בדיוק עמדתי לעשות את אותו הדבר...
ואז אתה נדחפת... אז ככה עומרי, קודם כל באמת ברוך הבא לפורום... לא יודע אם יצא לך לקרוא בפורום לפני כן, אבל אם כן, אז בטח ראית שהאווירה פה חמה אוהבת ומאוד תומכת (להבדיל מפורומים אחרים). אני אחד החברים הותיקים בפורום (שבוע אחרי פתיחתו, כמעט שנה וחצי), ואחת הסיבות לכך שאני עדיין פה ותורם כמה שרק אפשר בשבילו, היא באמת היחס שמקבלים פה בפורום. ועכשיו לתחרות... כמו שלירונר כבר התחיל לומר, התחרות היא על הכרטיס האישי המוצלח ביותר. כדי להשתתף בתחרות צריך להרשם בשרשור זה ע"י ציון
ליד שמך, וכמובן שצריך לעמוד בדרישות המפורטות בכללי התחרות. אתה מוזמן להכנס
לקישור זה, ולקרוא על התחרות ועל כללי התחרות. טכנית לוקח בקושי רבע שעה למלא את הכרטיס, על מנת להיות יותר יצירתי יש לך שבוע שלם לעבוד עליו. השנה שווה במיוחד להשתתף בתחרות... כי בנוסף לפרס שניתן דרך הפורום, ובנוסף להצגת הכרטיס הזוכה בעמוד הראשי למשך חודש שלם...
תפוז אנשים תרמו פרס שווה ביותר (תאמין לי, לא אומר סתם), שיוענק לזוכה באופן אישי ע"י לירונר וגלעד יא, מנהלי הפורום. אתה מוזמן להכנס
לקישור המצורף, וכן לקרוא את ההודעות שלי בשרשור זה ואם עדיין יהיו לך שאלות, אתה מוזמן לפנות אלי ואדאג לענות לכל שאלותיך אחת אחת... אז שיהיה לך בהצלחה,