Stinki Winki

New member
שנה טובה../images/Emo75.gif

מה אתן מאחלות לעצמכן? הרבה דברים... חבר, לדוגמא... רצוי נורמלי הפעם... אממ להשתפר בכל מה שקשור לציור ואומנות ופיקסל ארט והכל... להצליח בביצפר... להכיר חברים חדשים ונוספים (משימה בלתי אפשרית?
) למשפחתכן? אממ בריאות ואושר ועושר ואהבה וטוב... לחברות? גם... רק טוב... איך שהם מפרשות טוב
וגם לחברים לבנות בפורום? גם רק טוב... והצלחה והשתפרות בדוליז... ומפגשים כיפיים שנה טובה ופורייה^^"

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif שנה טובה ../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

אני מאחלת לכולם שנה טובה ומתוקה המון הצלחה בכל התחומים שתפנו אליהם שהשנה תיהיה מלאת הכיף ואושר הצלחה באהבה, לימודים/צבא ושנעבור את השנה בשלום בלי מלחמות

שנהטובה^^

מה אתן מאחלות לעצמכן? ממ. רק טוב?D: שהפרסומת הזאת שתולשים לגבר שיער תמשיך להיות, היא כ"כ מהנה!
>< להתקבל לתיאטרון? [אאאמממןןןן] למצוא את המקום שלי בשכבה, כי כרגע הוא לא ברור>< שתהיה שנה עם הרבה יצירה- ציור, כתיבה, כינור ושירה. ואמ. ציונים טובים?P: אההההה. ולהשתפר בספרוט. ז"א, אשכרה לעשות ספורטD:
נאמ. ושכל העולם יהיה צמוחני ושדיסני יעשו שוב סרטים מעולים [
] ושנחייה באושר ועושר עד עצם היום הבא?P: למשפחתכן? רק טוב?D: נו, אני יודעת;; לאחותי- בהצלחה עם כל האידאלים. לאמא- אמ. פחות לחץ וילדה קצת פחות עצלנית?P: לחברות? שיהיו חברות [אמיתיות]
נו. אנ'לא יודעת;; שיצליחו בכל שנישאר ביחד;; לבנות בפורום? שאני אעזוב ואפסיק לקשקש?D: נאמ. עשית דוליז מרובה וכייפית ומאגניבה:)^^ הרבה מפגשי פורום!
נו, אני חולה עליכן
ועכשיו לחלק המעניין- מה אתן חושבות שיקרה לכן בעוד שנה מעכשיו? אני אהיה בבי"ס אחר?P: ועכשיו אני אהיה ביםP: [הלוואי] שנה טובה!
:]

למעלה