שדחם

Dandoka

New member
פאק.

זה מדהיםםםםםםםםםםםםםםם!! יוו השמלת ערב.. והגלשן.. הכל.. נו.. אוף
כשרון אחד גדול אהה ואני חושבת ששיער בלונדיני ארוך באמת יתאים יותר מחום:)

sha chan XD

New member
לאן הכנסתי את עצמי ;_;

כשנרשמתי לתחרות הזו T_T *מסתירה את הדוליז הנדושות והמעצבנות שלי \:* הדוליז כ"כ יפות *__* הכל >< את מוכשרת~ (ובלונד פלטינה באמת יותר מתאים אם זה עוד רלוונטי להציע <:)

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifוואו,מדהים!!../images/Emo99.gif

בייחוד השמלת ערב
הפיקסל ארט ממש חמוד ^^

Painted Fairy

New member
סתכלו עשיתי דולי ../images/Emo3.gif

והיא מכוערת כי שנים שלא עשיתי ואני מנוונת!!! הערות בונות? והאם אי פעם תחזור לי היכולת של פעם?
אוף בייס של ג'ישין

TheWingedPig

New member
אוי נו, אל תגזימי:)

הדולי חמודה, ובאופן כללי גם עשויה טוב:) סימנתי לך בירוק מקומות שחסרה בהם הצללת על, או שהיא לא מספיק חזקה (למשל מתחת לשמלה כזאת, שהיא לא צמודה, הצל שעל הירכיים יהיה דיי רחב. ככול שהשמלה יותר רחבה, ככה הצל תופס שטח). בשיער: שחור - חסר שיער, בתכלת - מאוד יוסיף גוון הכי כהה בפלטה, זה יתן יותר עומק ותלת מימד:) בשמלה, כדאי להאריך את ההצללות בחלק התחתון ממש עד קו המתאר, ואת הקצוות לא מומלץ לעשות כאלה שפיציים. ההצללה בנעליים מעט מוזרה, הוספתי הצללה אפשרית:) כדאי להוסיף איפור ואולי שרשרת (ארוכה כזאת) ועגילים. תמיד נחמד לראות אנשים חוזרים לצייר:)

Dandoka

New member
גילי!

איזה כיף לראות בובה שלך כאן:):) והיא ממש חמודה גם... מסכימה עם כל ההיערות של חנה והממ, תמשיכי! ומקווה שאת נהנת בחופש

Painted Fairy

New member
אוי זה כזה מפדח

לעומת הדוליז שלך ;[ תודה בייב
[אני רוצה לשבת לידך כשאת מציירת דולי, זה כל כך מסקרן!]

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifשיער ממש יפה../images/Emo13.gif

הסיומת של השמלה קצת מוזרה,אני חושבת שכדאי להוסיף יותר קפלים ו"מעוגלים" כאלו בסיומת.
כבר העירו פה את מה שהיה צריך להעיר

ב א ל ו ן

New member
המ..אני חדשה ואם אני לא טועה לכאן משרשרים דו-

+ליז חדשות. אמ..סליחה אם זה לא נכון, אני קשת קליטה>,< בכולופן, אני בטוחה בכך שאני הבנאדם בעל הכי פחות כשרון בדוליז, ואתן כאלו...סגידות;) אז אתחיל בשליחת דולי שלי [ששוב, אני מקווה שזה למקום הנכון]. קיבלתי עליה תגובות די טובות בטיפו, אבל פה זה פורום יותר מקצועי לפי הבנתי. אז הנה-זוועה לעיניים- דולי בגד ים. [לא, לא שקלתי להשתתף במיס פורום דוליז, למה מי אני?:] *אני מודעת לעובדה שהשיער שלה סרגל:X

InbarChanX3

New member
חמוד 3:

אני מניחה שאני לא צריכה להציג את עצמי? D:? הדולי יצאה ממש טוב, הטופ די ישר.. >< את צריכה להצליל את השיער לפי הצורה שלו.. אממ.. בורכה הבאה? D:?

Chen410

New member
אממ...../images/Emo119.gif

פעם הייתי פה מי שזוכרת...בקושי.. הכינוי שלי היה LaLaPoP... ולא ידעתי לעשות דוליז ><" אז עכשיו אני רוצה לחזור ולנסות שוב ושוב...כל עזרה שנתנו לי לא עזרה.. לפחות ניסיתי :( תגובות? או תיקונים? משו..

LittleDiddle

New member
לדעתי..

תורידי את הגוון הכי בהיר בפלטה.. זה כבר יותר מידיי זוהר

Chen410

New member
חשבתי עלמה שאמרת לי ו...../images/Emo119.gif

החלטתי לחזור לפה טיפה =]

InbarChanX3

New member
הוו.. תבנית 3:

אמ.. אני רוצה להשתתף בתחרות של נעמה אז .. הגיבו לי על התבנית DD: דרך אגב..
קפוץ ! [כתבתי בצד את האימייל שהוא לא יעלם לי 3: בייס מנוורמור D:

למעלה