marco23

New member
היכונו, תחרות "מוצץ הזהב 2003" החלה

שלום לכל חברי הפורום! _______________________________________________________ עיראק הכריזה מלחמה ? נפגעתם רגשית ? החבר זרק אתכם ? ההורים לוחצים עליכם ? פוטרתם מהעבודה ולא מצאתם חדשה ? למה לכתוב בפורום רק על הצרות שמעיקות עליכם ? הגיע הזמן להוסיף קצת צבע לפורום הזה ולחבריו. ויש דרך מעניינת לעשות זאת, וכך גם תהיה אפשרות להכיר יותר טוב את החברים שאיתם אנחנו מדברים בפורום. אין זה אומר לחשוף פרטים אישיים, אלא פרטים שאתם מעוניינים שידעו בלבד. יש כאן לא מעט כרטיסים משעממים או שעיצובם מזעזע, זה הזמן לשפר. _______________________________________________________ ולכן, הגיע הזמן לפתוח ב-" תחרות
הזהב 2003"
. בעל הכרטיס המוצלח ביותר, הן מבחינה עיצובית והן מבחינת תוכן מעניין, יזכה בפרס "
הזהב 2003 "
. והשנה בנוסף לפרס, יוצג הכרטיס הזוכה בעמוד הראשי של הפורום למשך חודש שלם, וזאת באדיבותו של לירונר, מנהל הפורום היקר והאהוב
. התחרות מתחילה ברגע זה ותסתיים ב- 01/03/03 שזה המון זמן לעבוד על הכרטיס שלכם. _______________________________________________________
כללי התחרות:
---------------------------
חובה
למלא בכרטיס את כל הסעיפים הבאים: שם פרטי, שם משפחה, כתובת, גיל, מין, מקצוע, מצב משפחתי, תחביבים, ציטוט נבחר, על עצמי + תמונה.
הסעיפים - גיל, מין ומצב משפחתי, חייבים להיות נכונים. אם מתוך יתר הסעיפים קיים פרט שאינכם מעוניינים לחשוף, מותר לפברק אותו, אך רצוי לעשות זאת בצורה מעניינת, אולי אף משעשעת.
חובה לשים תמונה
, לא חייב שתהיה שלכם, מותר לשים תמונה של דוגמנ/ית או דמות מצויירת.
איקסים, סימני שאלה או כל סימן מחשב אחר - לא יתקבלו כתחליף למילוי הסעיף הנתון.
להלן דוגמאות אפשריות למילוי הכרטיס: - שם פרטי + שם משפחה: 1. משתמש > יוספוש - ש"פ > יוסף - ש"מ > אוש 2. משתמש > יוספוש - ש"פ > יוסי - ש"מ > ילד שלי מוצלח 3. משתמש > יוספוש - ש"פ > ארחי - ש"מ > פרחי - כתובת: מילוי כתובת ( ת"א והמרכז, איזור י-ם, איזור חיפה, איזור הצפון, איזור השרון, השפלה, איזור הדרום, חו"ל, אחר ) עוד לא חושף את מקום מגוריכם. לדוגמא: אם אתה גר באיזור מודיעין ( השפלה ) אבל עובד או לומד בי-ם, אתה יכול לציין איזור י-ם. אם אתה עובד או לומד באיזור ת"א, אתה יכול לציין ת"א והמרכז. היות ואיזור מודיעין נמצא בדיוק בין ת"א לי-ם כל אחד משלוש האופציות הנ"ל תהיינה נכונות לגביך. - ציטוט נבחר + על עצמי: כל דבר, אימרה, קטע משיר, משפט מפורסם, או סתם משהו משלך שאתה מזדהה איתו יכול להכתב פה. אבל, בכל אחד מהם יכתב דבר שונה, ולא ציטוט מתמשך שיתפוס את שני הסעיפים.
בחלק הימני בכרטיס, שבו מופיעים - אימייל, מסנג´ר, אתר הבית ולינקים: אם יש לכם אימייל או מסנג´ר כלשהו לקבלת הודעות, ואין לכם בעיה לציין אותו בפורום, רצוי להוסיף, אך לא חובה. כנ"ל אם יש לכם אתר משלכם או לינקים שבא לכם לשתף אותנו בהם, אתם מוזמנים להוסיף. כל המוסיף הרי זה משובח, בתנאי שנעשה בטוב טעם. _______________________________________________________
הזוכה ב-" תחרות
הזהב 2002"
הוא זורבבל, שכבר עזב את הפורום, ולכן כרטיסו לא מופיע יותר בתפוז, ולכן החלטתי לשחזר את כרטיסו אך ורק לצורך המחשה. אז הנה לפניכם שרשור לכרטיס הזוכה של שנה שעברה. _______________________________________________________
אם אתם מחפשים רעיון לאילו דברים אפשר לשים כתמונה, אתם מוזמנים להציץ בכרטיסים של: yoavon1, עוגי עוגי, AngelDust, oOYOo, לירונר, pink it, וכד'... - קחו מהם רעיונות לתמונות בלבד, כי גם להם יש מה לשפר (מבחינת תוכן). _______________________________________________________
השנה (להבדיל משנה שעברה, שבה כמות חברי הפורום היה קטן בהרבה מהשנה) עומד לראשותכם שרשור, ובו אתם מוזמנים לשרשר את עצמכם ולציין:
= כן, אני מעוניין להשתתף בתחרות.
= לא, אני לא מעוניין להשתתף בתחרות. ואני אבדוק רק את הכרטיסים של אלא שציינו
ליד שמם. אז אתם מוזמנים להתחיל בשיפור כרטיסכם, אני אעקוב אחריכם במהלך הזמן הזה עד מועד חלוקת הפרס ואתן עיצות לשיפור (בפרטי שלכם). אז למקומות.... היכון.... צא
שלכם באהבה,

marco23

New member
../images/Emo124.gif התחרות החלה, קדימה לשרשר...

אתם מוזמנים לשרשר את עצמכם ולציין:
= כן, אני מעוניין להשתתף בתחרות.
= לא, אני לא מעוניין להשתתף בתחרות. ואני אבדוק רק את הכרטיסים של אלא שציינו
ליד שמם. שיהיה בהצלחה לכולכם... שלכם באהבה,

לירונר

New member
../images/Emo127.gif יש צורך לשאול בכלל?...

רק אל תשכחו חבר'ה - אני המנהל...

לירונר

New member
אה הא ../images/Emo70.gif ידעתי שהוא חדש ../images/Emo70.gif

ואני כבר חשבתי שהסניליות שלי הגיעה גם לפורום.... ואני לארג' - אמנם לא במימדים, אבל ב
... (הצניעות) אבל אני בכל זאת אחכה לתגובה של הבחורון

לירונר

New member
אתה לא הופעת בסיכומים השבועיים שלי

זה אומר שהרבהההה זמן לא היית פה (אני מנהל כבר 5 חודשים) אז ברוך שובך

למעלה