שדחם

morusha

New member
הצעיף דווקא יפה

הוא בסדר גמור ובלעדיו החצאית נראית קצת לא קשורה כך שלפי דעתי תשאירי אותו. חוץ מזה אני מסכימה עם כל התגובות שמעליי (אמרו כבר הכל)... יפה!

Dandoka

New member
וואי מסתבר שההשראה נחתה עליי

ציירתי דיי הרבה לאחרונה, מה שלא אופייני לי ולכוחות שלי כשזה נוגע לזה.. חחחח אמממממ- זאת בובת דוגמא לתחרות החדשה באתר שלי (בבקשה תשתתפוווו
) התחרות דיי צריכה להביא את המוח הפירסומאי שלנו לפעולה.. אז בוא נראה אם הלך לי והבנתן את המסר? (למרות שזה דיי ברור אני מניחה) בייס- SC - ערכתי את הבייס לגמרי.. צבע עור שלי, ומחקתי את הפנים הקודמות וציירתי את אלו^^

וואי יפה!!!

ממש אהבתי את הרעיון! אני לא מוצאת שום משו שטעון תיקון..!! אז אני רק אגיד שהיא ממש יפה! את יכולה להביא קישור של האתר?

morusha

New member
זה ממש מתוק!!

רק הגלגל נראה לי קצת מוזר.. לא יודעת למה, אולי בגלל שהוא לא עגול ממש אלא יותר אליפסי.. אבל חוץ מזה הכל ממש יפה!

Dandoka

New member
תודההה!

אמממ הגלגל באמת היה בעייתי לציור.. היה לי נורא קשה לצייר אותו.. אז אני אשאיר אותו כבר ככה, כשהוא נראה סוף סוף סביר הממ אה והנה הקישור לאתר- http://www.urdolls.pagaz.net :)

roni727

New member
אוי זה כ"כ חמוד

ומדהים כמובן, איך לא?
הבעיה היחידה שיש לי היא במה שכתבת שם "yho" מה זה אומר? כי לא ממש הבנתי ויכול להיות שזו אולי טעות שכדאי לתקן לפני ההעלאה לאתר...:]

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifאיזה רעיון מקורי! D=

אהבתי
רק שלדעתי הצמיג אמור להיות יותר עגול חח אבל לא מורא
חמוד ^^

roni727

New member
מיס פורום, צריכה עזרה ../images/Emo122.gif

בקשר לשיער- מה יהיה יותר עדיף? חלק חלק כזה "נשפך" יפה בצבע כזה חום אפור או קרה מקורזל בלונד פלטינה משו בסגנון? או שיש לכן רעיונות אחרים? אשמח לשמוע! אה ותגיבו על הכי ימנית :]

TheWingedPig

New member
וואו, הדוליז ממש יפות!

אממ, מה עם שיער חלק ושופע בצבע בלונד פלטינה? P: הצבע נשמע דיי מתאים לכלל הפלטות שבדוליז, והוא יהיה מספיק בולט גם. נדמה לי שחום אפור קצת יבלע על רקע הבגדים.

roni727

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אממ... בעקרון אני מחפשת שיער שלא יסתיר את הביגוד אבל גם לא יהיה מוסתר על ידו... וכמובן גם אתגר באיזשהוא אופן. את צודקת בקשר לזה שבלונד פלטינה חלק וארוך מאוד יתאים לכל הביגוד אבל אני אהיה חייבת להחביא אותו מאחורי הבגדים... אם אני אאסוף אותו בעקרון לדעתי זה יהיה פשוט נורא נדוש... אז חשבתי על קרה כלשהוא או על החלק והחום שאוכל לשחק איתו ולעשות קוקו-צד כזה או אסוף לעגבנייה או משהו אחר, אבל את כן צודקת בקשר לזה שהוא יבלע על הבגדים >>. בקשר לקרה- אוכל פשוט להשאיר אותו כמו שהוא בדולי אחת ובשאר לשחק איתו כדי שיהיו תסרוקות אחרות מצטערת על החפירה XD היה לי הרבה להביע את דעתי.

TheWingedPig

New member
או, את בהחלט יכולה לשחק עם זה

נגיד, בדולי של הבגד ים אפשר לאסוף את הקארה בשתי קוקיות נמוכות, בדולי של היומיומי אפשר לאסוף את השיער בחצי קוקו ואת השאר לצייר מתולתל סורר שכזה, ובדולי של הערב אפשר לצייר שביל לצד (בפוני), ולאסוף את השיער בעגבניה גבוהה כזאת, ואולי להוסיף איזו קשת מנצנצת או פרח. סתם הצעה:) אם ללכת על שיער ארוך וגולש, הוא לא חייב להסתיר את הבגדים, אפשר תמיד להשאיר אותו ברקע מאחור. ותמיד אפשר לגוון עם פוני בכל מיני צורות, או לדרג אותו קצת מקדימה. גם אופציה:)

roni727

New member
תודה רבה

נתת לי המון רעיונות אני ללא ספק אשתמש בחלקם :]

LittleDiddle

New member
../images/Emo99.gif

אני לא יודעת בקשר לשיער אבל משהו קטן הציק לי, משהו ביד מעל התיק, אוליי צריך שהיא תהיה כמו היד הימנית? ><

roni727

New member
כנסי

כשיש תיק מתחת ליד בזוית כזו, צריך שהיד תראה כאילו היא מונחת על התיק, ולתיק יש נפח. אז זה אפילו לא נכון לצייר את היד בדיוק כמו היד השניה :]

LittleDiddle

New member
כן אני יודעת.. אבל אין לי מושג איך אחרת

כי יש משהו מוזר ביד שם ואני לא יודעת מה.. אוליי הכתף לא ממוקמת טוב ביחס ליד. לא יודעת :p

roni727

New member
אז

אם תדעי, תגידי לי, כי אני לא מצליחה למצוא שם בעיה, אם את רואה אולי תוכלי לפרט לי יותר מאשר שמשהו מפריע לך שם אבל את לא יודעת מה, כי אז אני לא יכולה לשפר כלום:]

למעלה