המפגש !!

Boojie

New member
אני מקווה מאד להגיע, אבל לא יכולה

להבטיח. אני אשמח לקבל פרטי הגעה, ואוכל לאשר סופית רק קרוב יותר למועד המפגש.

hunky@dory

New member
same here ../images/Emo13.gif

בוגי אנא ממך
מי ישאל אותי באיזה שעה ישבו הגברים ב´ישיבה נגד הנשים´? נו , בואי
ענבל

.inbal

New member
מגיעה כנראה מפוריה עלית

(ליד טבריה) ואם יש מישהי שזקוקה לטרמפ, אין בעיה. בקשר לנושאים, אני חושבת שצריך לחלק את הדיון לשני חלקים: 1. מה הנושאים הבוערים בעינינו. 2. באילו נושאים קל יותר להשפיע. אני חושבת שנכון לקבוע דפוסי פעולה גם בהתחשב בנושאים שקרובים יחסית לקונצנזוס, כדי שיהיה קל לגייס אנשים נוספים ויהיה סיכוי טוב יותר לפעולות להצליח. לי אישית חשוב שלא נגלוש לדיונים כמו בפורום אלא נצא עם החלטות אופרטיביות, כי זה היתרון שאני רואה במפגש. ועוד הצעה-אולי להתחלק אח"כ לתאים לפי איזורים? לא נראה לי שנצליח לעשות הרבה מפגשים ארציים, אז זה יכול להיות פתרון.

בשום אופן לא נשאירך לבד. אני איתך

במאבקך הצודק. לי דווקא נראה נפלא לארגן מפגש ארצי. אפשר לעשות זאת פעם בכמה חודשים והפעילות יכולה להתרחש בצמוד לארגוני נשים שכבר קיימים בשטח. חוצמזה, המדינה שלנו זערורית, ורק לנו נראה שלנסוע שעתיים בכיוון אחד זה הלם תרבות. אני מציעה שנחכה ונראה מה יקרה במיפגש וננסה לקבל כיוון תוך הבנת הצרכים המיוחדים של כל אחת.

אושר מ

New member
שאלה: האם מה שיהיה במפגש יפורסם

פה באיזשהו אופן? למשל מה הן ההחלטות האופרטיביות וכאלה? כי יש גם אנשים בצללים (אני עצמי ואנוכי) שהיו מעוניינים לדעת. תודה על התשובה. מראש.

אנשי הצללים

אושר, למה שלא תבואי למפגש? וזה באמת רעיון טוב שהחלטות המפגש יפורסמו פה לכל אלו שלא יכלו (או רצו) להגיע.

אושר מ

New member
נועה, לא אבוא למפגש כיוון שזהו מפגש

של הפורום. אני אינני משתתפת של פורום זה. ובעניין ההחלטות, אני תוהה אם יפרסמו או לא...נחכה ונראה. תודה.

למעלה