שדח"ם

iPooP

New member
הוו אני יודעת 3: הטייץ כ"כ נחמד XD

ותודה רבה 3> D:

leonel knight

New member
../images/Emo19.gif כלכך מוזר לי לכתוב כאן תגובה

דולי חדשה, אחרי שנתיים בערך שלא התקרבתי לזה, הייתי חייבת לנסות ולראות אם נשאר ממני משהו. (אל תשאלו מה נסגר עם השיער והנעליים) בייס של קרן אם אינני טועה. שמחתי לראות את הפורום פעיל

sha chan XD

New member
חמודה../images/Emo9.gif

הרבה אנשים ותיקים חוזרים, בהחלט XD דולי ממש חמודה! הנעליים קצת.. לא מתאימות לפניה הצידה של הבייס, חוץ מזה הן נראות לגמרי בסדר O: (והשיער חמוד!
)

leonel knight

New member
../images/Emo19.gif

אני מודעת לקטע של הנעליים, לא היה לי כוח להתעמק בהן, התלהבתי שאני בכלל זוכרת איך עושים את זה. תודה רבה

tamaguchi girl

New member
איזה כיף לראות את הדג ../images/Emo3.gif

ונשאר ממך הרבהO: השיער והחולצה לגמרי מקסימים, ואני מסכימה שהנעליים לא מסתדרות לי עם הכיוון של הבייס.

sha chan XD

New member
*דמעות התרגשות*

חשבתי שאני אציין שנה לעשייה של הדולי הזו XD; היא גמורה! סוף-סוף ;--; נממ.. החותלה הקדמית מוזרה, הכובע אמור גם כן להתעופף אבל הוא קשור לה לראש ובגלל זה הוא לא יושב כמו שצריך P: הכנפיים סימטריות,(תהרגו אותי) לא הלך לי עם אחת מהן ולא היה לי כוח XD בייס מצ'אמה-אלקטריק-בלו אני חושבת שזה פרק הזמן הארוך ביותר שלקח לי להכין דולי
;

../images/Emo97.gifביטצ' ><"

אני לא מוצאת אפילו פאק אחד. רציני
חוץ מהצללות על אולי... (למי יש את הקובץ הזה של מפלצת הצללות העל? :O)

tamaguchi girl

New member
זה כ"כ יפה! וזה עוד על בייס ענק ../images/Emo7.gif../images/Emo99.gif

אין לי מה להוסיף, הדולי פשוט מקסימה^^

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifואוו!

באמת דולי מדהימה. רק יש משהו שמפריע לי קצת, למרות שאת מצלילה באופן מעולה זה נראה כאילו יש אולי יותר מדי כפלים בחולצה, בעליונית ובעיקר בחותלות ובחצאית. אבל יכול להיות שזה כבר קטע של סגנון אישי. בכל אופן, כמו שכבר אמרו, הצללות על! :)

אמ... אני לא קשורה כזה!../images/Emo12.gif

טוב גם אני סופר ישנה פה. הייתי בפורום 4 שנים, בעיקר בכינויים הישנים [קלמנטינה מצויה, וליטל ביטל וזה..] אני קצת חלודה, אבל אשמח לתגובות ;]] אמ...גפן. 16 זהו. בייס מדולקאט.

tamaguchi girl

New member
וע גפן!:O

בטח שאת קשורהD: חוץ מהלבן שלא רואים את ההצללה ואז זה כאילו אין לבייס בטן, הדולי מקסימה ^^

למעלה