שדחם

../images/Emo97.gifשדחם ../images/Emo110.gif ../images/Emo9.gif

לשרשר להודעה ראשית בלבד אזכור בייס חובה
וויתרתי על חוק אחד.. נראה לי שזה בסדר.. השדחמים לא כאלה מפוצצים.. חוצמזה שזה כנראה יהיה השדחם האחרון לפני מיספורום דוליז! מי שרוצה לקבל תגובות בונות על הדוליז שלה- now or never

TheWingedPig

New member
טוב, אני רואה שהשדח"ם עדיין ריק משום מה...

דולי שניה לתחרות העשורים בבלו ריבון, שכנראה לעולם לא תגמר....נוור אוור... בייס מ-APITCHOU :) היא לא מיוחדת, ולא נסיון לדולי מיוחדת, אבל אני מוצאת עצמי לאחרונה בחוסר השראה וחשק:/

דונט וורי-יטס וייל בי באק..

יחזור אלייך ההשראה..חחח דווקא נחמדה,לא תמיד צריך משו פצצתי.. וגם בתור סתם אחת,ממש אהבתי!! ציפורניים מגניבות!

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifרואים שהיא מושקעת../images/Emo13.gif

חסר לי קצת נפח בצד ימין של השיער. איזו פלטה יפה השתמשת בחלק השקוף של השמלה
הסיומת של השרוולים נראת מוזר קצת,אותו הדבר לגבי הלק בצד ימין. אבל סכ"ה דולי ממש יפה :)

TheWingedPig

New member
תודה:)

השיער נראה ככה, זו התסרוקת של אותן השנים. מה מוזר בסיום השרוולים? לא ממש הבנתי אותך.

Dandoka

New member
מה, על מה את מדברת?

לי זה דווקא נראה מלא השראה, והשמלה מדהימה ומיוחדת, ויטאג' כזה, או לא יודעת
בכלל אופן.... עדיין בקשר להשראה, תמיד זה בא בגלים! it will be back....(חח נשמע כמו איזו שורה מסרט אימה, לא? אוח אני טיפשה)

roni727

New member
וואו

אני חושבת שהשמלה נראית מאוד קוטוּר כזו
ובכללי זה ממש מדהים. אהבתי לאללה את החלק התחתון שלה, יצא לך נהדר! בהצלחה בתחרות, אני אעודד!

TheWingedPig

New member
תודה רבה:)

THAT IS, אם התחרות הזאת אי פעם תגמר....את יודעת שאני עדיין מחכה לסיום של כל התחרויות בחלק של אמטיסט?...העיקר היא דיברה על הכרזת הזוכים עוד בתחילת ביולי. "אני אכריז על הזוכים שבוע הבא"....אז איף.... אגב, אם מתחשק לך, אפשר מתישהו לצייר דולי יחד לאחת התחרויות שם:)

roni727

New member
כן,

אמטיסט הייתה כבר צריכה לתת פרסים לתחרות של mree והבייס אדיט שבו השתתפתי, והיא רק הכריזה על התחרויות כסגורות. ואני ממש אשמח לעשות איתך דולי משותפת לאחד האתגרים :]

morusha

New member
וואו! זה לא נראה חוסר השראה

זה ממש יפה! לי בניגוד אלייך יש הרבה השראה אבל מעט מאוד חשק.. ההשראה שלך עוד תשוב.. אל תדאגי.

TheWingedPig

New member
תודה על העידוד../images/Emo23.gif

אני לא מצליחה להביא את עצמי לסיום הדוליז שהתחלתי:/ נראה שגם ההשראה וגם החשק הלכו להםP:

ראשונה!!!נראלי..חחח

דווקא,די מרוצה..חוץ מהצעיץ שנראלי לא יצא טוב,והקוקו שלה.. אם יש פה עוד משו שנראה דרוש תיקון,אשמח לדעת! בייס מNEVERMORE קישור לאתר.. http://www.nevermore.cc/ תודה!

TheWingedPig

New member
אוי, גנבתי לך את המקום הראשוןD:

הצעיף ממש מוסיף לדעתי, והאיפור של השמאלית ממש נחמד:) הקוקו גם מוצלל במן חתיכה אחת שלימה, וגם נח בזווית מוזרה ולא הגיונית. אלא אם כן יש חוטי ברזל בתוך השיער שנותנים תמיכה P: כדאי להכהות את הצללת העל מתחת לחצאית, שתהיה יותר בולטת. העיצוב של הדולי מאוד חמוד.

טנקס..!!!

לא נורא.. הצעיף חשבתי נראה מוזר.. הקוקו באמת נראה מאווד מוזר... ניסית לעשות אותו יותר עבה אבל זה יותר נורא..נראלי אני יעשה לה צמה וזהו..חחח

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifשיער יפה! ../images/Emo13.gif

היה לי סגנון דומה פעם לשיער חח לא ממש רואים את ההצללות בחצאית,בגלל כל ההדפסים. עכשיו כשאני מסמנת קפלים במגפיים אני שמה לב שהכל זה בעצם צבעים מעורבבים ויש הצללות אבל מועטות, אולי כי זה נורא קשה להצליל עם המון צבעים,חח חצאית מסובכת
הצבע הכהה ביותר בפלטה כהה מידי,אני חושבת שאם תבהירי אותו זה ייראה יותר טוב. הקוקו נראה באמת קצת מוזר חח,והגיוני שהקוקו ייפול למטה ולא יהיה על הצד כזה, אבל יש כאלה שעושים את זה בכוונה חח. מקווה שעזרתי ^^ דולי ממש חמודה

...................................

חחח דווקא די הצללתי את החצאית... :( אבל כאילו עשיתי מזה הדפס...עשיתי העתק של החצאית,ואז עשיתי קווים -קשקושים על החצאית,הפכתי את החצאית לצבע אחר,זאתי הקווים והדבקתי על..אותם הצללות.. אבל יכול להיות פשוט חצאית אין לי מושג איך עושים..חח חח תודה!! חח עשיתי טיפה בכוונה,שלא יראה שיש לה שיער קצר,אבל אמ...יצא יותר מידי..חח! תודה.. את מדברת עם הצבע הכהה בפלטה,לגבי המגפיים?

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifדיברתי על החצאית ^^

טוב זה בטח ממש קשה להצליל כזאת חצאית,לא נורא :)

Dandoka

New member
יפה יפה^^

וואי החצאית והצעיף ממש עושים אותה צבעונית, זה יצא ממש יפה! הערה יחידה שמפריעה לי זה הממ השוונץ שיוצא לה מהשיער שהולך ישר, זה לא נראה טבעי.. אם תרצי אני אראה לך בהזדמנות איפה אמורים להיות שוונצים לדעתי מאוד חמוד:)

למעלה