לירונר

New member
../images/Emo124.gif הערה לגבי עידכון כרטיסים

כאשר משנים מלל בכרטיס העדכון עולה מיד כשמאשרים. לעומת זאת כשמעלים תמונה היא תעלה, אבל תתעדכן רק בלילה. ככה שלא להבהל אם התמונה "לא עולה" לכם...
לכל המתמודדים

OmriEd

New member
סליחה על הבורות...

אבל מישהו מוכן להסביר לי טיפה על התחרות ?? (פעם ראשונה שהזזתי תתחת שלי לפורום הזה.. אז בלי בעיטות בבקשה
)

לירונר

New member
קודם כל ברוך הבא../images/Emo70.gif

ה
מיד יגיע, ועד אז אני אסביר לך קצת על התחרות... תחרות מוצץ (
) הזהב
היא תחרות שבה נבחר הכרטיסישי הכי מוצלח. יש כמובן מספר כללים לכל כרטיס מועמד, והם נמצאים ממש פה. השנה הכרטיס הזוכה יזכה את בעליו בפרס מאוד מכובד מתנת תפוז אנשים זהו על רגל אחת, המשך בילוי נעים בפורום, אני גלעד וחברי הפורום תמיד פה בשבילך

marco23

New member
בדיוק עמדתי לעשות את אותו הדבר...

ואז אתה נדחפת... אז ככה עומרי, קודם כל באמת ברוך הבא לפורום... לא יודע אם יצא לך לקרוא בפורום לפני כן, אבל אם כן, אז בטח ראית שהאווירה פה חמה אוהבת ומאוד תומכת (להבדיל מפורומים אחרים). אני אחד החברים הותיקים בפורום (שבוע אחרי פתיחתו, כמעט שנה וחצי), ואחת הסיבות לכך שאני עדיין פה ותורם כמה שרק אפשר בשבילו, היא באמת היחס שמקבלים פה בפורום. ועכשיו לתחרות... כמו שלירונר כבר התחיל לומר, התחרות היא על הכרטיס האישי המוצלח ביותר. כדי להשתתף בתחרות צריך להרשם בשרשור זה ע"י ציון
ליד שמך, וכמובן שצריך לעמוד בדרישות המפורטות בכללי התחרות. אתה מוזמן להכנס לקישור זה, ולקרוא על התחרות ועל כללי התחרות. טכנית לוקח בקושי רבע שעה למלא את הכרטיס, על מנת להיות יותר יצירתי יש לך שבוע שלם לעבוד עליו. השנה שווה במיוחד להשתתף בתחרות... כי בנוסף לפרס שניתן דרך הפורום, ובנוסף להצגת הכרטיס הזוכה בעמוד הראשי למשך חודש שלם... תפוז אנשים תרמו פרס שווה ביותר (תאמין לי, לא אומר סתם), שיוענק לזוכה באופן אישי ע"י לירונר וגלעד יא, מנהלי הפורום. אתה מוזמן להכנס לקישור המצורף, וכן לקרוא את ההודעות שלי בשרשור זה ואם עדיין יהיו לך שאלות, אתה מוזמן לפנות אלי ואדאג לענות לכל שאלותיך אחת אחת... אז שיהיה לך בהצלחה,

marco23

New member
../images/Emo41.gif מהרו להרשם ! הרשימה נסגרת ...

בעוד שבוע בדיוק. החל מיום ראשון הזה אתחיל לתת הערות והארות לכל אחד מחברי הפורום, שנרשמו לתחרות, לגבי הכרטיס האישי שלו/ה. מי שעוד לא נרשם זו ההזדמנות... מי שרשם שלא מעוניין להשתתף, זו ההזדמנות להתחרט... יש פרס שווה ביותר שמחכה לזוכה. אז שיהיה בהצלחה לכולכם... שלכם באהבה,

גלעד יא

New member
על מנת להרשם אתה צריך לסמן ../images/Emo127.gif

את חוקי התחרות תמצא חמש הודעות מעל להודעה זו, יש שם את כל המידע הנחוץ (תודה ללירון)

לירונר

New member
4 הודעות...

יחי ההבדל הדק. ודרך אגב - החוקים הם גם בהודעה הראשית של השרשור

גלעד יא

New member
לא מאמי, 5 הודעות ../images/Emo132.gif

תספור יחד איתי - אחת, שתיים, שלוש, ארבע, חמש! ההודעה שלך היא 5 הודעות מעל ההודעה הקודמת שלי. אולי כדאי שתתחיל ללמוד ברצינות לקראת הבגרות במתמטיקה?

marco23

New member
דיי כבר לריב... אצלי זה יותר מפורט

מההודעה של לירונר... והיא ההודעה השלישית מעל ההודעה של לוקו. אז נא לא להתווכח על שטויות... וכמו שאומרים: "השניים רבים, השלישי זוכה"

NUSH23

New member
יש גם סגנית ראשונה:)

ואם אני לא אהייה המוצץ של השנה? יש אפשרות להיות חביבת הקהל? ומי בוחר? למה שלא הייה סקר או משהו כזה? ד-מ-ו-ק-ר-ט-י-ה

marco23

New member
../images/Emo41.gif הקדמת אותי קצת, אכן יש דבר כזה

אבל חכה למחר, אז אתן את כל הפרטים על העניין הזה. ד"א ניסינו את זה בשנה שעברה, אך לא היתה הענות, אז גם אף אחד לא זכה בתואר הזה - ולכן היה רק זוכה אחד. פרטים נוספים יינתנו מחר.

למעלה