שאלון לפנים!

hadarinke

New member
../images/Emo97.gifשאלון לפנים!../images/Emo97.gif

שם: שם משפחה: גיל: תאריך לידה: גובה: צבע שער: צבע עיניים: ארץ לידה: תחביבים: להקה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: סרט אהוב: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: המקום שהכי היית רוצה לבקר בו: החלום הכי גדול שלך: ספר אהוב: סדרת טלוויזיה אהובה: מקצוע אהוב בבצפר: מקצוע שנוא: בעל חיים אהוב: דעה פוליטית: רעיון שישנה את העולם: את כותבת שירים או סיפורים? רוצה לחלוק איתנו? אוהבת את החורף? את הקיץ? מה יותר? מה סגנון הלבוש המועדף עלייך? הצבע האהוב עלייך? המאכל האהוב עלייך? והשנוא? האם ב24 מהשעות האחרונות: בכית? לבשת בגדי בנים\אם אתה בן אז בגדי בנות? רקדת? כתבת משהו? התגעגעת למישהו? צחקת באמת? גרמת למישהו לצחוק? נפלת מהכיסא? עשית משהו שטותי? הלכת לים? ראית את השקיעה? הקשבת לשיר עצוב יפה במיוחד? מהו?

hadarinke

New member
../images/Emo97.gifעונה../images/Emo97.gif

שם:הדר
שם משפחה:בקר
תאריך לידה:23*11*1992
גובה: 173
צבע שער:חום
צבע עיניים: חום
ארץ לידה: ישראל
תחביבים: צופים, מוזיקה, שרבוטים על הגיטרה וכו...
להקה אהובה: נירוונה, גאנז אנד רוזס
זמר אהוב: קורט?
זמרת אהובה:הא?
סרט אהוב:טיטניק (נשמע פלצני אבל סרט מדהים!)
שחקנית אהובה:איילת זורר
שחקן אהוב: ליאו 3>
המקום שהכי היית רוצה לבקר בו:עכשיו בזה הרגע? מחנה קיץ!!!!!!!
החלום הכי גדול שלך: להיות מאושרת ולהבין את עצמי
ספר אהוב: שעות מתות
סדרת טלוויזיה אהובה: ממ....אני בקושי רואה טלויזיה...
מקצוע אהוב בבצפר: הסטוריה
מקצוע שנוא: מטמתיקה
בעל חיים אהוב: אריות ונמרים.
דעה פוליטית:בעע?
רעיון שישנה את העולם:ממ...קורא מחשבות.
את כותבת שירים או סיפורים? מה עניינכם?
רוצה לחלוק איתנו? בוודאי! שלא-_-.
אוהבת את החורף? מאוווד
את הקיץ?פחות
מה יותר? חורף
מה סגנון הלבוש המועדף עלייך?סתם מכנס ברך, חולצה ארוכה ומעל החולצה הארוכה עוד חולצה יותר קצרה
הצבע האהוב עלייך? חום אדום
המאכל האהוב עלייך?מלאי (מאכל רומני), שניצל אוסטרי ופסטות!
והשנוא? זיתים, חצילים, אננס, קיווי, ועוד...
האם ב24 מהשעות האחרונות:
בכית? לא
לבשת בגדי בנים?כן
רקדת? לא
כתבת משהו?כן
התגעגעת למישהו?לא
צחקת באמת? לא
גרמת למישהו לצחוק?יכול להיות
נפלת מהכיסא?לא
עשית משהו שטותי?כן
הלכת לים?לא
ראית את השקיעה?לא
הקשבת לשיר עצוב יפה במיוחד?כן
מהו? ארוך מדי...

YogevLevi

New member
../images/Emo168.gif

שם:יוגב שם משפחה: לוי גיל: 16 תאריך לידה: 15/10/90 גובה: 1.90+- צבע שער: שחור צבע עיניים: חום ארץ לידה: ישראל תחביבים: גיטרה
להקה אהובה: מטאליקה, גרין דיי, מוניקה סקס זמר אהוב: יזהר אשדות, אהוד בנאי זמרת אהובה:----- סרט אהוב:----- שחקנית אהובה:----- שחקן אהוב:------ המקום שהכי היית רוצה לבקר בו: כלי זמר בב"ש D= החלום הכי גדול שלך: להגיע כבר ל-11.6 ספר אהוב:הארי פוטר, רומח הדרקון סדרת טלוויזיה אהובה:פאמילי גאיי, הסיפסונס מקצוע אהוב בבצפר: אין כזה >_<" מקצוע שנוא: תנ"ך ופיכסיקה בעל חיים אהוב: כלב? דעה פוליטית: לא סגור על עצמי רעיון שישנה את העולם:ללמוד בערב במקום בבוקר..... אתה כותב שירים או סיפורים? לא רוצה לחלוק איתנו? ----- אוהבת את החורף? לא את הקיץ? כה מה יותר? קיץ מה סגנון הלבוש המועדף עלייך? מה שנוח הצבע האהוב עלייך? שחור המאכל האהוב עלייך? פיצה, אנטריקוט והשנוא?----- האם ב24 מהשעות האחרונות: בכית?לא לבשת בגדי בנים\אם אתה בן אז בגדי בנות? לא רקדת?לא כתבת משהו?כה התגעגעת למישהו?כה צחקת באמת?כה גרמת למישהו לצחוק?כה נפלת מהכיסא? עשית משהו שטותי?כה הלכת לים?לא ראית את השקיעה?כה הקשבת לשיר עצוב יפה במיוחד?כה מהו?Stair Way to Heaven.....שיר דכאוני משו

hadarinke

New member
השיר שרשמת

זה מה שאני רציתי לרשום... חוצפן
של גאנז' נכון

yaeltyl

New member
עונה חלקי

שם:יעל גיל: 16 תאריך לידה: 3.4 צבע שער: שטני צבע עיניים: חום ארץ לידה: ישראל המקום שהכי היית רוצה לבקר בו: אירלנד.. או שוויץ.. מקצוע שנוא: ג"ג בעל חיים אהוב: כלב אוהבת את החורף? כה את הקיץ? כה מה יותר? חורף! הצבע האהוב עלייך? כחול המאכל האהוב עלייך? שוקולד והשנוא? פירות וירקות האם ב24 מהשעות האחרונות: בכית? כן לבשת בגדי בנים\אם אתה בן אז בגדי בנות? כן רקדת? לא כתבת משהו? כן התגעגעת למישהו? כן צחקת באמת? כן גרמת למישהו לצחוק? נראהלי נפלת מהכיסא? עשית משהו שטותי? כןןןן! הלכת לים? לא ראית את השקיעה? לא הקשבת לשיר עצוב יפה במיוחד? כן מהו? מלא

cohen shir

New member
עונה וכל השאר...../images/Emo95.gifים ../images/Emo3.gif

שם:
שיר. שם משפחה:
כהן. גיל:
17. תאריך לידה:
30.3.90. גובה:
175. צבע שער:
שטני. צבע עיניים:
חום בהיר. ארץ לידה:
ישראל.
תחביבים:
צופים, לרקוד, לשיר, לצייר, לכתוב, לקרוא... להקה אהובה:
איפה הילד / מוניקה סקס / סינרגיה / ..... זמר אהוב:
עברי לידר / שלמה ארצי / אריק ברמן / ..... זמרת אהובה:
מירי מסיקה / שירה גבריאלוב / .... סרט אהוב:
גברים, נשים וחיות אחרות / 40 דייטים ראשונים / ..... שחקנית אהובה:
איילת זורר / טינקרבל / נטע גרטי. שחקן אהוב:
פיייי זה לא נגמר!!!! המקום שהכי היית רוצה לבקר בו:
איי בודד. החלום הכי גדול שלך:
יש מלא.... ספר אהוב:
גרעינים לבנים / התרוממות / 100 חורפים ראשונים / אירופה אירופה / .... סדרת טלוויזיה אהובה:
האלופה.
מקצוע אהוב בבצפר:
ביולוגיה. מקצוע שנוא:
אנגלית. בעל חיים אהוב:
כלב. דעה פוליטית:
לא סגורה עדיין... רעיון שישנה את העולם:
מה נראלכם שאני אגלה לכם?! חכו זהעוד יפרוץ בענק! את כותבת שירים או סיפורים?
כן. רוצה לחלוק איתנו?
לא ממש... בנתיים זה למגרה. אוהבת את החורף?
כן! את הקיץ?
פחות, מחבבת רק בגלל המחנה... מה יותר?
חורף. מה סגנון הלבוש המועדף עלייך?
לבוש צופיפניק אופייני...
הצבע האהוב עלייך?
ירוק, צהוב וכתום. המאכל האהוב עלייך?
שניצל. והשנוא?
כל דבר חריף... האם ב24 מהשעות האחרונות: בכית?
כן. לבשת בגדי בנים\אם אתה בן אז בגדי בנות?
כן. רקדת?
כן. כתבת משהו?
כן. התגעגעת למישהו?
כן. צחקת באמת?
כן. גרמת למישהו לצחוק?
כן. נפלת מהכיסא?
כן... טחחח במרוכז מתמטיקה. עשית משהו שטותי?
כן, הלו אני מזכירה, זאת אני! הלכת לים?
לא. ראית את השקיעה?
לא. הקשבת לשיר עצוב יפה במיוחד?
כן. מהו?
שיר שידיד שלי כתב....

ממממממממממ../images/Emo110.gif

שם:לירון שם משפחה: גיל: 16 וחצי+ תאריך לידה:24.9.90 גובה: לא הרבה
צבע שער: אדום שעוד מעט נצבע!! צבע עיניים: חוםדבשעםנקודות ארץ לידה: ישראל תחביבים: לרקוד צופים ולחפש חיים להקה אהובה: איפהילד זמר אהוב: עברילידר זמרת אהובה:ממ סרט אהוב:שודדי הקריביים שחקנית אהובה: שחקן אהוב: המקום שהכי היית רוצה לבקר בו: אילתתת החלום הכי גדול שלך: לעוף ספר אהוב: סדרת טלוויזיה אהובה: האלופההה חח סתם לאיודעת מקצוע אהוב בבצפר: קלאסי מקצוע שנוא: כל השאר בעל חיים אהוב: סנאי ים דעה פוליטית:מרכז רעיון שישנה את העולם: בלי מבחנים ושיעורי בית!!!!1 את כותבת שירים או סיפורים? לא רוצה לחלוק איתנו? אוהבת את החורף? לא את הקיץ?אכן מה יותר? קיץ!!!11 מה סגנון הלבוש המועדף עלייך? הצבע האהוב עלייך? שחורכחול המאכל האהוב עלייך?ספגטי דה והשנוא? אוהו מה לא האם ב24 מהשעות האחרונות: בכית? כן לבשת בגדי בנים\אם אתה בן אז בגדי בנות?ממ לא רקדת? כן כתבת משהו?כן התגעגעת למישהו?כן צחקת באמת? כן גרמת למישהו לצחוק?כן נפלת מהכיסא? עשית משהו שטותי?לא הלכת לים? לא ראית את השקיעה?לא הקשבת לשיר עצוב יפה במיוחד?לא מהו?

../images/Emo3.gifמה נשמע?../images/Emo3.gif

שם: דניאל שם משפחה: עומר גיל: 13 וחצי! תאריך לידה: 6.11.93 גובה: 1.70..ומשו.. צבע שער: חום עם פסים בלונד צבע עיניים: חום..(בורינג) ארץ לידה: ישראל תחביבים: ממ..לשמוע מוזיקה..לישן..ללכת לצופים..ללכת למחנה!אהאמ!..ו..זהו..וליסוע לתל אביב עם חברותיי להקה אהובה: my chemical romance זמר אהוב: קורט קוביין זמרת אהובה: איימי לי למרות שהיא העיפה את כולם לעזעזאל.. סרט אהוב: טיטאניק..
שחקנית אהובה: ממ..אליאנה בקייר (כן כן..) שחקן אהוב: ניקולס קייג' המקום שהכי היית רוצה לבקר בו: ממ..מחנה קייץ!! החלום הכי גדול שלך: להיות גיטיסטית
..(לא לצחוק) ספר אהוב: כריסטיאנה פ. סדרת טלוויזיה אהובה: ארתור
מקצוע אהוב בבצפר: המקום שיושבים בו בהפסקה מקצוע שנוא: אוי זה קשה..אני שונאת את כולם כלכך!..אממ..נראה לי היסטוריה..בעע כן היסטוריה.. בעל חיים אהוב: אממ..זברה^^.. דעה פוליטית: תפטרו את אולמרט! רעיון שישנה את העולם: אממ..להרוג את נטיף! זה לא ישנה ת'עולם אבל זה ישנה ת'הרגשה של הרבה אנשים מהעולם^^.. את כותבת שירים או סיפורים? אולי.. רוצה לחלוק איתנו? מה החטטנות?! אוהבת את החורף? כן! את הקיץ?כן! מה יותר? קיייייייייייייץ! מה סגנון הלבוש המועדף עלייך? מכנסיים שלושת-רבעי וחולצות מודפסות/גופיה על גופיה
או חצאית.. הצבע האהוב עלייך? ירוק! המאכל האהוב עלייך?אגרול!סושי!סיני! והשנוא? ממ...כבד! האם ב24 מהשעות האחרונות: בכית? כן..כשיצאתי מהבית לבשת בגדי בנים\אם אתה בן אז בגדי בנות? כן..בוקסר^^ רקדת? ממ..לא כתבת משהו? כן! איך אפשר שלא לכתוב באקדמיה ! התגעגעת למישהו? כן.. צחקת באמת? לא.. גרמת למישהו לצחוק? כן.. נפלת מהכיסא? עשית משהו שטותי? חחח..כן הלכת לים? נייט ראית את השקיעה? נייט הקשבת לשיר עצוב יפה במיוחד? כן! מהו? קנסר..של מיי כימיכל רומנס..

liss 8D

New member
אאאאניD:

שם: רוני שם משפחה: ליס גיל: עוד חודש פחות יומים 15! D: תאריך לידה: 5.7.92
גובה: 1.55 ככה. חיחי
צבע שער: בלונדג'ינג'ירוק
צבע עיניים: ירוק ארץ לידה: ישראל
תחביבים: שירה, ריקוד
, שינהD: (בזמן האחרון זה באמת נראה כמו סתם תחביב אצלי
) להקה אהובה: אין משהו מיוחד. צ'יליפפרז, גאנז ואלה... זמר אהוב: שוב, אין מישהו מיוחד. זמרת אהובה: כנ"ל. סרט אהוב: כנ"ל. שחקנית אהובה: כנ"ל. שחקן אהוב: ג'וני דפ, אנערף. המקום שהכי היית רוצה לבקר בו: סין!!! החלום הכי גדול שלך: בריאות ואושר. ספר אהוב: אין משהו מיוחד. סדרת טלוויזיה אהובה: חחי רבות וטובות
מקצוע אהוב בבצפר: מקהלהD: מקצוע שנוא: מתמטיקה
בעל חיים אהוב: כלב דעה פוליטית: לא גיבשתי אחת. רעיון שישנה את העולם: הוצאת שחלות עוד מיציאת העוברית אל אויר העולם. תחשבו על זה - זה יחסוך אלפי שקלים למשק בית בעל מספר ממוצע של כ- 2 נשים בבית!!! את כותבת שירים או סיפורים? לא רוצה לחלוק איתנו? - אוהבת את החורף? כה את הקיץ? קצת פחות מה יותר? חיחי מה סגנון הלבוש המועדף עלייך? חולצות גזורות ואלה. הצבע האהוב עלייך? כל שלל צבעי הקשת
המאכל האהוב עלייך? פיצה, חיחי<: והשנוא?
האם ב24 מהשעות האחרונות: בכית? כן\: לבשת בגדי בנים\אם אתה בן אז בגדי בנות? לא רקדת? כןןן
כתבת משהו? לא שאני זוכרת התגעגעת למישהו? כן צחקת באמת? כן גרמת למישהו לצחוק? לא זאני זוכרת. מאוד מקווה.. נפלת מהכיסא? עשית משהו שטותי? קרוב לוודאי שכן הלכת לים? לא ראית את השקיעה? לא הקשבת לשיר עצוב יפה במיוחד? לא, היה מתאים לי עכשיו איזה אחד... מהו? -

דורסבג

New member
אני:)

שם: דור:) שם משפחה: סבג גיל: 16 וחצי וקצת תאריך לידה: 11/11/90 גובה: 1.76 צבע שער: אממ בערך בערך חום צבע עיניים: חום כהה ארץ לידה: ישראל תחביבים: אממ נגינה בעיקר:) להקה אהובה: יש המון: פרל ג'ם, אירון מיידן, היהודים, מטאליקה זמר אהוב: אממ אדי ודר וברוס דיקינסון זמרת אהובה: אין סרט אהוב: אוהוו כמה יש כאן שחקנית אהובה: שחקן אהוב: המקום שהכי היית רוצה לבקר בו: ניו-יורק אני חושב החלום הכי גדול שלך: יש המון...להצליח בחיים בעיקר:) ספר אהוב: אממ אם יש גן עדן מומלץ בחום סדרת טלוויזיה אהובה: פאוור ריינג'רס מקצוע אהוב בבצפר: היסטוריה מקצוע שנוא: מתמ' בעל חיים אהוב: כלב:) דעה פוליטית: אממ וואלה לא סגור על עצמי..לפעמים שמאל לפעמים ימין חחחח רעיון שישנה את העולם: את כותבת שירים או סיפורים? שירים בעיקר... רוצה לחלוק איתנו? http://stage.co.il/Authors/DorSabag כנסו בכיף שלכם אוהבת את החורף? כע את הקיץ? גם מה יותר? אממ את שניהם שווה בשווה מה סגנון הלבוש המועדף עלייך? זרוק הצבע האהוב עלייך? אממ כחול המאכל האהוב עלייך? בשר והשנוא? הכל אני בקושי אוכל משו האם ב24 מהשעות האחרונות: בכית? אממ לא לבשת בגדי בנים\אם אתה בן אז בגדי בנות? לא רקדת? ממש לא כתבת משהו? אממ כתבות באתר של השכבה שלי התגעגעת למישהו? לאחי ולחבר בקארוון צחקת באמת? כע גרמת למישהו לצחוק? גם:) נפלת מהכיסא? עשית משהו שטותי? לא הלכת לים? לצערי לא יצא ראית את השקיעה? לא הקשבת לשיר עצוב יפה במיוחד? לא מהו? /

s h a r o n 7

New member
../images/Emo126.gif

שם: שרון
שם משפחה: המלכה גיל: 14.5 תאריך לידה: 14.12 גובה: 1.63 צבע שער: חום שטני צבע עיניים: חום ארץ לידה: ישראל
תחביבים: להנות חחח להקה אהובה: מוניקה סקס, סינרגיה זמר אהוב: אביב גפן, עברי לידר זמרת אהובה: קרן פלס סרט אהוב: בית השעווה שחקנית אהובה: אין חח שחקן אהוב: רן דנקר המקום שהכי היית רוצה לבקר בו: מקסיקו וארה"ב החלום הכי גדול שלך: להצליח בחיים מכל הבחינות
ספר אהוב: אין סדרת טלוויזיה אהובה: אקסטרים מייקאובר מקצוע אהוב בבצפר: לשון מקצוע שנוא: היסטוריה בעל חיים אהוב: אוגר דעה פוליטית: אין רעיון שישנה את העולם: לא יודעת חחחחח
את כותבת שירים או סיפורים? לא רוצה לחלוק איתנו? אוהבת את החורף? כן את הקיץ? כן מה יותר? שניהם מה סגנון הלבוש המועדף עלייך? רגיל חחח הצבע האהוב עלייך? חום ואדום המאכל האהוב עלייך? גלידה
והשנוא? פטריוץ האם ב24 מהשעות האחרונות: בכית? כן לבשת בגדי בנים\אם אתה בן אז בגדי בנות? טי שירט חחח רקדת? לא כתבת משהו? כן התגעגעת למישהו? כן צחקת באמת? כן גרמת למישהו לצחוק? כן נפלת מהכיסא? עשית משהו שטותי? לא נפלתי אבל עשיתי שטויות חח הלכת לים? לא ראית את השקיעה? לא הקשבת לשיר עצוב יפה במיוחד? לא מהו? -

נמ אני

שם:מור שם משפחה:עזרא גיל: 15 קצת תאריך לידה:1.4 גובה: 1.55 צבע שער:חום צבע עיניים: חום ארץ לידה: אל אל ישראל תחביבים: כושר קרבי,טריאתלון,מחשב ועוד.. להקה אהובה: אין זמר אהוב: הראל מויאל
זמרת אהובה:--- סרט אהוב:"יש לה ביצים" "אפקט הפרפר" "סטאפ אפ" שחקנית אהובה: שחקן אהוב: המקום שהכי היית רוצה לבקר בו:רמת גן!!!!!!! החלום הכי גדול שלך: להיות לוחמת ספר אהוב: -- סדרת טלוויזיה אהובה: אמ עובר כל גבול מקצוע אהוב בבצפר: ספרות
מקצוע שנוא: אנגלייייית1!!!!!!!!!!! בעל חיים אהוב: כלב שליי צי'ף
דעה פוליטית: רעיון שישנה את העולם: את כותבת שירים או סיפורים? כה רוצה לחלוק איתנו? נופ אוהבת את החורף? כה את הקיץ?כה מה יותר? לא יודעת מה סגנון הלבוש המועדף עלייך? ספורטיבי אלגנטי הצבע האהוב עלייך? ורוד שחוור
המאכל האהוב עלייך?ספגטי ושניצל והשנוא? אמ לא יודעת האם ב24 מהשעות האחרונות: בכית? כה היום לבשת בגדי בנים\אם אתה בן אז בגדי בנות?אמ כה רקדת? כה כתבת משהו? כה התגעגעת למישהו? כה צחקת באמת? כה גרמת למישהו לצחוק? כה נפלת מהכיסא? עשית משהו שטותי?כה הלכת לים? כה ראית את השקיעה? כה הקשבת לשיר עצוב יפה במיוחד? כה מהו? פרי גנך(זה שיר עצוב?)

R o t e m G

New member
עונה

שם: רותם גיל: 16 וחצי תאריך לידה: 11.12.90 גובה: 1.63 מ' צבע שער: שטני צבע עיניים: ירוק [יש אומרים שכחול, אבל אני לא מאמינה להם] ארץ לידה: ישראל תחביבים: מוזיקה, חברים, פורומים, ציור, סטפס.... להקה אהובה: מממ... maroon 5, pearl jam זמר אהוב: אין זמרת אהובה: קלי קלארקסון סרט אהוב: שודדי הקאריביים שחקנית אהובה: אין שחקן אהוב: ג'וני דפ המקום שהכי היית רוצה לבקר בו: יש יותר מידי ברחבי העולם החלום הכי גדול שלך: אין לי ספר אהוב: "מארלי ואני" סדרת טלוויזיה אהובה: אין אחת. "אבודים", "האוס"... מקצוע אהוב בבצפר: כימיה מקצוע שנוא: מתמטיקה בעל חיים אהוב: כלב דעה פוליטית: אין ממש. שמאל. רעיון שישנה את העולם: הלוואי שהיה. את כותבת שירים או סיפורים? לא רוצה לחלוק איתנו? בטח, למה לא? אוהבת את החורף? מאוד את הקיץ? לא מה יותר? חורף! מה סגנון הלבוש המועדף עלייך? ממ... לא יודעת הצבע האהוב עלייך? כחול המאכל האהוב עלייך? לא יודעת והשנוא? דגים האם ב24 מהשעות האחרונות: בכית? לא לבשת בגדי בנים\אם אתה בן אז בגדי בנות? לא רקדת? לא כתבת משהו? כן התגעגעת למישהו? כן צחקת באמת? כן גרמת למישהו לצחוק? אולי נפלת מהכיסא? עשית משהו שטותי? לא הלכת לים? לא ראית את השקיעה? לא הקשבת לשיר עצוב יפה במיוחד? לא מהו? ---

ועכשיו? אני!!!

שם: יולי שם משפחה:סב"ב גיל: כמעט 17 תאריך לידה: 17.9.90 גובה: אנערף צבע שער: שחור צבע עיניים: חום, ירוק ארץ לידה: israel תחביבים: לכתוב שירים, לשמוע מוזיקה, צופים מחשב וכאלה להקה אהובה: green day זמר אהוב: יוני בלוך זמרת אהובה: אין סרט אהוב: אמרתי לך שחקנית אהובה: נו שכחתי את שמה שחקן אהוב: לא יודעת המקום שהכי היית רוצה לבקר בו: צפון קרוליינה החלום הכי גדול שלך: לקפוץ בנג'י ספר אהוב: בופור סדרת טלוויזיה אהובה: טירוף בבית מקצוע אהוב בבצפר: יש כזה? נו סתם תקשורת מקצוע שנוא: היסטורייי בעל חיים אהוב: כלב דעה פוליטית: הא? רעיון שישנה את העולם: לחבק עצים את כותבת שירים או סיפורים? שירים רוצה לחלוק איתנו? למה לא? אוהבת את החורף? לא את הקיץ? יאפ מה יותר? קיץ מה סגנון הלבוש המועדף עלייך? אין לי שמץ הצבע האהוב עלייך? כתום, ורוד, כחול, טורקיז, אדום המאכל האהוב עלייך? ספגטי והשנוא? דגים האם ב24 מהשעות האחרונות: בכית? לא לבשת בגדי בנים\אם אתה בן אז בגדי בנות?לא רקדת? לא כתבת משהו? פעולה התגעגעת למישהו? לאחותי צחקת באמת? כן גרמת למישהו לצחוק? כן נפלת מהכיסא? עשית משהו שטותי?לא הלכת לים? לא ראית את השקיעה? לא הקשבת לשיר עצוב יפה במיוחד? כן מהו? חזרת פתאום

gorck

New member
עונה רק כי משעמם לי...אבל רק על מה שבא לי..

שם: עופר שם משפחה: גיל: 17 תאריך לידה: גובה: צבע שער: צבע עיניים: ארץ לידה: ישראל תחביבים: אין להקה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: סרט אהוב: טרילוגיות למיניהן שחקנית אהובה: שחקן אהוב: המקום שהכי היית רוצה לבקר בו: בהוואי החלום הכי גדול שלך: לעבוד בחינוך ספר אהוב: סדרת טלוויזיה אהובה: סיינפלד...סאות'פארק מקצוע אהוב בבצפר: אנגלית-כי הוא נגמר מקצוע שנוא: ספרות בעל חיים אהוב: דעה פוליטית: לא לכאן.... רעיון שישנה את העולם: שיטת חינוך חדשה והפיכת ישראל למונרכיה דמוקרטית את כותבת שירים או סיפורים? אני לא כותב אני משכתב רוצה לחלוק איתנו? לא אוהבת את החורף? כן את הקיץ? גם מה יותר? אותי! מה סגנון הלבוש המועדף עלייך? ספורטי?! הצבע האהוב עלייך? לבן-אדום המאכל האהוב עלייך? בשר והשנוא? תחליפי בשר האם ב24 מהשעות האחרונות: בכית? לא לבשת בגדי בנים\אם אתה בן אז בגדי בנות? לא רקדת? לא כתבת משהו? לא התגעגעת למישהו? כן צחקת באמת? כן גרמת למישהו לצחוק? כן נפלת מהכיסא? עשית משהו שטותי? לא הלכת לים? לא ראית את השקיעה? לא הקשבת לשיר עצוב יפה במיוחד? כן מהו? רוני אל תלכי (יש גם סיטואציה אז זה יצא עצוב...)

gorck

New member
רוני היא חברת צוות לשעבר שלא יוצאת למחנ"ק...

למעלה