member
אמ...

מה אתן מאחלות לעצמכן:הרבה אושר ועושר ושיהיה לי חבר בקורב להרבה זמןXDDD למשפחתכן:אושר עושר בריאות:p לחברות:שנמשיך להיות חברות.. לבנות בפורום:שתשתפרו בדוליזכןXPPPPPPושאני אפגוש אותכן בקרוב:pP

../images/Emo75.gifתפוח בדבשששש../images/Emo99.gif../images/Emo96.gif

אממ, לעצמי אני מאחלת שנה קלה וכיפית, ואממ, שאני אכיר אנשים חדשים:]. למשפחתי רק בריאות ואושר(ועושר:p) ולאחותי התאומה הרבה ג'ייקים קטנים:] לכן אני מאחלת כל מה שתרצו( אז מה אם אני מעתיקה מרקיע:(, היא צודקת:]''') אוהבת אותכם המוניםםםםםםםם

../images/Emo214.gifחג-שמח שנה טובה ומוצלחת.

שלא נשמע מצרות. ושדברים קטנים יהיו הבעיות שלנו
. שנה מוצלחת לכולנו

o0Invisible0o

New member
-.-"

מה אתן מאחלות לעצמכן? רק טוב. וחבר. והקידום שאני רוצה בתפקיד בצבא. ושהשרות יעבור מהר ובכיף..
ושאח"כ אני אעשה מה שטוב לי בחיים..בין אם זה נסיעה, לימודים או עבודה. ואולי שילוב.
מה שיתאים. למשפחתכן? רק טוב. שיקרה כבר מה שצריך ושכולם יחיו בשלום ובשלווה.
בלי ריבים. אושררררררר והרבה. ועושר לאחיותי שצריכות את זה. שלא נדע עוד צער.
לחברות? נו, רק טוב. מה אפשר לאחל? הן יודעות מה טוב להן..שיקבלו את מה שטוב להן.
לבנות בפורום? נו, כנ"ל. מה שאתן רוצות ומה שנכון בשבילכן.

למעלה