שדח"ם

../images/Emo97.gif../images/Emo110.gifשדח"ם../images/Emo110.gif

אני מקווה שזה בסדר כי אין שחד"ם חדש והקודם קצת ישן ^^ וכי ישל י דולי בתגובה תגיבו :-O

../images/Emo97.gifמון דולי ^^

בייס ופלטות של מארייי. אחרי קרוב לשנה וחצי שלא נגעתי בצייר ואני חלודה לגמרי ;[ הקוקו לא נראה מחובר לראש והשמלה גושית אחושקשוקה ואין לי מושג איך לתקן
אני אשמח גם לקבל רעיונות לנעליים כי אין לי מושג למשהו שיתאים ובא לי משהו עם נוכחות ולא סתם נעלי בובה / עקב פשוטות. הלפ אניבאדי?

tamaguchi girl

New member
השיער כה מגניב../images/Emo2.gif!! והגבות ורודות../images/Emo47.gif

הייתי רק מבהירה קצת את הצבע הכהה בפלטה של השיער..לא משתלב לי טוב בעין
השמלה מעוצבת ממש בטוב טעם לדעתי, והיא לא גושית פרט לקפל אחד- הקפל הגדול בלמטה של השמלה מימין. אפשר במקומו לפצל ל2 קפלים קטנים יותר..אני לא בטוחה, אבל אולי זה יסדר את ה'גושיות' של השמלה (?). נעלים..טוב, אני מאלה שעושים או נעל בובה או אולסטר
אין לי רעיונות כרגע, אבל אם יהיו לי אני ארשום בעוד הודעהD: אה, וולקאם באק לעסקי הדוליז

iPooP

New member
הוו היא ממש יפה ^__^

אל תגידי פיכס =( כמו רוית הייתי מציעה להבהיר את הצבע הכהה בשיער שלה. אני מניחה שאולי נעלי בובה יכלו להתאים? אפשר לנסות 3: ואהבתי את השמלה והשיער ^_^

sha chan XD

New member
מגניבה! ../images/Emo99.gif

אממ נעליים. אולי יתאימו לה סוגשל נעלי בובה.. אבל הן יכולות להיות עם סוליה גבוהה, וקשירות או משהו כזה שיהיה עם נוכחות
היא ממש מגניבה! *-* (ועוד אחרי שנה וחצי;;)

cecilia L

New member
מזל תאומים

הן אמורות להיות מזל תאומים, בהשראה אקראית ופתאומית שנחתה עליי. אני ממש אוהבת אותן וגם לקח לי יחסית מעט זמן להכין אותן. אני לא יודעת אם זה "דולי אחת בשרשור". אם כן, תגיבו על השמאלית (עם השיער הקצר יותר). אם לא, תגיבו על שתיהן.
בייס: http://www.empire.buggative.net/

iPooP

New member
תפוזונע מחק לי את התגובה >.>

יחי מזל תאומים! D: ממש אהבתי את המכנסון והגרביונים של השמאלית *-* הקו הכחול בחצאית של התאומה הימינית אמור להיות חגורה? אם כן, אבזם/סוגר יוסיפו. והמלצה קטנה, כל הצבעים שבחרת הם מתים [לא שצבעים מתים זה דבר רע =O], הייתי ממליצה לך לנסות לשנות את צבע השיער שלהן לבלונד יותר חי. אני לא בטוחה, אבל אני חושבת שזה היה מוסיף המון ^-^ חוץ מהדברים הנ"ל אין לי מה להגיד, דוליות מקסימות והרעיון נחמד ביותר. :]

leonel knight

New member
../images/Emo19.gif

אהבתי ממש את החלקים התחתונים של שתי הדוליז בחלקים העליונים (וגם בגרביים של הימנית) אני מציעה לך להשתמש יותר בגוונים הכהים יותר כדי להדגיש את הכפלים ואת האזורים של האור והצל. וגם בשיער, בעיקר של הימנית חסר לי קצת גוון יותר כהה באיזור של השביל ושל שורש השיער ובשיער שנמצא מאחורי העורף (צל). בחגורה התכלת נראה לי שכדאי להדגיש קצת את ההצללה. קצת הפריע לי הקו בגוון הכהה ביותר שנמצא מתחת לחזה בחולצה התכלת, לפי דעתי הוא בולט מדי, ויש שתי אפשרויות, או להשתמש יותר בגוון השני והשלישי כדי לגרום לו להשתלב יותר, או לשנות אותו לגוון השני. חוץ מזה, ממש אהבתי אותן, הרעיון ממש מגניב, והגרביונים ממש טובים

tamaguchi girl

New member
איזה חמודות הן ^^

הגרביונים והגרביים וחולצת הפסים ממש מגניבים. אני אוהבת דוגמאות בבגדים בדוליז
אין לי שום הערה חוץ מזה שהשיער של השמאלית קצת גושי

TheWingedPig

New member
אחת יחסית ישנה..

בייס של E-CANDY. תמר, אם את כבר פותחת שדח"ם,פליז תוסיפי את חוקי השרשור, כי יש פה חדשות מדי פעם... טנקס :)

iPooP

New member
../images/Emo99.gif

אהבתי את הכול, החולצה השיער והסנדלים פשוט יפים. אין שום דבר רע להגיב עליה, ואם היא ישנה אני משתוקקת לראות דוליז חדשות שלך =)

sha chan XD

New member
../images/Emo99.gif (כרגיל ../images/Emo6.gif)

ממש אהבתי אותה! אממ הסנדלים נראות קטנות עליה XD (לא יודעת בדיוק להסביר למה) השיער והחולצה/שמלה/טוניקה

tamaguchi girl

New member
השמלה מהממת!../images/Emo2.gif

השיער מזכיר לי את קנדי בר משומה, אולי בגלל הפלטה. וזו מחמאה
הדבר היחיד שהפריע לי זה שרואים את קווי המתאר ברגל, וזה משווה לדולי מראה כאילו היא לא באמת עם סנדלים אלא סתם עומדת על פלטה מתחת לרגליים שלה..אני חושבת שאם תעלי עם הסוליה על קווי המתאר של האצבעות זה יעזור, אבל זו רק דעתי ^^"

iPooP

New member
דולי אחרי שנים [ברצינות]

וואל, זו הדולי הראשונה שלי אחרי זמן רב מאד. שנה אני חושבת? היא הולכת לתחרות קיץ! D: למרות שעדיין לא סיימתי את ההגשה. רק את הדולי עצמה :O בייס מגרפיק דולז :] יחסית לאחרי שנה ומשהו, היא יצאה נחמד :) [ואני מודעת לזה שיכולים לגנוב לי את הרעיון אבל אפשר לחשוב מה כבר עשיתי פה, חוץ מהעובדה הפשוטה שאף אחת לא באמת תעשה את זה] ובזאת רשמית, פתחתי תקיית דוליז במחשב ^-^

sha chan XD

New member
מגניבה!

היא ממש צבעונים וחמודה! הרעיונות ממש חמודים והצללות נראות סבבה
תתחדשי על תיקיית הדוליז הרשמית X3

leonel knight

New member
../images/Emo19.gif

היא באמת ממש מגניבה, אהבתי את הצבעוניות. נראה לי שכדאי להוסיף לג'ינס עוד קצת כפלים בעיקר ברגל הימנית שלה. קצת חסר לי "המקום לחגורה" וריצ'רץ'\כפתור. אפשר להדגיש קצת יותר את ההצללה בטייץ. אממ משהו קצת לא מסתדר לי בצורה של הכובע אבל אני לא מצליחה להבין מה. חוץ מזה, אהבתי ממש את הנעליים והשיער מוצלל ממש טוב!

iPooP

New member
תודה :)

האמת שיש שם כפתור ;; ואני מודעת שהצורה של הכובע די עקומה, בהתחשב בעובדה שמעולם לא ציירתי כובע, זה לא כל כך נורא :X שוב תודה, אקח את ההערות לצומת ליבי D:

tamaguchi girl

New member
אהבתי! צבעונית ומיוחדת ^_^

טייץ האבטיחים גאוני
אני חושבת שכמה צמידים ביד שמאל יוסיפו וחוצמזה זה מושלם לטעמי :)

למעלה