המפגש !!

טוב

אם כך, אני ממנה את עצמי להכנת סלט ירקות (ירקות, בניגוד לפסטה, אי אפשר להרוס).

אורלי_ל

New member
אז אני אחראית לספגטי + אזהרה!!!

אני בדר"כ עושה את זה קצת חריף (זה חלק ממה שעושה את הרוטב המעולה) אז אם מישהי רגישה לחריף נא להודיע.

hunky@dory

New member
כשאני עושה

זה נדבק לתחתית. מצבך בכי טוב. אני מתה על חריף זה מעורר את תאי המוח
ואת העירנות
ממש כמו קפה
ענבל ועוד ספאגטי יאממי

אני!יוצאת מכלל פעולה מחריף. אבל

אולי אפשר לשים את הרוטב בצד? וואו, איזה אקשן קולינארי...

Boojie

New member
LOL בדיוק אני טורחת היום

על בצק הפיצה למפגש כותבים שאני הולכת אליו מאוחר יותר... אני חושבת שאני טורחת על הבצק יותר משאני טורחת על הסיפור שכתבתי למפגש הזה.
לאור העובדה שאני לא יודעת אפילו בוודאות אם אבוא (וזה לא עניין של הסעה - סביר להניח שתהיה לי הסעה - זו שאלה בריאותית), עדיף שאני לא אתחייב.

אלה וכל החברות היקרות:

כל אחת מכן חשובה מאד מאד. זו הסיבה שהשעה נקבעה ל - 11 ולא מוקדם יותר. ממני עד תל-אביב מפרידים 72 ק"מ. בשבת בבוקר אפשר לעבור אותם ביעף בערך ב - 45 דקות מקסימום שעה למי שאוהבת לנסוע לאט. כמה מת"א לב"ש? לא יודעת. נדמה לי משהו דומה. שעת לפנה"צ נראית סבירה, עקב השיקול שיפונה זמן לארוחת צהריים +שיטוט בסביבה, לפי מזג האויר, +יציאה חזרה בשעת אח"צ. אפשר להפוך את הכל: להגיע בצהריים, לוותר על ארוחת צהריים ולהסתפק בקטנות, לדחות את הטיול לארוע אחר, לצאת חזרה בשעת ערב, אפילו מאוחרת - ככל שזה תלוי בי. אני רואה לעצמי חובה לידע אתכן: יציאה מהמרכז לכיוון צפון, בשבתות בשעת הבוקר ולפנה"צ, עלולה להיות עמוסה, עקב מטיילים (שוב לפי מזג האויר). יציאה ממני חזרה דרומה, עלולה להיות עמוסה מ - 5 והלאה. הסיבה כנ"ל, חוזרים הביתה. אני פתוחה לכל אפשרות. בקשר לנושאים: חשוב לי לא להפוך את המיפגש הראשון לעמוס מדי, ולאפשר שיחה חופשית והיכרויות ותחושה של ביחד והנאה וכיף. אז אולי נוותר הפעם על "נושאים"?

המרחק מבאר-שבע לתל-אביב

הוא מעל 100 ק"מ והנסיעה לוקחת בין שעה ורבע לשעה וחצי. ב-45 דקות אני מגיעה רק לקסטינה. בקשר לטיול - אני חושבת שאם תוותרו עליו וכל אחד יגיע מתי שהוא יכול, אז זה יהיה פחות בעייתי בשבילי (ואולי בשביל האחרים) מתי תקבעו להתכנס. בקשר לנושאים, יש לי הרגשה חזקה שלא צריך לקבוע נושאים מראש כי הם יעלו, כמו שהם עולים כאן. מה שכן אפשר זה להחליט איך לנתב אותם כשהם כן עולים. בכל מקרה, לי באמת יותר מעניין להכיר את כולם. אם גם נצא מהפגישה הזאת עם החלטות מה טוב.

שאלה בחשבונאות

באיזה שעה יצטרך החושף האוסטרלי להתעורר בשביל להגיע למפגש??????????? החושף חושב שהפעם הוא יוותר אבל פעם הבאה הוא מבקש להודיע לו חצי שנה מראש. וכמובן שהחושף יביא עמו מטעמים כי הרי מה כבר שף יכול להביא? מפגש נעים, מהנה וענייני. ותנהגו בזהירות.

hunky@dory

New member
הצעות לסדר היום כפי שאני רואה אותן

בורקס ( סתאםם)
משתפי פעולה עם אנסים- האם לבד מן האנס ישנה חגורת תמיכה החובקת אותו בחום ואהבה? עורכי דין שוטרים ושופטים וחברה שמאפשרת ליהודה שפרים לתפקד בתוכה? האם יש לנקוט צעדים חברתיים כלפי משתפי פעולה עם אנסים/מטרידים מינית?
דנה מועד- משהו חייב להיעשות
חוק זכויות הקורבן - היבטים לאור העובדה שהמשטרה העתמרה בקורבן תקיפה חמורה, בהנחת הבלע לפיה הבחורה חורטת על עצמה חריטות בשעות הפנאי וולקחה כמה שיעורים אצל הודיני בקשירה עצמית.
סחר בנשים. נו טוף לא יעזור כלום חוץ מן הרעיון הבא: הבאת דעת קהל מאמינו האוהבת אמריקה. דעת הקהל הישראלית מתגרדת ונעקצת כאשר סמפטום ´מה חושבים עלינו הגויים´ עולה לגרון. יצירת קשר עם גופים אמריקאים פמיניסטים לצורך הפעלת לחץ על ישראל. אפילו השוטר שבא למכון הליווי כדי לקבל מהבלבית את הבחורה שלו לרבע שעה במקום לעצור את הסרסור על סרסרות לא יעמוד בפיתי של להזדנק לנוכח נקודת הג´י של "מה הגוייפ חושבים".

ועוד

קודם כל מגיעה מהרצליה עם רכב (ואגב, כישורי הניווט שלי בקאנטים. מי רוצה להצטרף ולכוון אותי?) הנושאים שענבל העלתה הם חשובים. אבל אם כבר מדברים על האישה הקורבן (הנאנסת, מוטרדת ונסחרת) אשמח אם גם נעלה דיון על הדפוסים החברתיים שהופכים אותנו לקורבן מלכתחילה: מהם המסרים החברתיים שמועברים לנשים ולגברים שיוצרים מציאות בה הנשים הן הנאנסות, מוטרדות ונסחרות, וכיצד ניתן לשנות מסרים אלו.

hunky@dory

New member
הכנת קפה לבוס

הי נועה
איזה יופי שמדברים על שורשים תרבותיים חברתיים שמובילים לאונס והתעללות. בפורום שלי אני כל הזמן אומרת שישנו קשר הדוק בין תפיסת הכלוא הפסיכיאטרי כתת אדם לבין כליאתו קשירתו ותעללות בו. אני חושבת שזה נכון לכל קבוצה מדוכאת- אם מתעמרים בה יותר מאשר באוכלוסיות אחרות יש כאן שורשים חברתיים ותרבותיים. חשבת פעם על המנהג הנורא להכין קפה לבוס? הבוס תמיד יטען שזה עוזר לו לעבוד באופן שוטף ועניין ´עבודתי´ גרידא. אבל למעט סמיתרסון מסמפזונז אין אף בוס שהגבר מלקק לו. הכנת קפה לבוס היא שאר וזכר וסמל תרבותי לימים בהם האישה היתה כחומר ביד היוצר של מאוואי הגבר וכוננה לעשות כרצונו. הכנת הקפה לבוס ´עבודתית´ כביכול, היא שאר בשר תרבותי של אותה תפיסה. אשמח לשמוע את דעתך וחוצמזה בוקר טוב
ענבל

ומה אם זאת בוסית? סטיה מנושא המפגש

הפעם היחידה בחיי ש"בוס" ביקש ממני להכין קפה זה היה בצבא, וזאת היתה בוסית אישה ולא גבר. דווקא הבוסים הגברים מעולם לא ביקשו ממני להכין קפה (מה גם שתפקידי הצבאי לא כלל הכנת קפה או עבודה פקידותית). אחח, תחושת ההשפלה כשאותה בוסית ביקשה ממני קפה מלווה אותי עד היום - איך היא ציוותה עלי להכין לה קפה ואף לא טרחה לבקש ממני ישירות או בצורה חברית, אלא שלחה מישהי למסור לי את הבקשה לקפה (אני לא מספיק חשובה כדי שהיא תדבר איתי ישירות?). המחאה שלי היתה שקטה: הכנתי לה את הקפה הגרוע ביותר בהסטוריה של הקפה. חיש מהר היא החזירה את הקפה (גם זאת באמצעות מתווך) עם מסר מעליב במיוחד. בזמן שהדמעות ממלאות את עיני, הכנתי לה קפה אפילו עוד יותר גרוע. זאת היתה הפעם האחרונה שהצטוותי להכין קפה. לצערי לא חסרות נשים שמפנימות את הערכים הגבריים של "איך צריך להתנהג בעולם העבודה כדי להגיע רחוק", וזה בא לידי ביטוי במיוחד במערכת הצבאית המבוססת על עקרונות גבריים שוביניסטים.

hunky@dory

New member
שאר בשר של הנחת קערית מתחת לרגלים

אני חוזרת וטוענת שלהכנת הקפה ל"בוס" אין ולו דבר עם ה´עבודה השוטפת´ וזירוז העבודה. באותה מידה הרי מציצה לבוס יכלה לגרום לו לריכוז יתר עירנות בעבודה ומוטיבציה. האם כל דבר שיגרום ל"בוס" לתפקד טוב יותר בעבודה הוא "במסגרת העבודה"? אם כן אנא שכבי עם הבוס לפני הפגישה העסקית של חייו. הוא ´יתן לך בראש´ ואחר כך למתרחה העסקי. הכנת קפה לבוס היא הגרסה המשרדית לשימת קערת המים החמה מתחת לרגלים הביתית (האישה לגבר). האישה נתפסת כמשרתת של הגבר ה´צמודה לו לתחת´ ואמורה לשרת את מאוויו. צריך להוציא את הכנת הקפה מחוץ לחוק כי יש כאן ניצנים שמהם גודלים עצי באובב של הטרדה מינית
ענבל
המכינה קפה רק לעצמה

ורק אני נתקלתי במ"פ

שאחרי יום פעילות מפרך ושפעת הגיע לחמ"ל שלנו והציע להכין לנו שוקו. בשבילו הייתי מביאה קפה מהרי ההימליה אם היה צורך.

aaa123

Member
לא מסכים

אני לא רואה מה כל כך נורא בהכנת קפה. מדוע לבקש מעובד לנקות את המשרד זה בסדר ,ולבקש להכין קפה לא?

Boojie

New member
תלוי בהגדרת התפקיד.

האם הגדרת התפקיד כוללת "שירותי קייטרינג ועבודות נקיון"? אז כן, הכנת קפה ונקיון המשרד הם חלק מהתפקיד. האם הגדרת התפקיד היא "עבודה משרדית"? אז לא, זה לא כולל הכנת קפה, נקיון, מסאז´, שירה בציבור או העברת משאות, כמו שזה לא כולל עוד המון דברים אחרים.

neatsun

New member
מודל אחר

במפעלי אינטל (אני מכירה רק את אלה שבארץ) למנהלים ולמנהלות יש "קוביות" בדיוק כמו לשאר העובדים (אני אישית לא סובלת את הקוביות האלה, אבל הנקודה היא שלכולם אותה הקוביה), רק למנהל המפעל יש חדר עם דלת! למנהלים בכל הדרגות אין מזכירות, הם מקלידים את המכתבים שלהם בעצמם, מחייגים בעצמם וקובעים פגישות באמצעות המערכת הממוחשבת. וכ ו ל ם לוקחים את הקפה שלהם בעצמם מן המכונות שבמסדרון (או בקפיטריה). אהה, והפרט הכי מדהים (טוב, ברמה הסמלית בכל אופן)- מנהל לא יכול לקבל קוביה עם חלון! כדי שהצדק יעשה ויראה! אחרי עשרות שנים ולפי כל המדדים המקובלים, לא נראה שאינטל נפגעה כלכלית ממודל הפעולה שלה, אפילו שהמנהלים היקרים מכינים את הקפה שלהם בעצמם, על חשבון זמנם היקר. ותוך כדי כתיבה אני שוב מבינה כמה שאני שמחה שאני עובדת בבית :)))

למעלה