שאלון לפנים!

שRונה

New member
עונהעונה

שם: שירלי שם משפחה: גיל: 16 תאריך לידה: 9.1.91 גובה: איןלי שמץץ צבע שער: חוםם צבע עיניים: חום ארץ לידה: ישראלל תחביבים: אמ... משחק יציאות חברים אוכל כל דבר כיף להקה אהובה: איפה הילד, משינה זמר אהוב: אביב גפן, חמי רודנר ויש עודדד זמרת אהובה: נינט טייב ריקי גל ויש עודדד סרט אהוב: אמ.. לאדעת שחקנית אהובה: מיה דגן;) שחקן אהוב: מוני מושנוב-ליאור אשכנזע ויש עוד... המקום שהכי היית רוצה לבקר בו: עבר... החלום הכי גדול שלך: להיות מלכה ליום אחד ספר אהוב: "אשתו של הנוסע בזמן"... ספר תותחח סדרת טלוויזיה אהובה: עכשיו? כלום... אין זמן מקצוע אהוב בבצפר: תיאטרון ומדה"ח מקצוע שנוא: אנגליתתת בעל חיים אהוב: דעה פוליטית: שמאל (לא קיצוני..) רעיון שישנה את העולם: שומדבר.. אחלה עולם את כותבת שירים או סיפורים? מ... רוצה לחלוק איתנו? ממש לא אוהבת את החורף? ודאיייי את הקיץ? ככה ככה מה יותר? חורףחורףחורף מה סגנון הלבוש המועדף עלייך? חחח לא סגורה על עצמי תלוי במצב רוח הצבע האהוב עלייך? הכלל המאכל האהוב עלייך? פסטה שוקולד והשנוא? ארטישור וחרדל האם ב24 מהשעות האחרונות: בכית? לא אבל כמעט לבשת בגדי בנים\אם אתה בן אז בגדי בנות? כע.. חח החולצה של הפועל של סבן רקדת? כעעע בהופעה של עידן רייכללל כתבת משהו? כע התגעגעת למישהו?תמיד צחקת באמת? כע גרמת למישהו לצחוק? לאדעת נפלת מהכיסא? עשית משהו שטותי? אני תמיד עושה שטויוצת הלכת לים? לא ראית את השקיעה? לא הקשבת לשיר עצוב יפה במיוחד? כע בהופעה של עידן רייכל "אם תלך מי יחבק אותי ככה...." מהו? "אם תלך", אבל היו עוד כמה...

עונה

שם:עוז שם משפחה:אשכנזי גיל:16.7 תאריך לידה:3.11.90 גובה: 1.93 כן אני גבוה צבע שער:חום צבע עיניים: חום ארץ לידה: ישראל תחביבים: הרבה להקה אהובה: הרבה זמר אהוב: הרבה זמרת אהובה:הרבה סרט אהוב:רקווים לחלום שחקנית אהובה:אין שחקן אהוב: אין המקום שהכי היית רוצה לבקר בו:אמממ איי דונט נו החלום הכי גדול שלך: לא יודע ספר אהוב: אם יש גן עדן סדרת טלוויזיה אהובה:הרבה מקצוע אהוב בבצפר: אין מקצוע שנוא: הכללללללללל בעל חיים אהוב: כלב דעה פוליטית: רעיון שישנה את העולם: אין את כותבת שירים או סיפורים? לא רוצה לחלוק איתנו?אני לא כותב אוהבת את החורף? טיפה את הקיץ?כן מה יותר? קיץ מה סגנון הלבוש המועדף עלייך?אממממ אין לי הצבע האהוב עלייך?אדום המאכל האהוב עלייך?כמעט הכל והשנוא? אמממ לא סוכר האם ב24 מהשעות האחרונות: בכית? לא לבשת בגדי בנים\אם אתה בן אז בגדי בנות?לא רקדת? כן כתבת משהו? תיחכומים אהההה התגעגעת למישהו? כן צחקת באמת? כן גרמת למישהו לצחוק? כן נפלת מהכיסא? עשית משהו שטותי?כן הלכת לים? לא ראית את השקיעה? לא הקשבת לשיר עצוב יפה במיוחד? לא מהו? לא הקשבתי

ונטורי

New member
לפרצוף! ../images/Emo67.gif

שם: טל שם משפחה: ונטורה גיל: 16.5 תאריך לידה: 10.1.91 גובה: 1.75 בערך.. צבע שער: שטני צבע עיניים: ירוק כזה ארץ לידה: ישראל תחביבים: מוזיקה.. להקה אהובה: אממ אין ממש.. זמר אהוב: עברי לידר ואביב
זמרת אהובה:נינה. סרט אהוב: סיפור אהבה בלתי נשכח
שחקנית אהובה: ג'ניפר אניסטון שחקן אהוב: נו שכחתי את שמו אייס ונטורה..נו תזכירו לי! המקום שהכי היית רוצה לבקר בו: אממ אני חושב ש..הוואי החלום הכי גדול שלך: להגשים את החלום שלי ספר אהוב: כל הספרים של הרלן קובן סדרת טלוויזיה אהובה: היו היתה השיר שלנו מקצוע אהוב בבצפר: חופשי? מקצוע שנוא: הכל..וזה רציני. בעל חיים אהוב: ג'נגו הדג שלי. דעה פוליטית: לא בפורום צופים. רעיון שישנה את העולם: נינט בתור ראש ממשלה את כותבת שירים או סיפורים? כותב.. רוצה לחלוק איתנו? לא ממש מי שרוצה במסרים.. אוהבת את החורף? כן את הקיץ?כן מה יותר? תלוי במצברוח מה סגנון הלבוש המועדף עלייך? חופר לי מידי. הצבע האהוב עלייך? הרבה.. המאכל האהוב עלייך?גם והשנוא? גויבה! האם ב24 מהשעות האחרונות: בכית? לא.. לבשת בגדי בנים\אם אתה בן אז בגדי בנות? לא.. רקדת? לא.. כתבת משהו? כן.. התגעגעת למישהו? מאוד.. צחקת באמת? עם אלדור חח גרמת למישהו לצחוק? חח כן נפלת מהכיסא? עשית משהו שטותי? משהו שטותי כן עם אלדור הלכת לים? לא.. ראית את השקיעה? לא הקשבת לשיר עצוב יפה במיוחד? כן השיר החדש של רן מהו? עניתי למעלה

cohen shir

New member
ואווו סיפור אהבה בלתי נשכח זה אחד ה-סרטים

כמה בכיתי שראיתו אותו...

just orka

New member
נו מתחמקת מלשון..../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif

שם: אוררר שם משפחה: מווו גיל: 15 וחצי תאריך לידה: 1.12.91 גובה: 1.78 צבע שער: ג'ינג' צבע עיניים: ירוק ארץ לידה: יזראל תחביבים: למי יש זמן לעוד תחביבים חוץ מהצופים?? להקה אהובה: דה יוזד, MCR... זמר אהוב: אביב הגפן זמרת אהובה: אין במיוחד סרט אהוב: וואי..אני באמת שלא יודעת.. שחקנית אהובה: שחקן אהוב: - המקום שהכי היית רוצה לבקר בו: קנדה.. מין חלום כזה.. החלום הכי גדול שלך: ממ יש הרבה ספר אהוב: ורוניקה מחליטה למות סדרת טלוויזיה אהובה: חברים
נדוש ככ מקצוע אהוב בבצפר: תקשורת, סוציולוגה מקצוע שנוא: לשוןןןןןןן היסטוריה (אבל כפרעעעעעע על המורה) בעל חיים אהוב: כלב.. חתול.. (כמה לא מקורי >_<) דעה פוליטית: אין מוגדרת.. רעיון שישנה את העולם: אין את כותבת שירים או סיפורים? לא רוצה לחלוק איתנו? ל אוהבת את החורף? מאודדדד את הקיץ? לא מה יותר? חורף מה סגנון הלבוש המועדף עלייך?
הצבע האהוב עלייך? לבן, שחור,סגול המאכל האהוב עלייך? לזניה גבינה של סבתא
והשנוא? יותר מדי האם ב24 מהשעות האחרונות: בכית? כן.. מכאבים ומרעב.. חולה ולא מסוגלת לבלוע לבשת בגדי בנים\אם אתה בן אז בגדי בנות? שארוול.. לאיודעת אם זה נחשב.. נו זה יוניסקסP: רקדת? לא XD כתבת משהו? את השאלון הזה למשל? התגעגעת למישהו? כע צחקת באמת? טיפה גרמת למישהו לצחוק? לא ודעת נפלת מהכיסא? עשית משהו שטותי? לא הלכת לים? לא ראית את השקיעה? נופ הקשבת לשיר עצוב יפה במיוחד? ממ אולי לא זוכרת מהו? -

cohenet91

New member
נו טוב

שם: ענת. שם משפחה: כהן. גיל: אממ.. 16 בקרוב. תאריך לידה: 21/8/91. גובה: 1.57. צבע שער: חום. צבע עיניים: חום. ארץ לידה: ישראל :) תחביבים: מוזיקה, חברים. להקה אהובה: זה כל הזמן משתנה. עכשיו זה פרל ג'אם. זמר אהוב: אדי ודר. זמרת אהובה: אין. סרט אהוב: תא טלפון. שחקנית אהובה: אין. שחקן אהוב: אין ממש. המקום שהכי היית רוצה לבקר בו: הוואי?
החלום הכי גדול שלך: וואו. אמ.. שאלה מורכבת. ספר אהוב: נבחר אחד. יומנה של בריג'ט ג'ונס. סדרת טלוויזיה אהובה: השרדות. וגם האקס המיתולוגי הזה- ורי נייס!
מקצוע אהוב בבצפר: ספרדית :/ מקצוע שנוא: מתמטיקה. בעל חיים אהוב: פיסיל'ה החתולה המדהימה שלי!
דעה פוליטית: אין. רעיון שישנה את העולם: המממ.. אין משהו. את כותבת שירים או סיפורים? לפעמים. רוצה לחלוק איתנו? לא, תודה. אוהבת את החורף? כן. את הקיץ? כן. מה יותר? קיץ. מה סגנון הלבוש המועדף עלייך? נח. הצבע האהוב עלייך? כחול :) המאכל האהוב עלייך? שוקול, פיצה..
והשנוא? חצילים. איכ. האם ב24 מהשעות האחרונות: בכית? לא, כמעט. לבשת בגדי בנים\אם אתה בן אז בגדי בנות? לא. רקדת? לא. כתבת משהו? כן.. התגעגעת למישהו? לפיסי. צחקת באמת? כן. גרמת למישהו לצחוק? כן (אסיר בכלא הסובייטי
). נפלת מהכיסא? עשית משהו שטותי? לא. הלכת לים? לא. ראית את השקיעה? לא. הקשבת לשיר עצוב יפה במיוחד? כן. מהו? oasis- talk tonight

srugit

New member
אני

שם: נועם שם משפחה: סרוגו גיל: 18! יה!
תאריך לידה: 29.5.89 גובה: נממוך?!
מטר וקרמבו... צבע שער: שטני צבע עיניים: לא ממש ברור, חום בהיר ובשמש זה מתחלף לירוק... ארץ לידה: ישראל, חולון!
תחביבים: צופים, לרקוד, לצחוק ולהצחיק... וללכת לארומה עם חברים!
להקה אהובה: אין כזה זמר אהוב: מוקי זמרת אהובה: --- סרט אהוב: אמרגדון שחקנית אהובה:--- שחקן אהוב: --- המקום שהכי היית רוצה לבקר בו: ארגנטינה, לטיול שורשים! החלום הכי גדול שלך: להיות שחקנית ספר אהוב: האמת שלא מזמן קראתי ודי התלהבתי ממנו- האלכימאי! סדרת טלוויזיה אהובה: חברים! מקצוע אהוב בבצפר: חח בצפר? תזכירו לי!
מקצוע שנוא: מתמטיקה!!!
בעל חיים אהוב: כלב דעה פוליטית: שמאלנית רעיון שישנה את העולם: מעמד לאבטיח שיגרום לו לא לטפטף עליך (כשאוכלים את זה בפרוסות כזה!)
את כותבת שירים או סיפורים? לא רוצה לחלוק איתנו? --- אוהבת את החורף? כן! את הקיץ? גם מה יותר? לא יודעת, אני אף פעם לא אהיה סגורה על זה!
מה סגנון הלבוש המועדף עלייך? גופיות, או כל חולצה שהיא עם גב חשוף!
וג'ינס... וואנס או אולסטאר! הצבע האהוב עלייך? כתום, וגם ירוק המאכל האהוב עלייך? שוקולד!
והשנוא? פטריות!!!
האם ב24 מהשעות האחרונות: בכית? לא לבשת בגדי בנים\אם אתה בן אז בגדי בנות? כן, חולצה של חבר שלי... רקדת? כן, ביום בריכה השבטי!
כתבת משהו? לא התגעגעת למישהו? כן.. צחקת באמת? כן! היום בריכה היה אדיר!!!
גרמת למישהו לצחוק? כמובן!
נפלת מהכיסא? עשית משהו שטותי? עליתי על הבמה בבריכה ורקדתי?! הלכת לים? לא, הלוואי! ראית את השקיעה? לא הקשבת לשיר עצוב יפה במיוחד? ב-24 שעות האחרונות?! לא! מהו? ---

ליזיגי

New member
באמת שאני עצלנית טיליםםם

שם: ליאור שם משפחה:כהן גיל: 16 ושמונה חודשים בערךךך תאריך לידה: 3.11.1990 גובה: 1.63 בערך צבע שער: חום צבע עיניים: ירוק ארץ לידה: ישראל :) תחביבים: לרקוד, צופים וכל שאר הדברים כמובן :) להקה אהובה: אין לייייי זמר אהוב: עברי לידר וואו הוא מדהים
זמרת אהובה: תכלס אין לי אבל אני אוהבת את שירי מימון כזו מדהימה
סרט אהוב: הנסיכה הקסומה :) סרט מדהים ! שחקנית אהובה: אין לייייי שחקן אהוב: אין :/ המקום שהכי היית רוצה לבקר בו: עכשיו? ללכת לבתאל מה זה באלי :) החלום הכי גדול שלך: וואו אין לי חח ספר אהוב: מישהו לרוץ איתו
סדרת טלוויזיה אהובה: חברים כמובןןןן מקצוע אהוב בבצפר: היסטוריה :) מקצוע שנוא: מתמטיקה!!! זה לא ברור?! חח בעל חיים אהוב: כלב דעה פוליטית: דיי אין לי :// אני יודעת :/ רעיון שישנה את העולם: קופסאת שימורים של פטריות עם הדבר הזה שפותחים ושלא צריך להשתמש בפותחן ... תאמינו לי זה הולך לשנות את היקום לא רק את העולם :)) את כותבת שירים או סיפורים? לא רוצה לחלוק איתנו? אם הייתי כותבת לא הייתי רוצה לחלוק חח זה אישי מידי :) אוהבת את החורף? כן את הקיץ? כן מה יותר? חורף נראה לי מה סגנון הלבוש המועדף עלייך? סתם ג'ינס וגופיה הצבע האהוב עלייך? תכלת, ירוק המאכל האהוב עלייך? צ'וצוקי :) והשנוא? עוף
האם ב24 מהשעות האחרונות: בכית?כמעט לבשת בגדי בנים\אם אתה בן אז בגדי בנות? אמממ אני לובשת בוקסר, נחשב ? רקדת? כן קצת כתבת משהו? כן התגעגעת למישהו? כן צחקת באמת? כן גרמת למישהו לצחוק? כן נפלת מהכיסא? עשית משהו שטותי? מעשה שטותי? כן הלכת לים? לאאאא אבל השתזפתי בחוץ במרפסת :) ראית את השקיעה? לא הקשבת לשיר עצוב יפה במיוחד? לא מהו? :/

למעלה