המפגש !!

../images/Emo96.gif המפגש !!

מועד: שבת ה- 29 לחודש באחת עשרה בבוקר מקום: הבית של אורין ליד עפולה תכנית: הכרות, טעימה הדדית של כל מה שנביא עימנו + קפה, טיול קצר, דיון כייפי ופרודוקטיבי כאחד בנושאים הבאים: - בניית הקהילה - נושאים מרכזיים שמעניינים אותנו לטיפול בטווח קצר וארוך, אולי על פי תחומי עניין ספציפיים בקבוצה - סגנון ואופן הפעילות שמתאימים (או לא) לנו - מה אנחנו רוצות להשיג ואיפה רוצות להיות בעוד, נניח, שנה מהיום - מפגשים נוספים הצעות נוספות לסדר היום - לשרשר כאן. הייתי שמחה לצאת משם עם החלטה אופרטיבית או שתיים. פרטים על כתובתה של אורין יועברו במייל למי שתשתרשר כאן לאשר הגעה, טרמפים יאורגנו בהתאם. חנה

שאלה בחשבון

באיזו שעה תצטרך אלת הירח הבאר-שבעית להתעורר בשביל להגיע למפגש??? נראה לי שאני אוותר.

hunky@dory

New member
הי אלה,

כתבנו באותו הזמן והאדרנו את ההודעה בשרשור לתפארת... את יכולה ללון במרכז בשישבת לאור דבריך הפולמוסיים כאן חבל לוותר...
ענבל

הייתי שמחה אם לא היו מכריחים אותי

לעשות את זה. קצת מרגיז אותי שכל העולם תמיד פועל לפי לוח הזמנים של איזור המרכז.

לא נכון.

כי אם הוא היה פועל לפי לוח הזמנים של הצפון, היו נפגשים כבר בתשע, תשע וחצי בבוקר. הגיעו למסקנה שיקח לאנשים שעה וחצי להגיע מהמרכז, אז אחת עשרה זו שעה טובה. אבל לא משנה. עושה רושם שאני היחידה מהדרום בכל מקרה, כרגיל. אני אראה כבר מה יקרה בסוף השבוע הזה ואחליט. לא ממש מתחשק לי ואין לי גם זמן לבלות את כל סוף השבוע במרכז.

מציעה

לדחות את המפגש לשעת הצהרים. אמנם אני מגיעה מהמרכז אבל מי רוצה לקום ביום שבת בשמונה בבוקר? חוצמזה שחבל שאלת הירח לא תגיע רק בגלל השעה המוקדמת. מה אתן אומרות?

אין בעיה. אחת זה טוב ?

זה יחייב אתכן להתאמץ יותר עם המזון שאנחנו מביאות...
אלת ירח - את יכולה להביא משהו שקל לסחוב מהדרום הרחוק....אגב - מה כל אחת מביאה ?

אפילו שתים עשרה וחצי.

ואתן יוצאות מהנחה שאני יודעת לבשל???
נו, טוף. אולי אחי הבשלן המצטיין יסכים להכין את הפסטה המיוחדת שלו גם למפגשי פורום שלי, במיוחד על נושאים כאלה חשובים.

אורלי_ל

New member
בנוגע לבישולים + רמז דק-דקיק לבוג´י

הספציאליטה שלי זה פסטה ברוטב עגבניות (מצוין!), ולמרבה הצער זה גם הדבר היחיד שאני יודעת לבשל. אם אתן מעוניינות אני אכין בכיף, ואם מישהי רגישה לחריף שתגיד לי. ואני אכן מגיעה מחיפה עם רכב, ויש לי מקום, ואני אשמח לחברה.

בישולים

הדבר היחיד שאני יודעת להכין זה פטוצ´יני אלפרדו, אז נראה לי שתהיה לנו ארוחה על טהרת הפסטות :)

טל קר

New member
הדבר היחיד שאני יודעת להכין זה קולה

דיאט קולה, ודיאט ספרייט (האמת היא, שלמרות שאני טוענת שאני מבשלת את זה בעצמי, זה לא באמת נכון, ואני בעצם קונה את זה במכולת, ולוקחת את הקרדיט לעצמי)

ירון ג.

New member
בישולים ../images/Emo110.gif

אם מישהיא כאן תסכים לשמור על הקטן שלי (הילד), אני מוכן לבשל!!! תפוחי אדמה בשמנת ובזיליקום. נתחי עוף ברוטב תפוזים. מרק אפונה מוקרם. סלט פסטה עם עוף ואפונה טריה. עוף בקדירה עם אורז וגזר. <ירון, שלא באמת מתכוון לבשל הכל, אבל רוצה להשוויץ ומחפש באמת בייביסיטרים>

טל קר

New member
אם אתה גר קרוב ומוכן לבשל את

הצמחוניים מבין המאכלים שהזכרת, אז יש מה לשקול :)

אגב צמחונים

אני בינתיים ספרתי שתי צמחוניות (טל ואנוכי) אז אנא אל תכינו רק מאכלים בשריים, התחשבו בנו יפות הנפש. אגב טל, זה פשוט לא יאמן אבל גם אני יודעת להכין דיאט קולה, שנחליף מתכונים? (הולכים לקיוסק, מעמיסים שני דיאט קולה ומשלמים). וברצינות, כמובן שצריך גם שתיה במפגש, אז את תראי את היצירתיות שלך בבחירה של איזו שתיה לקנות

מסתובב לי צמחוני בבית

(כזה שגם נמנע מנעלי עור) כך שכל מה שאכין יהיה צמחוני. אני טובה במרקים מוקרמים מדהימים.

זו הולכת להיות מסיבת שחיתות../images/Emo9.gif

ואני בעד! וגם צמחונית בד"כ, אבל תמיד מוכנה לנתחי עוף בלא משנה מה, וגם לגולש ברוטב עשיר. אני מציעה התפקדות אוכל: אני מספקת: תה, קפה, חלב, סוכר, מלח, פיתות (רוצים לחם?)כוסות וצלחות וסכום (חד פעמיים, אם זה לא מפריע) מפיות , מים. מה שנשאר זה לחלק את הכישורים הקולינריים ל: שני סלטים, ארבעה ירקות מבושלים. שני מנות עיקריות. משהו מדהים (וקטן)למנה אחרונה. טל ממונה על משקאות קלים. האם אפשר לוותר על מרק? למרות שאני מתה עליהם, כשיש אירוח מזנוני, זה תמיד נשפך איפשהו ועל מישהו.

למעלה